Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nála fogok szülni, és tapasztalatokat várok róla. ez lesz az első babánk, nekem eddig nagyon szimpatikus és hozzáértőnek tűnik
 
 


Hello Jóasszony!

Miért nem kérdeztél engem? :) Azt nem mondtam, hogy a szomszéd lány nála szült? Mivel az ágyhoz vagyok szegezve, ezért nem tudok vele beszélni, de majd dobok neki egy mailt, aztán megosztom Veled a tapasztalatokat mailben, már ha válaszolt.

Amúgy mizujs? Hogy vannak a trombijaid? Egész hétvégén woodooztam, remélem rendben lesz minden!

üdv.
A Sámán :)

 
 


Fnora!

A II-es női klinikánál olvashatsz róla, de sajna nem jót.

Nekem ugyan csak egy műtétem volt nála, de rám sem nézett, amíg bent voltam..., még idejében tudok váltani.
Vendég
 

 
 

Közben kaptam még infokat róla, és azok csak pozitívak voltak, de majd egy.-két héten belülélesben is elmesélem milyen volt.
Eddig amennyit bent voltam, jött hozzám többször is
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék a negatívhoz....
Egy barátnőm ikreket várt. Már betöltötte a 40. hetet amikor végre megcsászározta. A csajnál vért kellett cserélni, mindezt már előre látták, hiszen már hetekkel korábban befektette és folyamatosan nézték a vérképét ami egyre gázosabb lett.
Na, mindegy végül szerencsésen megúszta a dolgot, és van két gyönyörű fia!

De kedves Elemér nagyon pénzéhes! A barátnőmnek simán megmondta, hogy az ikerszülés nála 120 ezer forint lesz. (két éve volt ez)
Ja, és anno nekem egy 24 hetes beteg babánál ő csinálta az ultrahangot és minősíthetetlen volt a stílusa.

Szóval én nem mennék ahhoz a sintérhez!

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Szia :D
nekem mindkét szülésem nála volt, és én nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha lesz következő baba, akkor is hozzá fogok menni.

Orsi
KépKépKép
 
 


Közben március 11-én hajnalban megszültem én is.
Nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Csatlakozom Icsilya-hoz, ha jön a kövekező, akkor is hozzá megyek.
Velem minden uh-on nagyon kedves volt, többször tovább mutogatta a baba részeit, mint egy 4d-s uh-os ....

Na mindegy összefoglalva én nagyon elégedett volta, pedig nem volt komplikáció mentes a dolog
 
 


Nóri, gratulálok a babához még egyszer! Majd ha lesz egy kis időd mesélj, hogy mi volt hogy volt! :)
Persze emilben! képet is kérek a Kissrácról!!!


Lilla

 
 


Sziasztok!
Nekem csak pozitív tapasztalatom van vele. Évek óta ő az orvosom, nála is szültem és velem mindig nagyon kedves, és alapos. A terhességem alatt és a szülésnél is biztonságban éreztem magam nála.
Nem tartom pénzéhesnek sem. A magánrendelés tarifája nem több, mint bármelyik más nőgyógyászé. Szerintem a szülésért meg minden doki elvárja a pénzt, nemcsak ő..
 
 


Hali!

Én is Ujvárinál szültem. Előtte kb. 12 éve már hozzá jártam. Míg tanuló voltam (magyarul: nem fizettem) ugyanúgy ellátott a klinikán, mint a praxisban manapság. Tapasztalataim pozitívak, terhesgondozás és szülés alatt biztonságban éreztem magam.
Ami a tarifa részét illeti, szerintem a mai egész egészségügyre jellemző: ha fizetsz szolgáltatást kapsz. Ez nem csak a nőgyógyászatban van így (sőt: mindenhol így van). Én fizettem, a szolgáltatással teljesen elégedett vagyok.
Szülésem vasárnap délben indult be, klinikára érkezésem után 5 percen belül mellettem állt. Míg a gyerekágyon voltam minden nap bejött. Tényleg csak jót tudok mondani róla, bátran ajánlom őt.

fnora: gratulálok a babához!!!

Mandala: pénzéhes??? Ki nem az??? Én megkérdeztem, hogy mennyi a honorárium a szülésnél, semmi kivetnivalót nem találtam abban, hogy őszintén válaszolt a kérdésemre. Nem szeretem ha nincs előre letisztázva az ilyesmi, nem fogok boritékot dugdosni senki zsebébe, hanem kifizetem, amibe kerül. Van orvos, aki még a szülésznőt is megmondja kivel hajlandó szülni, ami plussz 25ezer minimum. Ő nem ír elő szülésznőt. Barátnődnek van két gyönyörű fia, ez a történet vége, nem? Remélem sikerült másik orvost találnod és barátnődnek is, akivel elégedettek vagytok, szerencsére van bőven választék.
 
 


Sziasztok!

Én is az Ujvári Elemérnél szültem.Nekem csak jó tapasztalatom van róla.Én Olaszországban tudtam meg hogy terhesvagyok és odakint sok problémám volt a terheségem alatt.Amikor haza jöttem fogadtam egy orvost a Délpesti korházban és megsem vizsgált.Ezt elpanaszoltam az egyik barátnőmnek és ö mondta hogy mennyek az ö dokiához mert nagyon rendes.Elis mentem hozzá és megállapitotta hogy olyan méhszáj sebem van hogy csoda hogy nem nyilt ki.Minden vizsgálaton nagyon kedves volt bár mikor felhivhattam ha kérdésem volt.És a korházban is sokszor meglátogatott minket a babával.Ha még egyszer szülök biztosan csak nála fogok.én annyira elégedett vagyok hogy ö lett a nőgyogyászom is.És mindent köszönök neki
Szilvi
 
 


Sziasztok!
Én is Ujvári Elemérnél szültem, csak jót tudok róla mondani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:05-kor.
 
 


én ismerem Újvárit,nagyon jó orvos.

 
 


bocsi,én most nézem,hogy ő a fia.vagyis én az apját /idősebb/Újvári főorvos urat ismerem a János kórházból.ő róla csak jót írhatok,a fia is biztos rendes,de személyesen nem ismerem,ezért róla nem tudok írni.

 
 


Sziasztok!

Én az ifjabb Újvárihoz járok a Sote II.-re.

Én eddig nagyon nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon rendes, kedves, és mindenre odafigyel.


Furcsa ilyen rosszakat hallani róla. Nálam is gond van most a trombocyta számmal , de nagyon figyel is rá, komolyan veszi a dolgot.
És szerintem egyáltalán nem pénzéhes. Mikor pár éve gond volt nálam egyetlen fillért sem fogadott el!!! Sőt most is volt olyan hogy csak pár pillanatra taliztunk valamit egyeztetni vagy receptet írni és nem kellet neki pénz. Arról nem is beszélve hogy olcsóbban dolgozik mint a környékünkön a nőgyógyászok, és bármire kézségesen válaszol.
És volt olyan akinek nem volt pénze szülésre és attól még ugyanúgy szülhetet nála. Nem a pénz az első neki hanem az egsézség! Persze mindenki pénzből él de nála nem ez az elsődleges.

Persze ez csak az én magán véleményem.


Sziasztok!
Nekem 2,5 éve Dr. Ujvári Elemér a nőgyógyászom. Az első gyerekemet is nála szültem, most pedig a másodikkal vagyok nála 9 hós terhes. Mielőtt hozzá kerültem, min. 4 nőgyógyászom volt már, mindegyikkel komoly problémáim voltak (bár hozzáteszem, nagyon kritikus vagyok), de Ujvári doktorról CSAK JÓKAT tudok mondani. Kedves, precíz, alapos, körültekintő, szakmailag jól felkészült (bár ez valószínű, szinte minden SOTE II-n dolgozó orvosról elmondható). Ha bármi olyan kérdésem van, amire ő nem tud válaszolni, vagy elküld a megfelelő szakemberhez, vagy utána kérdez (pl. influenza oltás terhesség alatt, súlyos visszér stb.). A terhesgondozásban maximálisan alapos: kb. 3 hetente kenetvétel (van-e baci a hüvelyben, ami esetleg veszélyeztetheti a terhességet)+manuális vizsgálat, minden alkalommal ultrahang (ez nem evidencia minden orvosnál!!), a vércukorszint, vérszegénység, vérnyomás folyamatos monitorozása, szükség esetén beavatkozás (pl. vaskészítmény írása - sok más orvos elküld háziorvoshoz, beszéld meg vele a vaspótlást).
Én sem tartom pénzéhesnek, amióta járok hozzá, nem változott a tarifa, plusz a díja is jó néhány ezer forinttal alacsonyabb, mint az előző 2 nőgyógyászomé volt.
Summa summarum: Ujvári doktort csak ajánlani tudom!!!!
agizsozso
Budapest III. kerület
 
 


KEDVES AGIZSOZSO!

ELÁRULNÁD, MENNYIBE KERÜLT A SZÜLÉS?
MÁR KAPTAM HIDEGET-MELEGET EBBEN A TÉMÁBAN...ÉN NAGYON MEG VAGYOK VELE ELÉGEDVE, CSAK TUDNI SZERETNÉM, MIRE SZÁMÍTSUNK...
VÁLASZODAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! BABSZEMPANKÓ[/i]
paszulyka110325
Budapest
 
 


Szia!
A magánrendelési díjának tízszerese a szülés. Ez általában minden dokinál így van.
Üdv.: agizsozso
agizsozso
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

2010. decemberében császárral "szültem" Újváry dr-nál és csak is pozitív véleményem van róla. A terhesgondozás alatt figyelmes volt, akármikor hívható, amikor felhívtam telefonon rögtön tudta, hogy ki vagyok, ami szerintem nagyon fontos. A műtét után benéz hozzád az őrzőbe , a gyermekágyas osztályra és varratszedéskor is figyelmes.
A következő babát is nála szeretném szülni, nagyon korrekt és rendes doki, csak ajánlani tudom!!!!!
 
 


Én mindenkinek csak ajánlani tudom dr. Ujvári Elemért.

Rendkívül alapos, jó szakember.
Nővérem is nála szült tavaly, csak jókat tudott róla mondani.
Jelenleg első babámat várom, én is nála fogok szülni jövőre. :)

Szerintem egyáltalán nem pénzéhes, sőt! A magánrendelésén a tarifái szerintem alacsonyabbak, mint más nőgyógyászoknál.

Úgyhogy én tényleg csak ajánlani tudom Őt! :)
vivi81
Budapest XIV. kerület
 
 


Hozzá járok terhesgondozásra, eddig meg vagyok elégedve! 

Lilypie Pregnancy tickers


Sziasztok! Hozzá jártunk terhesgondozásra, és most novemberben született meg a kislányunk nála. Mi maximálisan meg voltunk és vagyunk vele elégedve, mint orvos és mint ember. Nagyon jó szakembernek tartjuk, mindvégig alapos volt és odafigyelt a baba és az én egészségemre is. Mindemelett végtelen udvarias és kedves, aki mindig megnyugtatóan hatott ránk. Nem csak a szülés utolsó félórájába jött be, és amikor be kellett feküdnöm a kórházba ott is megnézett, hogyan vagyok, szülés után is meglátogatott minket. Ja és a "pénzéhességéhez" annyit fűznék hozzá, hogy tőlünk nem kért pénzt a szülésért, ami külön szimpatikus volt, nyilván ad az ember., amennyit gondol, bír. Úgyhogy a kistesót ugyanígy szeretnénk vele szülni. :)


KERULJETEK EL! Ujvary Elemerhez veletlen kerultem 18 hetes UH-ra. Alaposan megvizsgalt, ez teny. De a mod ahogy tette minosithetetlen volt. Kb koszones nelkul rammordult, hogy fekudjek le, majd a vizsgalatot olyan vadul es erosen vegezte, hogy szinte vegig potyogtak a konnyeim :( amikor mozgasra vagy fordulasra akarta birni a babamat akkor jo erosen ranyomta a hasamra a kutyut es megrazta. Egyresz nagyon fajt, masreszt roppant megalazo volt, ahogy ott fekudtem, neman nyeltem a konnyeim o meg csak razogatta a hasam. Azota tudom, hogy normalis orvosok megkernek, hogy kohogj vagy maszkalj kicsit, ha azt akarjak, hogy a baba pozt valtson vagy mocorogjon. Meg az is egyertelmu szamomra, hogy egy UH vizsgalatnak fajdalommentesnek kellene lennie. Es lehet hogy szolhattam volna neki, hogy faj, de engem ugy neveltek, hogy az orvos tudja a dolgat, nem szolunk bele...hat nem hiszem, hogy o tudja a dolgat. Aznap mar nem tudtam semmit csinalni, mert egesz delutan fajt a hasam. Ezek utan a babam tobb, mint egy hetig nem volt hajlando megmozdulni...en megertem, hogy duzzogott, biztos neki is rossz elmeny volt...
 
 


@tshi:


Tshi véleményével 100%-osan egyetértek sajnos, pont ugyanezt tapasztaltam egy órával ezelőtt Ujvári Elemérrel kapcsolatban. Úgy tekintett rám, mint egy tárgyra, durva volt és érdektelen. Megspékelve azzal, hogy 8 medikus is bent volt az ultrahangon, amivel nem is lett volna semmi bajom, mivel tisztában vagyok azzal, hogy oktatókórházban vagyok, de a minimális tisztelet hiányát igazolta az orvos azzal, hogy meg sem kérdezte, zavar-e ha a vizsgálaton részt vesznek a medikák. Ez a része nem zavart, tanuljon az ifjúság. Az egyik lány időközben rosszul lett, és a kedves orvos kinyittatta az ablakot. Meg sem kérdezte nem fázom e. Pár perc múlva már nagyon fáztam így kértem zárják be az ablakot. Hozzám, felém egyetlen másodpercig nem beszélt az orvos, kizárólag az "oktatással" foglalkozott. Kértem, hogy láthassam a kisbabámat, ahogy eddig MINDEN vizsgálaton történt. Erre a válasza az volt, hogy nem lehet. Aki csak teheti NE menjen ehhez az orvoshoz! Elhangzott egy kérdés, hogy kisfiú vagy kislány a baba. Az orvos ekkor és csak ekkor intézett felém egy kérdést. Ön tudja a nemét? Annyit feleltem hogy igen. Ő erre: háááát, fiúnak néz ki. Amit a rángatásról és a fájdalomról tapasztaltam nem is fejteném ki jobban, mint Tshi tette, mert még most is a könnyeimmel küszködöm... ;(
 
 


Sziasztok!
Július 20-án szültem Dr. Újvárinál programozott császárral! Teljes mértékben meg voltam/vagyok vele elégedve mint emberileg mint szakmailag! Mindig odafigyelt rám és a kisbabámra is! Minden egyes ultrahangon alaposan meg nézte a kislányomat, ha valami úgy tűnt neki, hogy nem oké akkor 5x-6x is újból lemérte vagy éppen megnézte! Bármikor hívhattam telefonon még, ha csak kérdésem volt akkor is! A császáros vágásomat gyönyörűen összevarrta szinte semmi nem látszik és fájni sem fájt! A szülésért nem kért pénzt, természetesen adtunk neki, de annyit amennyit Mi gondoktunk/megengedhettünk magunknak! Varrartcszedésnél is és 6 hetes kontrolon is ugyan olyan kedves volt mint bármikor máskor, nem éreztette velem, hogy esetlegesen keveselte volna az összeget amit kapott! Ugyan olyan alaposan meg vizsgált mint máskor! Egy szó mint száz Én nyugodt szívvel ajánlani tudom bárkinek! A második babánk is nálla fog születni az tuti!
 


sziasztok,

életemben először írok ilyen oldalra, pláne orvosról...

voltam Újvárinál, és a negatív vélményekhez csatlakoznék, szó szerint azt éltem át, mint többetek, akik előttem hozzászóltak. 12 hetes ultrahangon találkoztunk.
Úgy kezelt mint egy darab húst, ment volna inkább hentesnek.
Kíméletlen, embertelen, egész egyszerűen felháborító, hogy egy ilyen ember orvosnak nevezi magát. Nem szabadna nők közelébe engedni, pláne nem várandós nőkhöz.
3. gyerekemet várom, tehát volt már dolgom sokféle orvossal, de ez a magatartás példátaln, amit ő megenged magának.

manofej80
Budapest III. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó