Sziasztok!
Any, hatalmas gratula hugicádéknak!!!! Ügyesek voltak!
Egyébként olyan jó olvasni, hogy ennyire jóban vagytok, így aggódtál érte, remélem, az én lányaim is ilyen jó testvérek lesznek majd akkor is, ha felnőnek.
Fizetés: nálunk közös számla van, abból gazdálkodunk ügyesen, persze egyre nehezebb, mindennek megy fel az ára.

Mi nem csinálunk ebből problémát, tudtuk, hogy most jóval kevesebbet kapok majd, anno meg volt olyan, hogy férjecském munkanélkülire ment és angol tanfolyamot csinált a diplomájához, akkor meg az én fizumból éltünk jórészt.
Most amin kiakadtam, az életbiztosítás adókedvezményének megszüntetése. Így már csak bukni lehet az egészen, még a párnám alatt is jobb helyen lenne a pénz. De ha megszüntetjük, vissza kell fizetni az utsó 3 év kedvezményét büntetőkamattal terhelve.

Nem valami korrekt, hogy a régebben megkötöttekre is vonatkozik, sokan emiatt kötötték.
Tünci, Betti, mennek a drukkok a mai vizsgálatokhoz!
Lara: elvileg itt Fehérváron sem veszik fel munkahely nélkül bölcsibe a lurkókat, szerintem Jaffának a suli is számít.
Avatar zenéje nagyon jó volt, én a filmet is imádtam. Csalódtam is, hogy nem nyert több oscart. Láttam a Bombák földjén-t is, nem volt rossz, de szerintem annyira nem volt extra (picit aludtam is rajta

).
megyek, ma szigorú időbeosztást csináltam magamnak, vége a netezésre szánt időnek....
Katinka