Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni,ha valaki ismer Lintner Balázs Dr.-t a II. női klinikáról írja meg a véleményét.Megbízható-e, a szülésnél lehet -e rá számítani,bejön-e?

Köszi a sgítséget!


szia.
sokan dicsérik őt. én is úgy látom, hgoy érti a dolgát, viszont nem figyel oda apróságokra. pl elfelejti közölni, hogy vérvétel csak negyed kilencig van, ezért ma potyára mentem be a klinikákra...és a múltkor meg beutaló helyett kezelőlapot adott, s azzal sorakoztam feleslegesen.......tehát ilyesmiben oda kell figyelni rá. én még nem szültem nála, de bizom benne.....bár most kicsit meginogtam.........
 
 


szia.
Nem ismerem Lintner Balázs Dr.-t hallottam róla és nem túl jó dolgokat ha google keresőjébe beírod a nevét érdekes cikkeket találsz. Csak annyit elöljáróban, hogy az UH-nem az erőssége. Ha választani lehet akkor inkább az apját válaszd Dr. Litner Ferenc nagy szaktekintély János kórház osztályvezetője.
 

 
 

Sziasztok!

Clarisza, sajnos abszolut nem értek egyet azzal amit írtál, én nála szültem 2 hónapja, igazán meg voltam elégedve vele, és bizony kifejezetten az UH miatt mentünk hozzá, az Istenhegyi klinikán is ő UH-z genetikai szűrést, illetve a SOTE-n is rengeteget van oda beosztva.

Nyuszómuszó!

Én csak a legjobbakat tudom mondani róla, amit egy nőgyógyásztól el lehet várni, azt szerintem maximálisan teljesíti. Igen, bejön, ha szülsz, illetve ha bármi komplikáció adódik terhesség alatt, én biztonságban éreztem magam nála, pedig nem volt egy sima történet a terhességem. Persze nem kell elvárni tőle, hogy két lábon járó kalendárium legyen, mindenre rá kell kérdezni, és akkor nem lesz potyajárata senkinek. Remélem segítettem.
 
 


Sziasztok!
Érdekes, hogy mennyire egymásnak ellentmondó hírek keringenek! Én úgy tudom, hogy Lintner B. kifejezetten profi ultrahangosnak számít. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy egy magánklinikán nem alkalmaznák (olyan szaktekintélyek mellett, mint Hajdú Krisztina doktornő), ha nem értené a dolgát.
Én nem nála szültem, de a Klinikán csak jót hallottam róla a pácienseitől!
Akoti

Akoti
 
 


Szia

Én is nála voltam az Istenhegyi Klinikán 18. heti Uh-n, Dokim(dr.Gidai János) hozzá küldött .és nagyon szimmpatikus volt, mindent elmondott én bíznék benne, ha ő lenne a dokim!
Vendég
 


Szia Monde!
Nyuszomuszó egy kérdést tett fel. Erre probáltam az én általam hallottakat, tapasztaltakat megosztani vele. Mivel nem vagyunk egyformák a véleményünk is különbözik. Azért tegyél meg annyit, hogy elolvasod a google-n található cikket róla ez nem kötelez semmire neked akkor is ő marad a szülészed, de bővitheted az ismereteidet róla.
Szerintem akkor vagyunk korektek ha jót és a rossz dolgokat is elmondjuk az illetőről, annak aki kérdezi, így kap ugyanis teljes képet, és nem érheti meglepetés.
Olvastam én itt olyan történeteket is ahol az egyik piedesztára emelte a dokiát azonban a másik kismama akit majdnem eltett lábalól már nem dicsérte annyira.
Szóval adjuk meg a szükséges infot jót és rosszat aztán, döntsön az aki kérdezett.
Üdv Clarisza

Kép
 


Szia Clarisza!

Tiszta sor, hogy homlokegyenest különbözhet két ember véleménye ugyanarról a dokiról, erről szerintem kár is lenne vitázni. Viszont én úgy gondolom, hogy véleményt egy orvosról az alkosson, akinek van személyes tapasztalata, és nemcsak a barátnője sógornőjének a lányának a testvére mesélte neki, hogy ilyen meg olyan szarfej az illető.

Szívesen elolvasnám a cikket, de nem tudom melyikre gondolsz, tedd fel a linkjét, ha úgy gondolod, hogy ez alapján tényleg meg lehet őt ítélni!

Üdv.

Monde
 
 


Szia Monde!
Teljesen igazad van kár vitázni, nem ér annyit az egész!
Tényleg nem a nyolcadik senkinek a véleménye számít hanem a személyes tapszatalat!
Üdv

Kép
 


Szia Monde!
Teljesen igazad van, nem ér annyit az egész, hogy vitázni kelljen róla!
Tényleg nem egy nyolcadik senkinek a véleménye számít, hanem a tapasztalat!
Üdv
Clarisza

Kép
 


Sziasztok!

Én is úgy tudom, hogy Dr.Lintner profinak számít UH téren.
Tapasztalataim:
Én terhességem elejétől hozzá jártam, majd nemrégiben nála szültem.
Csak pozitív tapasztalataim vannak vele. Mindíg maximálisan lehet rá számítani, alaposnak, precíznek és szakmailag is profinak mondanám. Terhességem problémás időszakában is végig biztonságban voltunk szakmai felügyelete alatt!
Az biztos, ha lehet akkor a következő gyermekeimet is nála szeretném megszülni! :!:
 
 


Ha még aktuális a kérdés:

A gyermekvárásom vége felett hozzá kerültem Uh-ra, mert nem lett túl jó a Ctg eredményem(volt fogadott doktorom, de ez soron kívüli dolog volt). Nagyon megnyugtató és kedves volt, ez nekem akkor rengeteget számított.
Később a szülést követő pár nap is jött vizitelni, akkor is szimpi volt.

Bogáncs

Kép
 


Felett=fele :oops: :oops:

Bogáncs

Kép
 


Syaszto!!Szerintem Tömösvári Zoltánt prpbáld meg.Ő mindenre pontosan oda figyel.én nálla szültem 8 honapja,és nagyon profi
 


annak aki ismeri, és annak, aki nem

Áprilisban méhen kívüli terhesség gyanújával kellett azonnal kórházba mennem. Ő volt az esti ügyeletes, ő vett fel, ő csinálta meg az uh-t. Nagyon kedves volt, megnyugtató, ami sokat számít mindenkinek. Azt mondta nem lát semmilyen méhen kívüli terhességet, lesz egy eü küret, aztán annyi. Alaposan megnézte, szóval minden ok volt.
De sajnos tévedett. Mert méhen kívüli voltm, és egy hétig voltam bent a klinikán, mire megműtöttek. Sokáig nézegették, hogy valóban az-e, de a többi orvos egyértelműen annak látta. Amikor a vizit volt, meg sem ismert - persze ezer páciens közül nem emlékezhet rám. No azt fűzzük még hozzá, hogy méhen kívüli esettel azért ritkábban fekszenek be a nők, mint pl. abortuszra, de hát elenyésző számok ezek, igaz?
Akkor a kórházban megkérdeztem az ügyeletvezető dokit, hogy milyen a fiatal doki. Azt mondta a legjobb uh-s az egész kllinikán, és havonta utazik Londonba, hogy ottani anyagokat is átnézzen. Szóval ő fiatal kora ellenére "szaktekintélynek" számít, de engem nagyon félrenézett.
Messzebbre nem mennék, hogy mi lett volna ha, mert nem a kezelőorvosom, és megoldották a helyzetet mások. De mégis tévedett. Szóval kinek hogy. Az én esetemben a piedesztál mellett ott a verem is. Hiába a megnyugtató modorban közölt téves diagnózis...
Ja, egyáltalán nem haragszom rá vagy ilyesmi. Nem ajánlom senkinek, de nem is tartom vissza senkitől, ha értitek mire gondolok. Én így jártam, attól másnak csinálhat rendkívül ügyesen gyereket, és vezethet le szülést profin.
 
 


Sziasztok!

Én januárra vagyok kiírva és azt szeretném megkérdezni, hogy a II. számú női klinikán a milyen tarifával müködik a szülés. tapasztalatokat szivesen várok! köszi előre is !

Kép


:?: Kerestem megbízható orvost,de sajnos nem elég megbízatónak lenni.Történetem több mint egy évvel ezelőtti.Akkor még reménykedtem,jó kezekben vagyunk.Ikerbabákat vártam,ezért kifejezett rizikónak számított.6 évet vártam rájuk és előtte 4 évig kezelgetett a doktor úr.Eljött a szülés napja,felhívtam a kórházból,mi lesz velünk,ha beindul a szülés.Számíthatok e arra hogy 4 év és beleértve a terhesgondozás paraszolvenciája után bejön e a kórházba. a válasz ma is cseng a fülemben:ne szüljön,mert ma nem érek rá.....erre nincs mit mondani.a babák fekvése lehetetlenné tette a természetes uton való szülést.este 10-kor elfolyt a magzatvíz és másnap reggelig tartogattak bennünket a drága doktor úrnak (12 órán túl),aki természetesen mecsászározott és mivel két gyönyörű egészséges gyemeket kaptunk a jó Istentől ajándékba,nem törődtem és ma sem érdekel ahogy velünk bánt. ui:4 év paraszovencia után meglepő a viselkedés.Milyen azokkal akik nem adnak pénzt?Szóvalnekem nem jött be ez a döntés,hogy nála szüljek.


Sziasztok


én senkinek nem ajánlom

az én fiam fogyatékos lett az ö figyelmetlensége miatt akkorát hibázott pedig fizettem neki mint a kisangyal és figyelmen kivül hagyta a panaszomat :cry: :cry: :cry: :cry:
 
 


Sziasztok!

Már régen is olvastam ezt a fórumot, de most úgy érzem el kell mondanom az én véleményemet is. Én a doktorurat csak ajánlani tudom. Ha ő nincs, és nem veszi észre a betegségem, nem lehetett volna gyermekem. Olyan betegségem volt amit az előző nőgyógyászom nem vett észre, pedig rögtön lehetett tudni. Azonnal műteni is kellett. Az első műtétem után teljeskörüen felvilágosított a betegségemről, és elmonda, hogy ha szeretnék babát azt minél hamarabb tegyem lehetőségeim szerint. A lombikos orvosomat is ő javasolta (csodálatos orvos ő is) (mivel természetes úton nem lehetett babám). Mikor sikerült a lombikom szívesen fogadott, és végig odafigyelt a terhességem alatt, ami egyáltalán nem volt egyszerű. Sajnos mire hozzá kerültem az egyik babám felszívódott ami elég sok lombikossal előfordul. Ennek következtében hematómám lett, nagyon véreztem. Felhívtam és azonnal fogadott, megnyugtatott, és emberien bánt velem. Nem idegesített, inkább nyugtatott, és csak később említette hogy akkor nagy volt a baj. Veszélyeztetett terhes voltam végig, volt olyan hónap, hogy 3szor is voltam nála mert mindig volt valami amin aggódni lehetett, de mindig kedves volt. Már a 30. hét környékén látta hogy nem húzom végig, de mindig megnyugtatott, és odafigyelt. A császárom tökéletesen sikerült, nem hagyott szenvedni, hiszen a babám faros volt, értelme sok nem volt a szenvedésnek. A SOTE II.-en szültem. Ott csak jót hallottam róla mindig az orvosoktól, nővérektől és a betegektől is. Már 3 szor műtött, plusz a császár. Az utolsó műtétem előtt miden osztályos orvos azt mondta, hogy nem úszom meg nagy vágás nélkül. Mégis megoldotta. Sok ismerősömnek ajánlottam és mindenki elégedett vele. Az igaz, hogy furcsa a stílusa, de minden ember más. A lényeg, hogy emberi és a szakmai tudása is hatalmas, valamint nem egy futószalag orvos. A fizetésről pedig annyit, hogy én egyedül vállaltam a babám, és nem tudtam agyon pénzelni, mégis teljes odafigyelést kaptam tőle, és kapok ha mennem kell hozzá. Igen, a szülésért és a műtétek után ad az ember hálapénzt én is adtam, ha tehettem volna többet adok, mert megérdemelte. Ha este vagy hétvégén hívtam akkor sem rázott le, végig hallgatta a panaszom, tanácsot adott, és egy cseppet sem éreztem a hangjában, hogy zavarnám. Pedig lehet hogy egy családi vacsorát, vagy egy pihenési időszakát zavartam meg. Én csak hálával és köszönettel tartozok neki, hogy megszületett az én kicsi lánykám. :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Szisztok!! Érdeklődnék hogy a sote 2-ben fizrtni kell-e a hsg vizsgálatra? vagy kell-e beutaló?
rita1983
Budapest XVII. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó