Bols,akkor jól gondoltam

Hűha,vajon mikor jön?10 nap,hát nemsokára babázol
Nani,éljen a mocorgás

olyan jó,persze majd lesz,amikor hólyagon rúg,hogy majd bepisilsz,és a bordáid kezdi taposni,hogy levegőt is elég venni,de akkor is ezek csodás dolgok
Twist,éljen az újabb fogacska
Még mi sem vagyunk önjárók,kapaszkodva már villámgyorsan,meg sokszor álldogál Noémi egymagában,de amikor elindulna,akkor elveszti még az egyensúlyát,így marad a mászás.Mondjuk kapaszkodás nélkül fel bír állni,meg a bébitaxi hátulját fogva tolja,és szépen lépeget.
Sajnos a darabos kajákkal nem igazán haladunk.Vagy öklendeznek tőle,vagy rögtön tolják ki a nyelvükkel...pedig róbálkozom folyamatosan.Egyetlen dolog amit szépen harapnak,rágnak és le is nyelnek,az a pilóta piskótatallérja

mondjuk erre véletlen jöttünk rá,nagypapa ette,és ő adott nekik.Én a tejszelettel próbálkoztam,de Bazsinak csak a krám kell belőle,a többit kiköpi,Noémi megeszi úgy-ahogy.De a kifli,keksz,babapiskóta,kenyér,ezekből max 1-2 harapás,ha nagyobb sikerül,akkor a földön landol,mert kiköpik.
Skrisz,de jó nektek,én is azt hittem,hogy ilyenkorra nem kell mixerelni a kaját.De még a villával összetört se nagyon megy nekik,öklendezés a vége.
Te hogy adod?Pici falatkákat a szásába,vagy kanállal,vagy hogy képzeljem el a csírkét meg a krumplit?