Új privát üzeneted érkezett!

Sok-sok hasznos infot szeretnék a Doktornöröl és a klinikáról is.
(klinika: tisztaság, állapot, zsúfoltság, szülésznök, ...
doktronö: emberileg, szakmailag, pénz-gondozás/szülés, ...)
Légyszi segítsetek! :roll:
 
 


Senkisenem akar segíteni???? :cry:
 
 


Szia én nem nála szültem, de a kórház eléggé zsúfolt, olyan futószalagszerű ott minden. Az ügyeletes szülésznők akik felvettek, tökre nem voltak kedvesek, de a sajátom a végletekig. Tisztaság az elfogadható, ami nem volt túl jó, hogy 8 nőre jutott egy fürdő wc-vel. A víz nem volt túl jó, így csak otthon mostam fogat. :( Vasszagú és ízű volt. Szakmailag szerintem jók, meg a gyerekorvosnő is az. A csecsemősök ilyen-olyanok (rendesek és kevésbé azok, inkáb tudálékosak)
Nem tudom tudtam-e valamennyit segíteni. Én csak a kisfiam miatt szültem ott, nem ott szültem volna, de mivel a Sote I. és a Sote II. -n van csak jó csecsemőellátás szakmailag, ezért ott hoztam világra a Kicsikémet.
A harmadikkal remélem nem itt kötök ki. :) Mert azért az UH utáni genetikai tanácsadáson mindig riogatott a doki, aki adjunktus. Erről ennyit. Egyébként nagyon sok a császár itt.
most mennem kell, szia,
Jewel

Gabi
 
 

 
 

Óóóóóóó, végre, vki válaszolt!!!! Nagyon köszönöm, Jewel!!!!!

Soksok hasznos infot adtál. Most az a legnagyobb bajom, hogy Csatlós doktornőnél voltam hétfőn, ő szimpi nagyon. Csak ő olyat említett, hogy lehet, hogy átmennek magánrendelésbe. Az meg nem tudom mennyire lesz húzós árú.
Az viszont nem túl megnyugtató, amiket a kórházról írtál. Még az Uzsokin gondolkodom.

Köszi szépen!!!
 
 


kgaba írta:Sok-sok hasznos infot szeretnék a Doktornöröl és a klinikáról is.
(klinika: tisztaság, állapot, zsúfoltság, szülésznök, ...
doktronö: emberileg, szakmailag, pénz-gondozás/szülés, ...)
Légyszi segítsetek! :roll:


Szia!
Én a doktornőnél szültem mindkét babámat. A második babámat most 2008.01.06-án hoztam a világra.
Én csak jót tudok mondani róla. Kedves aranyos, szakmailag ott van a toppon, és nem anyagias.
Szívből tudom neked ajánlani.
Szűlésznőmet is ő ajánlotta akivel ugyancsak meg voltam elégedve.
Én 2 ágyas szobába voltam mind a két alkalommal.

Van magánrendelője is, én néha odajártam ki hozzá. Ha meg a kórházba mentem előtte szóltam neki telefonon hogy megyek.
Tényleg tudom neked ajánlani, akár rám is hivatkozhatsz.

Írj nyugodtan ha bármi kérdésed van.
Üdv:
Gabcsa

Kép
Kép
 
 


Gabcsa,
hol van a doktornő magánrendelője?

(a SOTE I. sz. klinkához lakom közel, ott szeretnék szülni, most vagyok 6. hétben, pénteken teszteltem pozitívat, ma hétfő van és sürgősen akarok találni magamnak dokit).

Előre is köszi szépen!
 
 


Gabcsa!
Írtam Neked privit! :)
lightcoke
 


sziasztok! én is hozzá járok, nála szeretnék szülni. egy tündér egyébként.
ha van valaki akinek most lesz vagy volt aktuális, iirjatok.
 


Sziasztok! Segítsetek nekem! A Dr.-nő bejelentkezési száma nem él, vagy ki van kapcsolva! Hogy tudom így elérni? Ti tudtok elérhetőségi számot? Írjátok meg nekem akár privire is !
Köszi!

Zita
 
 


zita77!
Sajna én őt nem ismerem, de a SOTE I.-en szültem én is.
Kérdezz bátran!

nneirda!
Az én dokim Máté Szabolcs volt, őt bátran ajánlom!
http://korutiorvosicentrum.hu/munkatars ... gyasz.html

Nekem a Sziller doki ajánlotta vagy 2 és fél éve Máté Szabolcsot, aki el is vállalta a 2. terhességem gondozását.
Akkoriban még kissé fiatal volt, de azóta nagyon profi, tapasztalt szülész-nőgyógyász lett! Alapos, barátságos, őszinte.
Az önéletrajza szerint dolgozott betegápolóként és újszülött intenzíven is, ami meg is látszik! Magam is tapasztaltam, hogy akár a kismamiknak, akár a babáknak kell segítő kéz, rá lehet számítani!
Olyan természetességgel, kedvességgel segít, hogy észre sem veszed, hogy ez neki a napi rutinja.
Tehát ő is tud annyit szakmailag, mint az öreg rókák, de nem fáradt még bele...
Én sosem szülnék másnál!
 


Sziasztok,

bár 2 hónapja nem látok újabb bejegyzést, de hátha tud valaki segíteni nekem. (Nagyon-nagyon sokat jelentene - kicsit kétségbe vagyok esve...) Csatlós Évához szeretnék eljutni, de a SOTÉ-n nem tűnik egyszerűnek a dolog, magánrendelést pedig csak gyermeknőgyógyászat terén találtam nála. Azt hiszerm az egyetlen orvos a szakterületén, akihez jó érzéssel mennék (korábban jártam nála - de annak már vagy 4 éve). Tud nekem segíteni valaki abban, hogyan juthatnék el hozzá? (Sajnos szorít az idő - pozitív teszt, ha nem téves eredmény, akkor 4. hét.)

Nagon köszönöm!
Judit
 
 


sziasztok, csak a legjobbakat tudom mondani a doktornőröl, első perctől ő kisérte a terhességem, és 4 hete a szabadságáról, dec.23-án! pillanatok alatt bejött hozzám, hajnali 3 kor, és alig egy óra alatt segitette világra a babám. tündér, kedves, jó szakember, nem anygias. még a bentlétem alatt felhivott, tanácsot adott stb...
bátran ajánlom mindenkinek, én továbbra is hozzá járok majd, a magán rendellése a krama kft-nél megtalálható a NETEN.
 


Sziasztok!
Látom régen jártatok itt!
Én úgy hallottam,hogy Dr.Csatlós Éva Dunaharasztin rendel,ott van magánrendelője!
Valaki megtudná adni a rendelő elérhetőségeit?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
További szép napot és hétvégét mindenkinek!
Ági
zsebike86
Ráckeve
 
 


Sziasztok!

Én a Zoémed-be járok hozzá, sajnos a vidéki elérhetőségét nem ismerem, de a világon az egyik legjobb orvosnak tartom, és életem végéig hálás leszek neki!
Engem 28 hetesen!!! vett át, mert hatalmasat csalódtam az addigi orvosomban (Dr. Szuromi András-János KH.). Az első perctől fogva lelkiismeretesen foglalkozott velem, és minden héten találkoztunk.
Sajnos az előzmények miatt 33.hétre koraszülötten jött világra a kisfiam, altatásos császármetszéssel. DE végig velem volt és amikor felébresztettek is ott volt mellettem. Amíg bent voltunk (2 hétig) jött és nemcsak rólam, de a Kicsiről is mindig mindent tudott!
Maximálisan elégedett vagyok vele!
hjuczus
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!
20. hetünkbe léptünk, sajnos csalódtam az előző orvosomban , aki a János kórház egyik orvosa. Így most orvost és kórházat váltottam. Egy ismerős ajánlására kerestem fel Dr. Csatlós Éva doktornőt. Telefonban kedves, szimpatikus, de ami a legfontosabb jelenleg , hogy simán elvállalt nem úgy mint 1-2 orvos a Margit kórházban azzal a kifogással hogy ilyen "idősen" már nem szoktunk kismamát átvenni! vagy én vagyok túl érzékeny az ilyenre, vagy ez tényleg nem normális dolog. és abban is biztos vagyok hogy a továbbiakban is maximális bizalommal leszek a Csatlós doktornő felé.
az előző orvosom a rendelésekre több mint a dupláját! kérte el, de az, hogy menet közben megemeli az amúgy sem kevés rendelési összeget, úgy éreztem , na nálam ez nem fog működni.
hannibaba
Budapest
 
 


Csatlós Éva doktornővel az első pillanattól megtaláltam a közös hangot. Olyan érzésem volt kezdettől, mintha már régről ismerném. A szakmai tudás itt a Klinikán mindenkinél adott, de tőle emberileg is rengeteget kaptam: amikor kellett, biztatott; amikor az kellett, együttérzésével vigasztalt. Folyamatosan éreztem őszinte törődését és figyelmességét. Vasárnap kora hajnalban sietett be a Klinikára világra segíteni a kislányunkat. Bár a 2,5 évvel ezelőtti hüvelyi sima szülés után féltem a mostani császártól, amikor a hangját hallottam, a nyugodt bizalom árasztott el. Nem kérdés, hogy ő fogja kísérni a harmadik várandósságomat is. Szívből ajánlom mindenkinek.
myncoo
Budapest XI. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó