Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Ha valakinek van tapasztalata vagy információja Dr. Belics Zorán nőgyógyászról,meg köszönném ha meg osztaná velem. SOTE I. dolgozik.

Köszönöm

Erika
 
 


Szia!

Én nem tudom,h. olvasod-e még, de azért leírom.
Nekem 3 évig volt az orvosom Belics dr. Igazából elég vegyes érzelmeket táplálok iránta. 3 éve volt egy bal oldali petefészekcisztám, amit ő operált meg. A műtét után 1 hétig feküdtem a kórházban és minden nap többször bejött megnézni, borszasztóan kedves volt velem. Sajnos nem voltunk akkoriban túl jó anyagi helyzetben így a műtét végén elég kis összeget tudtam neki adni.
Tavaly tavasszal terhes lettem, és persze rögtön őt kerestem. Sajnos épp nem volt bent,mikor mentem, és sokszor nem is ért rá. Az a gond,h. ő vezeti a terhesambulanciát és (gondolom én ha nincs elég pénzed) akkor nem biztos,h. lesz elég ideje rád). Sajnos a terhességem missed ab-vel ért véget a 13. héten, és szerettem volna ha ő csinálja a műszeres befejezést. Sikerült is megbeszélni, megcsiálta az abortuszt, majd utánna 2 órát vártam a folyosón,h. odatudjam adni (ezért a csöppet sem akart műtétért) a pénzt, de már nem volt bent. Ez nekem nagyon rosszul esett, és anyuméknak is csak annyit mondott a folyosón,h. igen sikerült és kész. Én ezért váltottam dokit, nagyon jó orvos, csak sajnos túl elfoglalt.
Vendég
 


Sziasztok!
Sajni 2hete engem is ő műtött meg.
A sajni azért,mert 20hetesen lepényleválásom volt,és elvesztettük a babánkat :(
Mondhatom úgy,az életemet köszönhetem neki,a gyorsaságának,és a szaktudásának,és azt,hogylehet még gyerekünk!
Szóval innen is Köszönöm,hogy élek,és van a gyermekeimnek anyukája,és lehetek még anyuka,és nő!

Azt nem mondanám,hogy nagyon sikerült ki ismernem de,velem nagyon kedves és rendes volt.
És ami engem nagyon meglepett,és nagyon pozitív volt.Nem fogadott el pénzt.Akartam adni de,határozottan,visszatolta a kezem,és közölte,nem fogadhatja el.
Mellesleg a varratszedésnél(mert sajni császározni kellett) kb 30percet beszélgetett ezekután velem,sőt nyugtatgatott,és nagyon emberséges volt.
Biztos nagyon elfoglalt orvos,és biztos van rossz oldala is de,én jelenleg csak csupa jót tudok mondani írni róla!

 
 

 
 

Nekem már kb 5 éve a Belics a dokim, és nagyon meg vagyok vele elégedve söt, ha minden orvos ilyen jó lenne semmi gond nem lenne az egészségügyben. Anyukámat megmütötték egy egyszerű spirál levétellel és a vége az lett hogy majdnem belehalt és a Belics mentette meg. Majd 2 évvel késöbb terhes lettem és természetesen Öt kerestem meg, nála is szültem az 1-esbe és nagyon jó és szép élmény volt. Szerintem egy csupa szív ember, mondjuk az tény hogy nagyon sok betege van és nagyon elfoglalt de most már meg van a magán rendelője és így sokkal könyebben elérhető.
Mindenkinek ajánlani tudom!
 
 


Sziasztok!
Én 2007. szeptemberében, császárral szültem a doktor úrnál.
Csatlakoznék pupy-hoz - vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban: nagyon jó, lelkiismeretes, alapos szakember, de nagyon kevés időt "áldozott" 1-1 vizsgálatra, beszélgetésre. Legalább is én így éreztem.A szülés után amíg benn feküdtem a klinikán, elutazott, egyszer sem jött be a kórterembe. (jó, mondjuk emberből van, dolga volt, de nekem jól esett volna, pláne a műtét miatt) Legközelebb a varratszedésen láttam. És tőlem minden vizsgálati alkalommal, illetve a szülés után, a varratszedésnél is elfogadta a pénzt, bár ezt úgy gondolm, hogy neki szántam, ha nem akartam volna, nem adtam volna.
A 6 hetes vizsgálatra már a magánrendelőjébe mentem, de sajnos ott is a klinikához hasonlatosan sok beteg, időcsúszás volt a tapasztalatom.

Igen, a népszerűségről nem tehetnek az orvosok, sok beteg, kevés idő. Pont azért kedvelünk meg, bízunk meg 1 orvosban, mert érezzük azt, hogy emberként kezel minket, van egy jó szava, külön figyelme ránk. Aztán pontosan ezért ajánlják egymásnak a páciensek, és lesz egyre több-több ellátottja, kevesebb ideje.

Szóval nagyon jó szakember Belics doki, és az időhiánya ellenére csak Nála szülnék mégegyszer ! :)

Sziasztok: Morzsi

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest
 
 


Sziasztok!
Én két gyerkőcöt szültem a Belics dokinál. Egyik sem volt egyszerű szülés! De feleslegesen nem "vagdalt fel", végig ott volt és nagyon sokat segített, minden nap bejött megnézni (pedig mind a kétszer szabadságon volt!)
CSAK JÓT TUDOK RÓLA MONDANI!
Én nem éreztem úgy , hogy nincs rám elég ideje. Mindent elmondott, amit kellett megbeszéltünk. Ha problémám volt hívhattam. Emberséges, kedves, megbízható, nagyon jó szakember. Megtartja a három lépés távolságot és mégis közvetlen. Mindenkinek bátran ajánlom.
Sokan járnak hozzá az igaz, de ez is mutatja, hogy jó orvos!!!
 
 


Sziasztok!

Légyszi segítsetek! SOS kellene találnom a SOTE-n egy orvost. A leírtak és hallottak alapján nagyon szimpatikus Belics Zorán.
Légyszíves, aki tudja, hol van magánrendelője írja meg, és ha kérhetem azt is mibe kerül nála egy rendelés ill. szülés! Érdemes egyáltalán a magánrendelőjébe járni vagy jó a SOTE-n is?

Előre is köszönöm!!!
Móni
 
 


Sziasztok!
Véletlenül csöppentem ide és gondoltam megosztom veletek az én tapasztalataimat.Nekem kb.8-9éve Dr. Belics az orvosom.Két év alatt volt elveszített magzatom,egy nehéz de sikeres terhességem,egy csodálatos szűlésem,négy műtétem,és egy 56mm-es cisztám.Előtte úgy tíz évig másik orvosom volt,akinél szintén szültem is.Így van viszonyítási alapom is.Én nagyon megvoltam elégedve Belics doktorral Nagyon jó szakember és amikor arra volt szükségem,együtt érzést láttam rajta.Tény,hogy nagyon elfoglalt és volt amikor én is úgy éreztem ,hogy nem szentel elég időt rám,de erre később mindig rácáfolt.Én nem jártam a maszek rendelőjébe(nem engedhetem meg magamnak)de néha amikor volt lehetőségem egy szerényebb kis összegecskét adtam(amitől Ő mindig zavarban volt).Van egy ismerősöm aki öt babát veszített el úgy félidős terhesen(másik orvosnál) és Belics doktornál sikerült kihordania babáit.Én nagyon sokat köszönhetek neki!
 


Nekünk nagyon rossz emlékeink füződnek a doktor úrhoz. És sajnos nem csak emlékek a lányomnak féloldali bénulása lett.
Ilyen élményeket senkinek nem kivánok!
És ez nem egy negatív reklámcsináló bejegyzés hanem egy keserű anya szívbőljövő sorai!
 
 


Kedves Anci!
Pár hónapja olvastam soraidat, és nagyon rosszul érintett, amit itt olvastam.
Nagyon sajnálom ami a lányoddal történt. Nagyon együtt érzek veled.

De ne haragudj, mégis úgy érzem, hogy meg kell védenem a dokit.
A mi történetünk sem egyszerű, én 2005 augusztusában 28 hetesen elvesztettem egy kisbabát, 6 napig intenziven voltam, mert HELLP színdormám lett. És sajnos ez egy nagyon alatomos betegség ha egyszer jön, akkor jön máskor is. 2007-ben megszületett a kislányunk, akit nagyon vártunk, de a szindorma most is jelen volt az életünkben. Aztán 2009-ben vártuk második babánkat, akiről a 18 héten kiderült, hogy valami gond van a szívével, január elejére voltunk kiírva. És így sajnos nem szülhettem abban a korházban ahová eddig jártam, és ahol az előző dokim volt, akit a szakma egyik legjobb dokijának tartok.
Az orvosomhoz jártam novemberig, amikor Ő keresett nekünk egy dokit a SOTE-n, november 26-ra volt hozzá időpontunk, amire mi el is mentünk. A találkozás olyan jól sikerült, hogy kislányunk meg is akart születni. ÍGy a doktor úr még aznap be is fektett. Szerencsére akkor még nem született meg a Bébink, ez csütörtökön volt, Viszont hétfőn este már 170 volt a vérnyomásom trombocitáim is csak 70 ezer körül. Így a szülőszobán töltött éjszaka után a dokik úgy döntöttek, hogy császár lesz délelőtt.
Belics doki, aki úgyan csak pár napja ismert, mindenre válaszolt, nagyon kedves, és segítőkész volt. A szülés utáni második nap, a kislányunkat átvitték a kardiologiára. Sajonos én még nem mehettem ki, mert úgye én sem voltam jól. De kaptam kimenőt, a doki elintézte nekem, hogy minden nap átmenjek hozzá, amég ki nem engedtek.
Zorán doki minden nap meglátogatott, mikor visszamentem hozzá érdeklődött, hogy hogy vagyunk.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom őt, szakmailag és emberileg is nagyon jó doki!

Én visszamentem a régi dokimhoz, mert évek óta hozzá járok, eddig féltem attól, hogy mi lesz ha majd Ő nyugdijba megy, mert ez hamarosan be fog következni, de most már tudom, hogy kit keressek majd akkor.

Bocsánat ha sokakat untattam, de csak azért írtam ezt le, hogy ne így érjen véget ez a topic, mert én a korházban is csak jókat hallottam róla.

 


Én 4 hónapja szültem nála, ő volt az ügyeletes a maternityn. Előtte sose látott. A kecskeméti magánorvosomban mérhetetlenül csalódtam, ugy 4 nappal szülés elött a magánklinikát választottuk. A legjobb döntés volt, egy élmény volt a szülés nála!
 


Méhrendellenességgel küldtek hozzá a Maternity Magánklinikán, mondván magyarország legjobb ultrahang specialistája. Ugyanazt írta rá az ambuláns lapomra, mint azt az MRI-n is leírták: uterus didelphys (kettőzött méh, kettőzött méhnyak és vagina) majd ezért a vizsgálatért elkért 25 ezret úgy, hogy csak hüvelyi ultrahang vizsgálatot végzett rajtam (holott a magánklinika honlapján ebben az árban egyéb vizsgálat is benne van pl. citológia, kenetvétel és emlővizsgálat) Miután megvizsgált és leírta a diagnózist mégegyszer megkért, hogy vetkőzzem le - ez számomra érthetetlen hogy miért. Mindenért elnézést kért de a kedvesség helyett inkább mondanám azt, hogy szerencsétlenkedett. Nagyon szűkszavú volt, semmi konkrétumot nem mondott és tovább küldött a klinika alapító Professzorához. (A klinika dolgozói egymásra mutogatnak) A Professzor úrral való konzultáció után kétségbeesetten írtam neki emailt, ugyanis a 3. orvos is teljesen mást mondott az állapotomat illetően, ígérte hogy másnap felhív, de nem hívott. Velem semennyire nem törekedett a bizalom kialakítására annak ellenére, hogy ritka rendellenességem van és azon belül is különleges esetem. Nagyot csalódtam benne és összességében a Maternity klinikában. Az egészségem minden pénzt megér, ezért jártam mindig is magán vizsgálatokra, viszont az egy dolog, hogy a pénzemért nem az elvárt szolgáltatást kapom, de lelkileg is megvisel, hogy egyik doktor küldözget a másikhoz (szakértelem hijján) 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó