Új privát üzeneted érkezett!

Várok mindenkit, aki ismeri és van véleménye. :)

 
 


Szia Viki!

Nekem most csinálja a második terhes gondozásomat és meg vagyok vele elégedve. Ha érdekel valami kérdezz és ha tudok válaszolok.

Üdv
 


Szia Flower! :D
Tegnap voltam nála másodszor. 2 hete mikor előszőr mentem hozzá eredetileg az összevissza ciklus miatt kerestem új orvost, aki esetleg valamit tenne is az ügy érdekébe, de mire a találkozásra került a sor már volt egy + tesztem és 11,9 mm mnyh-m. Tegnap már szívhangot is láttunk. Úgy gondolom szűlni is Nála fogok, mert nagyon szinpi és ráadásula lánya a fiam osztálytársa. :lol: :lol:

 
 

 
 

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Kedves Flower

7 hetes terhes vagyok es nala voltam elso vizsgalaton. Elotte sem nagyon ismertem, ezert engem minden erdekelne vele kapcsolatban.
Pl. hogy elvegez e minden vizsgalatot? Nekem nem csinalt semmi egyebet a terhesseg megallapitasan kivul es csak a 12. hetre var vissza. Ez normalis?

Koszi
adri
 


Sziasztok!

Én nála szültem 2 hete.
Csak jókat tudok Róla mondani!
Kedves, figyelmes, és még humora is van.:)
Neki köszönhetem(valamint a szülésznőnek),hogy nagyon szép emlékként maradt meg a szülésem.
Ráadásul mindezt úgy,hogy nem volt fogadott orvosom, épp ő volt ügyeletben!

KépKépKépKép
 
 


Sziasztok!

Én a Tasi dokiról csak a leges legjobbakat tudom mondani. Kislányommal Kb. 4 hetes terhesen kerültem hozzá, egy magán dokitól, akit Ruscsák Mihálynak hívnak, és szerintem csak a pénzre hajt, meg ahogy több sors-társamtól hallottam, az idő előtti szülés indításról volt híres. De vissza Tasi dokihoz. Nem volt elutasító, azért mert nem nála "kezdtem". Végig nagyon aranyos volt, a szülés előtt kértem ajánljon szülésznőt. Vastagné Évát ajánlotta, és mondhatom nagyon jó páros voltak a szülés alatt. 2005. május 1-én szültem. Kicsit tartottam tőle, hogy majd hogyan hozzuk össze a csapatot, de mire bekerültem a szülő szobára Kb. du. 1/2 7-re már a doki is ott volt, és VÉGIG ott is maradt. Az Évi mindent megtett azért, hogy ne kelljen gátat metszeni, végül nem úsztam meg, de nem bánom mert lehet, hogy ezen múlt a kisbabám élete, ugyanis 2-szer volt a nyakára tekeredve a köldökzsinór. A gát sebem pedig nagyon hamar meggyógyult, mire kijöttem a korházból, már nem is éreztem, és a szülés utáni 6-8. napon ki is jött a varrat. A szülés után is minden nap beugrottak pár percre, sőt mikor már itthon voltunk, akkor is bármilyen problémával fordulhattam hozzájuk bizalommal. Mikor kislányom 2 éves volt és már szobatiszta lett, többször volt piros, gyulladt a kis punija. Én akkor is felhívhattam az Évit, és SEGÍTETT, nem rázott le.

Mindenkinem tudom ajánlani ezt a remek párost! Nekik köszönhetem gyönyörű 3 éves Gerti babánkat. Kép
 
 


Meg kell védenem Ruscsák dokit, szerintem a legjobb doki a világon, engem pont ő húzott ki a bajból, amikor cserben hagyott a magándokim. Tudom, ez itt nem az ő fóruma, de le kell írnom, mert nem értek egyet!
Ne haragudj stanó, de tudod, ha ő nincs, én ott pusztultam volna, pedig két napja ismertem csak, ugyanis a legnagyobb bajban tárta szét a kezét a dokim, h bocsika, nem tud segíteni. Hálás vagyok, h megtaláltam Dr. Ruscsák Mihályt.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó