Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Ha valakinek van tapasztalata vagy információja Dr. Túri Péter nőgyógyászról,meg köszönném ha meg osztaná velem.

Köszönöm
 
 


Szia!

Én most vagyok a 28. hétben.

Dr.Turihoz jártám 8 évig de valahogy a terhességem alatt nem éreztem, hogy közvetlenül tudnánk kommunikálni. Igy válltottam.Pedig semi gondom nem volt vele, egyszerüen kissé rátarti, nekem legalábbis. Bár attól biztos nagyon jó orvos. Hát ennyit tudok segiteni


Üdv Ria
 
 


Szia!


Köszönöm.
A modora nekem sem jön be, de elég profinak tűnik. Remélem az is, mindenesetre a rendelő jól felszerelt és a laborokat is meg tudják csinálni(csináltatni) helyben.
Továbbra is várom a véleményeket leendő és már gyakorló szülőktől.
Előre is köszönöm.

Üdv Imre
 
 

 
 

Én 29 hetes terhes vagyok, és már kb 5 éve járok hozzá.

Velem közvetlen, készséges, nem paráztat feleslegesen (az elején barnáztam), és nem olcsó, de tényleg profi.


November 11-én megszültem vele, és Széles Ági szülésznővel.

Profi páros, csak ajánlani tudom, nincs az a pénz, amivel ezt ki tudnád fizetni.


Sziasztok!

Bár behalt a topik, de háátha mégis van valaki. Valaki a tarifákról tudna írni valamit?
Magánrendelés mennyi, illetve mennyit kér szülésért?

Köszönöm szépen!

Ani
ani750707
Budapest XXIII. kerület
 
 


szia,

hátha még benézel. Én most hozzá járok terhesgondozásra. Alkalmanként 25.000 Ft (12.000 uh és 13.000 vizsgálat). Elég húzos, de profi az uh és minden alkalommal kapsz dvd-t is. a szülés 130.000. Én már szültem nála, akkor véletlenül, épp ügyeletben volt, de úgy is maximálisan odatette magát, utána is jó párszor bejött meglátogatni - és nem tartotta a markát, azért választottam most őt. :P
mililla
Érd
 
 


Szia,
Én abba a rendelőbe jártam,de nem a Túrihoz,hanem dr Kovács Eszterhez.Senkinek nem ajánlom!Teljesen feleslegesen majdnem megműtőtt,24 ezer forint számla nélkül a tarifa,egy 10 perces rohanva elvégzett vizsgálatért.Nagyon megbántam,hogy voltam nála..Szerencse,hogy éreztem,hogy nem ok minden ezzel az orvossal,elmentem másikhoz és megúsztam műtét nélkül..
kisslena
Acsalag
 
 


Sziasztok! Én most jártam először, s utoljára Túri Dr. "ÚR"-nál. Nőgyógyászati problémával ugyan, de el sem akarom képzelni, hogy esett volna ez a bánásmód ha babát várok. Magánrendelőjébe mentem, a szokásos 1,5 órás várakozás nekem is kijutott, mint előttem már sokaknak. Hozzátenném, hogy a sok jó vélemény (mennyire kedves, empatikus, végighallgat stb. ) és életkorából adódó szakmai tapasztalat miatt kerestem fel, bár ne tettem volna. Egy rémálom volt az alpári stílusa a kezdetektől... ilyen szavakkal, az utca sarkon kommunikálnak az emberek maximum. Idézném a mondatokat amik túlzás nélkül így hangzottak el az orvos szájából: a "Pinának ki kell bírnia hogy annyiszor dugják akárhányszor akarják,hogy a barátja annyiszor élvezzen bele ahányszor csak tud." "Nekem jó, ha maguk óvszerrel dugnak..." "Atól hogy fel lehet, nem kell mindent a pinába dugdosni."-reakció a hüvelyi probiotikumok használatára.  " Ha most felfeküdne és megnézném a pináját, látnám, hogy mi a helyzet." Kérdem én, mi ez a stílus? Nagyon csalódtam a dr-ban, szándékosan nem írok urat, mert ez a viselkedés köszönő viszonyban nincs a kötelező megszólítással. Ha valami olyat mondtam, ami szakmailag megállta a helyét, de ő ezzel nem értett egyet, lekezelő stílusban elkezdett Lujzának hívni és magyarázni a fent említett szavakkal. ÉLetem egyik legrosszabb élménye volt, sok orvosnál jártam már, volt akivel nem voltam megelégedve, de enyire rossz élményem senkivel nem volt. Méltatlanul bánt velem a dr. és szerintem senkivel nem szabadna még az utcán sem így beszélni, nem, hogy egy nem olcsó rendelésen a segítséget kérő beteggel. Az egyetlen hibámnak azt látom, hogy nem kértem ki a tiszteletlen beszédet és nem jöttem ki az első 10 perc után tőle. Ha nem voltam neki szimpatikus, ezt más formában is ki lehetett volna fejezni...
 
 


Sziasztok!
Sajnos én sem tudok sok jót írni róla. Néhány évig hozzá jártam általános nőgyógyászati vizsgálatokra, akkor nem volt vele különösebb problémám. Aztán teherbe estem, és gondoltam a várandós gondozást is folytassuk nála, hiszen neves, tapasztalt orvos, Szent Imre kórházban szüleszt, ami szintén mellette szólt.

A stílusával komoly gondok vannak (de talán ez a kisebbik baj). Én kétszer jöttem ki tőle sírva, mivel 5 és 6 hetes (!!!) várandósan többször is említette a "versenysúlyom". Hogy "milyen jó lett volna ezt a gyermekvállalást verseny súlyon kezdeni." Majd kioktatott az egészséges szénhidrát bevitelről, és másról sem szólt a konzultáció, csak hogy egy idézem: "klassz csaj, odafigyel arra, mit eszik". "De ha kicsit odafigyel néhány hét alatt lemegy az a pár kiló". Mindezt akkor, amikor a legboldogabbnak kellett volna lennünk, hiszem éppen csak kiderült, hogy van szívhangja az első kisbabánknak. Külön megalázó volt, hogy a férjem előtt méltatot. (kb.5 kiló plusszal indultam a szülésnek a versenysúlyomhoz képest- nem vagyok túlsúlyos)

Ekkor még betudtam annak a kételyeimet, hogy biztos érzékeny vagyok a témára, és biztos neki, mint orvosnak igaza van, és csak védeni akar, hogy én és a baba is egészségesek legyünk. 

A nagyobb probléma szakmai volt. Naívan, boldogan elmentünk hozzá 5 hetesen, majd visszarendelt 6 hetesen, hogy megnézzék a szívhangot. Majd 8 hetesen, mert az kerek szám. Majd 12 hetesen. 4x voltam 12 hetes koromig HÜVELYESEN vizsgálgatva, (plusz még 2x) amit azóta már tudok más szakemberektől, hogy orvosi műhibának számít. Nagyon veszélyes az első trimeszterben a hüvelyes vizsgálat, vetélést is okozhat. Nem beszélve a fertőzésekről. Mert azt is sikerült nála elkapnunk. Utólag világos, hogy a hüvelyi és hugyuti fertőzés pontosan a vizsgálatok után 3 nappal nem véletlen. Persze ezek miatt 2x újra vizsgált hüvelyesen! Ilyet a mai világban már jól képzett orvosok nem csinálnak kismamákkal.

(Már csak hab a tortán, hogy alkalmanénk 30 ezer Ft-ot kért el minden számla, papír nélkül. És csak készpénzben lehetett fizetni, bent az íróasztalánál.)

Kismamák, kérlek, a szakmai maradisága miatt ne válasszátok őt!!! A többi csak magán vélemény.
kicsimami
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó