Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
érdeklődnék, hogy a SOTEII-n Dr. Bakos Lászlónál szült-e valaki és hogy mi a közvélemény róla? Én az első babám várom, a 26. hétben járunk és most akarok hozzá átigazolni, mert a Sotén szeretnék szülni. LÉCCi írjatok!

köszi

Dilya
 
 


Szia Dilya! Én is hozzá fogok átigazolni :) A férjem ismerősének most született egy kislányuk. Fogadtak szülésznőt is... na, a doki és a szülésznő végig ott "ugrált" körülöttük, minden rendben ment. Természetesen - ami nagyon megnyugtató - mondta az orvos, ha komplikáció lenne, nem kockáztatja a baba és a mama életét és császár lesz, erre azért felkészülhet. Szerintem ez nagyon korrekt és biztonságban érzed magad egy ilyen mondat után. Egy ágyas szobát kaptak. Egyébként a Sote II-n a legjobb barátom gyereksebész sógora is dolgozik - persze remélem, rá nem lesz szükség :). Bízom benne, hogy nem egyedülálló tapasztalat, amit most leírtam, ráadásul remélem, nemsokára én is pozitív találkozásról számolhatok be. Augusztus végéig (13. hetemig) még a régi orvosomhoz járok, azonban ő csak terhesgondozást vállal, szülést nem (akit ajánlott, meg nem tetszett), tehát én is dokinézőben vagyok.
 
 


"II-es női klinikás mamák élményei" topic-ban biztos sokkal többen tudnak infót adni. Én is most kezdtem el bele-beleolvasgatni. Jó babavárást!
 
 

 
 

Halihó!

Én júliusban szültem nála és szuper! Előtte férjem unokatesója 3 gyereket szült nála és nagyon meg volt elégedve, s most a bátyám felesége is nála fog szülni. Szóval bátran ajánlom!
A klinikán egyébkén nagyon rendesek a csecsemős nővérek és az osztályos nővérek is, csak pozitívan tudok nyilatkozni. Ha kérdés van, akkor priviben is lehet kérdezni!

üdv

Kép

Kép
 
 


Ő nézte 18 hetesen a nővéremet ultrahangon a II.-es Női Klinikán. Én is vele voltam, meg is lepődtem, hogy engem is beengedett a vizsgálatra. Azt hittem, csak a férj mehet be. Nekem szimpatikusnak tűnt, és nagyon profi volt a környezet.
 
 


Dr. Bakos László szerintem a II.-es Női Klinika legrosszabb orvosa. Aki csak teheti
KERÜLJE EL.
Pökhendi, flegma és nagyképű
 


Én a kislányomat 2008-ban Bakos doktor úrnál szültem és én teljes mértékben meg voltam elégedve! :D Nyomát sem találtam nagyképűségnek, flegmaságnak és pökhendiségnek! A doktor úr legtöbb esetben (gondolom neki sincs mindig jó napja, de ki nincs ezzel így) mosolygós, barátságos , humoros és kedves volt! Én csak ajánlani tudom! :D
 


Sziasztok!

Én is Vicuskával értek egyet! Tavaly még kedves volt velem, de idén eléggé furcsán viselkedik. Jóformán átnéz rajtam és mindent hárít. Most keresek másik orvost. 17 hetes terhes vagyok és az első babámat várom.
hcica
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Sajnos én is Vicuskával értek egyet! Életem egyik legrosszabb, orvossal kapcsolatos tapasztalata Dr Bakos László. Pontosan ahogy Vicuska írta, pökhendi és semmi hasznos segítséget nem nyújtott a betegségem megoldásához. Többször jártam nála, órákig váratott, elfelejtette az időpontot, a látogatásom okát (bár ő rendelt vissza). Műtét után más orvos világosított fel arról, hogy mit lehet és mit nem, ő rám se nézett. Nagy fájdalmaim voltak, de semmi elfogadható magyarázatot, vagy megoldást nem mondott, vagy javasolt. Szerintem is keresni kell mást. Egy betegnek nem erre van szüksége...
tuzsika49
Budapest I. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó