Új privát üzeneted érkezett!

Ismeri valaki? Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kiváncsi.

Kép

csibe
 
 


ismerem, csak dicsérni tudom, több ismerősöm, sőt rokonom is szült nála.
alapos, amerikában is tanult, up to date de nem könnyű elérni.


Köszi a választ

Kép

csibe
 
 

 
 

Ismerem. :? kb. 22 hetes terhesen jöttem el tőle, akkor telt be a pohár.. nem tudok pozitívan nyilatkozni róla. sőt, a véleményem maximálisan negatív, mind emberileg, mind amit nálam szakmailag végzett. Ez az ÉN tapasztalatom.
Vendég
 


Én csak jót tudok róla mondani.

Kép
 
 


Szia Csibe,

En is csak jot tudok Rola mondani.

Udv.
 
 


Szia Csibe!

Én most szültem nála két hete, nem az ő szülőnője voltam, de az én dokim elutazott és "átpasszolt" neki. Nagyon rendes volt, én nagyon megkedveltem. Jó volt szülni vele, csuda nyugtató hangja van.

És nagyon jóképű is, bár nem ez alapján kell választanod....... :D
 


Sziasztok!

Valaki megtudná adni a doki magánrendelőjének a telefonszámát?

Sürgős lenne

Köszönöm


Szia Andi!

Küldöm a telefonszámot: 06-1-322-2598. Ez a rendelő száma. Kedden és szerdán délután rendel. Másik számon kell bejelentkezni a rendelésére hétköznap: 06-30-905-6535.

Én is hozzá járok, nála is szültem és csak pozitív tapasztalataim vannak.

Üdv.


Sziasztok!
Én három hete szültem nála és én is csak jókat tudok Róla mondani. Tényleg alapos és jól tudja a dolgát. Nyugodtan rá mertem magam bízni, nem csalódtam. :D
 


Sziasztok!

Meg tudná adni valaki a telefonszámát, és a rendelőjének a címét?Mikor rendel? És mennyit kell kb várni, hogy időpontot kapjak nála?:)
Véleményt is várnék Róla.
Előre is elnézést a sok kérdésért.:)
Henne
 
 


SZia Henne!

Itt a száma:
Dr. Habermajer László
Bp.Erzsébet krt. 40-42.I/7.
Tel.:30 905-6535
Kedd-Szerda délután 4-7ig rendel.
Én egy héttel korábban szoktam bejelentkezni.

Én változatlanul csak jót tudok Róla mondani.

Üdv.
 


csibe32 írta:Ismeri valaki? Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kiváncsi.


Szia csibe!
Én lassan 8 éve ismerem ezt a dokit ("Hábi"). Nagyon sok jó tapasztalatom van róla, de sajna van egy-két nagyon rossz is, ami elnyomja nálam a jó tapasztalatokat. Tudom az orvosok is hibázhatnak és emberek így tévedhetnek, de nekem nagyon rosszúl esett, az ami történt. :(
Évekig nem volt semmi baj, szuper jó terhesgondozás (magánrendelőben/nem kevés pénz-de nem is drága a többi magán orvoshoz képest). Tetszett, hogy minden kérdésünkre tartalmas válaszokat kaptunk, ami felmerűlt volna bennünk további kérdés azt meg sem kellett kérdeznünk. Nagyon alapos volt mindenben. Alapos uh és alapos vizsgálatok- rugalmas kórházi vizsgálatok...stb. Uh-on és vizsgálatokon mindenről tájékoztatott. Gyermekeim renben megszülettek, nem volt semmi baj (akkor). Azonban utolsó terhességem félidejében jártunk, amikor változást vettünk észre a dokinál (mintha szétszórt lenne, mintha elvonná valami a figyelmét a munkájáról). Végűl a babánkat is elég nehezen szűltük meg és a szülés után komplikációk lettek. Ő akkor már nem volt ott. Jól esett volna, ha többet törődött volna velünk akkor és nem tűnik el. Mint gondos orvos a betegével-főleg, hogy választott orvos többet vártunk tőle. Én majdnem ott maradtam (ez a nővérek hibája is), de nem érekelte (szépen fogalmaztam).
Én elvesztettem a bizalmamat és sokáig rémálmaim voltak, hogy megint terhes vagyok és ő vezeti le. :(


sziasztok!

Én kétszer szültem Hábinál.Először 94-ben és 2004-ben. mindkétszer fiam lett.Aki Hábinál akar szülni nem kell semmitől tartania,baromi jó fej.Nagyon kedves és főleg közvetlen.Nyugodtan merem ajánlani még azoknak is akik félnek a szüléstől,vagy nehezen tűrik a fájdalmat!!!Jó babázást!!!EDI

kellemes babavárást
 


Én csak jót tudok róla mondani! Egy másik, hanyag orvostól mentem át hozzá. Mikor terhes lettem, gondolkodás nélkül felkértem, hogy kísérje végig a terhességem. Soha semmi problémám nem volt vele! Azóta is évente legalább egyszer járok hozzá rutinvizsgálatokra és soha sem félelemmel, mint az előző orvosomhoz. Tudom, hogy nála mindenre választ kapok és nem úgy nyúl hozzám, mint egy barbár. Tényleg kedves doki!
 


Sziasztok,

megtudnátok mondani, hogy mennyibe kerül nála egy vizsgálat, illetve milyen tarifákkal dolgozik szülésnél?
Én 2007-ben szültem a kisfiamat az Uzsokiban, Jex Anna doktornőnél, de ő elment szülni és most nincs orvosom, viszont mindenképpen ragaszkodom az uzsokihoz. Ahogy olvastam mindenki elégedett a doktor úrral...

Előre is köszi a választ!

Kép
Kép
Anita
 


csanita77: Én május végén szültem nála. A magánrendelésen 10 000 Ft / alkalom a szülésnél nekem azt mondta 70 000 körül szoktak adni de nem kötelező, rám bizza.
Remélem tudtam segíteni.

Hajni
KépKép


Sziasztok!
én április elején szültem nála, és a terveim szerint a következőt is nála fogom! Nagyon alapos, kedves, és engem szülés után is többször meglátogatott, amíg bent voltam.
A terhesgondozás alatt minden kérdésemre korrekt választ adott, megnyugtatott, ha kellett, és mindig számíthattam rá. Szívből ajánlom mindenkinek!

további jó babavárást/babázást!
Edina

KépKép
 
 


Szerintem nagyon jófej, lelkiismeretes doki, nagyon finoman vizsgál, és alapos. Bármit meg lehet vele beszélni.
Egyelőre még nem szültem, de csak napok/ órák (?) kérdése, utána beszámolok arról is.

Kép
 
 


Most már a szülésről is be tudok számolni :D
Szerencsém volt, mert éppen ügyeletes volt, így végig ott volt velünk. Mindent elmagyarázott, mit, mikor, miért, hogyan fog csinálni. Odafigyelt ránk maximálisan, végig bíztatott, segített, nekem ez nagyon fontos volt, első szülés lévén. 7,5 órát vajúdtam, kb. óránként megvizsgált, a végén persze sűrűbben, de közben is be-bejött megnézni hogy vagyok, beszélgettünk, viccelődtünk, amennyire tőlem telt akkor, mivel mindenféle fájdalomcsillapító nélkül akartam végigcsinálni.
A szülés után minden nap bejött hozzám, kivéve egyszer, de akkor előre megmondta, hogy másnap nem tud jönni. Mindig megnézte a hasamat, és a varratokat is. Én azt kaptam Tőle, amit elvár az ember egy "fogadott" orvostól, remélem a következő kisbabámat is az ő segítségével hozom majd világra.

Kép
 
 


-a-
 
 


Sziasztok!
Látom ide jó ideje nem írt senki.
Nekem is ő az orvosom. Sajnos mind két terhességem vetéléssel zárult amiket műszeresen kellett befejezni. Azokat is Ő csinálta, kedves volt, megnyugtató hangja van és alapos. Gondosan tájékoztatott hogy mi hogy történik.Dilepannal(tágító, aki nem szült az kap ) is finom volt, alig éreztem a műveletet. Műtét után is bejött meglátogatott mind kétszer. Ugyan azt mondta 2 vetélés után nem kell kivizsgálás, de mégis kértem, és ő mindenben segített. Egyedül a clostylebit szedésekor nem figyelt uh-al pedig azt kéne. Amúgy végig biztatott hogy tutti újra összejön az újabb terhesség. De nem jött egész 2010-ben, így meddőségi specialistához fordultam. Úgy tűnt ezen kicsit megsértődött, pedig nem mondtam egy szóval sem ha akár hogy is de újra összejön akkor nem hozzá mennék.Hozzá mennék mindenképpen még akkor is ha 1év sikertelenség után most az ő segítsége kevés.
mencike
Budapest III. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó