Új privát üzeneted érkezett!

Ki mit tud Dr.Urbán Mártáról / Szent Imre Kórház???
 


Szia Dorka!

A Szent Imrés topikban többen vagyunk, akik a dr-nőnél szültünk, ott is érdeklődhetsz :D

Tulajdonképp mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban? :)

Kép

Kép

:D
 
 


A babafalvás Szent Imre topikban is olvahattok-kérdezhettek a doktornővel kapcsolatban http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... sc&start=0

Én nagyon jó kezekben éreztem magam meg a babám vele, mind szakmailag, mind emberileg nagyon becsülöm. Tesóm is nála szült, ő is csak a legjobbakat tudja a doktornőről mondani.

Kép

Kép

:D
 
 

 
 

Dorka,
én nagyon szeretem :)
meg az összes húgom és barátnőm akiket mind hozzá küldtem :)
meg Apa is, akit azzal bízott meg, hogy otthon kiszedheti a varrataimat :)
meg a fiam is, akit "ő szült nekem" tekintve császárom volt :?

Kép
 
 


Kedves Mindenki!

Köszönöm a válaszokat!!!
Az érdekelt volna, amit válaszoltatok....

Valószínű az ő "kezébe kerülök", mert az én dokim épp szabira megy, amikor szülni fogok.

Köszönöm még 1X

Dorka
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:


http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


sziasztok!
Jó rég volt már itt beírás, pedig a doktornő dolgozik. :)
Engem pár hete vezérelt hozzá a jósorsom.
Pozitív terhességi teszttel a meddőségis orvosom ( sok éve nem jön a baba), majd az általa ajánlott nőorvos sem vette észre a méhenkívülimet. Simán elnapolták,hogy menjek majd ekkor, meg amakkor....talán lesz szívhang stb... :evil: ( annyian nem látnak az uh képből! )
Ezután ( másnap)kerültem Mártához. Hála az égnek! Ő csodák csodájára egyből észrevette a méhenkívülit és sürgősséggel még éjjel megoperált. A bal petevezetőben volt a baj, azt ki is kellett venni. Az Isten áldja meg!
Az biztos, hogy nem hagyom őt el! Nagyon fontos, hogy értsen az uh-hoz az orvos. Ő ilyen.
 
 


Sziasztok!

Nagy szükségem lenne Dr. Urbán Márta elérhetőségére, mert orvosváltás miatt SOS találnom kell egy dokit akinél szülhetek és az olvasottak alapján őt szeretném megkeresni.
Előre is köszönöm!
 
 


Szia Ági,


a doktornő asszisztensének telefonszáma 06/20 446 8052 itt tudsz időpontot kérni.
A rendelő telefonszáma 203-2148 ma itt is elérhető.

Hétfői napokon rendel ill. néha pénteken is van magánrendelése a doktornőnek.

Üdv.
Prünytyi


Szia Prünytyi!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Már van is időpontom. :)

Köszi még1x,
Ági
 
 


Sziasztok!

Nem szülés az ok, csak a szokásos éves szűrés. Viszont mivel a nőgyogyóm elköltözött, újat kell találnom. Urbán Mártát találtam ki magamnak így neten.
A kérdés:
- SZTK alapon lehet hozzá menni?
- muszáj szülni is, vagy elég vagyok neki szűrésre is? :)
- a fenti elérhetőségek az SZTK-ra is működnek?
- ha csak magán lehet hozzá menni, ha az ember nem szül, akkor kb. mennyi a tarifa?

Köszi a segítséget,
sssajt
 
 


Sziasztok! Indítottam egy új fórumot (Szülészetek, kórházak - "Szent Imrében szültem), ahova kifejezetten a Szent Imrés szülésélményeket szeretném összegyűjteni. Ha van egy kis időtök, kérlek írjátok meg a Ti élményeiteket, így sokat segítenétek, hogy ne kelljen a régi hozzászólások között rákeresni a kórházban töltött napokhoz kapcsolódó infókra. Milyen volt? Mire figyeljünk? Mit vigyünk okvetlen magunkkal, stb?
Köszi nagyon! Sziszkusz
 


Sziasztok!

Én októberre várom a bébimet, és 2 doktornőt-t ajánlottak. Dr. Urbán Mártát és Dr. Kocsis Évát. Mi lehet manapság róluk tudni? Amiket találtam, azok régi hozzászólások 3-4 év alatt nagyon sokminden változhat....Üdv, és köszi!
 
 


Szia!

Urbán doktornővel kapcsolatban mi érdekelne? A 3-4éves infókhoz képest szerintem csak max a rendelés díja változott, most 7000 a terhesrendelés magánban nála.
Jó pocakosodást! :D

Kép

Kép

:D
 
 


Helló!
Én 11hete Kocsis Évánál szültem,terhesgondozásomat is ő végezte.Nagyon megvoltam vele elégedve,pedig nem voltam könnyű eset.A szüléskor is a legkritikusabb,leghisztisbb pillanatomban is (sajnos vákum lett a vége,de ez nem rajta múlt) a higgadságával,határozottságával megtudott"nyugtatni",jó hatással volt rám.Szinte végig ott volt,mindig mondta,hogy most mi fog történni,és bíztatott.
Szóval én bátran ajánlom.
 
 


Ja..én a magánrendelőjébe jártam 10.000 ft/alkalom.A végén az NST-t is csinálják ott.
 
 


Sziasztok!
Nekem annyira nem jött be Urbán dr.nő stílusa. Ártani nem ártott, de végül nem maradtam nála szülni, annyira nem tudtam mire vélni egy két dolgot: a terhesség megállapítása annyi volt nála, hogy "na, ennek van szíve". Ezután nem adott papírt, vagy valamit, még vérvételre se küldött. Szóltam neki, hogy a védőnővel már beszéltem, és neki kell egy igazolás arról, hogy terhes vagyok, a kiskönyvhöz, és a laboreredményeket is kérte, erre elmondta,hogy "ez" (a gyerekem) 12 hétig csak egy lehetőség, és majd utána elküld laborra, ha megmarad. És hogy addig minek nekem védőnő?
Nem tetszett, de annyira dícsérte a főnökom (én ott voltam nővér, csak másik osztályon), hogy még egyszer megkerestem: 9- hetesen nagyon görcsöltem, meg elkezdtem vérezgetni. Mikor nagy nehezen elértem, telefonon lerázott, hogy szedjek algopyrint (aminek még a tájékoztatójára is rá van írva, hogy terhesen nem szedhető). Úgyhogy végül átmentem máshoz, nem bántam meg.
Mondjuk én az sztk-ban voltam nála, ami ugye ingyenes. Ha sok pénzért a mágánrendelőbe megyek, lehet kedvesebb lett volna.
 
 


sziasztok!

Két éve írtam ide.
Picit feljebb van a hsz-m. Nem sűrűn látogatott ez az oldal, de ez nem baj.
Lombikprogram segítségével lettem várandós. Kisemberem még nagyon kicsi, holnap leszek 10 hetes.
Urbán drnőt kerestem fel újra, mert ez a nő, egy csúcs!
Másfél éve voltam utoljára a kezei közt, de pontosan emlékezett mindenre, amit velem tett ( mit /mikor operált, ki ajánlott stb...)
Azt én is tapasztaltam, hogy 12 hétig "nem veszi annyira komolyan" a terhességet, de én ezzel teljesen egyetértek, legyünk túl a kritikus időszakon.
Továbbra is csak ajánlani tudom, nagyon "top"-on lévő dokinő, nem mézesmázos, hanem korrekt orvos, nagy tapasztalattal!
 
 


Egyetértek, Urbán dr.nő egy zseni októberben szültem nála. Fiam is, én is neki köszönhetjük az életünket.
Amúgy nézzetek be a www.delbuda.imami.hu - ra! Most indult a honlap, de nagyon jól egyben van minden, bölcsi, ovi, orvos, minden! ami kismamákat anyukáként érdekelhet, direkt babás oldal, mert helyi dolgok vannak csak benne! Ingyen lehet börzézni! Én már raktam fel cuccokat! Lehet orvost is ajánlani.
üdv
 
 


Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Urbán Márta doktornőnek hol van a magánrendelése és mennyibe kerül egy vizsgálat?
Friss elérhetőségekre is szükségem lenne.

A 24. hétben járok és addig szeretnék orvost váltani, amíg még nem késő.

Köszönöm szépen!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aranymonika 2011.02.19 18:19-kor.
aranymonika
Budapest XX. kerület
 
 


Sziasztok!

Én egy másik topikból jöttem ide.
Kislányomat tavaly januárban az Uzsoki kórházban szültem. Csodás élmény volt a szülés (ez az orvosomnak is köszönhető), és most tervezzük a kis testvért. Mivel a XIV.kerület tőlünk nagyon távol van (XXII-ben lakom) így most úgy döntöttem, hogy a Szent Imrébe szeretnék szülni, ahová egyébként is tartozom.

Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1.)
a kórházról sok jót olvastam, de nem tudom, hogy pl. a baba mellettem lehet-e (ugyanis az Uzsokiban végig mellettem lehetett és ez most is fontos szempont)
2.)
Az ottani orvosok közül van valakinek sztk rendelése? vagy esetleg rendel a kórházban? nem szeretnék magánrendelésre járni (a doki akinél a lányomat szültem alkalmanként 10.000Ft-ot kért plusz ultrahangonként 15.000-et. ami most kicsit húzós lenne)
3.)
Ha esetleg lenne orvos, akit szívből ajánlanátok, aki lelkiismeretes, azt megköszönném.

Üdv,
Buba

Kép

Kép
 
 


sziasztok!

Buba, én most szültem januárban a szt.Imrében.
kérdéseidre válaszolva:
1,Igen, a baba végig melletted lehet a bent tartózkodásotok alatt, csak orvosi vizsgálatra ,ill. fürdetésre viszik el. Ha mondjuk szeretnél aludni, beviheted a csecsemősökhöz éjszakára, de reggel fél 6-kor már hozzák is az ágyadhoz a gyermeked.
2, vannak ottani orvosok, nézz körül az sztk részlegén, és válassz szíved szerint.
3, Jómagam csak Urbán dr-nőt tudom ajánlani, de őt igaz szívvel!
 
 


Sziasztok! Valaki megtudná adni dr. Urbán Márta elérhetőségét? Sürgős lenne! Előre is köszönöm!!

 
 


Sziasztok! Szintén elérhetőseget szeretnék kérni Urbán Márta doktornőhöz, mert a korábban megadott asszisztensi szám folyamatosan ki van kapcsolva
Köszönöm!
 
 Affordable Funeral Plans to match your needs. Learn about prepaid funeral plans, funeral plans cost, funeral plans for over 50s. Call +448081699459
order of service funeral,funeral order of service template,funeral order of service examples,cremation order of service,funeral service template,mum funeral flowers,interflora funeral flowers,nan funeral flowers,funeral flowers,grandad funeral flowers,funeral flowers uk,dad funeral flowers,funeral flowers prices,flowers funeral,sympathy flowers,send flowers,funeral flowers near me,cheap funeral flowers uk,cheap funeral flowers,funeral flower arrangements,coffin flowers,condolence flowers,brother funeral flowers,heart funeral flowers,sister funeral flowers,funeral flowers for a man,baby funeral flowers,inexpensive flowers for funeral uk,funeral cross flowers,unusual funeral flowers arrangements,floral tributes for funeral,funeral flower ideas,funeral sprays,funeral spray flowers,funeral reef,sympathy flowers uk,flower reef,casket flowers,memorial flowers,casket flowers,themed funeral flowers,nana funeral flowers,uncle funeral flowers,funeral flowers delivery,aunt funeral flowers,cost of funeral flowers,traditional funeral flowers,baby boy funeral flowers,funeral flowers pictures,child funeral flowers,grandad funeral flowers prices,what flowers for funeral,funeral florist,funeral floral arrangements,funeral flowers online,sending flowers to a funeral,funeral tribute flowers,burial flowers,with sympathy flowers,flowers for wake,sympathy flowers delivery,coffin spray flowers,funeral coffin flowers,baby girl funeral flowers,best flowers for funeral,buy funeral flowers online,how much do funeral flowers cost,coffin flower arrangements,pre paid funeral plans,golden charter funeral plans,avalon funeral plans,cheap funeral plans,funeral plans,prepaid funeral plans,sun life funeral plan,funeral plans uk,compare funeral plans,age uk funeral plans,dignity funeral plans,dignity funerals,cheap funeral,co op funeral plans,co op funeral,cooperative funeral,top 10 funeral plans,safe hands funeral plans,monthly funeral plans,funeralcare,best funeral plans,prepaid funerals,cooperative funeral plans,golden leaves funeral plans,compare the market funeral plans,funeral plans cost,funeral plans for over 50s,funeral plans under 50,best prepaid funeral plans,cheapest prepaid funeral plans,pre paid funeral plans uk,funeral care plan,plan my funeral,british seniors funeral plan,how to plan a funeral,over 50 funeral plan,asda funeral plan,age concern funeral plan,post office funeral plan,cheapest funeral uk,funeral uk,co op funeral plan costs,co op funeral plan prices,coop prepaid funeral plans,which funeral plans,saga funeral plans,prepaid funeral plans compare,prepaid funeral plans age concern,go compare funeral plans,pay monthly funeral plans,perfect choice funeral plans,funeral plans scotland,funeral planning services,cheapest funeral plan uk,aviva funeral plan,plan your funeral,planning your own funeral,promis life funeral plan,50 plus funeral plans,age uk funeral plans reviews,are funeral plans a good idea,are prepaid funeral plans a good idea,best funeral plans uk,best value funeral plans,buy a funeral plan,choice funeral plans,co op funeralcare plans,co operative pre paid funeral plancompare funeral plans uk,cost of prepaid funeral plans,dignity funeral plans reviews,dignity pre paid funeral plans,funeral insurance plans uk,funeral plan companies,funeral plan prices,funeral plan providers,funeral plan quotes,funeral planning template,funeral planning trust,funeral plans expert,funeral plans for over 60s,funeral plans reviews,funeral pre planning,funeral protection plan,funeral savings plans,how do funeral plans work,how much is a funeral plan,how to plan a funeral for a loved one,how to plan a funeral uk,how to plan your own funeral,joint funeral plans,low cost funeral plans,lv funeral plan,online funeral planningover 60 funeral plan,planning a funeral uk,planning for burial,pre paid funeral plan providers,pre paid funeral plans age uk,pre paid funeral plans comparison,pre paid funeral plans reviews,pre paid funeral plans scotland,pre payment funeral plans,promis funeral plan,simple funeral plans,tesco funeral plan,the best funeral plan,the co op funeral plan,what is a funeral plan,which is the best funeral plan,funeral costs,help with funeral costs,funeral cost,how much does a funeral cost,average funeral cost,funeral costs uk,breakdown of funeral costs,average funeral cost uk,low cost funerals,how much is a funeral,prepaid funeral costs,how much does a funeral cost uk,how much does the average funeral cost,help with funeral costs uk,basic funeral cost,funeral prices,cheapest funeral costs,co op funeral costs,coop funeral costs,islamic funeral costs,help towards funeral costs,funeral costs cremation,funeral costs scotland,how much is a funeral cost,funeral packages,how much is a basic funeral,how much is the average funeral,average price of a funeral,what is the average cost of a funeral,average cost of a funeral cremation,how much is a funeral uk,funeral service,muslim funeral,memorial service,dignity funeral services,muslim funeral service,funeral service program,funeral service times,funeral services near me,catholic funeral service,funeral directors,local funeral directors,dignity funeral directors,funeral directors londonindependent funeral directors,funeral directors wakefield,funeral directors uk,cheap funeral directors,compare funeral directors,what do funeral directors do,funeral directors costs,best funeral directors,funeral insurance,funeral insurance for over 50s,funeral insurance uk,funeral insurance cover,funeral insurance plans,funeral insurance cost,co op funeral insurance,funeral expense insurance,promise life funeral insurance,funeral insurance policy,funeral insurance over 50,funeral insurance comparison,funeral insurance quote,funeral insurance plans uk,funeral life insurance,funeral cost insurance uk,best funeral insurance,coop funeral insurance,cheap funeral insurance,funeral insurance for under 50,seniors funeral insurance,post office funeral insurance,british seniors funeral insurance,funeral insurance for over 80,life insurance funeral plan,funeral directors insurance,humanist funeral,humanist funeral cost,humanist funeral service,non religious funeral,non religious funeral service,funeral car,hearse,funeral hearse,funeral procession,funeral hearse,funeral cars cost,funeral car hire cost,funeral hearse cost,funeral wreaths,funeral wreaths uk,funeral flower wreath,funeral wreath prices,how to make a funeral wreath,funeral wreath cost,wreath flower arrangements,dad wreath for funeral,floral wreath for funeral,funeral wreath ideas,funeral wreaths online,baby wreaths for funeral,butterfly funeral wreath,cheap funeral wreaths,cross wreaths for funerals,grandad wreaths funerals,round funeral wreath,sister funeral wreath,funeral homes,funeral homes near me,dignity funeral home,funeral home services,memorial funeral home,home funeral,home funeral services,catholic funeral homes,cheap funeral homes,cheap funeral homes near me,funeral cover,funeral cover plans,funeral cover uk,cheap funeral cover,cheap funeral cover for extended family,funeral arrangements,how to arrange a funeral,funeral arrangements checklist,funeral checklist,funeral planning checklist,funeral planning checklist,funeral arrangements checklist,funeral checklist,how to arrange a funeral checklist,how to plan your own funeral checklist,funeral preparation checklist,organising a funeral checklist,how to plan a funeral checklist,plan your own funeral checklist,pre planning funeral arrangements checklistpre planning funeral checklisthow to prepare for a funeral checklistmaking funeral arrangements checklist,funeral payment,funeral payment plans,funeral expenses payment,funeral expenses,help paying for a funeral,paying for a funeral,funeral allowance,paying for funeral in advance,paying for a funeral in installments,pre payment funeral plans,can you pay for funerals monthly,how to pay for a funeral,pay for my funeral,pay for your own funeral,paying for a funeral on benefits,cremation process,cremation services,cremation service,cremation,direct cremation,cremation jewelry,crematorium near me,direct cremation uk,cremation cost,co op direct cremation,cremation funeral,cheap cremation,how does cremation work,cremation ashes,how much is cremation,cremation uk,cremation memorial,simple cremation,how much does cremation cost,dignity cremation,cost of cremation uk,cheap cremation uk,catholic cremation,direct cremation near me,cremation prices,hindu cremation,prepaid direct cremation,average cost of burying cremated ashes,what is direct cremation,cheapest direct cremation,local crematorium,how long is a cremation service,direct cremation scotland,how much does a cremation cost uk,private cremation,cremation fees,how much does it cost to be cremated,cremations only,how much is a cremation uk,cremation planning,cremation plans,human cremation,average cost of cremation,direct cremation costs,direct cremation costs uk,how much does a cremation cost in england,low cost cremation,alternatives to cremation,christian cremation,cremation prices uk,direct disposal cremation,how much is a cremation funeral,how much is it to be cremated,jewish cremation,prepaid cremation,golden casket,casket,caskets for ashes,funeral caskets,wicker casket,casket sprays,what is a casket,cremation caskets,casket prices,american casket,wooden caskets,caskets uk,burial caskets,caskets for sale,baby caskets,casket coffin,difference between coffin and casket,casket or coffin,funeral caskets prices,wicker funeral caskets,casket cost,how much is a casket,a casket,batesville casket,metal casket,pink casket,black casket,oak casket,unusual coffins and caskets,caskets and urns,biodegradable caskets,casket coffin prices,white casket,cheap caskets,cardboard casket,wicker coffin,cardboard coffins,willow coffins,coffin prices,coffins for sale,how much does a coffin cost,white coffin,coffin cost,eco coffins,coffin prices uk,how much is a coffin,baby coffin,types of coffins and prices,coffins for sale uk,wicker coffin prices,wooden coffin,cheap coffins,cheap coffins for cremation,funeral coffin,funeral coffin flowers,coffin designs,types of coffins,how much is a coffin uk,buy a coffin,coffins direct,basket coffin,coffin box,cost of coffins uk,black coffin,eco friendly coffins,coffin maker,biodegradable coffin,coffins uk,compare the coffin,cheap coffins uk,casket coffin,cremation coffin,a coffin,coffin manufacturers,oak coffin,coffin company,creative coffins,lead coffin,funny coffins,cheapest coffin you can buy,pine coffin,coffin case,natural coffins,coffin supplier,american coffin,coffin for burials,how much is the cheapest coffin,custom coffins,coffin decor,buy coffin online,wicker coffin cremation,how much do wicker coffins cost,willow coffins prices,wooden coffins prices,cardboard coffin prices uk,unusual coffins and caskets,casket coffin prices,average coffin price,baby coffins prices,eco coffins prices,green coffins,metal coffin,unusual coffins,simple coffin,basic coffin,coffin shop,coffins online,what are coffins made of,coffin plans,old coffin,used coffins,budget coffins,eco coffins direct,printed coffins,define coffin,modern coffins,basket coffin cost,oak coffin prices,cheapest coffin prices,wicker basket coffin prices,cheap coffins for sale,wicker coffins for sale,cheap coffins for sale uk,wooden coffin box,funeral basket coffin,cheap coffins and caskets,casket covers coffins,coffin purchase,average cost of a coffin,buying a coffin direct,where can i buy a coffin,where to buy a coffin,cheap coffins online,low cost coffins,wholesale coffins,standard coffin,buy coffins online uk,coffin with glass lid,low price coffins,discount coffins,bury coffin,old style coffin,what is the cheapest coffin,lead lined coffin cost,pine box coffin cost,how much a coffin cost,coffin flowers white lilies,cheap wooden coffin,buy wooden coffin,coffin at funeral,burial ground,burial,woodland burial,natural burial ground,natural burial,burial service,jewish burial,green burial,woodland burial sites,burial place,woodland burial ground,funeral burial,burial costs,burial plot cost,burial plots,natural burial sites,green burial sites,burial vault,eco burial,cost of burial plot uk,average cost of burying cremated ashes,burial insurance,catholic burial,cost of burial uk,how much does a burial cost,how much does a burial plot cost,how much does a woodland burial cost,natural burial cost,planning for burial,catholic burial,burial band,burial burial,burial ceremony,burial uk,green burial ground,how much is a burial,jewish burial customs,burial insurance companies,best burial insurance companies,final expense insurance companies,pre burial insurance,burial insurance cost,burial insurance for parents,burial insurance for seniors,burial insurance plans,burial insurance quotes,burial insurance rates,burial insurance uk,how much is burial insurance,burial insurance with no waiting period,low cost burial insurance,burial life insurance,prepaid burial insurance,burial life insurance for seniors,burial life insurance policies,funeral invitation,jewish funeral,funeral parlor,hindu funeral,catholic funeral,funeral rites,funeral benefit,simple funerals,funeral booklet,funeral ceremony,woodland funeral,budget funerals,organising a funeral,green funeral,direct funeral,funeral sermons,chinese funeral,buddhist funeral,funeral program,christian funeral,rose funeral,funeral ideas,funeral words,funeral choice,funeral help,direct disposal funeral,masonic funeral,new orleans funeral,eco funeral,how to organise a funeral,japanese funeral,natural funeralTechnical contact support Phone number for all your technical concerns and get support from professionals. Call +18552735444 Technical contact support phone number, apple support number, apple mac support number, apple iphone support number, dell support number, hp support number, microsoft support number, norton support number, quickbooks support number, mcafee support number , quicken support number, toshiba support number, asus support number, windows support number, outlook support number, netgear support number, linksys support number, hotmail support number, avast support number, avg support number, acer support number, aol support number, belkin support number, brother support number, canon support number, gmail support number, kaspersky support number, lexmark support number, webroot support number, yahoo support number,


After 8 years as a sleep expert in a couple of mattress stores and seeing thousands of people experiences with many brands, he decided to write and put all of these years of experience into help guides so others can make the right decision when buying sleep products without having to suffer sleepless nights as a result of choosing the wrong mattress.sweetzzz weighted blanket review
 
 After 8 years as a sleep expert in a couple of mattress stores and seeing thousands of people experiences with many brands, he decided to write and put all of these years of experience into help guides so others can make the right decision when buying sleep products without having to suffer sleepless nights as a result of choosing the wrong mattress.
best blanket
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XTrefl