Új privát üzeneted érkezett!

Aki tud, kérem írjon nekem Dr Baksay Lászlóról, nála fogok szülni, érdekelnének a tapasztalatok, nem nagyon írtak róla eddig.Köszönöm!

bkriszti
Kép
 
 


Hát ha az a Baksay, aki ezelőtt a Rókusban dolgozott (most ugyan nem tudom mi van a kórházzal), akkor nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van erről a doktorról :cry: Nem boldog babavárónak való téma :cry:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
 


szia melcsi

igen az a baksay,aki a rókusban volt, hát azért ha lehet írd meg a tapasztalataid, kíváncsi vagyok rá. :cry:

bkriszti
Kép
 
 

 
 

hogy kerültél vele kapcsolatba? ügyeletes volt, vagy a választott orvovsod esetleg?

bkriszti
Kép
 
 


Kriszti!
Sajnos ajánlották, meg aztán itt is rendel Érden.
De nem szivderitő téma, bár Téged már tul nagy baj nem érhet. Én sajnos egy 22 hetes babát vesztettem el, és ugyan riasztottam a dokit, ú megigérte, hogy bejön a kórházba, de nem igy lett. Csak telefonon értekezett a szülésznővel, bekötöttek valami infuziót, hogy elálljanak a görcsök, de még erősebbek lettek. A doki másnap reggel jött csak, megnézett, tovább folytatták az infuziót, és este elvesztettem a babát, aki 14 év várakozás után lombikkal fogant. Persze nem biztos, hogy ez nem történik meg, ha rögtön bejön, de mégis... A pénzt persze elfogadta...
Na de azóta született 1másik dokinál egy csodálatos kislányom, és jövő kedden jön a következő :D
Kivánom. hogy Nálad minden rendben legyen, mert ismerek én sok olyan asszonyt itt Érden, akik nála szültek, és meg vannak elégedve vele, szóval gondolom az elenyésző kisebbséghez tartozom. Csak megláttam ezt az uj témát... És még mindig nyomaszt kicsit, pedig már 3 év eltelt, és itt vannak a kicsinyeim :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
 


szia melcsi

hát ez tényleg nagyon szomorú dolog..de örülök, hogy azóta azért kárpótolt az élet. nekem ez lesz az első szülésem, és remélem minden okés lesz...majd megírom, ha túl leszünk rajta.addig minden jót nektek is! :)

bkriszti
Kép
 
 


szia melcsi

hát ez tényleg nagyon szomorú dolog..de örülök, hogy azóta azért kárpótolt az élet. nekem ez lesz az első szülésem, és remélem minden okés lesz...majd megírom, ha túl leszünk rajta.addig minden jót nektek is! :)

bkriszti
Kép
 
 


sziasztok

Így szülés után, mindenkinek csak ajánlani tudom a Baksay doktort, nagyon jó volt vele szülni: teljesen türelmes, és jó szakember is, nekem jó élmény volt vele a szülés :lol:

bkriszti
Kép
 
 


Szia Kriszti!
Gratulálok kicsi Rebekádhoz, nőjetek nagyra! Sok boldogságot Nektek!
Örülök hogy nem csalódtál a doktorodban.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
 


sziasztok én most irok először ide,az van hogy nekem is ő az orvasom és egy kicsit már megijetem,most 7 hónapos vagunk és nagyon félek,mien orvas irjátok meg köszi.
 
 


Szia Erika!

Én 2006. áprilisában még a Rókusban szültem vele. Nagyon rendes volt minden tekintetben. Lassan mi is vállalkozunk a harmadik babára és biztos ,hogy őt fogom megint megkérni. Az egész terhesség alatt végig kisérte ,hogy mi van velünk, mindent elmagyarázott,mindenben segített. Megkértem ,hogy ne legyen gátmetszés, nem is csinált. Két gerincsérvem van és ő inkább megkért egy specialistát aki ért ehhez,hogy nézzen meg ,hogy adhatnak-e epidurálist. És ő vele is csináltatta meg. Féltem az epidurálistól de rábeszélt ,hogy jobb mindkettőnknek. És igaza is volt. A szülésnél és a vajúdásnál is végig velünk volt , fájdalom és hang nélkül szültem meg a kisfiamat 2 óra alatt. Szülés után is minden nap meglátogatott minket .Szerintem jól teszed ha megmaradsz mellette. Kincs ez az ember.

Üdv,

Kriszta
 


Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
 


Én is csak negatív dolgokat tudok róla mesélni sajnos.

Betti, Lola, Domi


Sziasztok!

Én pedig csak POZITÍV dolgokat tudok Róla mondani!!!

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Én is nála születtem és a kisfiam is. És a mostani babával is hozzá fogok menni!

:o :o :o :o :o
 


Sziasztok!
Abban tudtok nekem segíteni, hogy most hol vezet szüléseket Baksay doktorúr?
Nagyon fontos lenne, sehol nem találom az interneten!

Kép
 
 


jpne írta:Sziasztok!
Abban tudtok nekem segíteni, hogy most hol vezet szüléseket Baksay doktorúr?
Nagyon fontos lenne, sehol nem találom az interneten!


Szia!

Az Uzsokiban vezet szüléseket.2007 12.18-n szültem nála és nagyon meg voltam és vagyok vele elégedve .
 
 


Köszi szépen.
Az nekem nagyon messze van. Esélyem sincs beérni. A második gyerekem 45 perc alatt már a karomban volt az első szülés gyanús fájás után.

:oops:

Kép
 
 


Szia! Én mind a 4 gyermekemmel hozzá jártam gondozásra és mindig nagyon rendes volt,mikor nem fogadtam meg akkor is,utóbbi 2 gyereket szültem nála előbb még a Rókusba,majd tavaly az Uzsókiba, és csak jót tudok róla mondani.Mindig bejött megnézett, mikor hívtuk éjszaka nagyon hamar ott volt és végig mellettem volt ,emberséges,nyugodt és kedves volt.Szülés után sem kért pénzt, mint ahogy azt állítják róla ,hogy pénzéhes.Szerintem nagyon jó szakember is,ha szülnék még,biztos megint hozzá mennék.Most is járok ellenőrzésre,és ha Érdre megyek ott is ugyanúgy rendes.Kicsit hosszú voltam bocsi!!!
 


Kedves Kismamák, Anyukák!

Tudom, hogy nem illik beleoffolni egy fórum életébe, de ez most egy rendkívüli alkalom, mert sokat lehet takarékoskodni vele.
Boltnyitási akció!

http://www.babafelszereles.hu

További szép napot!

Babafelszerelés

Kép

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó