Semmi extra igazán, csak pénteken az úszásórán lecserélték a vizet, hideg volt, 10 perc vacogás után kijöttünk és nem szárítottam meg a haját eléggé és kint meg fújt a szél, aztán tetőztem azzal, hogy úttörővasútaztunk és a vasúti kocsiban nagy volt a szél, meg a cúg és amikor megérkeztünk a hegyre hűvös volt, én fáztam, de elhittem neki, hogy ő nem fázik, és amikor vacogott, na akkor adtam rá a cuccot, későn persze:( így este, mikor hazajöttünk vacogás és láz, ma reggel lázzal indítottunk, most semmi.
feltehetőleg átfújta a szél és nem lesz gond.
kicsit felelőtlenül elhittem, hogy egy három éves tudja,mikor fázik és mikor nem, hát magamra kellett volna hagyatkozni, de igazán cikinek is éreztem, hogy más kisebb baba is egy szál semmiben volt, majd és a nagyobbat felöltöztetem, szóval néha nehéz a döntés, most először rosszul döntöttem,majd elmúlik neki szépen.
most hét pénteken ballagás (emiatt inkább pár napra itthon tartom, hogy addigra gyógyult legyen) és 6 hét szünet után óvoda:)
az óvónéni volt itt, meg volt a gyerek fejlődési fokával elégedve:)))várjuk ezerrel az óvit, de fura lesz, tökre más, mint a bölcsi...nagyon más, olyan nagygyerekes már minden.