Új privát üzeneted érkezett!

Várom jelentkezéseteket, akik Győrbe járnak a Kőrössy doktor úrhoz, vagy jártak, és nekik köszönhetik a kisbabájukat. :P
 
 


Sziasztok. Olyanok véleményét várom akik a győri kálliba járnak Boga doktorhoz.Mi már túl vagyunk minden alapvető vizsgálaton,most a laparoskopia jött volna,amit egyenlőre nem vállaltunk,főleg a férjem volt ellene.Olyanok hozzászólása is érdekelne,akik már túl vannak ezen a vizsgálaton.Milyen volt?Mit találtak?Mi egyenlőre februárba megprobáljuk az inszeminációt,én nagy reményekkel indulok neki.Azt elfelejtettem leírni,hogy a többi vizsgálatunk negatív.Köszönettel:Edina
 
 


Itt nincs senki?
 
 

 
 

Szia Edina!
Én most voltam a párommal a Kaáli intézetban a Boga doktorúrnál.
Nálam végeztek egy hüvelyi UH-t, majd jön a többi.
Sikerült az inszemináció? Hogy haladtok?
Üdv Petra!
 
 


Sziasztok!

Én is Kőrösi dr Úrhoz jelentkeztem be, mert nagyon sok jót hallottam róla. Az ismerőseim körében négy párról tudok, aki neki köszönheti a gyermekáldást. Nekem is melegen ajánlották. Nagyon rendes ember , segítőkész.
Egy nagy kalappal mindenkinek!!!:)
 
 


Sziasztok, az én kislányom is a Kőrösi dr Úr által született, szerintem nagyon nagy tudású EMBER!
 
 


Sziasztok! Én újra itt! Mi nem voltunk azóta sem a Kaáliba,nagyon bíztunk benne,hogy mivel nincs semmi gond,spontán összejön a baba. :roll:

Még áprilisig adunk esélyt magunknak,és utána megyünk inszeminációra Boga doktorbácsihoz.(vagyis,
áprilisban megyünk,ha addig nem leszek babás) :wink:

Petra és Babi! Veletek mi történt azóta? Sajna,még csak most néztem,hogy írtatok ide. :(

Sziasztok
 
 


Sziasztok!

Remélem még jár erre valaki! :roll:

Próbálok rövid lenni! Az utobbi két évben volt két középidős vetélésem, az egyik baba 18, a másik 19 hetes volt! Most kaptuk meg a babák szövettani eredményét és a pathológus kizártnak tartja a genetikai okot, illetve az immun problémát, a babák egészségesek voltak, velem a bibi! Javasolta Dr. Kőrösi Tamást, ha nagyon szeretnént tudni, hogy van-e ilyen gond, akkor ő biztos tud segíteni! Hogy megy a bejelentkezés? Felhívom őket és kérem, hogy én Kőrösi dokihoz akarok menni? Választhatok? Illetve meg kell mondanom, hogy nem meddőséggel kapcsolatban akarok menni vagy ez csak a dokira tartozik? Tudom, hogy ha valaki babára vár elsőbbséget élvez, ezért nem tom elmondja-e mikor konziliumot kérek! Bár mi is babára várunk, csak más a probléma...
Vendég
 


Szia Grönland!

Sajnálom a vetéléseket,sajnos nekem is volt egy még 2003-ban,spontán tergességből.
A 18.heti uh-n közölte az orvos,hogy 1 hete nem él a baba.
Kislány volt.Ezt azért tartom lényegesnek megemlíteni,mert ez előtt volt 2 lombikunk,és 2006-ban 1,ami 3-as ikres terhesség volt.A 31.-ik héten elhalt a 3.baba,szintén kislány és született 2 gyönyörű,egészséges kisfiam!Utóbb kiderült,hogy Anyukám nagynénje nem tudta kihordani a kislányokat,lehet ez az ok,vagy csak véletlen egybeesés volt.
Mi dr.Boga Péterhez jártunk.
Neked mi volt a babák neme?Nem tudom,hogy ilyen esetben tudnak-e a Kaáliban segíteni,de egy próbát mindenképpen megér,és nyugodtan mondd,hogy a Kőrösi dokival akarsz beszélni.

Nagyon sok sikert és türelmet kívánok Nektek!
Írj,ha szeretnél kérdezni még valamit,ha tudok,segítek!

Andi

Andi
Kép
 
 


Köszönöm Andi!

Igazából 3 volt, de az már rég és csak 8 hetes volt, ami megviselt ugyan, de tudjuk ugye, hogy a 12. hétig bármi lehet.... A 18 hetes baba fiú volt, a 19 hetes lány! Nálam nem méhen belüli elhalás volt, hanem először burokrepedés, aztán meg kinyílt a méhszáj, tehát nem kell kutakodni a babák irányába.... Nálam van valami nagy gond, hogy ilyent művel a testem! :( Van egy nagyfiam, ő már 12 éves lesz, ő is korán jött, a 28. héten vele is megrepedt a burok és megkellett szülnőm! De legalább ő itt van nekünk! Elvileg anatómiailag rendben vagyok, a genetika is kizárt. A dokim is, a pathológus is nyugtatnak, hogy a burokrepedés biztos felszálló ferőzés miatt volt, amiből ki is kezelt a mostani dokim az utolsó terhességnél, viszont elképzelhető, hogy a 18 hetes vetélésnél (amit műszeresen fejeztek be) megsérült a méhszáj és ezért nyílt ki az utolsó terhességnél! Valahol hiszem is meg nem is! Bízom bennünk, mégiscsak ők az orvosok, de nem tudok csak úgy beletörödni, főleg, hogy egy utolsó dobásom maradt, ha a következő terhességnél is baj lesz, nem szabad több terhességet vállalnom! Ezért szeretnék menni Kőrőssihez. Őt a pathológus ajánlotta, hogy naprakész az ilyen témában, ha van valami bibi, ő kitudja deríteni, de nagyon kicsi esélyt adott rá, hogy találnak valamit! Ő a szerencsétlenségek összejátszásának tudja ezt be! Azon ritka emberek társaságát gyarapítom, ahol nem lehet tudni az okát a vetélésnek! Nem túl biztató ez..... Valaminek biztos kell lennie! :roll:

Nagyon sajnálom, hogy veled is ilyen borzalmas dolgok történtek! :( De azért ha lehet ilyent mondani, kárpótolnak az ikrek! Persze attól még fáj! Nektek miért volt szükség lombikra? Hol laksz egyébként? Csak azért kérdem, mert mi is nemsokára komárom megyébe költözünk! :wink:
Vendég
 


Szia Grönland!

Nagyon szőrnyű lehetett,sajnálom.
Én még burokrepedés miatti vetélésről nem hallottam.Lehet,hogy gyenge a méhed.Gondolom,feküdtél végig,nekem kellett,és az ikreknél a 16.héten bevarrták a méhszájamat.
Nekünk végül is Apa kiskatonái miatt kellett a lombik,mert akkor én már rendben voltam,de a férjem eredménye rosszabb lett,így a doki tök rendes volt,hogy a lombik mellett döntött.
Mi Komáromtól 10 km-re lakunk.Mikor költöztök és hová?

Azért nagyon jó,hogy van egy nagyfiad,de megértem,hogy hiányzik még 1 baba.
Bejelentkeztél már a Kőrössyhez?Mert 1-2 hónapot tuti várni kell rá,vagy lehet,hogy még többet is.

Andi

Andi
Kép
 
 


Még nem jelentkeztünk be. Pont ezt akartam még kérdezni, hogy mikor érdemes és mennyit kell várni! Asszem nem is olyan sok ez a pár hónap, ha az elmúlt 10 évet nézzük! :roll: Mi Kisbér mellé költözünk! Ha nem haragszol többet nem árulok el! Privibe szívesen megírom! :wink: Egy éven belül biztos nem költözünk, elég sok felújítás vár még ránk és a távolság is elég nagy, így kicsit döcögös lesz!

A 18 hetes babánál nem feküdtem, mert nem volt rá ok, elvileg! A 19 hetesnél viszont elég sokat feküdtem, de azért egy ebédet elkészítettem, meg ha nagyon szaladt a lakás egy felületes takarítás azért megcsináltam! Nagyon fáj a méhszáj összevarrás? Én annyira félek tőle! Egyrészt, hogy nehogy baj legyen, másrész az ismeretlentől!

Nálunk is apa gondok voltak. Tavalyelőtt nézték először apjukot, elég siralmas lett az eredménye. 2 millió és abban 1-2 mozgó volt csak. Kiderült, hogy herevisszér-tágulata van, azt tavaly megműtötték és 28milla lett, több mint fele jól mozog! Így egyenlőre nincs szükségünk lombikra, de az inszem még nincs kizárva!

Nagyon szép neve van a két kis betyárnak! :wink:
Vendég
 


Szia!

A méhszájvarrás egy 5 perces rutinműtét,altattak.Utána kicsit fájt a hasam,de csak pici mensiszerű fájdalom volt,pici vérzéssel.3 nap múlva hazaengettek.
Nálam a fekvést nagyon szígorúan kellett venni,max.fél óra főzés fért bele,de takarítás már nem!Így is a 24.-ik héttől bent voltam a kórházban,Győrben.Az orvosomnak nagyon sokat köszönhetek.
Hát jó későn ment el a férjed dokihoz!Az a baj,hogy a férfiak eredménye nagyon gyorsan változhat.20 millió az alsó határ,ha jól emlékszem,így az inszemnél nagy esélyetek van!

Andi

Andi
Kép
 
 


Azt nem tudtam, hogy altatásban csinálják! Így kicsit nyugodtabb vagyok! Ezzel az eredménnyel sajnos már nem inszemezhetünk, vagyis igen de teljes árban! Nincs doki aki javasolná! Mondjuk ez valahol jó, mert akkor szerintük is nagy esély van a spontánra! 10M az alsóhatár, 20M a felső! De majd ezt is megkérdezzük a Kaáliba! Az utolsó baba akkor készült, mikor apjuknak 2 millája volt elvileg! :wink: Szóval nem vagyok nagyon elkenődve! Ki volt a dokid? Ez a takarítás is annyiban kimerült, hogy elpakoltam a fiúk után. De arra teljesen felkészültünk, hogy a következőnél már nem fogok felkelni. Gyerek is fel lett készítve, meg apjuk is. Már tanítom főzni! :wink: Még azt akartam kérdezni, hogy a varratokat a szülés előtt veszik ki? :roll: Mondjuk attól nem félek, hogy fájni fog, hisz ugyis mással leszek elfoglalva! :wink:
Vendég
 


Szia!

Nekem Győrben Dr.Papp Zsolt volt az orvosom.Rengeteg ikres kismamája van.
A varratokat csaszi előtt szedte ki,csak azt éreztem,hogy hideg az olló.
Nagyon szorítok,hogy összejöjjön a spontán bébi,és a Kaális beszélgetés után biztos nyugodtabbak lesztek.

Andi

Andi
Kép
 
 


Köszönöm Andi a rengeteg segítséget! Nagyon kedves vagy! :wink:
Vendég
 


Nagyon szívesen segítek,ha tudok!
Írj nyugodtan,akár privit is!
Sok sikert kívánok,és mindenképpen írj,ha történik valami!
Szia!

Andi
Kép
 
 


Sziasztok!

Szeretném ez ügyben jártas személytől megkérdezni, hogy a győri kális intézetben hogyan zajlanak a vizsgálatok, elfogadnak-e más intézetből hozott eredményeket és fizetni kell-e a különböző vizsgálatokért?!
Egyáltalán milyen az intézet? Mennyi időre lehet időpontot kapni, van-e várólista?
Köszönettel
 
 


Szia Baby!

A győri Kaáli intézet gyönyörű,olyan,mint egy nagy családi ház,inkább mint egy kisebb villa.
Elfogadnak máshonnan való eredményeket is,ha azok frissek(max.3 hósak).A konzultációért és a vizsgálatokért kell fizetni,pl:Uh,vérvételek,spermavizsgálat.Kérnek AIDS tesztet is.
Időpontot 2-3 hónappal későbbre tudnak adni,várólistáról nem tudok.(én lassan 2 éve,hogy ott jártam,azóta nem tudom,pontosan hogyan mennek a dolgok)

Ha egy kicsit többet tudnék Rólad,talán többet is tudnék segíteni!

Andi
Kép
 
 


Sziasztok!

Én is a Kaáliba jártam sokáig.Szerintem is nagyon szép olyan mint a villa ahogy mondjátok.Nagyon sajnállak benneteket a sok vesztés miatt.Sajnos nekem is volt egy méhenkívülim a második.Nagyon megviselt alig akartam elhinni,hogy ilyen is létezik a lombikban.Sok idő után ujra keztem és hála égnek sikerült és 2006 december 26-án megszületett a kislányom. :)

Úgy tudom sokat kell várni a bejelentkezés után,mert nagyon sokan vannak.Én is a Bogához jártam és szerintem nagyon rendes.Szeretnék ujra menni majd szept-október környékén.

Én is kisbér mellet lakom remélem beszélgetünk még.
 
 


Szia Anaszt!

Gratulálok a kislányodhoz!
Végül is Ő hányadik lombikra sikerült?Majdnem egyszerre járhattunk a Kaáliban!

Ha szeretnél (szeretnétek) naprakész infókat a Kaáliról,kicsit lejjebb megtaláljátok a Kaális párok fórumát!A lányok nagyon kedvesek,és biztos van olyan is közöttük,aki Győrbe jár!

Sok sikert!

Andi
Kép
 
 


Szia

Köszönöm szépen.
Az első nem sikerült,mert ugyan úgy csináltam mindent ahogy szoktam.Másodiknál már feküdtem,de méhenkívüli lett.És a harmadikra sikerült.Kettőnek indult,de 1 hónap után nem fejlődött tovább így egy maradt.Végig feküdöm kellet vele,mert 15hónaposan véreztem.Lepény fedte a méhszájat és ágyhoz kötött az orvosom.Neked hányadikra sikerült?Milyen doki a Pap zsolt?Te szeretnél másikat?
 
 


Szia!

Nekem is harmadikra sikerült,az első 2 öt hetesen elment,a teszt már halványan mutatta.
Papp Zsolt szuper orvos,amúgy adjunktus,és rengeteg ikres kismamája van.Magán rendelése van Bábolnán és Győrben,ha érdekel,priviben megírom.
Mi már nem szeretnénk több babát a két gyönyörű kisfiunk mellé.

Andi
Kép
 
 


Szia

Akkor kárpótol benneteket a sok rossz után.Gondolom van gond a kettővel.Én félek,hogy a következőre ikrek lesznek igaz akkor le lesz a gond a többiről.Nekem Dúcz René az orvosom már főorvos a szülészeten.Nagyon megvagyok elégedve vele.Az egyik ismerősöm járt Zsolthoz és ők haragszanak rá,mert 3-as ikrek lettek volna de sajna csak 1 maradt életben.Igazi okot nem árultak el.

Hogy vannak az ikrek?Időre születtek?

Remélem nem baj,hogy kérdezek!
 
 


Szia!

Igaz,hogy ikrekkel több a "gond",de a világ legcsodálatosabb dolga ikrek anyukájának lenni,mert az öröm is dupla!
Dúcz Renét is ismerem,jó fej doki.Volt időm megismerni az orvosokat a 9 hét alatt,amit kórházban töltöttem.
Szerintem tuti biztos,hogy nem a P.Zs.miatt nem maradtak életben az ismerősöd gyerekei.

A fiaim 31.hétre születtek,de 2 kilósak voltak,és minden renben volt velük.Előtte már kaptam tüdőérlelő szurikat,így oxigént sem kellett kapniuk.4 hetet voltak a Pic-en,utána jöhettünk haza.
Szerencsére teljesen egészségesek,igazi kis rosszcsontok,nagyon elevenek!

Andi
Kép
 
 


Sziasztok!
Nemrég költöztem Győrbe, és nőgyógyászt keresek. Az elmúlt két évben két vetélésem volt, mindkettő a 9. héten.
Most újra terhes vagyok és a 8. hétben járok. Sajnos akihez jártam külföldön van, de szeretném magam megnézetni. Aki tud kérem segitsen.

Köszike :)
 


Kolett!

írtam pü.-t!

Andi
Kép
 
 


Andi!

Gondoltam írok, kicsit megelőzte a szekér a lovat, remélem nem lesz emiatt baj! Sajnos a doki nem tud velem foglalkozni terhes állapotban, szépen lerázott! :( Most márcsak a dokim maradt, ő minden reményem!

Nemrég jelentkeztem be a Kaáliba, kaptam időpontot április 24-re, de a doki lemondta, így a leggyorsabb még elviheti ezt a dátumot! :wink: Ha felhívjátok őket elmondanak mindent, hogy milyen leleteket kell vinni, ha van! 12 ezer a konzultációs díj!
Vendég
 


Szia Grönland!

Nagyon-nagyon örülök a terhességednek,gratulálok!
Remélem,hogy ezúttal nem lesz baj!Kihez jársz terhesgondozásra?
A régi orvosodhoz?

Andi
Kép
 
 


Köszi Andi! Igen a régihez, el nem hagyom őt, semmi pénzért! 8) Főleg, hogy márcsak ő maradt! kicsit csalódtam Kőrösiben! :?
Vendég
 


A Kaáliban a terhes kismamikkal már nem foglalkoznak,a 6 hetes uh után már nem is lehet menni oda.
Most hány hetes vagy?
Az előzmények miatt lesz méhszájzáró műtéted?

Andi
Kép
 
 


Andi!

Holnap leszünk 6 hetesek! Már nem is bánom, hogy nem megyek, mert váltottam a dokival levelet és azt szűröm le, hogy nem tud segíteni! Igen, ha minden igaz a 10. hét környékén lesz a műtét! Kicsit félek tőle, nem magától a műtéttől (azért remélem altatásban csinálják :roll: ) inkább a következményektől, hogy nehogy vetélés legyen belőle! Bár azt mondja a doki, hogy a 11 éves praxisa alatt még nem látott ilyet, de persze benne van a pakliban!
Vendég
 


Most néztem csak a vonalzódat,nagyon jó!
A doki biztos megvárja még a 12.hetet,sztem csak utána lesz a műtét.Ne aggódj,nem lesz semmi baj!
5 perces rutinműtét,altatásban.

Andi
Kép
 
 


Grönland!

??????????????????????????

írj lécci pü.-t!

Andi
Kép
 
 


sziasztok!

ne haragudjatok, hogy "kívülállóként" zavarlak benneteket. Tudna nekem valaki infót adni arról, hogy Győrben a genetikai laborban kb. a bejelentkezéstől számítva hány napra adnak időpontot vérvételre (kromoszómavizsgálatra), mennyi időn belül van meg az eredmény? Van valakinek esetleg ismerőse arrafelé? (Konkrétan Bajnóczky Katalinnal kellene felvennünk a kapcsolatot, adatai megvannak, csak érdekelnének konkrét infók mielőtt beszélnénk vele, hogy mire számíthatunk időben...Ismeri őt valaki? Vélemények??)

Ha valaki tud segíteni, kérem írjon privát üzit.

Köszönöm előre is,

Vesm

 
 


Sziasztok,
En is Bogahoz jartam 2004-tol. Lombikoztunk a 2.nal megtapadtak mind2 az egyiket a 9.heten a masikat a 22.heten veszitettuk el. Aztan ujabb lombik s most a 6. nal 3-bol 1 megtapadt. Mivel eleg sokat jartunk ha kerdesetek van szivesen valaszolok.
Udv.
Vendég
 


Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy a Kőrösi doktor úrhoz magánrendelésre hogyan lehet bejutni? Mert sz intézetbe kétszer is érdeklődtem, de megkérdezték jártam-e már a Káliba és mondtam, hogy máshová jártam és nem adtak hozzá időponot. Valahol olvastam hogy Győrbe és Bábolnán is van rendelése. Kérem , ha valaki tud segítsen nekem. Nagyon régóra próbálkozunk és én Győrtől 300 km élek, de minden orvos ismerősöm őt ajánlotta. Bevállalnám a hosszú utazást is, de még magánra sem tudok időpontot szerezni
 
 


Szia,
én nem tudok róla,hogy a Kőrösinek lenne magánrendelése!De ha olyan messze laksz Győrtől,talán egyszerűbb lenne Bp-re időpontot kérni,mert ott is vannak szuper orvosok!Ha beindul egy lombikprogram,2 naponta kell utazgatnod vérvételre és uh-ra.Merre laksz?Sajnálom,hogy nem adtak időpontot,ez nagy bunkóság a részükről!

Andi
Kép
 
 


Sziasztok,
új vagyok ezen a topicon, én is kacérkodom Győrrel..
Nagyon sok jót hallani róla, viszont megleptt vkatica hozzászólása, hogy ha már máshová is jártál, nem kapsz időpontot??? Ez durva.
nekem csak olyan ismerősöm jár oda, akinek ez már az utolsó remények egyike, szinte már mindent végigjártak.
Na megpróbálom én is, fogadnak-e?
 
 


Sziasztok!
Szeretnék én is hozzászolni, bár látom már rég senki nem irt ide, de mivel olyan pozitiv élményem volt amit szivesen megosztok másokkal hátha segit nekik a jővőben ezért irok. 2009. juniusában derült ki, hogy a férjem problémája ( ha a későbbiekben valakit érdekel szivesen megosztom, hogy mi) miatt csak IVF-es babánk lehet, majd szinte párhuzamosan az is, hogy nekem sem lehetne természetes uton kisbabám. Nagyon el voltunk keseredve, de egy kedves orvos ismerősunk javaslatára a Győri Kaálit ott is Kőrősi doktort választottuk. Augusztusban jártunk náluk elöszőr, és júliusban fogok szülni:) Ami akkora boldogság, hogy szerintem leir és elmondhatatlan. Azt gondoltam, valami rettenetesen bonyolult és hosszu procedura lesz, ezzel szemben köszönet Körösi Doktornak a Győri intézet alkalmazottjai profizmusának persze valamint az égi segitségnek, "dupla " problámás indulással is elsőre sikerült a beultetés. Mindenkinek azt ajánlom bizalommal forduljon az intézethez és ne higgyen a lombik programot körülvevő félelmeknek. Ja és én egy olyan lánnyal voltam beültetésen aki előtte Bpestre járt a Kaáliba tehát cáfolom a korábban olvasottakat... Az tuti, hogy nagyon sokan vannak és hoszzu legalább két honap a várakozási idő, de szerintem megéri. Szoritok minden sorstársnak. Zsuzsi
 
 


tud valaki segiteni,hogy lehet bejutni a Györi kaáliba?és Körösiröl v mit.köszi
baboka25
Miskolc
 
 


Sziasztok!A nődoki azt mondta,ugy nézki Kaális lesz a dolog nálunk.A vizsgálatok nálam zajlanak,hormontesztelés kipipálva.Majd jön a petevezeték átfúját.Most még csak ott tartok,hogy felkell hivni az intézetet.De mit kell mondjak? Tudna valaki tanácsot adni? Nálunk a páromnál vannak gondok.
Köszi válaszotok.Livia
 


Sziasztok! Csatlakoznék én is.Nekem is a nőgyógyász azt mondta keressük fel a Kaálit mert ugy néz ki ezzel lehet kisbabánk.Nekem olyan kérdésem van hogy,mit kell mondani első telefonbeszélgetés során amikor felhivom a Kaálit?A hormonvizsgálaton én túl vagyok,majd jön a petevezeték átfúját.Ennél ki mit tapasztalt?
Köszi válaszotokat.
Livia
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó