Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dr. Bárány János-t egy barátnőm ajánlotta.
De mielött választanék, szívesen meghalgatnék több véleményi is az orvosról!

Előre is köszönöm a válaszokat!

üdvözlettel: Borzsa
 
 


Szia Borzsa!

Én ismerem Bárány János doktor úrat nála született a kisfiam.
Nagyon alapos, és rendes doki én teljesen meg vagyok vele elégedve.

Ha még aktuális és kiváncsi vagy valamilyen infóra nyugodtan kérdezz.

Zsófi
 
 


Szia!

Elég régen nyílt ez a topik, de azért reagálok. Én is ismerem a doktor urat, sőt kolléganőim is hozzá járnak, egyik nála is szült. Maximálisan elégedett voltam vele, amíg hozzá jártam, nagyon alapos, kedves doki.

Kép
 
 

 
 

Sziasztok!

Bár régi a topik de azért írok... Bárány dokiról csak jókat tudok írni!!! Jófej, alapos, lehet zaklatni a mobilján, és a szülést is flottul vezette le. Csak ajánlani tudom. Mondjuk nem olcsó...

KépKép
 
 


Sziaszok!


Most hol van korházilag a Bárány doki?
Én még a Budai honvédba szültem nálla lassan 1 éve.
Tervezzük a 3.-at mire számoljak?

Üdv
Dorka

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
AZ első gyerkőcömet én is a Bárány dokinál szültem. Most a Dél-pestiben van, alias Jáhn Ferenc......
Én még a JÁnosban szültem nála 2003-ban.
Üdv
Peni
 
 


Én már a Jahn-ban szültem nála, oda szerződött, magánrendelése még mindig Kende utca, már CTG is van, hogy ne kelljen kimenni olyan messzire...

M.

KépKép
 
 


Macsek!
És milyen volt a Jahn Ferenc korház? Egy ismerősömet most műtötték ott, nőgyógyászatilag, azt mondta , hogy elég rosszak a körülmények..... :cry:
Te mit tapasztaltál?
Peni
 
 


Peni!

a körülmények elég balkániak. De én mindenképp nála szerettem volna szülni, így nem foglalkoztam vele. A terhes pathológián feküdtem, szerintem ott lehetett az ismerősöd is, a gyerekágy biztos jobb.

Három napra le lehet mondani a keleti kényelemről, és van két modern szülőszoba.

KépKép
 
 


Macsek!

Van a Jáhn Ferencben csecsemő intenzív? Bár remélem ezt nem kellett megtapasztalnotok, csak úgy érdekelne, hogy van-e.
Köszi előre is
Peni

KépKép
 
 


Fogalmam sincs...

KépKép
 
 


Sziasztok!

Tényleg balkáni a helyzet a Jf-ben. 4 napig még lepedőt sem cseréltek alattunk de ez a legkevesebb. A szülésről már nem is beszélek.
Amugy én is a Bárány dokinál szültem, de nekem elég negativ tapasztalatom volt vele.

Ha valakit érdekel priviben megírom.

Peni ha jól emlékszem akkor van intenzív osztályuk, koraszülötek is mehetnek NIC II a minősítésük.

Jessie
 
 


Szia Jessie!
IGen, én is ezt hallottam, hogy balkáni a helyzet.
Én a Bárány dokinál szültem 4,5 éve, én meg voltam elégedve vele, sajnos a vége császár lett de nem volt gond vele.
Bár mástól már én is hallottam negatív véleményket a dokiró de én ilyet nem tapasztaltam.
Jessie, első babád született??

KépKép
 
 


Lehet, hogy már nem is működik ez a topic, de szeretném leírni Bárány doktorról(?), hogy egyáltalá nem alapos sőt!!! Három éve az édesanyám mellén felfedeztünk egy csomót, majd a doktor úr(?) közölte, hogy semmi, nem kell foglalkozni vele egyáltalán!!! "Ha nagyon zavarja menjen el egy sebészhez." A mamámat egy másik orvoshoz is elvittem, egy hét múlva levették a mellét, három rosszindulatú daganata volt. Egy évig jártunk utókezelésekre. Szerencsére anyukám jól van, de Bárány úr szerintem nem nevezhető lelkiismeretesnek, hisz ma minden második nőnek van valamiféle elváltozás a mellében és ez nem játék.

Kép
 
 


Kedves(?) dan6!
Véletlenül keveredtem erre a topikra, nem szoktam a saját minősítéseimet nézegetni, habár az átlag talán nem rossz.
Világéletemben kedveltem, amikor valaki névtelenül vagy egy "nick-name" mögé bújva bátran nyilvánít véleményt, különösen akkor, ha az nem is fedi (teljesen) a valóságot.
A konkrét esetre természetesen nem emlékszem, tehát csak arra tudok reflektálni, ami biztosan nem úgy történt, ahogy Ön fentebb leírta.
Sajnos az előfordulhatott, - és valószínűleg így történt - hogy édesanyjánál nem tapintottam az elváltozást. Ezt látatlanban is elismerem. De az Ön által számba adott mondatok stílusát - ami messze nem az enyém - határozottan visszautasítom.
Ugyanis az NEM FORDULHATOTT ELŐ, hogy azt mondtam, amit Ön itt leírt. A "ha nagyon zavarja, menjen el egy sebészhez" mondatot az életemben még ki nem ejtettem a számon. Ez csak úgy hangozhatott el, hogy elmondtam, én nem tapintok daganatot, de ha Ön ennek ellnére úgy érzi, hogy van, illetve tapintja, akkor egy sebésznek mutassa meg, nekik nagyobb a gyakorlatuk illetve a kezelés (műtét) is az ő feladatuk.

U.i.: Szerencsére - és talán javaslatomnak megfelelően - mégis eljutottak sebészhez és örömmel konstatáltam, hogy édesanyja immár 3 éve egészséges.
dr. Bárány János
 


Tisztelt Doktor úr!

Örömömre szolgál, hogy olvasta a történteket, hisz többet talán nem lesz könnyelmű és jobban figyel ilyen esetekben. Lehet, hogy nem szó szerint idéztem (csak klasszikusokat szokás), de édesanyám emlékei szerint mondandójának lényege tömören és röviden ez volt. Én mint laikus azért vittem el a mamámat Önhöz, hogy a szemmel látható bőrelváltozás és a kitapintható daganat szakember által is diagnoztizálva legyen, és Ön a kellő információkkal ellátva oda irányítson bennünket, ahova kell. EZ NEM TÖRTÉNT MEG. Cinikus megjegyzésére reagálva, hogy az Ön "javaslatának megfelelően" eljutottunk időben orvoshoz, teljesen valótlan, mert az Ön felelőtlensége miatt, édesanyám akár már a statisztikák azon számát növelhetné, akik egy mellrákba belehalnak, bár szerencsére ez ma már valóban igen jól gyógyítható, ha időben "elkapják" és megfelelő terápában részesül a beteg!
Nagyné G.Dóra

Kép
 
 


Sziasztok!

Sajnos nekem sem voltak jó tapasztalataim Bárány dokival kapcsolatban, pedig egy barátnőm ajánlotta, aki régóta hozzá jár és nagy benne a bizalma.
Nálam sem volt túl alapos, ami a problémám megoldását és a kérdéseimre várt válaszokat illeti. Ellenszenvem ellenére párszor elmentem hozzá, bíztam benne, hogy a "némi ellenszenvem" ellenére "győzedelmeskedik" a szakmai tudása. Na ez nem így lett. Lehet, hogy csak ilyen a stílusa, de nekem kicsit felszínesnek, "nemtörődömnek" tűnt. (Pl. elküldött egy olyan vizsgálatra, amit ott, ahova küldött, már rég nem csinálták!!!ja...és ez a labor összesen 1-2 emelettel volt lentebb, mint ahol Ő dolgozott).
Így nem mentem hozzá többet....és milyen az élet...az Ő "közelében" dolgozó nővérkétől kaptam meg egy másik Doktor Úr nevét...azóta is hozzá járok......
 
 


Sziasztok!
Látom, hogy régen írtatok a topicban a doktor úrról. Nekem ma volt szerencsém hozzá. Nekem első terhességem, szülésemről csak rossz élményeim vannak kivéve a csodás kislányomat. És azt a helyet ahol végül megmentettek minket (schöpf-mérei).
A XXII. kerületi sztk.ban rendel a doktor úr, az ő neve számomra új volt, meg Szánthó doktoré. Bár állítólag itt rendelt régebben egy Bárány nevű orvos, de én nem tudom hogy a kettő egy és ugyan az-e. Elvileg délután a Száthóhoz mentem volna akiről egy másik topicban (utólag) olvastam, hogy rémes. Mivel szerencsére befértem a mai rendelésre ezért Bárány doktorhoz kerültem. Szerintem alapos, már amennyire én meg tudom ítélni a szakmaiságát (ugyebár laikusként), nem egy bőbeszédű, amit kell elmond, illetve uh közben is többször mondta, hogy még egy pici van, meg kis türelmet...stb. tehát így a komoly és komorságával együtt nekem emberibbnek tűnik mint az utóbbi nemtudom hány tucat nőgyógy akikkel találkoztam. De abból a 15percből sok tapasztalatom nincs vele kapcsolatban. Ami belőle számomra és a többi nődokiból hiányzik, az a kicsit bizalmas kapcsolat, egy megértő beszélgetés (természetesen nem órákig az időjárásról) egy kérdezz-felelek, amikor én mint hozzá nem értő feltenném neki a kérdéseimet amit nem tudok mi miért és hogyan van, lesz, volt és ők pedig normálisan válaszolnának. Nem kutyafuttában. De ez talán egyszer megvátozik, meghát ez elég sok orvos negatívja, bár gondolom ők erre mondják, hogy nekik is megvan a beosztásuk, munkaidejük stb. és nem érnek erre rá. De ha innen nézem, megértem őket is valahol, hiszen ők is emberek, még ha gyakrabban van rajtuk fehér köppeny mint ruha akkor is.
Egy szó mint száz, kontrollra kell hozzá mennem és szívesen megyek, tehát nem félek tőle, nem fáj amit csinál, nem durva, de majd megírom kontroll után hogy milyen. Még mindig pozitívan gondolok-e rá. De ha ilyen marad, vagy egy kicsit beszédesebb, esetleg nem olyan komor, akkor biztosan rendben lesz vele minden.
Komorság: lehet azért is volt ma az, mert az időjárást viszont mondta, hogy utálja... :lol: szóval lehet ma rosszabb napja volt. Viszont ha ilyen amikor rossz napja van, akkor nagyon is jó doki.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
 
 


nszoke, én Bárány doktornál szültem és hozzá is jártam terhesgondozásra, a magánrendelésére. A terhességem előtt egyátalán nem ismertem, mert hosszú évekig egy másik kórház, másik orvosához jártam magánrendelésre, aki - amikor felkerestem 5 hetes terhesen - nem vállalt el... Így kerültem egy barátnőm révén Bárány doktorhoz. Én csak jót tudok róla mondani. Pont annyira beszédes vagy kedves, amennyire szerintem ebben a felállásban az szükséges. Ha kérdésem volt, mindig válaszolt, sőt, ő bíztatott, hogy kérdezzek. A terhesség előrehaladtával egyre szimpatikusabb lett.
Ha nála maradsz, majd meglátod, hogy jófej és alapos orvos, sőt, én bírom a humorát is.

Kép
 
 


Sziasztok!Bárány dokival kapcsolatban szólnék , én csak dicsérni tudom .1989 -ben kerültem hozzá egy ismerős ajánlására , meddőségi problémával.Nagyon kedves és alapos volt , minden vizsgálatot és kezelést végig csináltunk , emberi nyelven elmondta hogy mit miért kell vizsgálni nem beszélt rébuszokban ,érthető volt és türelmes ,türelmesebb mint én.Másfél év után állapotos lettem annak ellenére ,hogy több orvos azt mondta sosem lesz gyermekem.Ma már 3 gyermek édesanyja vagyok ,mind a hármat neki köszönhetem ,csak a középsőt nem szültem nála ,mert vele problámák voltak ,de ezt is ő fedezte fel az ultrahangos vizsgálaton.Szerencsére ma már teljesen egészséges .Mivel feltétlen bizalommal vagyok iránta és megbízom benne ,most készülök hozzá a legnagyobb lányommal , mert elérkezett az idő hogy ő is nőgyógyászhoz járjon .Istenem nem rég született elrepült ez a 18 év !
 
 


Sziasztok!

Utólag is elnézést kérek mindenkitől, de valahogy úgy összekevertem valamit, hogy csak na :oops: Szóval Bárány doki is rendelt az sztk-ban, még anyukám járt hozzá, de én most Barna Jánoshoz járok, s valamiért bekutyultam itt valamit, úgyhogy a fent kelt írásaim Barna János doktor úrról szólnak :oops: :oops: :oops:
Bár Bárány doktorról is csak jót hallottam, legfőképp anyukámtól.

Mégegyszer elnézést, ha valakit ezáltal kellemetlen helyzetbe hoztam, vagy gondot okoztam volna.

További szép napot!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
 
 


Én csak szuperlativuszokban tudok nyilatkozni Bárány dokiról. 15 éve (21 éves korom óta) járok hozzá, ami kb. 50-60 alkalmat jelent (beleértve 3 terhességi gondozást). Megfordultam Nála különböző problémákkal és mindig úgy éreztem, hogy mind testileg, mind lelkileg a megfelelő ellátásban részesültem. Közvetlen, de nem tolakodóan bratyizós, jó időben, egy jó poénnal kellemesen oldja a feszültséget, bizalommal mer az ember kérdezni Tőle, válaszai alaposak és kimerítőek. Soha nem éreztem azt, hogy "le akarna pattintani", mindig addig állt a rendelkezésemre, amíg megnyugtató válaszokat nem kaptam. Mobilon mindig el tudtam érni. 1 hónap múlva fogom Nála megszülni a 3. csemetémet és tudom, hogy jó kezekben leszünk Nála, egy percig nem aggódom. A Jahn Ferenc szülészete szépen fel van újítva, kb. 15 ezer Ft-ért/3 nap igénybe lehet venni a 3 db egyágyas alapítványi szoba vmelyikét, ahol nincsenek szobatársak (előfordulhat, hogy nincsen szabad ilyen szoba). Én nem éltem vele és nem bánom, mert a szobatársaimmal azóta is tartjuk a kapcsolatot. Ami az árakat illeti, valóban nem olcsó a Doki, de tudom, hogy a pénzemért megfelelő ellátásban van részem és így jó szívvel adom. Remélem segíteni tudtam a kételkedőknek!
bodabarbara
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok. Tudnátok abban segíteni hogy mennyit kér a dortorúr a szülésért? Esetleg egy terhes gondozás mennyi nála? Köszönöm
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó