Új privát üzeneted érkezett!

Mosonmagyaróvári anyukáktól szeretnék segítséget kérni, első babámat várom és semmit nem tudok a kórházról, nemrég költöztünk ide. Nagyon jó orvost találtam, de szeretnék szülésznőt is választani, de kit??? Milyenek a szobák, nővérek, mire számíthatok? Köszönöm!
 


Én már 8 éve szültem Óváron Dr. Bali Attilánál.Nagyon jó orvos(talán a legjobb)Most tervezzük a 3. babát és ha lehet most is Nála szeretnék szülni.A szülésznők közül ajánlani nem tudok mert az ügyeletesnél szültem,de az akkori társaimtól mindegyikről csak jót hallottam.A korház szépen felújítva,állítólag a környék legjobb szülészetével és bababarát csecsemőosztályával.Ha jól tudom meg is lehet nézni(de ezt azért érdeklődd meg a dokitól)Sok sikert hozzá! :wink:


Sziasztok!
Én is Mosonmagyaróváron szültem, 4 éve másfél éve és most várjuk a 3. babánkat..Pausch Ildikónál szültem, és nagyon boldog vagyok hogy őt választottam, mert nagyon mellettünk állt végig, és a szülst követően is nagyon aranyos volt. Én is az elsőt a Balinál szültem, de már a másodikat nem nála, ő nagyon megváltozott,és én nem mennék vissza hozzá..
 

 
 

Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2008. május 5. Millenáris Park

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.


Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.


Sziasztok!


Nem rég szültem a Mosonmagyaróvári kórházban ha valakit érdekel, van róla véleményem. :twisted:
 


Én augusztusban szültem (császárral) Óváron. Minden tökéletesen ment és mindenki nagyon kedves volt. A nővérektől egészen az orvosokig.Ugyan első baba, ezért nincs összehasonlítási alapom, de úgy gondolom nagyon jó ellátásban részesültem.[ Kép A kislányom, aki augusztusban született.

Nincs szebb dolog egy babánál. :-)
Kép
 


Sziasztok! Én 2013 - ban szültem Mosonmagyaróváron a Karolina Kórházban és jó tapasztalataim vannak. Előtte is feküdtem bent pár napig, akkor sem volt semmi problémám. A csecsemősökre és az orvosokra nem lehet egy rossz szavam sem. A szülésznők és a többi dolgozó is kedvesek voltak. Alapjában véve mindenkivel meg voltam elégedve. Egy szülésznő van (egy idősebb) akinek a nevét nem tudom, de nem volt valami szimpatikus, elég bunkócskának tűnik. Valami bagós nő. Szerencsére nekem fogadott volt, így nem nagyon ért hozzám.   Én egyébként Pintér doktornál szültem és nagyon kedves volt, bár terhesgondozásra Marton doktorhoz jártam - akivel szintén nagyon meg voltam elégedve.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó