Vanda, csak a bünti van hátra?Én azzal kezdtem

Tök könnyű volt

Amúgy hogy-hogy nem a büntivel kezdtél?Valahogy azt gondoltam, a te szakmád alapján azzal indítasz.Nekem evidens volt a bünti kezdés, majd polgári végül a c rész.a c rész végén fogadtam meg, ennyi nincs több, de tévedtem.
hát ja, nagy pálfordulat, de valamihez még érteni kell, nem elég a bünti, tényleg behatárol, és hát kapitalizmus van vagy mi a fene, a többi terület már leosztva, és úgy gondolom, ez még "új", bár én nem voltam oda az egyetemen, de változik a világ ha a pénz diktál.
Baba, nekem most indul az 5. hetem a betegségekben, a körzetim már nem tud mit tenni, 2 antibigyó kúrán vagyok túl és többet nem enged, mert már 5 hós terhesnek nézek ki úgy tönkrementek a beleim, normaflore és aloe ide vagy oda
H bölcsiben volt és megkaptam az utólagos anyáknapi ajándékját, ő csinálta

jól van, de duzzadtak a mirigyei, de mivel nincs miért, nem tartom itthon, állítólag tipikusan bölcsis dolog ez az egész.
amúgy meg mázlim van - holott nem is anyatejes baba volt, így utólag azért megkönnyebbültem, féltem beteges lesz, hogy nem volt tejcsije- , végülis szept 1 óta bölcsis és csak most lett beteg úgy igazán, igaz eltartott 2 hétig (neki)