Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bármilyen információt szívesen fogadok Dr.Baltschik Miklósról, akik ismerik, szültek nála. Előre is nagyon köszönöm. Gabi
 
 


Szia Gabi!
Én nemsokára nála fogok szülni, első babám, úgyhogy sok tapasztalatom nincs. Én úgy kerültem hozzá, hogy egy ismerősöm ajánlotta, aki két gyerekét nála szülte. Te mikorra várod a babát?
Üdv, Szilvi
 


Sziasztok!

Én tavaly márciusban szültem nála. Profi volt és jó fej!!Nem akart
a méhszájam tágulni, de addig "máguskodott" hogy nem kellett
végül császárral szülnöm szerencsére :lol: !!
Egyébként mindent rendesen elmagyaráz, de nem szereti ha valaki folyamatosan kérdezgeti szülés közben!!!bocs folytatom......de felébredt a kisfiam..........
 
 

 
 

Szia Gabi!

Én 2005 októberében szültem nála. Előtte is hozzá jártam magánrendelésre és nekem szimpatikus volt (számomra nagyon fontos volt, hogy jó fej legyen a doki), így nála szültem. Szerintem végig normális volt és mindenre alaposan válaszolt. A természetes szülés híve a fájdalomcsillapítót sem ajánlja. Úgy tudom a nagyon jó ultrahangos orvosok közé tartozik. A havi ultrahangokon nagyon lelkes volt és mindig magyarázta a páromnak, hogy mit lehet látni. Úgy éreztem örült neki, hogy ő is velem jött. Ennyi röviden, de ha még kérdezel biztos eszembe jut más is.

Üdv,
Kriszta


Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, de én is a Baltschik doktorhoz járok, tudtok valamit a szülés tarifájáról?

köszi,

Rita

Rita
 
 


Sziasztok!

Dokit keresek, és csupa jót olvastam eddig Baltschik doktorról.
Meg tudnátok mondani nekem, hogy hol van magánrendelője, vagy egy telszámot?!Köszi
 


Szia!

A XII. kerületben van a magánrendelője a Lejtő utcában.

 


Sziasztok!
Én egy hónapja szültem császárral Baltschik Doktor Úrnál, és csak jót tudok róla nyilatkozni. Programozott szülés volt, Ő így látta jónak a Kisfiam ferde fekvése, és a medencém "fiús" mérete miatt, és utólag örülök hogy így döntött. Később kiderült, hogy a nyakacskára tekeredett zsinór sem kedvezett volna a normál szülésnek. A szobában voltak olyanok is, akiknek szintén ferde fekvésű volt a Babájuk, de az ő orvosaik hagyták őket még egy "pár órát" vajúdni, aztán császár lett a vége....Örülök, hogy megkaptam egy ismerősömtől az elérhetőségét :D
Maga a János kórház is pozitív csalódás volt, mindenki nagyon kedves volt.
 
 


Sziasztok, nekem flowmetriát csinált a 37.héten, ő volt bent az ultrahangon, a dokim küldött fel, nekem egy végtelen kedves, jó humorú, nagyon profi szakembernek tűnt.
 
 


Kétgyermekes apukaként mondok véleményt dr. Baltschik Miklós szűlész-nőgyógyásszal kapcsolatban (mindkettő nála született).


Az elsőnél nagy gond nem volt, ezért nem részletezem.


Feleségem annyit mondott: ha a második szülés lett volna az első, ma csak egy gyerekünk van.

Mert a problémák a másodiknál jöttek.


Ami teljesen objektív: 150.000 Ft nála egy szülés. Ezt meg is mondja minden szívbaj nélkül. 15.000 egy "vizit" a magánrendelőben és azt mondja, hogy a szülést a tízszereséért vállalja.


Hétvégén született a kisebbik. Este 11 fele hívtuk fel, hogy elment a magzatvíz. A doktor úr reggel fél kilencig nem jelent meg a kórházban!!


Én ezt hanyag, nemtörődöm hozzáállásnak tartom és mélységesen sérelmezem. Nincs kedve 150000-ért felkelni hétvégén? Szerencsére az osztályos/ügyletes orvos jó fej volt, tartotta Feleségemben a lelket.


A gyerek meglett kilenc után kicsivel, 10 Apgar, három tolásból kint volt, egészséges, rendben van. Baltschik kb harminc percet foglalkozott az "üggyel".


Feleségem máig sírva említi a doktor urat, hogy mennyire goromba és tiszteletlen volt vele! A szülés alatt és utána, a varrásnál is. Én is hallottam sajnos, túlment minden határon.


A nővérek egyébként nagyon kedvesek voltak 5-10e Ft-okat adtunk, szívből.


A gátmetszés kapcsán a Feleségemnél kialakult egy hematóma (vérömleny), amit műteni kellett, egy héttel a szülés után. A kis dudor már ott volt a szülés után másnap, de a vizsgálatnál a doktor úr nem mondta, hogy ez lehet ez is, az is (tályog, vagy felszívódó varrat, vagy valami). Megnézte, elkérte a pénzt és viszlát. Erre a műtétre már nem hozzá mentünk, ahogy soha többé nem is fogunk.


 
gabor76
solymár
 
 


Nagyon sajnálom, ami az előttem szólóval történt.

A tarifa már évekkel ezelőtt is ennyi volt.
meer
Aba
 
 


Sziasztok!


 


Látom már régen írtatok ide. Sajnálom, hogy nem olvastam korábban Gabor76 írását, akkor meggondoltam volna, hogy szüljek-e Baltschik doktor úrnál.

Mint szakember nagyon jó, érti a szakmáját, viszont úgy érzem, hogy ez a magabiztosság ártott neki. Régebbi fórumokon csupa jót lehet róla olvasni, ezért is választottam őt. Terhességem alatt rendszeresen jártam hozzá, nagyon meg voltam elégedve vele. Kedves volt és figyelmes. Bármikor felhívhattam őt telefonon.

Tudtam, hogy a szülés nem lesz móka és kacagás, de sajnos még annál is rosszabb volt. Csak úgy, minden szó nélkül a 36. héten megindította a szülést, szörnyű fájdalommal járt, végül császár lett belőle. Hála Istennek a baba jól van, neki semmi baja nem lett a korai szülés miatt. Engem viszont szörnyen megviselt, azóta is könnyezik a szemem, ha arra a napra gondolok. Türelmetlen, durva és goromba volt velem. Ha kérdeztem tőle valamit leharapta a fejemet. Abban sem vagyok biztos, hogy nem tudtam volna természetes úton világra hozni a kisbabámat. Úgy érzem össze lettem csapva. Szerintem az ok a nyaralás volt, mert a terhességem végén többx is említette, hogy nyári babát nem nagyon vállal, mert akkor nyaral. :( A fizetés napján közölte a férjemmel, hogy a felesége szedjen gyógyszert, mert ráfér. :(

Senkit sem akarok lebeszélni róla, mert egy jó szakember, de szerintem ez kevés, viselkedni is tudni kell!


 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó