Új privát üzeneted érkezett!

Ki mit tud Dr.Urbán Mártáról / Szent Imre Kórház???
 


Szia Dorka!

A Szent Imrés topikban többen vagyunk, akik a dr-nőnél szültünk, ott is érdeklődhetsz :D

Tulajdonképp mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban? :)

Kép

Kép

:D
 
 


A babafalvás Szent Imre topikban is olvahattok-kérdezhettek a doktornővel kapcsolatban http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... sc&start=0

Én nagyon jó kezekben éreztem magam meg a babám vele, mind szakmailag, mind emberileg nagyon becsülöm. Tesóm is nála szült, ő is csak a legjobbakat tudja a doktornőről mondani.

Kép

Kép

:D
 
 

 
 

Dorka,
én nagyon szeretem :)
meg az összes húgom és barátnőm akiket mind hozzá küldtem :)
meg Apa is, akit azzal bízott meg, hogy otthon kiszedheti a varrataimat :)
meg a fiam is, akit "ő szült nekem" tekintve császárom volt :?

Kép
 
 


Kedves Mindenki!

Köszönöm a válaszokat!!!
Az érdekelt volna, amit válaszoltatok....

Valószínű az ő "kezébe kerülök", mert az én dokim épp szabira megy, amikor szülni fogok.

Köszönöm még 1X

Dorka
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:


http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


sziasztok!
Jó rég volt már itt beírás, pedig a doktornő dolgozik. :)
Engem pár hete vezérelt hozzá a jósorsom.
Pozitív terhességi teszttel a meddőségis orvosom ( sok éve nem jön a baba), majd az általa ajánlott nőorvos sem vette észre a méhenkívülimet. Simán elnapolták,hogy menjek majd ekkor, meg amakkor....talán lesz szívhang stb... :evil: ( annyian nem látnak az uh képből! )
Ezután ( másnap)kerültem Mártához. Hála az égnek! Ő csodák csodájára egyből észrevette a méhenkívülit és sürgősséggel még éjjel megoperált. A bal petevezetőben volt a baj, azt ki is kellett venni. Az Isten áldja meg!
Az biztos, hogy nem hagyom őt el! Nagyon fontos, hogy értsen az uh-hoz az orvos. Ő ilyen.
 
 


Sziasztok!

Nagy szükségem lenne Dr. Urbán Márta elérhetőségére, mert orvosváltás miatt SOS találnom kell egy dokit akinél szülhetek és az olvasottak alapján őt szeretném megkeresni.
Előre is köszönöm!
 
 


Szia Ági,


a doktornő asszisztensének telefonszáma 06/20 446 8052 itt tudsz időpontot kérni.
A rendelő telefonszáma 203-2148 ma itt is elérhető.

Hétfői napokon rendel ill. néha pénteken is van magánrendelése a doktornőnek.

Üdv.
Prünytyi


Szia Prünytyi!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Már van is időpontom. :)

Köszi még1x,
Ági
 
 


Sziasztok!

Nem szülés az ok, csak a szokásos éves szűrés. Viszont mivel a nőgyogyóm elköltözött, újat kell találnom. Urbán Mártát találtam ki magamnak így neten.
A kérdés:
- SZTK alapon lehet hozzá menni?
- muszáj szülni is, vagy elég vagyok neki szűrésre is? :)
- a fenti elérhetőségek az SZTK-ra is működnek?
- ha csak magán lehet hozzá menni, ha az ember nem szül, akkor kb. mennyi a tarifa?

Köszi a segítséget,
sssajt
 
 


Sziasztok! Indítottam egy új fórumot (Szülészetek, kórházak - "Szent Imrében szültem), ahova kifejezetten a Szent Imrés szülésélményeket szeretném összegyűjteni. Ha van egy kis időtök, kérlek írjátok meg a Ti élményeiteket, így sokat segítenétek, hogy ne kelljen a régi hozzászólások között rákeresni a kórházban töltött napokhoz kapcsolódó infókra. Milyen volt? Mire figyeljünk? Mit vigyünk okvetlen magunkkal, stb?
Köszi nagyon! Sziszkusz
 


Sziasztok!

Én októberre várom a bébimet, és 2 doktornőt-t ajánlottak. Dr. Urbán Mártát és Dr. Kocsis Évát. Mi lehet manapság róluk tudni? Amiket találtam, azok régi hozzászólások 3-4 év alatt nagyon sokminden változhat....Üdv, és köszi!
 
 


Szia!

Urbán doktornővel kapcsolatban mi érdekelne? A 3-4éves infókhoz képest szerintem csak max a rendelés díja változott, most 7000 a terhesrendelés magánban nála.
Jó pocakosodást! :D

Kép

Kép

:D
 
 


Helló!
Én 11hete Kocsis Évánál szültem,terhesgondozásomat is ő végezte.Nagyon megvoltam vele elégedve,pedig nem voltam könnyű eset.A szüléskor is a legkritikusabb,leghisztisbb pillanatomban is (sajnos vákum lett a vége,de ez nem rajta múlt) a higgadságával,határozottságával megtudott"nyugtatni",jó hatással volt rám.Szinte végig ott volt,mindig mondta,hogy most mi fog történni,és bíztatott.
Szóval én bátran ajánlom.
 
 


Ja..én a magánrendelőjébe jártam 10.000 ft/alkalom.A végén az NST-t is csinálják ott.
 
 


Sziasztok!
Nekem annyira nem jött be Urbán dr.nő stílusa. Ártani nem ártott, de végül nem maradtam nála szülni, annyira nem tudtam mire vélni egy két dolgot: a terhesség megállapítása annyi volt nála, hogy "na, ennek van szíve". Ezután nem adott papírt, vagy valamit, még vérvételre se küldött. Szóltam neki, hogy a védőnővel már beszéltem, és neki kell egy igazolás arról, hogy terhes vagyok, a kiskönyvhöz, és a laboreredményeket is kérte, erre elmondta,hogy "ez" (a gyerekem) 12 hétig csak egy lehetőség, és majd utána elküld laborra, ha megmarad. És hogy addig minek nekem védőnő?
Nem tetszett, de annyira dícsérte a főnökom (én ott voltam nővér, csak másik osztályon), hogy még egyszer megkerestem: 9- hetesen nagyon görcsöltem, meg elkezdtem vérezgetni. Mikor nagy nehezen elértem, telefonon lerázott, hogy szedjek algopyrint (aminek még a tájékoztatójára is rá van írva, hogy terhesen nem szedhető). Úgyhogy végül átmentem máshoz, nem bántam meg.
Mondjuk én az sztk-ban voltam nála, ami ugye ingyenes. Ha sok pénzért a mágánrendelőbe megyek, lehet kedvesebb lett volna.
 
 


sziasztok!

Két éve írtam ide.
Picit feljebb van a hsz-m. Nem sűrűn látogatott ez az oldal, de ez nem baj.
Lombikprogram segítségével lettem várandós. Kisemberem még nagyon kicsi, holnap leszek 10 hetes.
Urbán drnőt kerestem fel újra, mert ez a nő, egy csúcs!
Másfél éve voltam utoljára a kezei közt, de pontosan emlékezett mindenre, amit velem tett ( mit /mikor operált, ki ajánlott stb...)
Azt én is tapasztaltam, hogy 12 hétig "nem veszi annyira komolyan" a terhességet, de én ezzel teljesen egyetértek, legyünk túl a kritikus időszakon.
Továbbra is csak ajánlani tudom, nagyon "top"-on lévő dokinő, nem mézesmázos, hanem korrekt orvos, nagy tapasztalattal!
 
 


Egyetértek, Urbán dr.nő egy zseni októberben szültem nála. Fiam is, én is neki köszönhetjük az életünket.
Amúgy nézzetek be a www.delbuda.imami.hu - ra! Most indult a honlap, de nagyon jól egyben van minden, bölcsi, ovi, orvos, minden! ami kismamákat anyukáként érdekelhet, direkt babás oldal, mert helyi dolgok vannak csak benne! Ingyen lehet börzézni! Én már raktam fel cuccokat! Lehet orvost is ajánlani.
üdv
 
 


Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Urbán Márta doktornőnek hol van a magánrendelése és mennyibe kerül egy vizsgálat?
Friss elérhetőségekre is szükségem lenne.

A 24. hétben járok és addig szeretnék orvost váltani, amíg még nem késő.

Köszönöm szépen!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aranymonika 2011.02.19 18:19-kor.
aranymonika
Budapest XX. kerület
 
 


Sziasztok!

Én egy másik topikból jöttem ide.
Kislányomat tavaly januárban az Uzsoki kórházban szültem. Csodás élmény volt a szülés (ez az orvosomnak is köszönhető), és most tervezzük a kis testvért. Mivel a XIV.kerület tőlünk nagyon távol van (XXII-ben lakom) így most úgy döntöttem, hogy a Szent Imrébe szeretnék szülni, ahová egyébként is tartozom.

Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1.)
a kórházról sok jót olvastam, de nem tudom, hogy pl. a baba mellettem lehet-e (ugyanis az Uzsokiban végig mellettem lehetett és ez most is fontos szempont)
2.)
Az ottani orvosok közül van valakinek sztk rendelése? vagy esetleg rendel a kórházban? nem szeretnék magánrendelésre járni (a doki akinél a lányomat szültem alkalmanként 10.000Ft-ot kért plusz ultrahangonként 15.000-et. ami most kicsit húzós lenne)
3.)
Ha esetleg lenne orvos, akit szívből ajánlanátok, aki lelkiismeretes, azt megköszönném.

Üdv,
Buba

Kép

Kép
 
 


sziasztok!

Buba, én most szültem januárban a szt.Imrében.
kérdéseidre válaszolva:
1,Igen, a baba végig melletted lehet a bent tartózkodásotok alatt, csak orvosi vizsgálatra ,ill. fürdetésre viszik el. Ha mondjuk szeretnél aludni, beviheted a csecsemősökhöz éjszakára, de reggel fél 6-kor már hozzák is az ágyadhoz a gyermeked.
2, vannak ottani orvosok, nézz körül az sztk részlegén, és válassz szíved szerint.
3, Jómagam csak Urbán dr-nőt tudom ajánlani, de őt igaz szívvel!
 
 


Sziasztok! Valaki megtudná adni dr. Urbán Márta elérhetőségét? Sürgős lenne! Előre is köszönöm!!

 
 


Sziasztok! Szintén elérhetőseget szeretnék kérni Urbán Márta doktornőhöz, mert a korábban megadott asszisztensi szám folyamatosan ki van kapcsolva
Köszönöm!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó