Új privát üzeneted érkezett!

Szeretném megtudni a doktor úr rendelésének helyét. Biztos sokakat érdekel
 
 


Szia!
Én személyesen nem ismerem a Doktor úrat, de ott rendel ahol az én dokim is a Bolgárkerék utca 3. (Örsvezér tér) alatt, ahol a sejtbank van. Van egy központi számuk szerintem hozzá is itt kell bejelentkezni, de ha nem biztos tudnak infót adni. Egyszer fél füllel hallottam , hogy hétfőn délután rendel. Tehát a telefon: 06-1-273-1913.
Tudom nem sok, de remélem egy kicsit tudtam segíteni.
Üdv.:

Csilla
Kép
Kép
 


tancsi írta:Szeretném megtudni a doktor úr rendelésének helyét. Biztos sokakat érdekel
Szia,én voltam Nála....érdekesen rendel "kifelé"!Befelé meg hagy gondolkodni valót..., pórul jártam vele,utólag gondolva a tanácsom az,hogy szűkítsd le a problémád és keress specialistát ha nem akarsz éveket veszíteni a bizonytalanban...Ez csak és kizárólagos én vélemény!Felületesen kezel,húzza az időt mert sokan esküsznek rá ezért megteheti.Az első alkalommal rendkívül figyelmes,később már csak játszik?...,az az érzésed,hogy le akar rázni.A nőgyógyász segéd orvosa 1 fiatal lány,nagyon szemtelenül kioktatott...ez az élményem vele kapcsolatosan,soha többet,sok sikert...Telszáma:061 273-1913
 

 
 

Igazán hálás vagyok mindkettőtöknek. Imádom a saját orvosomat, de mióta elvesztettem a terhességem (9 hónapja) egy helyben topogunk. Igyekszik, de nem tudja merre. Valaki aki egy imerősőm ismerősének az ismerőse, tehát kinyomozhatatlan esküszik rá. Gizella, mesélhetnél bővebben. Mi ez a gondolkodni valót hagy?

Tancsi (Hilda)
 
 


Igazán hálás vagyok mindkettőtöknek. Imádom a saját orvosomat, de mióta elvesztettem a terhességem (9 hónapja) egy helyben topogunk. Igyekszik, de nem tudja merre. Valaki aki egy imerősőm ismerősének az ismerőse, tehát kinyomozhatatlan esküszik rá. Gizella, mesélhetnél bővebben. Mi ez a gondolkodni valót hagy?

Tancsi (Hilda)
 
 


Szia,a dolog ott kezdődik h nem ő vizsgál meg....nagyon kedves az első alkalommal még számlát is ad 3500Ft-ról asszem,ez bizalom gerjesztő de ott a vége.Küldözget helyekre,nem házon belül és az ismerősei viszont hagynak némi elgondolkoztatót....,nem így-amúgy veszik el töled a semmire a pénzedet.Sem vérvétel,sem hőmérsékleti görbe,sem semmi...,nem kérte egyik sem, sacc/kb kezeltek én balek meg hagytam.A panaszra/néha görcsöl a petefészek környéke/ csak legyintett.Azt mondta,ahh csak egy kis összenövés,nem probléma....Biztos kedves a maga módján,de nekem elég volt a doktorúrból....és nem tanácsolom senkinek.
 


Szia! Ha még nem döntöttél, nekem az lenne a javaslatom, hogy a Bolgárkerék u. 3-ban a Családtervező Központba menjetek el a Pároddal, ott rendesen foglalkoznak Veletek (vérvizsgálat, hormonprofil, genetikus is van), és nagyon jó a nőgyógyász is, én is ott kezdtem, és hamarosan megszületik a kislányom!
Üdv:
Julcsi
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Czeizel már nyugdíjas és csak tanácsadóként dolgozik a Sejtbank-nál, a Bolgárkerék utcában (Örs vezér térrel szemközti utca mögött). Jelen pillanatban dr Gidai János a nőgyógyász, aki mellette dolgozik.

Jártam nála. Ahhoz képest, hogy mindenhol azt harsogják, hogy fel kell készülni a terhességre, meg nem hübelebalázs módon kell nekiállni, én legalábbis eléggé megleptem őt. És ő is engem. És tkp. az volt a végkicsengés, hogy hát nem is lehet felkészülni, mert azért a genetika nem tart még ott, hogy meg is lehessen előzni bizonyos ártalmakat, amelyek előfordultak a családban. Szóval max imádkozni lehet.
 


Sziasztok! 

Tud-e valaki javasolni valakit, hogy kihez tudnánk fordulni az alábbi problémánkkal?
A férjem 6 évvel ezelőtt balesetből adódóan kerekes székbe került. Gyermeket szeretnénk. Pécsett végztek nála herebiopsziát,mely során nem találtak életképes spermiumot. Sajnos nem mikroszkóppal végezték a műtétet. A műtét után az FSH szintje is megemelkedett, mely azóta sem állt heyre.
Járt-e valaki hasonló helyzetben? Tud-e valaki valamit, vagy valakit tanácsolni?

A válaszokat előre is köszönöm!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó