Új privát üzeneted érkezett!

Jósa Elemér doktort ismeri valaki Veszprémben? Nem rég kényszerültem rá, hogy mivel lakóhelyet változtattam új nőgyógyászt keressek.
Érdeklődni és megerősítést kérni szeretnék, hogy valóban jó orvosnál kötök ki.

Mivel babaprojektre készülünk a párommal, ezért fontos lenne, hogy megértő emberhez kerüljek, aki lelkiismeretes, és a szakmájában is megfelelő. Nomeg közérthetően elmagyaráz mindent, nem szaknyelven halandzsáz. :P

Aki tud hallott róla bármit, kérem jelezze!
Vendég
 


Én mindkét kisfiamat dr.Jósa Elemérnél szültem császárral.Nagyon kedves,türelmes.Míg a kórházban voltunk végig kedves volt ,többször bejött Hozzánk.A második fiam születése óta már eltelt 5 év és most egyéb nőgyógyászati gondokkal fordultam Hozzá,de most is ugyanolyan kedves és alapos volt ,mint a szülésnél.Az elérhetőségei a www.drjosa.hu weboldalon vannak.Magánrendelésén:8.000.-Ft a nőgyógyászati vizsgálat +1000Ft rákszűrés.
 
 


Nagyon szépen köszönöm.

A weboldalt meg is néztem. Jó tudni, hogy van, aki ismeri, és jó véleménnyel van róla.
Vendég
 

 
 

Szia Anuk76!
Elég régi az utolsó hozzászólás, de remélem azért még néha benézel.
Talán már úton is van a baba?
Én is Jósa doktornál szültem, császárom volt. Teljesen meg voltam elégedve Vele, semmi gondom nem volt sem a személyével, sem a munkájával kapcsolatban. Nagyon szép lett a hegem is, már alig látszik (most lesz 9 hónapos a kislányom).
Én is nagyon tudom Őt ajánlani.
 
 


Sajnos én nagyot csalódtam benne :( Állandóan letorkolt, kérdezni nem lehetett. Mint a futószalag. Anyuka be, vizsgálat ripsz ropsz, anyuka pénz mehet következő anyuka. A minősíthetetlen hangvételről ne is beszéljünk.

Mivel nem vagyok 40 kiló vaságyastól állandóan leóbégatta a fejem, hogy kövér vagyok a babához, és előbb fogyókúrázni kéne, meg a betegségeimből kigyógyulni. Kösz! :( Öröklöttek, és soha nem gyógyulok meg. A teherbe eséskor pedig már 10 kilót leadtam az eredeti súlyomból.

Váltottam és a mostani dokim ezerszer jobb és türelmesebb!!! Normálisan megvizsgál, és elmagyaráz mindent.
Vendég
 


Sziasztok,

Nekem is orvost kellett váltanom sajnos, mert nyugdíjba ment.
Jósa Elemérhez kértem időpontot, mert többen őt ajánlották, de kicsit félek. Tud valaki véleményt mindani róla?

Először Almádiban próbálkoztam, ott ajkai orvosok rendelnek, de már az időpontkérésnél elakadtam :cry: . Az asszisztens olyan stílusban beszélt, pedig csak a rendelésről érdeklődtem, illetve mikor melyik orvos rendel, mert persze a honlapon 2002-es adatok vannak, hogy inkább nézek mást.

Köszi a segítséget

Kriszta


Kedves Kriszta!

Második fiamat várom. Vele, illetve másik babómmal is Jósa Elemérhez járok/jártam. Nekem még soha nem volt rossz tapasztalatom ,pedig sokat kérdeztem, ő készséggel válaszolt, nem volt türelmetlen, nagyon alaposan vizsgált. Szülésnél ugyan nem volt bent, de utána minden nap megnézett. Én csak ajánlani tudom, csodálkozom, hogy másnak ilyen rossz tapasztalatai vannak!

 
 


Újra itt, csak Kismanóm mérgelődött...
szóval egy percig se félj, nyugodtan hívd az asszisztenst, Veszprémben a kórházban rendel amúgy, hétfőn és szerdán!
Sok sikert! :wink: [/b]

 
 


Köszi szépen, kértem időpontot hétfőre.
Nagyon aranyos a kisfiad.
Én még nem vagyok anyuka, de már tervezzük mi is. :wink:


Akkor hajrá! :wink: :D

 
 


Szerintem a Jósa túl van dicsérve. Sokat kell nála várni, és ismerek olyan kismamát, aki utólag megbánta, hogy hozzá járt. Egy kismamának a lelkével is törődni kell, nem csak a pénzét nézni, ahogy a Jósánál tapasztaltam. (S tapasztalta más anyuka is, aki végig hozzá járt, elbeszélgettünk páran)

A Bagarus doki mindig emlékszik rám, a betegségeimre, mit hol mikor vizsgáltunk, és minden alkalommal tetőtől talpig végigvizsgál. Mindent normálisan elmagyaráz, tanácsot ad, nem csak néha lök oda valami szakmai humbugot. Bármikor hívhatom, ha valamiben bizonytalan vagyok, vagy valamelyik betegségem hirtelen nem várt eseményt okoz.
Mindezeken felül pedig rendkívül kedves, figyelmes és még humoros is.
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó