Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, arra lennék kiváncsi, hogy tudjátok-e, hogy a doktornő mennyiért vállal szülést, illetve drágább-e, ha császármetszéses szülésről van szó?
Köszönöm!
Vendég
 


Szia!

Én a magha érdeánrendelőjébe járok, amikor megkérdeztem tőle a tarifát, akkor annyit mondott, hogy ő nem mond árat, a rendelés más, ott számlát ad, az rendben van. Ha gondolok valamennyit adni szülés után, kérdezzek körbe, hogy a kórházban mi a szokás, de ránk bízza.
Remélem tudtam segíteni
 
 


Szia habe, tudnál segíteni hogy a magánrendelésen mire lehet számítani anyagilag?

Amikor időpontot kértem akkor kérdeztem de nem nyilatkozott az aszisztens..

Köszi :)
 
 

 
 

A Kerepsi úton én 7 ezret fizettem, Mátyásföldön pedig 8-at.
 
 


Köszi szépen, vmi ilyesmire számítottam, amugy mi a véleményed róla????
Ez az első terhességem és eléggé parázom minden miatt.... :shock:


Köszi
 
 


Én teljesen meg vagyok vele elégedve, kedves alapos. Remélem szülés után is megmarad ez a véleményem.

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Én is a doktornőhöz járok pár hónapja, és érdekelnének a vélemények. Eddig meg vagyok elégedve. Kedves, korrekt. A stadionoknál és mágyásföldön is voltam nála, mindkét helyen 8 e volt a tarifa. A szülésre tényleg nem mondott árat, azt mondja, hogy ezt mindenkire rábízza. Nála szeretnék szülni, ez azt jelenti, hogy a szülésig alsóhangon 100 e. Nagyobbik részét neki fogom kifizetni, nem gondolok a szülésért külön nagyobb összeget.
 
 


Sziasztok!

Nos most már a szülésről is van nála tapasztalatom, és nagyon jók. A három szülésem közül egyértelműen ez volt a legjobb, pedig nem volt kicsi baba 4,80 kg, de a császár fel sem merült, és a doktornő meg a szülésznő is nagyon remek volt, megnyugtatóak voltak éreztem hogy jó kezek között vagyok. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja és a férjemnek is feltűnt, hogy mennyivel normálisabb szülés volt ez mint az eddigiek :D

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

A harmadik babánkat várjuk, a 12.hétben vagyok. Mivel elköltöztünk a régi kórház szóba sem jöhet, mert messze van. A legközelebbi kórház a Flór Ferenc. Dokit nem akartam választani, mert az utolso szülésem 3óra volt, a doki semmit nem csinált, a falnak dőlt, mindent átadott a szülésznőnek. Nem tudom, hogy dokit vagy szülésznőt fogadjak. Ezért jutott eszembe egy női orvos. A gátvédelem rajta vagy a szülésznőn múlik? Nálam ugyebár az utolsónál a szülésznőn múlt
Bármikor lehet hÍvni? Mindik éjszaka indultunk.

köszi
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
 
 


Sziasztok!

Sajnos helyileg nem Kistarcsához tartozunk, így mindenképp fogadnom kell dokit, mert ott szeretnék szülni! Nem tudja valaki, hogy mik most a tapasztalatok ennél a doktornőnél? Mennyi most a tarifája? Vagy még mindig nem mondja meg az ember szemébe?
Előre is köszi a válaszokat!
 
 


Lehet hogy már későn írok, mert bee-bee kérdése óta eltelt pár hónap, de a doktornő 100 Ftért vállalja, én rákérdeztem és megmondta.

Meli
 


Sziasztok!

Én nála szültem januárban, nem kérdeztem "tarifát", ő meg nem hozakodott elő a témával.

Mi úgy gondoltuk, ez hálapénz, nem tarifa, ezért direkt nem kérdeztük meg, adtunk, amennyit gondoltunk. S messze nem 100 ezret, mégsem nézett utána furán. :wink:
Mellesleg nagyon elégedettek voltunk, nem csak vele, hanem a kórházzal és a szülésznővel is. 3 gyerekemet 3 kórházban szültem, nem tervezünk többet, de ha mégis úgy adódna, ide visszamennék (ellenéteben a Nyírővel és a Szt Istvánnal...)

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Szia Uxi!

Először is gratulálok a három gyerkőchöz.
Mi a második kisfiunkat várjuk, az elsőt a Flórban szültem és valószínű a következőt is ott fogom. Akkor nem volt választott orvosom csak szülésznőm, most viszont szeretnék orvost is fogadni.

Előzőleg találkoztam jó sok dokival és doktornővel is, de már nem emlékszem melyik archoz, melyik név tartozott. Kovács Réka doktornőnek szőke haja van?

Ha még egyszer szülnél, akkor is őt választanád?

Előre is köszönöm!

Kép


Kép
 
 


Nem, neki sötétbarna a haja.
Volt egy szőke dokinő is, de őt nem tudom, hogy hívják.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Sziasztok!

gtimcsi! A szőke hajú drnőt Dr Szabó Andreának hivják! Én nála szültem!

Bocsi, hogy belepofátlankodtam!!
 
 


Sziasztok. Látom eltel 8-10 év a válaszoknál de érdekelné hogy most a Dr kovács Rékáról tud a valaki valamilyen infóval szolgálni.pl vélemények magánrendelése mostmár csak Mátyásföldön van? Köszi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó