Új privát üzeneted érkezett!

Mindenki írjon aki ennél a Doktornál szült vagy épp Őt keresi!
Szerintem fantasztikus orvos csak ajánlani tudom bárkinek jó szívvel!Mi a magánrendelésére jártunk, és a szülést a II SOTE Klinikán vezette le! Van esetleg tapasztalata valakinek? Lombikból vagy máshonnan....
 
 


Engem egyszer ő uh-ott amikor bent feküdtem, és nagyon kedves, hozzáértő és minden volt... ha nem lennék megelégedve a dokimmal, elgondolkodnék :lol:

url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]Kép
 
 


Sziasztok!
Sipos dokit ismerem a Forgács Intézetből, lombikra járok. Ugyan a Forgács doktor betege vagyok, mégis az esetek 80%-ban Sipos doktor végzi a stimulálást és a beültetés is.
Nagyon szimpatikus, kedves embernek tartom. Örülök, ha ő kezel, nagyon megbízom benne.
Sok sikert mindenkinek! :wink:
 
 

 
 

Sziasztok!

Sipos doktor úrhoz járok már kb. 10 éve. Azelőtt rengeteg rossz tapasztalatot szereztem más nőgyógyászoktól sajnos, úgyhogy azt hiszem, megalapozottan jelenthetem ki, hogy nála jobb orvost sosem ismertem -nem csak nőgyógyászokról, általában az orvosokról beszélek, akikhez valaha szerencsém volt. Nemcsak szakmailag becsülöm a lehető legtöbbre, hanem emberileg is. A hozzáállása, emberségessége, empátiája példaként állhatna minden ember elé. Én nagyon szeretem, és a lehető legszerencsésebbnek érzem magam, hogy rábízhatom a babámat/magamat és nála szülhetek.

Kócoska
 
 


Kócoska!
kiváncsiskodnék, hogy mikor fogsz szülni? :roll: Csak mert azt rebesgették a Forgács Intézetben a lányok, hogy kevesebb szülést válal már... :? Tudsz valamit erről?
Amúgy én is szivesen szülnék nála, ha végre lenne kisbabám :P
 
 


Szia Dezsina!

Én jan. 4-re vagyok kiírva. A Forgácsban még nem jártam (szerencsés vagyok, külön beavatkozás nélkül is sikerült teherbe esnem), úgyhogy nem igazán beszéltem a doktor úrról mással, de azt én is csak megerősíteni tudom, hogy csak korlátozott számban vállal szülést...
Remélem neked is összejön minél előbb egy csöppség :) Drukkolok :D

Kócoska
 
 


Kocoska!
köszönöm a válaszod!
Kívánok fájdalom- és komplikációmentes szülést, egészséges babát! :D
 
 


Sziasztok!

Kislányomat és kisfiamat is Sipos doktor segítette világra,rendkívül megvoltunk vele elégedve!A Forgács Intézetben is ő csinálta a beültetéseket,véleményem szerint nagyon-nagy szakértelemmel és nem utolsó sorban nagy kedvességgel és empátiával.Csak ajánlani tudom őt!!!!!!Jó kezekben voltunk nála! :D
 


Sziasztok
Valaki el tudná nekem küldeni priviben a magánrendelőjének a számát és helyét. Na meg a rendelési időt?
Előre is köszi.

Sziszó
 


Sziasztok!

Engem is érdekelne Sipos Miklós doktor elérhetősége, hol és mikor rendel (magán)?

Ha valaki elküldené priviben, annak nagyon örülnék!

Kösziiii! :)
 
 


Sziasztok! Most készülök a Forgács Intézetbe, a honlapon nem találok árakat. Megmondanátok mennyi az első konzultáció?
Köszönöm
Vendég
 


Szia Gioia !

Nekünk 10000 volt.
Ha van kedved gyere át a F.intézetes topikba :wink:
 
 


Sziasztok! Új vagyok itt. A feleségem most esett át a petevezeték átjárhatósági vizsgálaton. Dr. Sipos Miklós végezte el neki. Most beszéltem a feleségemmel , hogy mi a helyzet. A tények a következők: Dr. Sipos Miklós szakmailag nagyon felkészült és humánus. Törődik a betegeivel és az érzéseikkel. A páromnak hála Istennek nincs semmi elzáródása. Nem volt kellemetlenebb mint egy rákszűrés mintavétel. Dr. Sipos Miklós tényleg nagybetűvel EMBER. Köszönjük!


Sziasztok!

Csak szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz: Sipos Miklós tényleg nagyon klassz doki és ember egyszerre! Az első babánkat is nála szültem (már 4,5 éves) és a másodikkal is hozzá járunk!Én a Klinikáról ismerem.Egy barátnőm ajánlotta.
Mindenkinek csak ajánlani tudom (szoktam is, de már elég kevés szülést vállal egy hónapban a Forgács Intézet-es munkája miatt).
Mindenkinek áldott állapotokat :D !
 


Sziasztok!

Én végig ellentmondásban voltam vele kapcsolatban, mert a tapasztalataim negtívak voltak a fórumon elhangzottakkal ellentétben. Orvosválasztás előtt álló lányok!!! Mindenképpen hallgassatok a megérzéseitekre! Szerencsére váltottam, ami nagyon jó döntés volt.
Nem én vagyok ezzel egyedül.
Ráadásul rendegeteg a betege, nem bírja már, lehet, hogy a flegmasággal akar leépíteni néhányat?!
 
 


Bocsánat, valahogy ide került a bejegyzésem!!!
Sipos dokit nem ismerem!!! :)
Én Szabó Györgyről írtam ezt (MÁV)!!!
 
 


Sziasztok,

Sipos Miklós doktorúr magánrendelői elérhetőségére lenne szükségem. Tud valaki esetleg árat is, hogy milyen tarifával dolgozik?


Nagyon köszönöm,
Viki
 


Sziasztok!

Nőgyógyász választás előtt állok, elolvastam a ti hozzászólásaitokat, illetve más orvosokról is olvastam. Nem tudok dönteni. Egyenlőre nagyon szimpatikusnak tűnik számomra Dr. Sipos Miklós. Kérdésem az lenne, hogy rendel-e még a Nőgyógyászati klinikán vagy csak a magánrendelésén fogad.
Amennyiben nem rendel a SOTE-en, akkor szükségem lenne a magánrendelő elérhetőségére, illetve telefonszámára. Valamint az árairól van-e valakinek friss információja.

Nagyon köszönöm a segítséget!

Szép napot!

Seni
 
 


Sziasztok!

Seni: magánban rendel, a kórházban csak hetente egyszer van, viszont eléggé le van terhelve.
Árak? ha jól emléxem, rákszűréssel együtt a vizsgálat 8eFt volt február környékén.

Elérhetőség:
Magánrendelés hétfőnként és szükség esetén szerdánként:
1088 Bp. Múzeum utca. 15/a Fsz.
06 - 30 - 9545 - 908 vagy 06 - 30 - 207 - 7887
 


Valaki tud nyilatkozni, szülésért mennyit kér? Meg is mondja, vagy annyit ad az ember,amennyit tud?
Köszi
kivancsika
Budapest
 
 


Ha a magánrendelésére jársz terhesgondozásra , akkor gondolom megvan a fix ár. Szerintem nyugodtan kérdezd meg.
faffarino
Budapest
 
 


Sziasztok!

Én már egy jó ideje a doktor úrhoz járok, segítségével, támogatásával sikerült összehozni a babánkat. Nyáron fogok szülni. Ha van tapasztalatotok, leírjátok, ami a nála történt szülésekkel kapcsolatos? Szerintem nagyon aranyos, ott sem lehet másként, de azért örülnék, ha leírnátok az élményeket. Konkrétan egy szülésznővel dolgozik, vagy mindegy neki, hogy kit választok?
Köszönöm a választ. :-)
lia18
Budapest
 
 


Meg tudja mondani valaki, hogy OEP támogatás nélkül, saját finanszírozás mellett meg lehet kezdeni azonnal a lombikot vagy akkor is várni kell hónapokat?
manna77
Budapest
 
 


Szia Lia,

Én is Sipos doktornál szültem, hozzá jártam már előtte is, nagyon rendes doki, emberileg is.

Kérdeztem tőle a szülésznőt, hogy mennyire szükséges a választás, tanácstalan voltam, végül nem választottam. de ha úgy döntöttem volna, akkor biztosan ajánlott volna, úgy tudom Etával dolgozik, nem jut eszembe a vezetékneve. De az Ő elmondása szerint szintem mindegyik szülésznő nagyon jól képzett ott.

nekem pont kedden reggel indult be a szülés, aznap pont a Klinikán dolgozik, így pont bent volt egész nap. nagyon mázlim volt, ugyanis majdhogynem az egész szülés alatt bent volt velem. a vajúdásnál is sokszor benézett, próbálta oldani a feszültséget a szokásos humorával. olyan aranyos, ha látja, hogy félek, akkor rögtön bedob valami poént. aztán mikor már a szülőszobán voltunk, ott is sokat bent volt, ott is szórakoztatott. sajnos a köldökzsinór rátekeredett a gyerkőc nyakára vállára, így nem tudtam kitolni a babámat, mert visszarántotta a köldökzsinór. így végül császármetszés lett a vége.

Nagyon meg voltam vele elégedve, végig nagyon türelmes volt.

ha van kérdésed nyugodtan írj.

üdv

Én már egy jó ideje a doktor úrhoz járok, segítségével, támogatásával sikerült összehozni a babánkat. Nyáron fogok szülni. Ha van tapasztalatotok, leírjátok, ami a nála történt szülésekkel kapcsolatos? Szerintem nagyon aranyos, ott sem lehet másként, de azért örülnék, ha leírnátok az élményeket. Konkrétan egy szülésznővel dolgozik, vagy mindegy neki, hogy kit választok?
Köszönöm a választ. :-)
bboribon
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!

Én szeptember óta járok Sipos doktorhoz magánrendelésre, 10 napon belül születik meg az első kisbabám, nagyon meg vagyok elégedve a doktor úrral, mind emberileg, mind szakmailag.
Egy kérdésem volna azokhoz, akik már szültek nála, mennyit adtatok a szülésért?Volt előre valami megbeszélve, vagy ki amennyit gondolt?
Amúgy nekem egy-egy rendelés 8.000.-Ft, ha kellett valami külön vizsgálat akkor volt 9, max. 10.000.-Ft.De ez egy-egy alkalommal fordult elő.

Mindenkinek sok sikert!
henilany12
Budapest XIV. kerület
 
 


Szia Henilány12,

Én is Sipos doktorhoz járok, de még nem szültem nála, remélem hamarosan...
A SOTE II. fogsz szülni?
Milyen gyakran kellett menned terhesgondozásra?
A terhesgondozás alatt a laborvizsgálatokat hol végeztette el?
Szülésznőt fogadtál? ajánlott vki Sipos doki?
volt szülésfelkészítés? szülőszoba látogatás?

A magánrendelésen általában 6-10e Ft-ot kér, attól függően hogy mit csinál, ( pl rákszűrés..) én azt hallottam hogy a 10x a magánrendelési díj "szokott" lenni.. de ezt csak olvastam vhol..

Problémamentes szülést kívánok neked! Ügyesek legyetek!
M
monis
Budapest XIII. kerület
 
 
 


Szia Heni,

Gondolom már megszületett a babócád!
Mesélj milyen volt!
Milyen volt Sipos dokinál szülni, gondolom szülésnél is kedves figyelmes...mint mindig...
mik a tapasztalataid?

Végül adtál neki pénzt a szülés után?

Üdv
M
monis
Budapest XIII. kerület
 
 
 


Szia Monis!

Igen, már megszületett a csodaszép kislányom, kedden volt egy hónapos.
Sajnos vagy nem sajnos, nem a dokinál szültem, mert nem jött be a kórházba.
Illetve délelőtt volt bent nálam egyszer, hajnalban folyt el a magzatvíz, azt mondta majd délután visszajön, de nem jött.Az okát azóta sem tudom.Egy nagyon helyes fiatal doktornő, Dr.Pánczél Zita vezette le végül a szülést és nem bántam meg, pedig életemben nem voltam nő dokinál.Most már a 6 hetes kontrollra is hozzá fogok visszamenni, nekem sajnos csalódás volt a doki ilyen szempontból, nem szakmailag hanem emberileg.
És azért is volt fura, mert utána minden nap bejött hozzám egy gyors vizitre, és ezt nem tudtam mire vélni, persze, értékeltem valahol, hogy kiváncsi volt, hogy vagyok, de nagyon rosszul esett, hogy a szülésre nem jött el.

Azért a Te kedved ne menjen el, lehet Veled másként lesz, amúgy a doktornő kapott pénzt, de nem tudom mennyit, mert a férjem intézte, én meg azóta sem kérdeztem rá, hogy mennyit, de gondolom valami reális összeg lehetett.
henilany12
Budapest XIV. kerület
 
 


Szia Heni,

Gratulálok a babához! sok egészséget boldogságot kívánok nektek!
Tényleg fura hogy nem volt ott a szülésnél Sipos doktor..
kedden szültél? Kedden elvileg egész nap a Klinikán van.. nem is értem.
Nekem mondta hogy a Forgács Intézetes munkája miatt nem tudja garantálni hogy ott lesz a szülésnél, de azért furcsa hogy neked azt mondta hogy megy délután és mégsem... de biztos vmi közbejött.. előfordul..
mondjuk azért vmit mondhatott volna vmi kifogás szerűséget...

majd meglátjuk nálunk mi lesz.
vigyázzatok magatokra
Üdv
M
monis
Budapest XIII. kerület
 
 
 


Szia,

nem kedden, vasárnap szültem, pont ezért esett rosszul, hogy nem jött vissza a szülésre, nem hinném, hogy vasárnap délután lenne lombikozás a Forgácsban.Na mindegy.
Köszi a gratulációt, hihetetlen, hogy holnap már 6 hetes lesz Fruzsi, és már másfél kilót hízott.Nagyon jó baba!

Szép hétvégét kívánok!
henilany12
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok,

Megszületett a pici babánk. 40+5 napon!
Sipos doki már adott beutalót a kórházba szülésindításra, amit nagyon nem akartam... de végül beletörõdtem, akkor ha õ indítja a szülést legalább tuti ott lesz a kórházban! De végül picurkánk 2 nappal korábban megindult magától.. szerda este.. 7-re beértünk a kórházba, elfolyt a magzatvíz.. Sipos dokit hívtam rögtön, és szerencsére jött is a magánrendelése után. Ott volt velünk végig. Én nagyon megnyugodtam amikor megérkezett. A baba végül hajnali 2kor született sürgõsségi császárral.. nem fért ki, nem fordult be a szülõcsatorába.. nagy baba volt, 4280gr, 58 cm! De a lényeg hogy mind a ketten jól vagyunk!! Igaz, igy lemaradtam arról amire leginkább vágytam, a szülés utáni "aranyóráról" amikor 3-asban töltünk 2 órát a szülõszobán... amikor igazi család születik... de talán majd a következõ babánál.. :)
de a következõnél és õt kérném fel orvosomnak..
monis
Budapest XIII. kerület
 
 
 


Sziasztok !


 


Segítséget szeretnék kérni, Dr. Sípos Miklós nevezetű nőgyógyászhoz szeretnék kérni egy elérhetőséget, e-mailt, tell számot, vagy hogy hol rendel mostanába.

Elérhetőségem :
b13release@gmail.com 


Előre is köszönöm szépen a segítséget

szaszo
Miskolc
 
 


Szaszo,

annyit tudok róla, hogy a Forgács intézetben dolgozik mint meddőségi specialista, de hogy magánrendelése van-e emellett, azt nem tudom. 

http://www.forgacsintezet.hu/ itt megtalálod.

Én épp hozzá járok oda, nagyon szimpatikus.

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó