Új privát üzeneted érkezett!

Mik a tapasztalatok? Ki szült már nála a Nyírőben?
 


Szia!

akkor ezek szerint te is nála szülsz... Pont most válszoltam neked privin... :D

Mi totál meg voltunk elégedve vele, nagyon rendes volt. Már a terhesgondozás alatt is ez volt a véleményünk róla.

A szülés alatt végig a szokott formáját hozta, ami nagyon jó volt, mert legalább nem stresszeltem annyira.. :)
Utána minden nap bejött megnézni, hogy minden rendben van-e, és nem csak kérdezgetett, hanem meg is vizsgált rendesen.

Remélem nem hagy fel a praxisával, amíg nem szülök még egy gyereket :D

Szülésznőd is lesz? Mikorra vagy kiírva?

Szia! Huso
 
 


Szia, én is pont most válaszoltam neked :)))
Nekem is nagyon szimpatikus, kb 2-3 szor voltam eddig nála. De mindkét sogórnőm nála szült még kb. 8-9 éve, meg most a nővérem barátnője is.
Eddig csak jókat hallottam róla. Csak a kórház nagyon drága. De nem szeretném emiatt lecserélni a dokit, mert mindennél többet ér, ha megbizom benne és rábízom a gyermekemet.

Nov. 4 körül vagyok kiirva. Szülésznőt még nem fogadtam, de gondolom az még odébb van. Nem tudom még hogy szeretnék e fogadni. Jobb ha fogadok egyébként?
 

 
 

Szia!

Akkor még ráérsz a szülésznővel... :)
Mi a szülés előtti héten fogadtuk a miénket, de szerintem megérte, mert a kórházban tényleg csak 1-2 ember jut az egész szintre, és nem nagyon van idejük foglalkozni az emberrel. Én a dokit kérdeztem meg, hogy kivel szeret-tud együtt dolgozni, így ő ajánlott szülésznőt (Fehérfi Krisztit).
A szülésnél is mindig mondta, hogy mit hogyan csináljak, és később is egy csomó mindent elmondott, megmutatott (pl. szoptatással kapcsolatban), szóval tényleg jó volt, hogy ott volt. És ő is mindig megnézett, hogy minden rendben van-e velünk.

A dokival kapcsolatban mi is így voltunk. Igaz, hogy nem olcsó a kórház, ráadásul mi tök hétköznapi dolgozó emberek vagyunk, semmi gazdag anyu-apu stb. De végig megbíztam benne, és úgy éreztem jó kezekben vagyok. Bármikor bármilyen kérdéssel felhívhattam, mindig emberként kezelt, és nem a 123. fizető páciensként.
Szerintem te sem fogsz csalódni. :)
 
 


Igen, én is úgy érzem. Köszönöm a válaszokat. Minden jót!
 


sziasztok.
én is nála fogok szülni.nagyon elégedett vagyok vele eddig.
a szülés dija az 110 ezer, és az un.orvosi konzulensi dij az most a hálapénz?
nemtudjátok h mennyit kell neki fizetni?
 


Szia, igen a konzulensi dij az hálapénz szerű, de kiszabott ára van annak is amiről részletes számlát kapsz. A kórház szerint min. 50 ezer. Aztán attól függ hogy a doki mennyit kér. De szerintem nyugodtan kérdezd meg a dokit . Én is meg fogom.
 


Sziasztok!

mi is megkérdeztük, azt mondta, hogy ki mennyit gondol, nincs fix tarifa. A kórházban mi 50-et fizettünk, és a 6 hetes kontrollon szeretnénk még adni neki valamennyit. Állítólag általában az egyszeri vizsgálati díj tízszeresét szokták adni.
 
 


Szia, most akkor ez azt jelenti hogy kb 80 ezret még a 6hetes kontrollon ki kéne fizetni?
Egyébként megkérdeztem én is a szülést a Nyirőben és 160ezret mondott. Szerintem erre már rátette az ő díját is, mert a kórházban 110ezer+orvosi konzulensi dijat mondtak. Ezen felül kéne még adnom hála pénzt is?
 


Szia!

Nem kell adni hálapénzt, pont az a lényege szerintem a rendszernek, hogy ezt kikerüljék. Ha mégis akarsz még az 50-en felül adni, akkor arra jó alkalom a 6 hetes kontroll.
Egyébként azt, hogy az egyszeri díj 10-szeresét szokták adni, itt olvastam az egyik fórumon, de én az 50-et is beleértettem.
 
 


Jajj, értem már :) Köszönöm! Voltam ma a Nyírőben és körülnéztem , megmutatták a szobákat. Elég jónak tűnik.
 


Sziasztok! Én 14 évig dolgoztam a Schöpfiben, és csak jót :o tudok mondani a DR. Nyékiről. Szinte az összes orvos oda ment dolgozni. Ha esetleg szülésznőt is keresnétek, a Fehérfi Kriszti is ott dolgozik. Így bátran menjetek a Nyékihez is! :lol:
 
 


Sziasztok!

Látom, a Dr. Nyékyről való hozzászólások, már jó 1 évesek...de hátha mégis tudtok segíteni. Csak jót hallottam/olvastam róla - erről a részről nem is maradt bennem kérdés. :-) Úgy tudom azonban, hogy nemcsak a Róbert Károly Klinikán (mert az sajnos számomra megfizethetetlen) , hanem a Kútvölgyiben is vezet szüléseket, és van saját magánrendelése is a Váci utcában. Jövő héten megyek hozzá először - és már előre aggaszt, hogy vajon az én pénztárcámnak valók -e az árai... Sajnos, meddőségi problémakörben vagyunk...babát szeretnénk, tehát elég sok dokihoz járással (vizsgálattal és költséggel) kell számolnom... Nem tudtok esetleg arról valamit, hogy milyen árakkal dolgozik? (Még sosem volt magánrendelőben dolgom...a többi dokikét sem tudom...semmi összehasonlítási alapom nincs, teljesen tanácstalan vagyok.) És nem tudjátok, foglalkozik ő ilyen "problémásabb" babavárókkal is? Ha válaszol valaki, előre is nagyon köszönöm! Helena
Vendég
 


Szia Helenahajnal!

Én ugyan még csak egyszer voltam Nyéky Boldizsárnál és az szimpla nőgyógyis kontroll volt, de nagyon szimpatikusnak találtam. Most aktuálissá vált a terhesgondozás és orvosválasztás és azt hiszem őt választom. Viszont én még tavaly szeptemberben az IMS-ben voltam (XIII. Váci út). Ez ugyanaz lehet mint a Váci utcai magánrendelője, amit Te emlegettél?
Ha nem, meg tudnád írni a magánrendelője pontos címét és hogy mit tudtál meg a Nála történő szülésről amikor nála voltál?

Köszi előre is
 


Sziasztok,
 
 


Én julius elejln szültem Nyéky doktornál a Kutvölgyiben, ami TB támogatott, tehát nem kellett fizetnem a korháznak. Fogadott szülésznőm volt. Mit mondhatok? Nála jobb, lelkiismeretesebb dokit nem is ismerek. Nagyon nehezen tágultam, így meg kellett császároznia, de jó döntést hozott jó időben. Minden nap bejött hozzám, megnézett, szóval én sem a századik fizetős betegének éreztem magam. A Váci utcában van a magánrendelője ott volt a terhesgondozás, bár az utolsó hetekben CTGre jártam a Kútvölgyibe.
Szóval egy irtó szimpi, humoros, lelkiismeretes doki,bármikor rábíznám ujra a kisbabámat.
 
 


Sziasztok,köszönöm a sok jót amit írtatok a Boldi dokiról,a párom ezer éves cimborája de soha nem voltam még úgy nála.Most viszont szeretnénk belevágni a baba projektbe és kíváncsi voltam miket mondanak róla,mint szülész-nőgyógyászról.Szóval kiváncsi vagyok a további tapasztalatokra is...
 


Ma megyek hozzá terhesgondozásra, ez lesz az első alkalom. Több ismerősöm is őt ajánlotta.
Majd beszámolok róla.. annyit már biztosan tudok, hogy nála már csak a Róbert Károly magánklinikán lehet szülni, ahol a szülés+orvosi konzulensi díj 250.000.- Ft. Nincs hálapénz.
Vendég
 


Mint ahogy korábban írtam, ma voltam Nyéky Boldizsárnál. Hát csak jót tudok róla mondani. Voltam már sok orvosnál, de ő messze a legjobb. Most már biztos, hogy őt választom.
Magánrendelésén voltam, kb 40 percig voltam bent nála, alaposan megvizsgált, mindenre hagyott időt, nem kapkodott és őszintén, készségesen válaszolt az összes kérdésünkre. Az időpontokat is 20 percenként adja, persze nála is van csúszás, de legalább tudod, hogy rád is lesz majd ideje.
Ha bárkinek van kérdése, szívesen válaszolok.
Ajánlom mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Én már ezer éve járok hozzá. Összességében jó dokinak tartom, jó hanglatban telnek a viszgálatok és a szülés is. Egyedül a hosszú várakozásokat utálom és hogy az utóbbi időben nehezebb elérni vagy bejelentkezni hozzá. Nem egyszer előfordult, hogy több órát kellett várnom.
 
 


Szia funky!!!

Hamarosan tervezzük a következő babát, az elsőt Mávban szültem, nem ott kellett volna...
Nyékyt néztem ki, még baba előtt elmennék hozzá egy szimpla vizsgálatra. Te mennyit vártál? Hol van pontosan a magánrendelő? És kinél kell bejelentkezni?
Valaki tudna segíteni???
Köszi!!!!!
 
 


Valahol azt láttam, hogy Váci utca. Hol parkoltok? Van ott a közelben parkolóház?
Köszike még 1* :D
 
 


Szia Jucma!
A Váci utcában van tényleg a rendelő.. mi a Bazilika alatti parkolóban szoktunk megállni és a Váci után végig sétálunk..
De szerintem lehet hozzá menni a Róbert Károly klinikára is!
Tényleg sokat kell várni.. kb 1 óra általában a csúszás..
Bocsi, hogy csak most írok.. :oops: nem láttam, hogy írtál..
Vendég
 


Semmi gond, nem sürgős, még csak fél éves az első baba, de azért valamikor elmegyek majd egy sima vizsgálatra, amúgy nekem a róbert közelebb lenne, de végülis kibírom ha ott nem rendel :).
Köszi!!! :D
 
 


Sziasztok,

Tavaly nyáron írtam utoljára ide, akkor kerestem Nyéky doki elérhetőségét, hogy nála szüljek. Most egy kis follow-up:

Azóta megszületett a kislányom a Róbert Klinikán Nyéky dokinál. Csak jókat tudok Róla és a klinikáról is mondani. Életem legszebb élménye volt.
Nyéky doki most kedden délutánonként a Róbert Klinikán rendel, csütörtökön délután pedig a Váci utcában. Ezek a magánrendelései, egyébként délelőttönként a meddőségi központban van a Klinikán.
Időpontot úgy tudtok kérni hozzá, hogy felhívjátok a Róbert Klinika meddőségi központját 06-1-451-2655
 


Sziasztok!
Én is Nyéky dokinál fogok szülni.
Nekünk Ő segített,hogy kisbabánk legyen.(lombik)
Nagyon kedvelem,mert egy bohokás doki.

 
 


Sziasztok!

Dr. Nyéki Boldizsárnál a magánrendelése mennyibe kerül?

Köszönöm!
dobibea
Budapest XIV. kerület
 
 


Kedves dobibea

Egy alkalommal 10.000 Ft-ot kér, - legalábbis az én vizsgálataimkor- de voltak olyan alkalmak (terhesgondozás), hogy egyáltalán nem kért pénzt:):):)

Nyéki Boldizsár a világ legjobb dokija:):):)
 
 


Sziasztok!
Szerintem is nagyon jó doki!

 
 


Szia Jucma!
A Váci utcában van tényleg a rendelő.. mi a Bazilika alatti parkolóban szoktunk megállni és a Váci után végig sétálunk..
De szerintem lehet hozzá menni a Róbert Károly klinikára is!
Tényleg sokat kell várni.. kb 1 óra általában a csúszás..
Bocsi, hogy csak most írok.. :oops: nem láttam, hogy írtál..
--
Tudnal segiteni abban, hogy hol van Dr Nyeki Boldizsar maganrendelese a Vaci utcaban, es mi a telefonszama?

Nagyon koszonom.

Do'ri
esoerdo
Budapest
 
 


Tudnatok segiteni abban, hogy hol van Dr Nyeki Boldizsar maganrendelese a Vaci utcaban, es mi a telefonszama?

Nagyon koszonom.

Do'ri
esoerdo
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megtudnátok adni nekem a Dr. Nyéky Boldizsár magánrendelésének telefonszámát bejelentkezéshez?

Előre is köszönöm!
aczelnejohanna
Budapest XI. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó