Új privát üzeneted érkezett!

Egri lányok segítsetek!Szülész-nőgyógyászt keresek,de sajnos senkit nem ismerek itt :cry:
Ha valaki tudna ajánlani egy lelkiismeretes dokit,vagy legalább elmondaná a véleményét a saját orvosáról,azt nagyon megköszönném!! :)
 
 


Remélem azóta megoldódott a problémád. Szerintem Egerben a legrendesebb doki Varga Zsolt. Már csak hetente egyszer rendel a kórházban, de magánrendelője is van.
 
 


Kedves eri77!

Olyat Egerben, hogy lelkiismeretes szülész-nőgyógyász sajnos nemigen lehet mondani. Én Hernádi Lászlóhoz jártam anno, de a lelkiismeretesség nem említhető egy lapon vele. a stílusáról nem is beszélve, de az jobban zavart, hogy berángatott vizsgálatra és közben elfelejtette mondani, hogy elutazik (ezt minimum 3szor a terhességem alatt). Klassz volt nagy pocakkal dög melegben a kórházba járkálni teljesen feleslegesen. Pedig nem kevés pénzt hagytam ott nála.
Vargáról eddig én is csak jókat hallottam, de épp a múlt héten küldte el telefonon az egyik barátnőmet a jó búsba mert ő éppen szar paszban volt, szegény lány meg 6 hetes vérző terhességgel azt sem tudta mit csináljon. Varga szerint azonnal el kell vetetni a terhességet, mert ő csak egy szabálytalan petezsákot látott és az egészséges már nem lehet. Pesten az 1es nőin meg kiderítették hogy egy üres petezsák miatt vérzik ugyan de mellette ott van egy egészségesen fejlődő dobogó szívű embrió is és a másik petezsák felszívódik idővel. Varga ezt itt kapásból elvette volna művi úton. szóval lehet hogy jó az ultrahangja de nem nagyon ért a babamozin kívül hozzá.
de a többi dokiról is hallottam már nem túl jó híreket. Talán Nagy Péterről még csak jókat eddig, bár lehet lenne olyan aki rögtön cáfolná.
Azt hiszem a következő terhességemmel én ismét Pestet fogom választani, bár tudom erre a távolság miatt nem mindenkinek van lehetősége, de szerintem egy egészséges babóca minden pénzt és energiát megér.
Bocs ha nyers voltam lányok, de dühít, hogy itt ebben a városban ez a helyzet.

debi

 
 

Sziasztok!

LÁtom, régen jártatok erre, csak az utolsó hozzászólásra szeretnék reagálni.

Hajnallány!

Mindenkinek más orvos jön be. VAn aki egyfélét szeret, a másik azt ki nem állhatja.
Én is Hernádinál szültem mindkét lányomat! Az egyik koraszülött volt, a másik meg lábbal előre jött expersz sebességgel. Mindkét lányom egészséges babaként látta meg a napvilágot! Pedig nehéz volt! Nekem mindig megmondta Hernádi, hogy mikor hol lesz, ha elutazott, akkor előtte elhívott soron kívüli vizsgálatra. Hétvégén bejött megnézni. Éjszakai szülésnél kb. negyed órán belül ott volt... És a modora?! Hát érdekes. De nekem bejön. Szerintem inkább legyen egy orvos szűkszavú, de hozzáértő, mint fecsegő-csevegő, de mással nem törődő...

Remélem mindenkinek sikerül megtalálni azt az orvost, akiben megbízik, és kellemes élmény lesz a szülés!

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Már régen szólt a témához valaki, de hátha újra benéztek.
Varga Zsolttal én egyszer találkoztam, mert itt ahol lakom, Hevesen egyszer helyettesített, nekem szimpatikus volt, bár hallottam róla jót is, rosszat is.
Bagdán Andrást ismeri valaki? Végül ő lett a dokim, de eddig kétszer voltam nála. Még nem igazán tudtam eldönteni hogy jó doki-e, róla is mondtak már mindenfélét itt.

Üdv
Liv
 
 


Sziasztok!

Használt gyermekruhák és babafelszerelések (légzésfigyelő, mellszívó, pihenőszék, sterilizáló, fürdetőkád-betét, baldachin, kenguru) eladók.

Képeket a fotóalbumban találod, Brigó néven (4 db album):

http://babanet.hu/album/index.php?album=14116

http://babanet.hu/album/index.php?album=14126

http://babanet.hu/album/index.php?album=14127

http://babanet.hu/album/index.php?album=14170


Ha valami érdekel, írj privit, megegyezünk :)

Én Heves megyében lakom, itt tudok személyes átvételt biztosítani, de amit lehet, azt postázok.


Kellemes napot,
Brigó

Kép

Kép
 
 


Sziasztok. Ha Egerben szülész-nőgyógyászt keresel, kedves eri77 akkor először szülésznőt keress, és majd ő ajánl neked orvost!!


Sziasztok!

Olvasgattam a véleményeket az orvosokról, és igen valóban hallani jót is rosszat is. De őszintén... Emberek vagyunk és hibázunk. Ti még sosem hibáztatok a munkátokban???? Én igen... . Nagyon sok jó orvos van Egerben. Szíved joga melyiket választod.
Én azt hiszem kifogtam a legjobbat. Nekem Dr. Varga Zsolt a dokim és csak jót tudok róla mondani. Nagyon jó szakember, rengetegen ajánlották. De nem az ajánlás miatt maradt ő az orvosom, hanem a személyes tapasztalatok miatt. Alapos és emberséges, hozzáértő. Akármilyen piszlicsáré dologgal kapcsolatban akármikor felhívhatom. Jó fej, mindent elmagyaráz és ami a legfontosabb, tudom ha eljön a szülés ideje ott lesz és segíteni fog. Mert megígérte!

Vivien
 


Sziasztok! Valaki meg tudná nekem adni dr. Varga Zsolt tel számát, fontos lenne. E-mailem: karsai_georgina@yahoo.com. Előre is köszi
 


Úgy látom a topikot átnevezhetnénk Varga Zsoltra...

Szóval az én történetem: az első lányommal a 34. héten (egy szombat este 8-kor) kerültem be az egri kórházba, hirtelen kiugró magas vérnyomással és szemizom bénulással.
Akkor Wernigg Róberthez jártam, magánrendelésre, alkalmanként 5000 Ft-ért. (Nem egyszer előfordult, hogy miután kifizettem a magánrendelés díját, közölte, hogy menjek be a kórházba amikor ügyeletes, majd ott megvizsgál.) Amikor a kórházban megkérdezték van-e orvosom megadtam a nevét, de a telefonhívásra azt válaszolta van a kórházban ügyeletes, majd az ellát...

Az ügyeletes Fülöp Viktor volt, és ismeretlenül is nagyon lelkiismeretes volt:megszervezte, hogy éjjel, néhány óra alatt túlessek szemészeti, neurológiai, UH, CT és MRI vizsgálatokon, igyekezett kontrollálni a vérnyomásomat, szóval szerintem minden lehetőt megtett.
Reggel az új ügyeletes (dr. Varga Zsolt) köntörfalazás nélkül megmondta, hogy nem tudják mi a baj, a tüneti kezelés nem eredményes, a császár elkerülhetetlen, és mivel a baba túl kicsi, ő azt javasolja menjek Debrecenbe ahol a koraszülött gondozás magasabb színvonalú. Ha vállalom, ő megszervezi az átszállítást, azt, hogy ott fogadjanak, stb. Egy óra múlva indult velem a mentő Debrecenbe.
Ott minden egri vizsgálat eredményét ellenőrizték, de ők is tanácstalanok voltak, így mihelyst betöltöttem a 35. hetet megcsászároztak. A történet szerencsésen végződött, a lányom is jól van és én is, hála FV-nak és VZs-nak!

Most 39. hetes terhes vagyok a második lányommal, az orvosom VZs, és ezidáig teljesen meg vagyok elégedve vele.
 


Sziasztok!
Akkor én is csatlkakoznék a Varga Zsoltot dícsérőkhöz.Nála szültem ez év áprilisában.Emberséges,mindezek mellett még vicces is,persze neki is lehet sz** napja....
ő is tévedhet,de ez annak "köszönhető" szerintem,hogy eszméletlen sokan járnak hozzá,és nyílván aki nem olyan felkapott,kevesebbet téved....
Van aki pedig azt mondja,ha ő nincs,nincs se ő, se gyerek....
A szülésznőről annyit,hogy én a dokitól kérdeztem meg,kivel szeret együtt dolgozni,és őt fogadtam meg....nem reklámozom,de szülésnél annyit volt bent,hogy bekötötte az infút,meg vagy 2-szer benézett rám,és közölte,hogy ne feküdjek oldalt,mert úgy nem jó az NST!(HÁT AKKOR KERESSE MEG A SZÍVHANGOT,MERT HANYATT HOGY FEKÜDJEK???A GYEREK MAJD SZÉTNYOMTA AZ EGÉSZ MINDENEMET...)
A férjem igen,ő ott volt végig...
A varrásra nem is emlékszem,csak arra hogy a doki viccelődött...
Szóval szerintem V.ZS.
Vendég
 


Nos, hátha érdekel valakit...
Ma két hete megszületett a második csemetém. Végig császárra készültem tekintettel az első terhességemre és az újból megjelenő magas vérnyomásra, így dokit választottam, szülésznőt nem. Amikor bekerültem a kórházba, elő is készítettek annak rendje s módja szerint, ám igencsak meglepődtem, amikor az orvosom közölte, hogy a vérnyomásom normalizálódott, a baba tökéletesen beékelődött, tágulok is szépen, így semmi kockázatát nem látja a természetes szülésnek. És így is történt.
Az orvosomban nem csalódtam (róla már dicshimnuszt zengtem az előző üzenetben), de az éppen "szolgálatban lévő" szülésznőről is csak jókat tudok mondani. Kedves volt, tapintatos, segítőkész és figyelmes: minimum 5-10 percenként rám nézett a tágulási szakaszban is, a kitolásnál pedig végig nagy segítség volt. Ő Simon Ágnes, mindenkinek merem ajánlani.
 


Véleményem:

Varga nem ért jól az ultrahanghoz, egyértelmű dolgokat nem vesz észre.
Hiába a csúcstechnika, ha tudatlan és nem ért hozzá.
Mi egyből eljöttünk tőle.
Az ellenségemnek sem ajánlom.

Nagyképű és nem ismeri el a hibáit, és ezt nem azért mondom, mert cigány.

üdv
mio
 
 


Engem a csúcstechnikás ultrahanggal ultrahangozott az osztályvezető főorvos és május 6-ot írt ki, és 3 kilót mondott, Varga április 23-at, egy napot tévedett....ÉS 10 dkg-ot, az osztályvezető meg egy kilót!!!!!!!!!Na ez a nem mindegy....
Vendég
 


Sziasztok!

Én novemberben szültem Fülöp Viktornál és Gyárfásné Ildikónál!
Éppen akkor volt a Hospinvestes balhé és a 36. héten kellett szülésznőt váltanom, mert aki az előtt lett volna már 11.01-én fel sem vette a telefont. És örülök hogy így történt mert nekem Gyárfásné I. nagyon sokat segített. Ja azt hozzá teszem, hogy a 36. hétben váltottam és pont betöltött 38. héten folyt el a magzatvizem 16:30kor. A doki szerint csak reggel-re lesz baba, mert nem voltak fájásaim, nem tágultam! :(
És hála a szülésznőnek 00:45-re meg lett a kisfiam!
Én őket tudom ajánlani!
 
 


Nekem is Gyárfásné volt a szülésznőm,de nem voltam tőle elragadtatva,ő is csak a szülésnél volt jóformán bent,még jó hogy apás szülés volt. A másodiknál nem fogadok se szülésznőt se orvost kijön ő azok nélkül is!!!
Vendég
 


Sziasztok! Kérlek segítsetek, ha esetleg Egerben vagy környékén valakit tudtok, akinek a babájának szüksége lenne anyatejre, kérlek jelezzétek felé üzenetem. Az összes leadáshoz szükséges vizsgálati eredményem megvan. Káros szenvedélyektől mentes, tiszta, rendes helyről. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv: Kata
gondka@vipmail.hu
 
 


Sziasztok! Úgy látom nagyon rég nem írt már senki ehhez a témához, azonban az eredeti kérdésre válaszolva ezt az oldalt tudom javasolni: https://eger.doklist.com/hu/s9/#ref Itt körül tudtok nézni egri nőgyógyászok terén. Remélem valakinek tudtam ezzel segíteni!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó