Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

A közeljövőben fog valaki szülni vagy esetleg már szült Zsolnai doktornál?

Megosztanátok tapasztalataitokat?

Köszönöm. :lol:

Kép
 


Szia Erika!

Most csak gyorsan, mert a másik kezemben a kislányomat tartom, aki márc.27-én Zsolnay dr-nál született. Maximálisan meg voltam elégedve a dokival, pedig engem igazán nem is ismert.Úghogy nyugi, nagyon jó kezekbrn vagy!!!!!!!!!!!4

Jövök hamarosan a részletekkel is!!!

Tímea
lkt
 
 


Sziasztok!

Engem is nagyon érdekelnének a tapasztalatok Zsolnai dr-ról! Nem sokat hallani róla a fórumokon. Nekem egy másik orvos ajánlotta. Eddig egyszer voltam nála. Hááát, a benyomás elég vegyes... Nálatok is ilyen sietős a dolga? Vagy csak én fogtam ki rosszkor?!
Fontos volna, hogy nyugodt és türelmes legyen a szülésnél (azt hiszem)! Kedves nála szült anyukák és kismamák, illik ez a leírás rá?

keo
 
 

 
 

Sziasztok, engem is érdekelne Zsolnay doki. Én régen hozzá jártam, de most az első babámat végülis nem nála szültem, hanem egy másik kórházban, de úgy tűnik vissza fogok menni, ha összejön a következő baba a Jánosba.
Az is érdekelne, hogy csak magánban rendel, vagy lehet menni hozzá a kórházba is?
Köszi előre is az infókat, üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


NA akkor a ZSolnais tapasztalataim.

Először is, ahogy már írtam, én nem hozzá jártam terhesgondozásra. Mivel a mi babánk lombikkal fogant a Dévai Intézetben, maradtunk Dévai dr-nál a terhesgondozásra, de ő csak bizonyos napokon, amikor nincs az Intézetben vállal szülesztést, egyébként a terhesség vége felé bemutat egy helyettesítő dokinak, aki az egyéb napokon levezeti a szülést. Mivel nagyon megszerettük Dévai dr-t, így is vállatuk a hozzá járást.
Ez a helyettesítő dr nálam a Zsolnai lett, aki 3-szor látott összeen, egyszer 29 hetesen, majd a ctg-k alatt még 2x.
PErsze hogy keddi napon szültem, tehát Dévai nem tudott bejönni a Jánosba.
Aznap ráadásul ZSolnai ügyeletes volt, tehát 100 felé volt szakadva. Hajnal 3-kor folyt el a magzatvizem, 5-re voltunk a kórházban, 7-re érkezett meg Zsolnai.
Veruska 13,54-kor született meg. 7-től kb.óránként láttam Zsolnait, hogy megviszgáljon. Mondig írtó kedves volt, türelmesen viszgált, mindig volt hozzám 1-2 jó szava, de mégis objektíven tájékozatott a vajúdásom menetéről, ami igencsak lassan haladt. A nem túl jó hírek ellenére minden egyes vizsgálatakor megnyugtatott a kedvességével és emberségével.
Azt hiszem ennél gyakrabban akkor sem néz ránk az orvos, ha ő a fogadott orvosunk.
Azt tudjátok Ti is, hogy a szülésznő írtó fontos, mert ő van igazán jelen a szülés alatt. Emiatt én egyébként fogadtam szülészbőt Bencze Tünde személyében, aki csodálatosan ügyes volt, illetve nagyon jó volt közte és Zs.között az együttműködés.

Mit írjak még Zsolnairól?? Kérdezzetek Ti szerintem, amit nem írtam le, illetve amire nem tértem ki.
lkt
 
 


Sziasztok!

Nekem csak nagyon jó tapasztalataim vannak Zsolnai doktorról.
Június 17-én nála született a kislányom.

Az egész szülés menete alatt emberséges,korrekt,megértő magatartást tanusított.Véleményem szerint Rá lehet mondani,hogy erre a pályára ''termett''.

Mind szakmailag,mind emberileg külön köszönettel tartozom Neki,hogy ''megkönnyítette" a kislányunk megszületését. :lol:

Kép
 


Sziasztok,

Én még mindig azt szeretném megtudni, hogy Zsolnai doki rendel-e a Jánosban is, vagy csak magán úton lehet hozzá menni? Ha rendel a kórházban, akkor mikor lehet megtalálni?

Üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


Macsek!
Én csak a magánrendibe járok hozzá,de ha felhívod a mobilján bizti megtudod vele beszélni,hogy a kórházba menjél!Ha kell a telcsiszáma,írj privit!
Vendég
 


Sziasztok,
Újra lenne kérdésem, hogy Zsolnay doki magánrendelőjében mennyit kell általában várni? Ma kellett volna mennem hozzá a Jánosba, de annyian voltak, hogy gyerekkel azt nem tudom kivárni. :(
Üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Ahogy látom a topikban viszonylag már régi hozzászólások vannak, és sajnos nem is túl sok.

Van valaki, aki jelenleg is Dr. Zsolnai Csabahoz jár terhesgondozásra, és nála is fog szülni?

Szívesen cserélnék tapasztalatokat,

köszi
 
 


Szia Nimo,
Én Zsolnai dokihoz járok, és remélem nála is fogok szülni.
Kérdezz bátran.
Üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


Szia Macsek!

Köszi a gyors válaszod, a következő dolgok érdekelnénk:
Ahogy látom a képen Neked van már egy gyerköcöd, esetleg nála szülted?
Én, most járok a 38.hét végén, és egész végig a Zsolnai dokihoz jártam. Akkor kerültem hozzá amikor megtudtam, hogy jön a picur, mindvégig a magánrendelőjébe jártam. Mivel szerencsére komplikációk mentes volt a várandosságom, ezért nyilván nem is kellett velem sokat foglalakozni, bár jópár találkozó alkalmával feltünt, hogy mint fentiekben egy két véleménynek megfelelően elég sietős volt neki. Mint ahogy mondtam, mivel próbléma mentes voltam nem is tulajdonítottam neki igazán nagy jelentőséget, nem igényletem hogy sokáig diskuráljon velelm. Most, hogy már a vége felé járunk, és a János kórházba kell mennünk "találkozókra", így még jobban kiélesedett, hogy sietős a dolga, és nem érzem azt, hogy hajlandó lenn idő szakítani ránk. Múltkor szóvá is tettem egy konkrét eset kapcsán, és erre az volt a válasza, hogy én értsem meg, hogy neki mennyi próblémája van, kollégák, kismamák, nem alaudt, stb...
Egy empatikus embernek tartom magm, de azt gondolom, hogy nem a 38.hétben járó kismamánka kell megérteni az orvos próblémáját, hanem fordítva lenne logikus, és az orvosnak kellene a kismamát megnyugtatni, segíteni. Szóval, a stílusa számomra (legalább is velem szemben) sajnos csak most világosodott ki, de mivel már ennyire a végén vagyunk, ezért nyilván nem szeretnék orvost váltani. Ami inkáb érdekelne, hogy szülés alatt vajon milyen lesz, lehet, illetve, hogy ezek a tapasztalatok csak nekem vannak, vagy más is találkozott ilyen dolgokkal. Természetesen nem akarok én senkiről ok nélkül rossz vélemény kialakítani, de talán érthető, hogy első baba várásakor így a vége velé, a szülész orvossal egy félreértés, hanyagság elbizonytalanítja az embert.

Szóval erre szeretnék valami választ, véleményt, tapasztalatot, megnyugtatást kapni.

Elöre is köszönöm:

Üdv.,
Nimo
 
 


Szia Nimo,

Jól látod, van már egy gyermekem, de őt nem a Zsolnai dokinál szültem, hanem másik kórházban. Én azért mentem most hozzá vissza, mert ahol először szültem, azt a kórházat bezárták. :( Ja, én kb. a '90-es évek elejétől jártam hozzá. Nagyon jó dokinak tartom, talán ő az egyetlen akinek a keze alatt soha nem volt kellemetlen egyetlen vizsgálat sem.

Most én is a 38. hét vége felé járok, lehet, hogy találkozunk majd a kórházban a szülés környékén.

Igaz, hogy mindig sietős a dolga, mert rengetegen járnak hozzá, és én is voltam nála akkor, amikor csak 2 órát aludt, mert volt egy nehéz szülése, és utána csinálta végig a rendelését a kórházban, akkor ha jól emlékszem nem is zargattam különösebb kérdésekkel, de bármikor is van valami, amit szeretnék megbeszélni vele, akkor mindig készségesen válaszol, még akkor is, ha tudja-látja, hogy az egész emelet tele van rá váró kismamákkal. Szerintem te is tedd fel a kérdéseidet nyugodtan, olyan biztos nem lesz, hogy nem válaszol rá, csak legfeljebb nem másfél órás litániát fog elszavalni, hanem lényegre törően, tömören elmondja a tudni valókat. Egyébként én is a kórházba járok hozzá, nekem nagyon közel van még gyalog is.

Szülés alatt pedig biztosra veszem így látatlanul is, mivel még nem szültem nála, hogy nagyon rendes lesz, s jó kezekben leszünk. Ha neked ez lesz az első babád, azért jó, ha tudod, hogy a doki csak a vége felé lesz veled intenzíven, addig legfeljebb óránként rádnéz, a vajúdás alatt a szülésznő az aki a kismamákkal foglalkozik. Ezért is fogadtam most szülésznőt, mert az öt szülőszoba között ingázó ügyeletes szülésznőnek nem biztos, hogy lesz ideje, elég figyelme rád-ránk. Persze, csak ha éppen sok az egyszerre szülő kismama.

Szerintem nyugodj meg vele kapcsolatban, bízz benne, mert tényleg nagyon jó szakember. Ha te is nyugodtabb vagy, sokkal pozitívabb élményekkel leszel gazdagabb, könnyebb lesz a szülés....

Ha van még valami, amiben tudok segíteni, írjál nyugodtan.

Üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


Szia Macsek!

Nagyon megnyugtatál, köszönöm szépen. Tudod, néha a jó dolgokat csak akkor ismeri fel az ember ha a rosszakkal is szembesül. Mivel, elözöleg sok tapasztalatom nem volt szülész orvosokkal, max. nőgyogyászokkal, ezért hajlamos vagyok azt feltételezni, hogy ami jó, az másnál is biztosan jó. Ami rossz, az meg biztosan másnál, jó. Aki a Zsolnait ajánlotta, abban biztos vagyok, hogy rosszat nekem nem akart.

Ismételten szembesültem, a várandosság egyik csalfaságával, mégpedig a számomra is rejtett félelmemmel és idegességemmel, érzékenységemmel. -Amit egyébként meg is mondtam anno a Zsolnainak, és ő is ezeket mondta, csak hát az ember magába, főleg ilyenkor nehezebben látja meg a rossz dolgokat. Szóval köszönöm, hogy rávilágítottál ezekre.
Megnyugodtam...., amennyire így a vége felé lehet. :roll:

Szülésznőt ajánlott a Zsolnai doki, ő nagyon rendesenk tűnik, és vele többet tudok/lehet "beszélgetni". -talán pont ez volt az ajánlásának az egyik szempontja. Lehet, hogy úgyan ahhoz járunk? Én, az Anikóhoz.
Te mikorra vagy kiírva? Én, Ápr.06.
Érdekes véletlen, hogy Te is pont ennyi idős várandos vagy, és a doki is ugyanaz! :-)
Kisfiad vagy kislányod lesz?

Üdv.,

Nimo
 
 


Szia Nimo,
Örülök, hogy sikerült egy kicsit megnyugodnod.
Én egyébként április 4-re vagyok kiírva, lehet, hogy találkozunk majd a kórházban, és együtt fogunk babázni. Nekem egy Márti nevű szülésznőt ajánlott Zsolnai doki, ő is nagyon aranyosnak tűnik, egyszer találkoztunk.
Priviben küldd el a nevedet, hogy tudjam majd kit keressek. :)
Üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!
Remélem majd a szülés után, mikor már helyre álltatok testileg-lelkileg, megírjátok, hogy milyen volt a Zsolnainál szülni.
Én hétfőn fogok megint nyifogni neki, hogy ha lehet kerüljük el a gátmetszést:).
Ti beszéltetek ilyenről a szülésznővel? Mert szerintem sokban múlik rajta is. Bár a János kórház nem az a hely, ahol ez előtérbe van a gátvédelem helyezve, de hátha az új szülőszobák szemléletváltást is hoztak:)
Én a lányomat a Zsolnaival szültem, nagyon rendes volt. Bár én is az voltam, ami valószínüleg -októberben- a második gyerkőcnél már nem így lesz, ott nem azt fogom csinálni, amit mondanak, hanem ami jólesik:)
Nekünk nem volt választott szülésznőnk, de a borítékba annyi került, mintha választott lett volna, mert akkor sem kívántam volna többet tőle, ha elötte le van beszélve.
Szóval nem kell félni, piszkosul fog fájni, de ennek a fájdalomnak legalább van értelme:)
Gyors és könnyűszülést Nektek, aztán írjátok meg a tapasztalatokat!
üdv
v.
 
 


Szia Nimo,
Adhatnál hírt magadról! Megszületett a babád? Én vasárnap szültem, és Zsolnai doki nagyon klassz volt, meg persze a szülésznőm is!
Üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


Szia Macsek,
Sziasztok!

Elnézést, hogy elöző leveleidre csak most reagálok, de elég kalandosan alakultak az utolsó hetek. Úgye Ápr. 6-ra voltam kiírva, de márc. 29-én kora reggel bementünk a kórházba, mert egész éjszaka nem aludtam. Belázasodtam. Gyakorlatilag az első nap amikor csak hőemelkedésem volt és már nyilógatam is, akkor Zsolnai doki rásegítésével(Burokrepesztés+Oxitocin), Április 1-én megszületett a kisfiam.
Úgyan nagy szerencstlenség, hogy gyakorlatilag az utolsó hétre összeszedtem valami feertözést és 38.-38.8 fokos lázam volt, viszont nagy szerencse, hogy nagyon gyorsan és könnyen szültem. A vajúdási és kitolási szakasz 3-4 óra volt. Zsolnairól alapjába véve fordult meg a véleményem. Mivel a lázasság és a fertőzés túlnyúlt a szülési gondokon, de ezekben is nagyon normálisan helyt áll. A szülés alkalmával hasonlóan nagyon normális volt, -bár állítólag én is elég jól viselkedtem. A szülésznő is nagyon jó volt.
Mivel a lázam/hőemelkedésem és a fertőzésem a szülés utánra is megvolt, de Zsolnai ezekben is napi rendszerességgel vizsgált, ellenörzött, stb...
Szóval nagyon pozítiv az egész. Nem bántam meg, hogy nála maradtam, és csak ajánlani tudom másoknak is Zsolnait.

Ti hogy vagytok?

Üdv.,

Nimó
 
 


Szia Nimó,
Először is szeretnék gratulálni a kisfiadhoz, jó egészséget, és sok tejecskét kívánok.
Nálunk is megszületett a pici lánykánk, de én megint túlhordtam a terhességemet. Úgy látszik én ilyen fajta vagyok. A kisfiamat is túlhordtam.
Zsolnai doki nálunk is szuper volt, az én szülésem is gyors volt, most már csak azt bánom, hogy nem tervezünk több babát. Igazán pozitív élmény volt vele szülni, és a szülésznő, Márti is nagyon bejött nekünk. Meleg szívvel tudom őket ajánlani bárkinek.
Ha gondolod küldök priviben születés történetet.
Üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


Szia Macsek!

Jó hallani, hogy nálatok is rendben volt minden.
A privit azt hogy kell bállítani? Vagy csak elküldöd, és simán mint egy emailt megkapom?

Ha igen, akkor küld, kíváncsi vagyok nagyon!

Üdv.,

Nimó
 
 


Szia Nimo,

Írtam privit neked, de nem tudom, hogy megkaptad-e.
Ha nem akkor kérlek írd meg az e-mailedet, arra átküldöm

Üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


Ez a Doki egy beképzelt majom, viszonylag fiatalon lett főorvos, és " kissé el van szállva " magától. Pedig , ha tudná, hogy nem a rangja számít, hanem a tudása!!!


Kedves Bajaiera,

Megírnád, hogy ezt mi alapján álltod róla???
Én 11 hete szültem nála, és már a 90-es évek elejétől ismerem, nekem csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban.

Üdv: Macsek

Kép

Kép
 
 


Kedves Bajaiera!!

Igaza van Macseknak mi alapján állítod a Főorvos Úrról,ezeket a hamis dolgokat???

Nekem is csak pozitív tapasztalatom van Vele kapcsolatban,nála született a gyermekem és a következőt is csak Nála szülném!!
Akivel beszélek, még senki nem állítotott rosszat Róla.

Igen, fiatalon lett Főorvos nem véletlenül, a szakmai tudása ,tapasztalata alapján.Megértő,kedves ,korrekt,emberséges remek orvosnak tartom Zsolnai Főorvos Urat.

Egyébként privát véleményem, van még rajta kívül ''ezer''nőgyógyász ,nem kötelező hozzá járni!!!!
 


Én csak annyit tennék még hozzá, hogy sajnálom, hogy nem tervezünk több babát, mert Zsolnai dokival annyira jó volt szülni!

Kép

Kép
 
 


Idén, február 22-én szültem kislányomat Zsolnai doktornál. Nagyon jó választás volt, soha nem szülnék másnál. Kép
 


sziasztok,

Nincs véletlenül olyan köztetek, akit endóval műtött Zsolnay?
 
 


Sziasztok!

Én a lányomat 1992-ben Zsolnay dokinál szültem. Meg voltam vele elégedve, kedves volt és figyelmes...
Amikor szültem ő volt az ügyeletes nem volt fogadott orvosom...
Most ismét babát várok..
Az lenne a kérdésem, hogy kb. mennyibe kerül ha nála szeretnék szülni?
(A Vizsgálatok és maga a szülés)
Valamint a telefonszámát nem tudja valaki megadni?

Előre is köszönöm!

Kép
 
 


Köszönöm mindenkinek a privát válaszokat!

Kép
 
 


Sziasztok!

Szül valaki mostanában Zsolnai dokinál?
Válaszokat előre is köszönöm.
E.
 
 


Én mindkét gyermekem Zsolnai Főorvos Úrnál szültem.

Általa nagyon szép emlékeim maradnak a szülésről.

Nagyszerű ORVOSnak tartom Őt.

Norci
Kép
Kép
 


Sziasztok,

Én egy barátnőmtől hallottam a Zsolnai doktorról, aki nagyon dicsérte most pedig utánaolvastam a neten és szintén csak jót találtam róla.
Én nem vagyok XII. kerületi lakos de szeretnék hozzá menni a kórházba csak egy rákszűrésre, megvizsgálásra ilyesmi, szerintetek ez lehetséges? Jelenleg Budakalászon lakom. Ha nem akkor szeretném megtudni, hogy hol van a magánrendelője, mennyibe kerül egy alkalom és a számát is szeretném elkérni.

Előre is köszi!
dcaleari
Budapest
 
 


Szia dcaleari!
Én is a Zsolnai dokihoz járok,bár én sem tartozom hozzá(IV.ker-i vagyok)..de nála szeretnék szülni!
Sztem ha csak rákszűrést szeretnél meg vizsgálatokat akkor szinte biztos hogy a magánrendelöjébe kell majd menned!
Nincs bejelentkezés....elég sokat kell várni van mikor 1 órával eltolodik a rendelés vége olyan sokan vannak!
Minden hétfőn rendel 17-19 óráig a XIII.ker Tátra utca 28 II.em4 szám alatt...(Tel.:329-1042)
Felhivhatod a mobilján is ,de ő is ezt fogja mondani,hogy hétfőn menjél a magánrendelöbe...( Mobil.: 06209742116)
Hűűű,az árra nem emlékszem,amikor nekem a rákszűrést csinálta,de sztem 10ezer volt alkalmanként (most csak azt tudom hogy a terhesgondozás 8ezer)
Amúgy tényleg nagyon kedves és figyelmes doki,merem ajánlani!
Háát ,a tömegre meg készülj fel,mert sokszor kint áll a sok ember a folyosón is!
Üdv Andi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó