Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tudna vki segíteni nekem, ismeritek ezt a dokit, szültetek már nála?
Utánanéztem a fórumokon, de nem találtam róla semmit..
Minden segítséget köszönök! :lol:
 


Szia!

Én csak rosszat hallottam róla, nem ajánlom, ránézésre sem szimpi, nekem sikerült megúsznom, hogy ő vizsgáljon ügyeletesként.

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Ma voltunk ennél a vadbaromnál. Feleségemmel bementünk a Sz.Imrébe, hogy megtudjuk milyen lehetőségeink vannak, ha ott szeretnénk szülni. Mivel Csepelen nincsen kórház ezért mindenképpen másik kerületből kell választanunk. Végül leküldtek minket a nőgyógyászati rendelőbe ahol Dr Számthó fogadott minket, illetve csak feleségemet mivel engem nem engedett be (!?).

Kb 15 perc múlva sírva jött ki és elmesélte, hogy ahelyett hogy infókat tudott volna meg a "doki"végig osztotta az észt, hogy
- Minek ide jött, minek itt akar szülni
- Menjen máshova
- Miért nem csinált forradalmat amikor bezárták a csepeli kórházat (gondolom elszállt az agya a mostani balhék miatt)
Amikor a gátvédelem került szóba akkor közölte, hogy az a Délpestiben is van (nincsen mert megkérdeztük!) és menjünk oda.. Ja meg hogy tanuljon a feleségem mielött a gátvédelemról kérdezz.. Bakker BIOSZTANÁR!! full tudja ezeket a dolgokat.
Az egész stílusa lekezelő és goromba. Gusztustalan alak.

Amikor bementem hozzá akkor csak védekezett és terelte a témát. Mondjuk velem nagyon rosszal kezdett!

Most azon vagyok ,hogy elintézeem egy életre. Ja igen a nagy példálózásban kipofázta két betege bizalmas infóit is, gondolom ez sérti az orvosi etikát, meg a titoktartási fogadalmat. Tehát még lehet ezügyben is teszek lépéseket. Egy életre eltiltatom a pályától az 1000.

Remélem ebből mindenki tanult és nem megy ehhez a köcsöghöz!
 
 

 
 

Kedves Dudli és Macsek11!

Sajnálom, hogy ilyen véleménnyel vagytok Szánthó doktorról. Én 2003-ban szültem nála. A hónapok során többször 'megküzdöttünk', mert nem voltam hajlandó elmenni a terhességi cukorvizsgálat utáni szakrendelésre. De sohasem volt lekezelő, nem osztotta az észt és végig türelmesen kezelte a szeszélyeimet. Nem voltam egy szimpla eset, császárral, altatva, hatalmas és egészséges fiút szültem. A műtőben megvárta, amíg felébredtem és meggyőződött róla, hogy a körülményekhez képest jól vagyok és gratulált a gyerekhez. A szülés utáni egy hétben, amíg még a kórházban voltam, viziten kívül is meglátogatott és beszélgettünk akkor is, amikor éjszakai ügyeletes volt. El is mondta, hogy bár egy-két esetben nem igen tetszett neki, hogy nem fogadtam meg a tanácsát (hiúságból vagy makacsságból), de tetszett neki, ahogy mindezt végig mosolyogva tettem. Végül a varratszedésnél kezembe adta a varrat egyik végét és így magamnak húzhattam ki, olyan tempóban, hogy ne fájjon. A 6 hetes vizsgálaton és az azóta eltelt évenkénti rákszűrésen is mindig normális stílusban tudtunk beszélgetni. Mindig partnerként kezelt, mindent meg tudtam vele beszélni.
Előfordul, hogy valakivel nem lehet megtalálni a közös hangot, de ha megtaláljuk az illetőhöz a kulcsot, akkor onnantól tökéletes lehet a kommunikáció kettőnk között.
Mi most határoztuk el, hogy szeretnénk második babát. És nagyon várom, hogy újra Szánthó doktor kísérjen végig a 9 hónap során, mert mellette biztonságban éreztem a fiam és a saját egészségemet, életemet is! :D
34
 
 


34!

Te vagy az első ember aki jó véleménnyel van a doktorról.
Valszeg nem a "előfordul,hogy valakivel nem lehet megtalálni a közös hangot" esete forog fenn.Megtapasztaltam magam is a lekezelő,otromba stílusát.

neked pedig szép pocakosodást majd és kívánom,hogy ne csalódj az orvosodban!


sajnos nekem is volt hozzá "szerencsém" a kórházban, szörnyen kellemetlenül vizsgált (utána véreztem is), de tudok egy "spontán burokrepedésről" is, mikor ő vizsgált valakit.
persze terhesen érzékenyebb az ember, főleg szülés előtt, de a stílusa sem volt jobb, mint a vizsgálata :? olyannyira, hogy akkor ott betöltött 41. hetesen saját felelősségre haza is mentem. utána a dokim győzködött, hogy menjek vissza, már lejárt a műszakja.
jobb elkerülni, bár én eddig csak olyanokról tudok, akiknek ügyeletben volt vele dolga, de ha már választani lehet, a Szent Imrében annyi kiváló orvos van! :wink:

votiv 8)
 
 


Szia Jucusmamus!

Hát tényleg nem értem! Rólam igazán nem lehet azt mondani, hogy bárkivel szemben elfogult lennék, vagy túlzottan, feltétel nélkül rajonganék valakiért, de velem tényleg normális volt! Még a családomat is megkérdeztem hogy ők hogy emlékeznek, velük milyen volt Szánthó? Nekik is jó tapasztalataik voltak vele kapcsolatban, még az édesapámnak és a páromnak is, akik mind a ketten igen kritikusak, sőt túlságosan is 'szőrözősek". A család minden tagjával kultúráltan kommunikált és beszélgetett a folyósón, akkor is ha én a kórteremben voltam.
De ismerőseim körött nemcsak én vagyok ilyen véleménnyel, hanem keresztlányom anyukája is. Miután ő 2 gyermekét is nála szülte, az ő tanácsára fordultam én is Szánthóhoz.
Szóval én továbbra is bízom benne és remélem, hogy egyre kevesebben lesznek róla rossz véleménnyel!

A pocakosodással igyekszem, jókívánságaidat köszönöm! :wink:

Szia,
34
34
 
 


Sziasztok!

Hát, egy ember biztos sokféle oldalát meg tudja mutatni. Talán hangulatfüggő is, hogy mikor, hogy viselkedik valaki. De egy orvosnak kicsit felül kéne bírálnia a maga hangulatát, mert a betegekkel mindig tisztességesen, tapintatosan kellene bánnia.
Azért írok ide, mert nekem mély nyomot hagyot bennem ennek az orvosnak a személye. Azóta sem tudok túllépni rajta, hogy tudott így bánni velem.
2006. augusztusában történt az esetem. A saját orvosom elutazott, de az utolsó vizsgálaton kiderült, hogy a babám már nem él, és szerettem volna minél előbb túlleni a műtéten, ezért bementem a kórházba. Dr. Szánthó József volt bent. Amikor valamit kérdeztem tőle, felháborodott és kioktatott, hogy ezt csak egy orvos tudhatja, holott utólag kiderült, hogy jól gondoltam a dolgot. Egyáltalán a hozzáállása nagyon lekezelő volt, és rideg. Vizsgálat előtt kb. 10 percig kellett félmeztelenül ülnöm egy jéghideg vizsgálóasztalon, amíg ő egy másik orvossal beszélt előttem valami másról. Semmi tapintatosság nem volt benne, alig szólt hozzám pár hűvös szót, amikor megvizsgált, olyan könyörtelen, tapintatlan, heves mozdulatokkal tette, hogy fájt. Végig sírtam. Egy kedves szava nem volt. Úgy éreztem magam, mint egy vágóhídon valami tudatlan állat. Amikor az UH-ot nézte mellettem, odanéztem a monitorra. A régi orvosomnál természetes volt, hogy én is láthattam. Szerettem volna utoljára látni a kisbabámat, erre ő a monitoron levő lepedőt eléhúzta, hogy nehogy véletlenül is láthassak valamit. Borzalmas volt. A műtét szerencsére altatásban történt, így arra nem emlékezhetek. Talán szakmailag jó, tapasztalt orvos, ebben nem tudok állást foglalni, hiszen a műtét elvileg komplikációmentesen zajlott, és utána nem volt problémám, de emberileg semmibe vett, úgy éreztem.
Abban reménykedem, hogy talán idővel változni fog a hozzáállása az emberekhez, bár nekem ahhoz már kicsit idősnek tűnt, de reménykedem, hogy másokkal nem így bánik. Én azért lebeszélnélek róla bárki is vagy, ha hozzá szeretnél járni. Remélem, hogy legalább néhány nőtársamat sikerül ezzel az írásommal megkímélnem ettől az embertől.
Én azóta messziről elkerülöm azt a kórházat, mert az emléke is fáj még mindig. Pedig biztos dolgoznak ott jó orvosok is.
 
 


Takarah!

Sajnálom,hogy Te is ilyen tapasztalatokat szereztél erről a dokiról.
:cry:


Kedves Többiek!

Én vagyok az a "különleges egyén", akinek nem volt gondja Szánthó doktorral. A héten voltam nála, kissé tartottam attól, hogy az itt elhangzott vélemények alapján tényleg olyan rettenetes lett-e? De NEM!!! Velem továbbra is normális, fájdalommentesen vizsgált és hosszan, teljesen normális hangvétellel beszélgettünk, végig egyenrangú partnerként kezelt. :D
Szóval én továbbra is BÍZOM Szánthó doktorban! :D :D :D
34
34
 
 


Sziasztok!

Nekem nagyon friss még az emlékem a doktorról. Sajnos nekünk is meghalt a babánk. A műtétre csak egy későbbi időpontra tudtak előjegyezni, de mivel előtte elkezdtem vérezni, muszáj volt bemennünk a kórházba. Az első találkozáskor mondjuk rendesen lebarmolt a doktor, hogy ne nevezzük még babának az embriót, és amíg nem tisztáztuk, hogy pontosan mi történt velem, eléggé mufurc volt. Utána viszont kicserélték. Mosolygott rám, és a párommal együtt feltehettük Neki a kérdéseinket, amire mind türelmesen válaszolt is. Nekem nem fájt, mikor megvizsgált, bár az is igaz, hogy a saját orvosomnak sokkal lágyabbak a mozdulatai. A műtőben is folyamatosan kedves volt és figyelmes, pár perc alatt túlestem rajta és így pár nappal utána sincs semmilyen fizikai panaszom. Nekem az az egy nap, amit kénytelen voltam bent tölteni, egyáltalán nem volt "hentes" élmény és mindenki nagyon odaadóan bánt velem....

Üdv Mindenkinek!

Jutti
 
 


Sziasztok!
Én vagyok az az egyedüli, aki csak jó véleménnyel van Szánthó doktorról (időközben felhasználó nevet váltottam).
A pocakosodásom sikerült, második kisfiam már 3 hónapos. És ismét Szánthó doktor kísérte végig a terhességemet, a szülést és az utána való lábadozást. Most sem tudok mást mondani, csak azt: EZ A DOKI TÖK RENDES!!!
A várandósság időszakában végig figyelemmel, tekintettel volt rám, mindenben partnerként kezelt. A szülés időpontja július közepére esett, amikor ő szabin volt. A megbeszélt császár előtti napon személyesen jött be, hogy felvegyen a kórházi osztályra. A műtét napján (csütörtök) többször bejött hozzám beszélgetni velem és a férjemmel, aki sokáig mellettem lehetett a szobában. Szüleimet is mindenről tájékoztatta kint a folyósón. Hétfőig, tervezett hazamenetelünkig, minden nap beugrott megnézni, hogy rendben gyógyulok-e, ANNAK ELLENÉRE.HOGY SZABIN VOLT! Hétfőn, amikor kiderült, hogy kisfiam besárgult és még maradnunk kell, írtam neki sms-t, hogy hazamenetelünk tolódik. Max. 1 óra múlva bent volt a kórházban, egyenesen a csecsemősökhöz ment, hogy tájékozódjon, ott futottunk össze. Aztán sétáltunk a folyóson, amíg fiamat toltam és megnyugtatott, hogy minden rendben lesz, nemsokára otthon leszünk (így is volt, mert másnap már mehettünk haza). Két nap múlva kellett visszamenni varratszedésre, amit már a "hagyományoknak megfelelően" én tehettem meg, hisz kezembe adta a szál végét, hogy úgy húzzam ki, ahogy nekem jó! Utána még sokat beszélgettünk és hasonlóan barátságos stílusban folyt a 6 hetes vizsgálat is. Semmi fájdalmas vagy durva dolgot nem tett, ami miatt bizalmamnak meg kéne inognia iránta!
Nagyon örülök, hogy egy ilyen orvost találtam, akire magam és fiaim egészségét nyugodtan rábízhattam és akivel talán hamarosan egy újabb baba egészséges megszületése kapcsán fogok újra találkozni.
Úgyhogy mindenkinek azt üzenem: nem kell rögtön sarat dobálni a másikra, előbb inkább magatokba kéne nézni! Hisz a mondás örök: "Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten"!
36
 
 


Sziasztok!
Én is csak rosszat tudok mondani Szánthóról. Jelenleg is a kórházban vagyok túlhordás miatt. Ma reggel Szánthó volt az ügyeletes, bunkó,l ekezelő, kioktató hangnemben beszélt velem, mert kérdezni mertem valamit. Azt mondta, kérdezzem a saját orvosomat, ő nem ér rá (holott ez lenne a dolga).
A szobatársamnak rávágta, hogy csak szimulál, semmi baja, ő bizony fel nem vette volna az osztályra, minek van itt, menjen haza. A szomszéd szobában lévő kismamát szintén kioktatta.

Ezek után nagyon remélem, hogy soha többet még csak színét sem látom, de az biztos, hogy én nem hagynám, hogy megvizsgáljon...
 


Csak hogy legyen egy kis friss bejegyzés is. Hátha valakinek segít a lelkét megnyugtatni...

Én ma voltam ennél a dokinál a 18-20 heti genetikai ultrahang vizsgálaton. Kb 2 perc alatt vizsgált meg. A monitort egy pillanatra a végén felém fordította, de gyakorlatilag elmondhatom, hogy nem láttam a babámat, pedig nagyon vártam már ezt a vizsgálatot... Amikor megmertem kérdezni, hogy esetleg megnézhetnénk-e a nemét, közölte, hogy az most nem látszik, törölközzek meg végeztünk. Iszonyatosan bunkó volt nem csak velem, hanem az összes kismamával, akik előttem voltak.

Mivel időpontra mentem és kb 2 órát vártam így is a vizsgálatra -ami életem legroszabb élménye volt- gondoltam utánna nézek a neten ennek az orvosnak. (felmerült bennem, hogy hátha én vagyok túl érzékeny stb...) Mondanom sem kell nem döbbentem meg, amikor a véleményeket olvastam.

Megérti az ember, hogy sok a beteg és várni kell, azt is megértem, hogy nincs idő mindenkivel fél órát foglalkozni, de azt felháborítónak tartom, hogy még csak annyit sem mondott, hogy minden rendben, kismama vagy valami... ha nem lennék biológus nem is értettem volna semmit az egész karattyolásából. Tényleg olyan volt mintha vágóhídon lennék.

Azt meg már nem is kommentálom, hogy érthetetlen számomra, hogy miért nem lehet megoldani, hogy az apuka is bemehessen a vizsgálatra. Mondjuk annyi előnye volt, hogy ugyanúgy nem láttam én sem a babát, mint a férjem aki kint várt, és így legalább nincs lelkiismeretfurdalásom miatta. Ja perzse fotót sem kaptam MOndjuk ezek után már nem is kértem.
Komolyan szerintem az apukák azért nem mehetnek be a vizsgálatra, mert akkor nem lehet ő a jani a vizsgálóban...

Mindezek ellenére örülök, h a Szent Imrét választottuk, mert szülészet nagyon rendben van és sok-sok jó nőgyógyász dolgozik ott. Csak az ultrahang ilyen gáz...

Kellemes babavárást mindenkinek!

Üdv,
meshke
 
 


Sziasztok!Nagyon örülök hogy rátaláltam erre az oldalra,és végre én is elmondhatom a tapasztalataimat.Hmm.......Dr Szánthó József úr!!!!!Azt nem tudom,hogy hogy lehet egy ilyen "embert?"doktornak nevezni!!!!!!!!!!!!!!!Ennek inkább állatokkal kéne foglalkozni!Azt sem tudom ,hogy egy ilyen kórház mint a Szent Ímre(le a kalappal előttük)hogyan alkalmazhat egy ekkora tetüt!!Az összes kismamának aki ott fog szülni vagy csak UH-ra jár oda azt üzenem,hogy messze kerüljék el még az árnyékát is!!!Sajnos többször is volt alkalmunk a párommal szembesülni a "dr"sajátos UH vizsgálatával.Többször is le kellett fogni ,hogy ne tapossam szét a fejét!Sajnálom,hogy egy ilyen magas színvonalú szülészeti osztály egy ilyen szarfolttal ékeskedik.sok egészséges kisbabát MINDENKINEK!!!!! üdv.Vári Zsombor


Sziasztok!

Sajnos én is csak rosszakat tudok mondani, de milyen jó, hogy van egy ilyen fórum, mert így legalább tisztában lesz minden nő azzal, mire számíthat ennél a dokinál.

Elhalt terhesség miatt voltam a Szt Imrében, kb. két hete. Az egész procedúrában a LEGROSSZABB élményem ez az "orvos", volt. Az ilyenkor szokásos kontroll uh-ot, hogy valóban elhalt-e a terhesség, ő végezte. Bementem, vetkőzzek, ez már eleve fura volt, általában előtte váltanak az emberrel pár szót. Még bent volt az előttem lévő, szóval a függöny mögött várjak (félmeztelenül...) Mikor rám került a sor, megkérdezte, miért vagyok ott. Elmondtam, hogy elhalt a terhességem, két napja volt uh, és most kell egy kontroll, hogy megműthessenek. Azzal kezdte, hogy minek a kontroll? Mit akarok tulajdonképpen? Ha már úgyis tudom, hogy elhalt, akkor minek kell még egy UH, most ő mit kezdjen velem? Álltam ott félig ruha nélkül, mint bálám szamara... Eléggé ledöbbentem, de még aránylag türelmesen elmondtam, hogy az orvosom szerint az a protokoll, hogy másik napon, másik géppel, másik orvosnak kell az uh-ot elvégezni, csak akkor lehet kimondani a missed ab-ot. Nagy kegyesen hajlandó volt megvizsgálni, ami nem volt éppen kellemes, bár rosszabb is lehetett volna. Közben odamorogta, hogy "Mi volt a terbe ezzel a terhességgel??" Megrökönyödtem, mondom ezt meg hogy értsem? Erre mint egy eszelős, ismételgetni kezdtem, hogy "Mivoltaterveaterheségel?Mivoltaterve?Mivoltaterve????" Akkor már potyogtak a könnyeim, de mondtam, hogy természetesen az volt a tervem, hogy születik egy egészséges kisbabánk. Erre ő: "Szóval ki akarta viselni, ezt így mondják! De nem kell vele törődni, majd lesz másik." Elküldött öltözni, én köpni-nyelni nem tudtam, sírva mentem ki... A kórházról, a többi dolgozóról egyébként maximálisan jó véleménnyel vagyok, rendesek, kedvesek, tapintatosak és együtt érzőek voltak, majdnem egytől egyig. De hogy ez a doki mit keres ott, azt igazán nem tudom. Olvastam itt egy véleményt, hogy kedves volt valakivel, hát nem tudom, de valami azt súgja, ez komoly anyagi áldozatokkal járhatott az illető részéről. Messzire elkerülöm ezután, és ahol csak lehet, elmesélem, hogy milyen, mert szeretnék mindenkit megkímélni ettől az "élménytől"...
 
 


Mármint nem én ismételgettem, hogy mi volt a terve, hanem ő... bocsi
 
 


Lányok, ez megdöbbentő! De azt nem értem, hogyha ennyire egybehangzóan az a véleményetek (36 kivételével), hogy ő egy rossz orvos, akkor miért engeditek, hogy mással is megtehesse? Létezik betegjogi képviselő, akinek az a feladata, hogy megakadályozza, de legalábbis, feljegyezze az ilyen jelenségeket! Igenis, akár írjatok levelet az igazgató főorvosnak! Nem darab húsokkal, hanem élő-érző emberekkel foglalkozik, olyannak is kellene lennie! Jaj, annyira kiborultam.

Kép
 


Sziasztok!

Hasonló élményben volt ma részem mint Meshkének.

Rossz lett az AFP-m ami valszínűleg a rossz időben történő levétel miatt történt, ezért 2 beutalót kaptam, egyet a Bajcsyba genetikai tanácsadásra, egyet a Szent Imrébe. Mivel az orvosom azt mondta, hogy a Szent Imréből úgyis tovább küldenek ha problémát találnak, így úgy döntöttem, nem bumlizom át a városon, elmegyek előbb a Szent Imrébe, ahol kifogtam ezt a nagyon " szimpatikus " embert.

A vizsgálat alatt egy szót sem szólt hozzám, reméltem,hogy láthatom a babámat, ám erre nem volt lehetőség, kb 2 perc vizsgálat után közölte, hogy kész vagyok. Semmi minden rendben, vagy valami, majd amikor rákérdeztem, hogy minden rendeben van-e , ugyanis rossz lett az AFP-m, közölte a maga kedves stílusában, hogy miért lenne rossz? a 0,89-es eredmény nem rossz. Igen ám de ez nem az én eredményem, hanem az előttem vizsgált hölgyé.

Azt mondta, hogy majd az orvosom mindent elmond stb. Amúgy meg pont bent van az osztályon, keressem meg. Egyszóval azt éreztem, hogy rövidtávon le akar rázni.Amikor megkérdeztem, hogy akkor most menjek el a Bajcsyba vagy nem, akkor értetlenül nézett rám. Elmagyaráztam, hogy miért kérdezem, majd újra elmondtam, hogy az én AFP-m nem 0.89, hanem alacsony.
Mire azt mondta, hogy szerinte nem kell mennem.

Szóval nem lettem okosabb, így felhívtam a genetikai tanácsadót is , ahonnan viszont megtudtam, hogy hozzájuk már felesleges lenne elmennem, mert az amnio-ról már lekéstem.

Egészségügyis végzettségemnek köszönhetem, hogy nem esem pánikba a rossz eredményem miatt, meg azért sem mert megcsináltattam a kombinált tesztet is ami jó lett. De el tudom képzelni, hogy mit érezhet egy laikus kismama hasonló helyzetben.

Most már csak azért izgulok, hogy szülésnél nehogy ezt az orvost fogjam ki ugyanis nincs választott orvosom. Hogy miért? Egy másik nagyon kedves szülésznek köszönhetően.
 
 


Sziasztok!


Annyira örülök ennek a fórumnak. Most voltam nála, ilyen rettenetes alakot még nem láttam. Bemegyek hozzá, kérdezek kettőt, kioktat, lekezelően válaszol. Megvizsgálni- utólag- hála az égnek meg se vizsgált, mert nem tartozom a körzetébe. Úgy fejeztük be az eszmecserénket, hogy nagy kegyesen megkérdezte mit tanulok, és kifejtette, hogy akkor igazán értenem kéne az ilyesmihez.. Hozzáteszem, hogy köze sincs az egészségügyhöz.. Én még egy ilyen bunkó orvost nem láttam, a sírás szélén jöttem ki a rendelőből, pedig csak a lindynetteről érdeklődtem. Itthon nagy dühösen beírom a googlebe a nevét, és mit ad isten mit dob ki először? Egy gyűlölködű fórumot.. Na mind1 ezen is túl vagyok, ez az ember se fog többet látni, és teszek róla, hogy egy ismerősömet se! Uh nagyon fel vagyok háborodva, és teszem hozzá nekem is nehéz elképzelnem, hogy bárkivel is emberi módon lenne képes viselkedni..
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a XXII.kerületi sztk-ban délőtt benéztem, hogy mikortól lehet sorszámot kérni. Szánthó doktor 16-tól rendel ma hozzá mentem volna elvileg. De mivel befértem a délelőtti rendelésre, így hazaugrottam a cuccaimért és nyargaltam is vissza. Akik itt rendelnek számomra túl hideg, ridegek, gépszalagszerűen dolgoznak és én a régi rossz emlékem miatt nem akartam ide jönni egyáltalán. De megjártam pár kört és muszáj itt kezdenem. Számomra két új név tűnt fel a rendelőben. Szánthó és Barna doktorok, szerencsére utóbbihoz kerültem. Csak a véletlennek köszönhető, hogy nem délutánra mentem a Szánthóhoz. A terhességtől akkor aztán egy életre elment volna a kedvem. Itt olvasgattam a fórumban és megláttam, mondom megnézem, hogy mi a helyzet, mert akinél voltam valószínleg szakmailag jó, de ő sem az a lelkizős, szófosásos doki. Csinálja a dolgát, elmondja hova menj, mikor gyere, aztán pá. De velem Barna legalább nem volt sem bunkó, sem semmi. Simán mikor bemegy az ember orvoshoz aztán megvizsgálják és mehet.
Tényleg örülök, hogy nem Szánthóhoz kerültem!!! Főleg zután amit itt olvastam.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
 
 


SZiasztok!

Szánthóról csak rosszat tudok mondani én is! Undorító egy alak! 2008-ban volt egy méhen kívülim, a dokim befektetett, mert uh-n nem látták, hogy hol van, de ez hosszú, nem ez most a lényeg. Egyik nap Szánthó volt az ügyeletes, reggel jött vizitelni. Egyszercsak megszólal nekem: - Maga meg mit keres még itt? Minek foglalja az ágyat? Nincs semmi baja! :shock: :shock: :evil:
Hozzáteszem, hogy az én orvosom az osztályvezető főorvos, aki egy elég nagy név és tudja, mit csinál. Szóval jól megmondtam a magamét ennek a sz*rcsimbóknak! Soha senki ne menjen hozzá, mert nagyon rossz élményben lesz része.Sziasztok!

Nekem a 17 éves lányom került a kezei közé. Nagyon, de nagyon sajnálom, hogy nem voltam ott vele és minimum nem borítottam rá az asztalt a "kedves" doktorra. Ha lehet egy ilyen embert doktornak nevezni. A gyerekem sírva jött ki tőle, mert annyira lealázta őt. Nem értem miért kell így viselkednie egy fiatal lánnyal. Én csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy NE engedjetek senkit ennek az embernek a kezébe.
 
 


Döbbenet, hogy a vélemények szinte 100% egyértelműen azt bizonyítja, hogy ezt az orvost kerülni kell! :shock:
Sajnos én is egy vagyok a sok közül, akinek nagyon negatív tapasztalata van vele kapcsolatban. Elhalt terhességgel kerültem be hozzá. Lehordott, hülyének nézett, kioktatott, hogy ne soroljam tovább. Nem részletezem, friss az élmény. Az első tervezett babánk lett volna.
Ha az ajtóban vérzek el, akkor sem engedném, ennek az orvosnak (???), hogy hozzám érjen. A kórház szégyene!!!
 


Kedves Fórumozók!

Feleségem épp ugyanavval a problémával volt ennél az "orvosnál", mint az előző hozzászóló.
Miközben a párom kiszolgáltatott helyzetben (a nőgyógyászati székben) a műtét előtti percekben szó szerint megalázta, sértegette, tudomására adta, hogy a tanári pálya amit a párom válaszrott nem egy intellektuális szakma, hisz bárki meg tud tanítani egy gyereket olvasni..

Párom könnyeivel küszködve mesélte a történteket.
Kérek mindenkit aki olvassa ezt az üzenetet és hasonló módon viselkedett az orvos vele, hogy vegye fel velem a kapcsolatot.
Ha már összejönne egy 15-20 fő panasszal élhetnénk az orvos ellen.

email cím: fp001@freemail.hu
 
 


T. fp001!

Te pontosan fogod tudni, hogy mi ennek a hozzászólásomnak a háttere, a többi fórumozó csak találgat majd. Én minden esetre nyíltan, a fórumozók előtt reagálok a leveledre, amit Te a Babanet szerkesztőségén keresztül, privát üzenet formájában tettél meg. Természetesen leveledet nem tárom mindenki elé, csak azokra a pontokra reagálok, amikkel engem illettél.

1. Komolyan írtam-e azt, hogy "Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten". Igen, amit írtam ezzel kapcsolatban, azt komolyam írtam, hisz ilyen esetnek magam is szem és fültanúja voltam. Tehát ez is húzódhat a dolgok mögött. Mondom: is. Viszont egyik negatív véleménnyel rendelkező esetében sem voltam légy a falon, egyikőtöknél sem állítottam, hogy ez az ok. Ismétlem: én csak a saját szememmel látott dologgal kapcsolatban írtam le ezt.

2. Említetted, hogy az empátia teljes hiányában szenvedek. Nem értem, Te miért állítod ezt rólam, hisz nem ismersz. Amúgy ha empátia teljes hiányában szenvednék, akkor nem választottam volna azt a hivatást, amit. De erről később, a 4. pontban.

3. Írtad, hogy van pofám leírni azt, hogy "Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten", azaz, hogy a Ti hibátok, hogy Szánthó így viselkedett Veletek. Lásd 1. pont. Kiegészítés: amit Te pofának mondasz, azt arcnak szokták hívni.

4. Kedvesen megemlíted, hogy az az egyetlen hibád, hogy nem köcsög, szőrös, burzsuj zsidók a szüleid, nem úgy, mint az én apám, aki a pénzével tolta ezt a dokit. Nem tudom, hogy honnan veszed ilyen tutira, hogy milyen származású vagyok, hisz gőzöd sincs róla, ki lehetek. Nos: rokonságomban minden irányba, több generációra visszatekintve, még ha akarnék, se tudnék gazdag és zsidó származású őst felkutatni. Szüleim (vagy ahogy Te említed: apám) egy fillért sem adott, én fizettem minden egyes alkalommal a magánrendelésén a közalkalmazotti fizetésemből kigazdálkodott összeget. Itt utalnék vissza a 2. pontban említett empátiával kapcsolatos megjegyzésedre. Valószínűleg mégis kell empátiával rendelkeznem, ha gyógypedagógusként (vagyis úgyanúgy közalkalmazottként, mint a feleséged) dolgozom immár 14 éve és igyekszem a fogyatékkal élő gyerekek életét minél jobban segíteni.

5. Írtad, hogy hülye picsa vagyok. Nos, közel sem állítom, hogy tökéletes lennék, sok mindent el tudnék mondani magamról, de az még nem jutott az eszembe, hogy hülye is lehetnék. Minden esetre köszi, hogy felmutattad előttem ezt a lehetőséget is! Egyébként a p...a jelzőhöz gratulálok, hisz valószínűleg elég intelligens lehetsz ahhoz, hogy kitaláld: ha ehhez a dokihoz jártam, akkor valószínűleg nő lehetek.

Egyéb
Ha úgy gondoltad, hogy mindenki olyan véleménnyel van rólam, mint Te, akkor miért nem a fórum nyilvánossága előtt írtad le mindazt, amit nekem privát üzenetben, a szerkesztőkön keresztül tetted. Hisz valószínűleg mindenki egyetértett volna Veled és sokkal eredményesebben tudtál volna sértegetni.
Amúgy a pénzzel szót 2 z-vel írják, tudod: teljes hasonulás.

Minden fórumozónak a legjobbakat és csak pozitív élményeket kívánok!

36
36
 
 


T. 36!

Elnézésed kérem a sértegetésért.

Haragomat nem Rajtad kellett volna kiélnem, még akkor sem ha egy baromság volt az "Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten" szólásmondás idézeted.

Azért küldtem priviben az üzenetem, mert senkit sem akartam untatni a Neked szóló levelemmel. Van annyi eszem hogy a személyes Neked szóló megjegyzéseket nem teszem közzé, mivel ez a fórum nem arról szól hogy mit gondolok Rólad vagy a megjegyzéseidről, hanem Szánthó doktor"úr"-ról.
Mivel Te kihoztad ide privát levelem minden mondanivalóját most már kénytelen leszek itt reagálni rá.
Vallási kérdésekben nem nyilatkozom nyilvános fórumokon. Szóval az hogy Te kiírtad így, nyilvánosan amit én Neked elküldtem már csak a Te felelősséged. Ehhez semmi közöm. Más.

Párom egy érzékeny jószívű teremtés, soha senkit nem bántana se szóval se tettel. Mindig mindenkivel kedves és illemtudó teremtés. Szereti a szakmáját és a kisiskolások is szeretik Őt. A doki megalázó, degradáló viselkedése ellenére párom végig igyekezett magát tartani és igyekezett amennyire lehet, kedvesnek barátságosnak lenni a dokival, de mindvégig hiába.
Szóval a mondás k......ra nem volt igaz se nála és szerintem az előző hozzászólók esetében sem.

Ha valaki képes egy ilyen nagyszerű teremtéssel ilyen degradáló, sértő, megalázó módon viselkedni arra nem tudok mást mondani, csak azt, hogy egy szellemileg, lelkileg sérült, beteg, gonosz ember.

Hihi, gyógypedagógus vagy? Hát arra hogy fogyatékos embereket nevelgessen és felügyeljen rájuk bárki képes.

Még mielőtt felháborodnál előző mondatomon jelzem ez nem az én véleményem. Csak egy példa arra, hogy ez az a mondat amire Te is hasonlóan reagáltál volna az általad mélyen tisztelt doktor úr viselkedésére. Mert ugye miközben épp vizsgálta (a nőgyógyászati székben ücsörgő) páromat, a munkájára tett hasonló megjegyzéseket.

Szóval kibujt a szög a zsákból. Pénzelted a dokibácsit és ebben az esetben ugye végtelenül kedves. De Isten irgalmazzon annak aki véletlenül nem a magánrendelésén kerül hozzá első alkalommal.

Párom megkérdezte, hogy mi ennek a beavatkozásnak a neve?

A válasz: Minek akarja azt tudni? .....hosszú csend.....
A szomszéd néninek akarja elmondani?.....hosszú csend....
Vagy a portásnak?........hosszú csend.....
Vagy a takarítónőnek?.......hosszú csend.....
Vagy a házi néninek?.......
Párom már azt hitte sosem hagyja abba a sorolást.

Ráadásul a hangnem, a hosszú csend .....na mindegy nem akarom tovább részletezi ....aki volt nála és nem fizetett tudja miről beszélek.

Mellesleg nekünk is volt választott orvosunk, de mivel épp akkor mikor páromnak sürgősen kórházba kellett kerülnie ez a választott doki egy másik páciensével kellett, hogy foglalkozzon....szülés.... nem tudott velünk is foglalkozni. Képzeld mi is kigazdálkodtunk erre az időszakra egy kis pénzt.

És képzeld evvel mások is lehetnek így. Persze ez fel se merült benned a nagy empátiaképességeddel.

Te csak kijelented. Mindenkire vonatkozólag.
Tisztelt fórumozók 36 nevű fórumozónk megmondta:
Ennél a dokinál:
"Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten"
Szóval mindenki megérdemli azt a megalázást amit ettől a dokitól kapott.
Üdvözlettel: fp001
 
 


36 írta:Úgyhogy mindenkinek azt üzenem: nem kell rögtön sarat dobálni a másikra, előbb inkább magatokba kéne nézni! Hisz a mondás örök: "Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten"!
 
 


fp001!

Elnézést kérsz, majd ugyanúgy sértegetsz tovább...

Azzal, hogy én nyíltan reagálok a privát gyalázkodó üzenetedre, letolod magadról a felelősséget...

Nem kétlem, hogy a párod valóban olyan, amilyennek leírtad.

Az orvos tudta, hogy milyen a foglalkozásom, mégsem tett hasonló megjegyzéseket...

Az a bizonyos szög nálad is kibújt! Ezek szerint Ti is "pénzeltetek" egy orvost, aki nyilván nem tudott otthagyni egy szülő nőt. De akkor miért nem gondoskodott, bízta rá párodat egy olyanra orvosra, akiben ő is megbízna? Vagy ha pont Szánthót választotta, akkor el kéne gondolkodni, hogy biztosan jó választás-e az orvosotok...

Leveled további részében újra csak személyeskedsz...
A fórum szabályai szerint megteheted, de nem vall túl nagy intelligenciára...

Ahelyett, hogy acsarkodsz rám, lehordasz mindennek, szemlézel korábbi hozzászólásaimból, inkább a párod lelkével kéne foglalkozni, hogy mihamarabb túltegye magát a dolgon és legyen oka a boldogságra!...
Hát nem fontosabb ő, mint egy ilyen hülye picsa, mint én?

De felőlem nyugodtan folytathatod is, ha ez Téged boldoggá tesz!Én minden esetre ezek után nem fogok hozzászólásaiddal többet foglalkozni és reagálni rá, hisz teljesen igaz az, hogy az ilyen emberekkel nem szabad vitatkozni, mert a végén összetévesztenek vele.

36
36
 
 


Magándoki kontra ügyeletes orvos:


A hét elején nekem is volt tapasztalatom a doktor úrral... de semmit rosszat nem tudok mondani.

Az éjszaka közepén kellett bemennünk a kórházba, mivel inkomplet spontán abortus-om volt (a terhességnek az egyik része "kijött" a vérzéssel, másik részét műszeres befejezéssel kellett végrehajtani). Persze nem voltam a legjobb lelkiállapotban, mivel első terhességem volt és már nagyon nagyon szerettem volna babát...
Persze - mire a Doktor Úr "kezei közé" kerültem - addigra már tudtam, hogy a kisbabám menthetetlen. Engem is kijavított, hogy Ő még nem baba, hanem lényegében egy petezsák, de nem azért mentem oda, hogy a lelkemet ápolja, hanem hogy szüntesse meg a jelenlegi problémámat (vetélés), amit egy másik orvos lehet, sőt valószínű, hogy meg tudott volna akadályozni.

Ez a rendkívül jó orvos (a nevét nem írom le), magánorvos volt és másfél héttel ezelőtt jártam nála. Hüvelyi UH-t csinált és mondta, hogy gratulál, mert terhes vagyok, de "1 héttel kisebb", mint lennie kéne és hogy menjek vissza két hét múlva (ez e hét csütörtökén lett volna). Hétvégén elkezdtem barnásan pecsételni, hétfőn felhívtam az orvost, hogy mi van. Megkérdezte, hogy milyen erősségű, majd mondta, hogy szedjek Magne B6-ot napi háromszor és hogy csütörtökön találkozunk.
Estére úgy tűnt, hogy kezd elmúlni a pecsételés, de egyik pillanatról a másikra nyers májhoz hasonló állagú valami jött ki belőlem. Este fél tízkor felhívtam az orvost, hogy ez most mi, mire ő mondta, hogy ez teljesen normális, alvadt vér és ez felgyülemlett bennem stb. stb. Megkérdeztem, hogy mit csináljak, ha erősödik a vérzés. Erre azt felelte, hogy nyugodjak meg, csütörtökön találkozunk.
Persze egy óra múlva már a sokadik betétet, bugyit áztattam el, és persze hogy az orvos ki volt kapcsolva (szülész!!!), a férjem pont éjszakai műszakban volt én meg egyedül otthon azon kattogtam, hogy kb. most dobom ki betéttel együtt a szemétbe a gyerekemet, mert az a szemétláda orvos nem volt hajlandó megnézni azonnal, amikor telefonáltam neki.
(Bocs, hogy ennyire morbid vagyok, de nagyon frissek az élmények és baromira fáj, hogy egy vadidegen ember döntése ilyen "helyzetbe" hozott.)
Tehát ilyen lelkiállapotban kerültem Szánthó doktor úrhoz és nem azt mondom, hogy megsimogatta a buksimat és együtt sírtunk, hanem tényként közölte velem, hogy ez most egy vetélés és abortuszt kell végrehajtani. És sajnos ez volt a tény. Persze a másik orvos nagyon kedves volt még másfél hete az első vizsgálatnál... megvizsgált, csinált egy rákszűrést, megnyugtatott, hogy ő bizony nem aggódik amiatt, hogy "egy héttel kisebb" a babám mint kellene majdhogynem atyai csókot lehelt a homlokomra, majd a 15 perces vizsgálat után tartotta a markát. (Persze csütörtökön egyáltalán nem hiányolt - a mai napig sem hiányolt! - , mikor nem jelentem meg nála a terhesgondozáson, sőt még a rákszűréssel kapcsolatban sem hívott fel, hogy hogy sikerült. Pedig én elvártam volna, ha már fizettem érte!)
Hát Szánthó doktor teljesen másként viselkedik mint az én "Jó doktorom"! Viszont komplikáció mentesen zajlott a műtét, alig véreztem után, nem lázasodtam be és ez nekem nagyon sokat számít (ja és a markát sem tartotta, mikor műtét után bejött hozzám és elmondta, hogy most egy pár hétig mit ne...), mint hogy egy tündérien mosolygó nőgyógyász műtét közben átszakítsa a méhemet!

Elolvastam az összes hozzászólást és mindenkinek a Doktor Úr modorával volt probléma... Neki (és az összes orvosnak) az a feladata, hogy a testünket gyógyítsa. Attól a pillanattól kezdve, hogy kitettem a lábam a kórházból, a férjem feladata, hogy a lelkemet gyógyítsa...

Senkit nem akarok meggyőzni semmiről, de sajnos az én esetemben nagyon kiütközött két orvos közti különbség és teljesen más lett az állás, mint ahogy ezt elsőre gondolná az ember!

Valószínűnek tartom, hogy ezek után én is kapok egy fp001-es levelet, amit ép ésszel nem fogok tudni felfogni majd, hogy miért... és gondolom, ha ezt olvasod, provokációnak fogod fel, pedig egyetlen célom volt életem első fórumhozzászólásával, hogy megvédjem egy Orvos orvoslását egy másik diplomával (?) rendelkező akárkivel, akármit csinálóval szemben.
csimike
Budapest
 
 


Kedves csimike!

Először is, nagyon sajnálom, ami Veled történt, ez egy nagyon nehéz helyzet, tudom, mert átéltem.

Nem akarom védeni azt az orvost, aki megállapította a terhességed, de egy hét eltérés simán lehetséges anélkül, hogy bármi bajt jelentene, hiszen csupán a peteérés idejében lehet már ennyi differencia. Másrészt akkor sem biztos, hogy meg lehetett volna menteni a babát, ha azonnal fogad. Sajnos még gyógyszer és szigorú fekvés mellett is csak kis százalékban marad meg a hasonló problémákkal indult terhesség. Erre csak akkor van esély, ha progeszteron hiány miatt lép fel fenyegető vetélés. Persze a gyógyszerrel azért meg lehetett volna próbálkozni, ebben teljesen egyetértek Veled.

Abban is igazad van, hogy egy orvos foglalkozzon az orvoslással, és dicséretes dolog, ha a testedet meggyógyítja. Csakhogy minden olyan szakmában, ahol emberekkel kell foglalkozni, elengedhetetlen az empátiás készség! Én óvónőként dolgozom. Képzeld el mi lenne, ha a gyerekeket tökéletesen jól nevelném, segíteném a fejlődésüket, hozzáállásomban feléjük nem találhatnál semmi kivetni valót, de a szülőkkel úgy beszélnék, mint a pokróccal. Mondjuk egy felmerülő kényes problémáról olyan módon tájékoztatnám őket, hogy abban semmi empátia, csak a nyers tények lennének, azok is lehetőleg szakszavakkal. Sőt, ha kérdeznének, jól kioktatnám őket. Szerinted akkor én jó óvónő lennék? Mert szerintem nem... Pedig a feladatomat, vagyis a gyermekek gondozását, nevelését fejlesztését tökéletesen ellátnám... Egy orvosnak sem csak az a feladata, hogy helyre rakja az egészséged, meggyógyítsa a testedet, és slussz. Két olyan dolgot (itt test és lélek), melyek egymástól függetlenül nem létezhetnek, nem lehet egymástól elválasztva kezelni!

Most újra babát várok, lassan meg is érkezik hozzánk. Nem volt problémamentes a várandósságom, nem sok híja volt, hogy ezt a babát is elveszítsük, mégpedig félidő után. És hidd el, rengeteget segített, hogy az orvosom nem a sötét jövőt festette le, és nem a száraz tényeket közölte, hanem emberként is mellettem állva biztatott, és erősítette a pozitív hozzáállásomat. Mondjuk róla csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, orvosként, emberként egyaránt.

Én azt kívánom Neked, hogy minél könnyebben sikerüljön elengedned azt a babát, aki most nem született meg (igenis babát, nem petezsákot, mert a Te lelkedben ő bizony baba volt...) és teljesüljön mielőbb a vágyad, hogy anyává válj. A várandósságod végigkíséréséhez pedig találj egy olyan ORVOST, így csupa nagybetűvel, aki csupa nagybetűs EMBER is.

Minden jót!
 
 


Sziasztok,
Mindenkit csak sajnalni tudok aki ehhez a dokinak nem minositheto "henteshez" kerult.....
Az en tortenetem ugy kezdodott, hogy mult heten szerdan kicsit pecsetelo barnas verzesem volt, majd csutortokon kicsit tobb, de nem fajt, nem gorcsolt...miutan amugy is volt idopontom a dokimhoz pentekre igy megvartam, hiszen ilyen dolgokrol hallottam, es tisztaban volta vele, ha nem faj akkor nincs nagy gond....
penteken mar kiderult, hogy a magzatnak mar tobb mint 3cm-nek kellene lennie, de ket het alatt o csak 18mm es meg mindig petezsak...
a dokim mondta, hogy varjuk meg a hetveget, jobb ha magatol beindul, ha nem akkor hetfon elvegzi a beavatkozast....
pentek este sajnos beindult nem vereztem nagyon, de annyira mar igen hogy este 11kor a ferjemmel ugy dontottunk, hogy elindulunk a korhazba....
miutan a dokim a Szent Imreben szulesz nogyogyasz mondta, hogy nyugodtan mehetek oda ha nem is oda tartozok, mert el fognak latni....
beertunk es nemsokara fogadott is a "hentes" a dokinak nem nevezheto Szantho....

eloszor is, amint beleptem, utanam a ferjem, kicsit bunko stilusban megjegyezte, hogy a ferjemnek minek kell bejonnie (miutan a ferjem kulfoldi igy sokat nem ertett ebbol), en valaszoltam is ha Ont nem zavarja engem megnyugtat a jelenlete, hiszen szeretjuk egymast....
utana jott, hogy miota verzek? valaszoltam, hogy kb 9kor kezdotott este es miutan nem lattam veszesnek meg a helyzetet, igy csak most jottem, meg amugy is a fiamat a baratnomhoz vittuk ket emelettel lejjebb....erre a doki, minek nem maradt vele a ferjem, es akkor mar bejohettem volna hamarabb (kerdezem en mi koze ahhoz, es ki o nekem, hogy igy nekem essen es kiosszon, meg amugy sem voltam elet halal kozott)....aztan jott, hogy vetkozzek le es induljak a nogyogyaszati szekbe (kengyelbe), de persze en eleg rosszul erzem magam ilyen helyzetekben, igy miutan azert jott belolem a ver, ugy gondoltam, hogy majd en ott leveszem az alsom es felpattanok a szekbe, erre o bedurvult, hogy szepen mondta, hogy vetkozzek, de bunko szemet stilusban....aztan jott a kiszolgaltatott helyzet abban a szekben amikor mar dolt belolem a ver (meg jo,hogy bejott egy tunder noverke es legalabb megnyugtatott) es akkor megint nekem esett ez az allat es kozolte, hogy en minek bogok, hiszen mar tudtam ezt a tenyt.....legszivesebben beolvastam volna neki( de ugye az o kezeben vagyok, ha muteni is kell, igy meg arra sem volt lehetosegem) mert valoban tudtam es mar fel is keszultem lelkileg, hogy ez egy spontan veteles es jojjon aminek jonnie kell, de arra igenis nem voltam felkeszulve, hogy valaki ilyen hangnemben bunkozzon velem, amikor en elso perctol normalis voltam vele...

amugy neki tudnia kellene normalisnak lenni egy ilyen helyzetben, hiszen nem en akartam, hogy igy legyen es egy ilyen szituacioban egy no erzeknyebb, amugy is kiszolgaltatott...
szegeny ferjem csak nagyjabol ertett valamit meg latta a kisirt szemem....ez a "hentes" meg csak akkor utott meg egy normalisabb hangot amint megtudta, hogy edesanyam is egeszsegugyis...

engem melyen megbantott ez a bunko senkihazi, mert tok mindegy, hogy milyen poziciot tolt be nem all jogaban igy viselkedni, egy kiszolgaltott helyzetben levo novel es o nem erre eskudott....az orvos palya egy hivatas es nem meszarszek ahova nem kell sziv es lelek....ez az ember nem odavalo es jo lenne ha lennenk meg paran akik hajlandok lennenk tenni ellene,hogy masnak ezt a helyzet ne kelljen megtapasztalnia, de ehhez az kell, hogy osszefogjunk.....

ha ugy gondoljatok, hogy erdemes, akkor irjatok, habar nem tudom mik a lepesek, de egyutt talan megoldhatjuk, mert ez az ember, csak rontja a korhaz imazsat...
Cimem: kingaejiaga@yahoo.com
ejikin
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok! Nekem a XXII.kerületi Sztban volt szerencsém meg ismerni ezt a lekezelő nőgyogyàszt. 22éves kis mama vagyok 26hetes. Elég kellemetlen dologgal mentem hozzà röktön nyaralás utàn. Nem hozzà jàrok egyébként de mivel pont ő rendelt délutàn, muszàly voltam be menni hozzá. El mesélem neki a panaszom. Meg kértem hogy segitsen most érkeztem haza kellemetlenül érzem magam. Ki tàmadott hogy miért nem jövök haza előbb a nyaralàsból? Miért megyek én hozzá nem az ő kismamàja vagyok. Most kérdem én... nekem nincs fogadott orvosom miért ne mehetnèk én hozzà neki nem kutya kötelessége ellàtni? Nagyon rosszul esett ahogy bànt velem flegma volt és még ő vont engem kérdőre. Sajnos tapasztalatlan vagyok féltem ezért kényszerültem hozzà nehogy baja legyen a babànak bármilyen fertőzés miatt. Soha senki ne menjen ehez az orvoshoz sírva jőttem ki nem igaz hogy ennyi rosszat olvasvàn ilyen régi bejegyzésekkel ez az orvos még mindíg praktizàl ez nem ember.... az emberek nem csinàlnak ilyet be fogok menni a héten az sztkba és ha nem is érek el vele semmit de meg bolygatom a nyugodt életét. Ahogy ő tette velem.el is ment a kedvem a vizsgàlatoktól.... :cry:
babamammi
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!

Nekem rémes tapasztalatom van vele. Azzal kerestem fel, mint körzeti nőgyógyászt, hogy csomókat érzek a melleimben, mire közölte, hogy ő nem lát. Meg sem fogta, csak kérésre, nagyon megalázóan. Ezután is közölte, hogy szerinte semmi nincsen és nem kívánságműsör a mell ultrahang, menjek el magánban. Végül további sértegetések után nagy nehezen beutalt. Voltak csomók.. :(

SENKINEK NEM AJÉÁNLOM sem szakmailag, sem emberileg. Ez már 3 hónapja történt, de még mindig rossz érzéssel tölt el az emléke.
 


Sziasztok!
Ma voltam Szánthó dr.-nál rákszűrésen és laborvizsgálaton.
Félve mentem hozzá az interneten olvasott vélemények miatt de szabadnapok hiányában nem nagyon tudok válogatni és mivel Ő rendelt a szabadnapomon így hozzá mentem.
Személyszerint velem nagyon kedves volt, rendesen megvizsgált, hüvely uh. is csinált és mintát vett a labornak és szüréshez is.
Nem vizsgált durván és érdeklődött mit dolgozom stb.
Vizsgálat végén mondta hogy minden rendben és ha tudok akkor jöjjek vissza ma a labor vizsgálat eredményért.
Miután vissza mentem és a labor eredmény bakteriális fertőzést mutatott készségesen felírt egy kúpot, elmondta a használatát és hogy mit tudok esetleg tenni a hüvelyflóra szintentartása érdekében.
Szóval Én csak jót tudok róla mondani!
 


Sziasztok!

Sajnos, csak utólag olvastam a szánthóról írt véleményeket, így volt lehetőségem megtapasztalni  ennek a kreténnek a hozzáállását, és undorító megnyilvánulásait.


Senkinek nem ajánlom!!!

gtunde0
Budapest
 
 


@dudli:
Én ma voltam nálam Ezek szerint nem sikerült eltiltani a pályáról. Még mindig a sírógörcs környékez. Eleinte még csak pislogtam,aztán próbáltam kiállni magamért, de ő nyert. Porig alázott, mocskosan viselkedett. Úgy jöttem ki a rendeléséről, hogy lelkileg megerőszakolt. SOHA senki ne menjen hozzá. Nem értettem, miért üres a rendelő...sürgősséggel kellett orvoshoz fordulnom, de bár ne tettem volna!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó