Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Szült már valaki a Sulyok dr. úrnál? Mi a véleményetek róla?
Ha valaki valamit tud róla, légyszi, írja meg. Köszi
 
 


Szia! Én jártam hozzá a rendelésére, nagyon kedves, lelkiismeretes embernek ismertem meg.
 


Jó, most nézem, hogy csúsztam egy évet a válasszal :D
 

 
 

HALI

Én most járok a Sulyokhoz 2008 :))
Juniusban fogok nála szülni, a véleményem + róla idáig! Kedves és tapasztalt Dr.!
Kati
 
 


Kedves Kati!

Én áprilisban szülnék nála, és sajnos eddig 1x egy gyors beszélgetésünk volt. Csütörtökön mennék hozzá a rendelőbe.
Eddig én is jókat hallottam róla, örülök, hogy Te is jót írsz.
Elég ciki lesz megkérdezni, hogy mennyit kér a szülésért, ha esetleg tudsz tarifát hozzá, megköszönném. Ki lenne a szülésznőd?

Marianna
 


Nekem ő csinálta az egyik ultrahangomat. Nekem szimpatikus volt.
 


Sziasztok!

Én nála fogok szülni jun.20 körül és teljesen megvagyok elégedve vele! Lelkiismeretes és kedves! Bármit megkérdezhetsz, nyílt és segítőkész. Remélem sima szülés előtt állok, ez lesz az első!
Kati
 
 


Sziasztok! Én elvileg nála fogok szülni okt. 20-a környékén, de már elbizonytalanodtam. Emberileg szimpi, kedves, meg minden kérdésre szívesen válaszol, de nekem nagy gondom vele, hogy sosem érem el, ha baj van. Eddig nem egyszer voltak az előző császárom miatt fájdalmaim, meg egyszer-kétszer olyan fájásaim voltak, mintha vajúdnék (már van egy csodálatos nagy lányom, így van tapasztalatom e téren is, mert császár előtt hagytak vajúdni egy darabig), és olyankor is 4 napig kerestem, mire eljutottam hozzá. Most ez a második hét (!!!), hogy nem jutok be hozzá és telefonon is csak annyit mondott, hogy jövő 7 elején hívjam, akkor már tudni fogja, mikor ér rá. Szerintem ez gáz, mi lesz, ha a szülés beindul? Akkor sem lesz sehol? Ráadásul múltkor a kórházban más orvos nem volt hajlandó megvizsgálni a fájó hasamat, mondván, nekem van orvosom, majd ő. Hiába mondtam, hogy arra ugyan várhatok! Szóval, aki őt választja, számoljon ezzel az elérhetetlenséggel is...


Sziasztok! Utánaérdeklődtem, de úgy tűnik, nincs megoldás - maradok dr. Sulyoknál. Remélem, a 3. hét várakozás után már bekerülök hozzá. Tényleg nagyon aranyos, kedves, szimpatikus ember és nagyon megnyugtató, hogy ennyi jót írtatok már róla. Meg az első benyomásom, megérzésem is tök pozitív volt anno vele kapcsolatban, ez vígasztal. Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha megosztom vele is az aggodalmam és őt kérem meg, hogy igenis találjunk ki erre valamit, mert az nem normális állapot (szerintem), hogy ott vagyok egy kórházban, ahol ő épp nem elérhető, de fájdalmaim vannak, és más nem hajlandó megvizsgálni, mondván, hogy ő az orvosom. Talán ez is elég lesz, hátha jelzi a kollégáinak, hogy szabad ilyenkor a vizsgálat. Nem tudom, nem értek hozzá... :?

Kép

Kép


Sziasztok!!!
Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de Nekemnagyon rossz tapasztalataim vannak és már előre félek, hogy Ő ultrahangoz február 2.-án és az az ellenszenves aszisztensnő...hát valami katasztrófa, nem is értem miért kell egy ilyen nőnek oda bekerülnie...Nem szeretek hozzá járni, Nekem nem is az orvosom, csak általában Ők vannak mikor uh-ra megyünk!!!
 
 


Sziasztok!

Nekem sem szimpi annyira. Főleg, miután novemberben azt mondta, "lehet, hogy nehezen fog összejönni a baba", ehhez képest decemberben rögtön (talán az első próbálkozásnál) állapotos lettem... Hol kedves, hol nem, de mondjuk ez általában mindenkire érvényes....

Peppino
Kép

Kép
 
 


Hát, a Sulyok dokinak van egy stílusa, az biztos! :)

És ez valakinek vagy bejön, vagy nem.

Nekem bejön, én tavaly májusban nála szültem, és hozzá is jártam gondozásra. Ha lesz még egy gyermekem, azt is nála szeretném szülni.

A szüléskor pl. délben az ügyeletes orvos még azt mondta, hogy itt csak este lesz baba, és nemcsak nekem, de a dokinak is telefonon. Ő mégis bejött már délután 1-kor, és milyen jól tette, mert 2-kor gondolt egyet a fiam, és belehúzott, negyed 4-re meg is született. Ő vajúdás közben rendszeresen bejött, a férjemet megtanította, hogyan számoljon nekem a lélegzéshez (hiába tanultam a tanfolyamon, azért a szülési fájdalmakkor nehéz erre öszpontosítani), meg egyébként is nagyon jó volt, utána minden nap megnézett.

A szobatársam szülésére a (szintén) fogadott orvosa az utolsó 5 percre esett be, és utána nem is látta már.


De az biztos, hogy nem egy jópofizó, kedveskedő ember.
Nekem erre nem is volt szükségem.
 
 


Sziasztok!

Csak,hogy növeljem a pozitiv vélemények számát,szeretném leirni a véleményem a dokiról.Az elsö babámat egy olyan dokinál szültem,akire azt mondtam,semmi pénzért nem cserélem le,aztán sajnos az anyagiak miatt muszáj volt,mikor megtudtuk,hogy jön a kistesó.Ekkor ajánlották nekem a Sulyok dokit.Elsö idökben kicsit még hezitáltam,hogy jó volt-e ez a váltás,de aztán egyre jobb lett,végül a szülés is olyan volt,amilyennek lennie kellett,nagyon ott volt dokibácsi,pont annyira volt vicces,ugyanakkor határozott amennyire kellett abban a helyzetben.(megjegyzem,"utómunkálatokkal" együtt max. 2és fél óra volt,de ez idö alatt végig ott volt!)
A lényeg,hogy én bárkinek bátran merem ajánlani!Velem sosem volt undok,de tulságosan bájolgó sem.
Hát csak ennyit röviden.

Kép
Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó