Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most várom a harmadik babámat, de orvosi pecsét még nincs róla... :)
Szeretnék orvost váltani, s a jövő hétre van is időpontom Dr. Kovács Eszterhez.
Érdekelne, hogy akik hozzá jártak/járnak, milyennek találják.
 
 


Szia!


Nem akarlak elszomorítani, Nekem az a doktornő egyáltalán nem szimpatikus (ha a SOTE I.-re gondolunk). Volt tavaly egy terhességem amit be kellet fejezni indokkal és tök megalázóan beszélt Velem.Jó ez az Én véleményem, ez ne befolyásoljon senkit.

Aliz.
Vendég
 


Kata, leírod, mik voltak a tapasztalataid a doktornővel? Érdekelne...
 

 
 

Kispoldi,

Katának nem voltak a doktornővel tapasztalatai. Ő is csak véleményre volt kíváncsi. Én le is írtam röviden és tömören. A másik meg az, hogy van a doktornőnek magánrendelése a Stáhly utcában, és elég drága. Az Én ajánlatom:
Dr.Szabó Gábor illetve Dr.Fekete Tibor a SOTE I.-ről. Mindkettő jó!
Vendég
 


Ppetike,

azért kérdeztem Kata véleményét, mert írta, hogy van időpontja a doktornőhöz, és azt gondoltam, el is ment hozzá, így van tapasztalata..
Én jártam a doktornőnél, és hát, mondjuk úgy, nem voltam elájulva a munkájától. Tudom, h a Stálhy utcában van magánrendelője, én oda jártam Radványi doktornőhöz, akit a mai napig istenítek, csak ő júniusban szült, így nem tudok hozzá menni..

Köszi az ajánlásokat, de én női nőgyógyászhoz szeretnék menni. :-)
 


Kispoldi,


kicsit enyhén szólva flegma szerintem a doktornő. Akit tudok még Neked ajánlani mint szülész-nőgyógyász (természetesen nő), az Dr. Halmos Amrita doktornő, a SOTE I.-en. :)
Vendég
 


Szia Kispoldi!

Csak most néztem ide be, látom, volt azóta érdeklődő, mármint Te. :D
Szóval:
először én is Radványi doktornőhöz akartam menni, de ő nem vállalt az általad írt okok miatt.
Így kaptam időpontot Kovács doktornőhöz.
Aztán ellátogattam a Stáhly utcai rendelő honlapjára, s egy kicsit megijedtem, mármint az áraktól, meg úgy nekem nagyon csili-vili volt...
(Nem azt mondom, hogy legyen lerobbant a rendelő, mert ne legyen, csak az egész nekem már túl volt az ésszerűség határán, ráadásul az sem mindegy, hogy a rendelésre szánt összeget a babámra és a gyerekeimre tudom így költeni. Jelenleg a kórházba járok rendelésre, s így is megkapom a figyelmet, a törődést...)

Aztán rákerestem a doktornőre, hogy ugyan biza melyik kórházban is fogok szülni, mert azért az sem mindegy.
Az első hetekben találtam róla képet, találtam róla infót, hogy a SOTE I-en van, de utána a SOTE I. hivatalos honlapján nem volt az orvoslistában, s utána meg nem találtam az előző lapokat... (remélem érthető volt ez így :roll: )

Ezért fordultam ide, ppetike leírta a véleményét, s hazudnék, ha azt mondanám nem befolyásolt, nem térített el, inkább megerősített. Amúgy is azt éreztem, hogy nem találtam meg az igazit. (Ennek ellenére lehet, hogy nagyszerű orvos, csak lehet, hogy nem nekem való...) No és nagyban közrejátszottak a rendelő árai is.

Úgyhogy most az Szt. István kórházban fogok szülni, az orvosom Dr. Radnai Katalin, akivel nagyon meg vagyok elégedve. Karakán, lelkiismeretes, határozott orvos, akit bárkinek tudok ajánlani. (Valahogy az első két szülésem és az orvosváltás után én is a nőkhöz ragaszkodtam, eddig nem bántam meg.)

Szóval ennyi a történet, érdekelne, te kit választottál.

Üdvözlettel: Batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Batkata!

Nagyon köszi, hogy válaszoltál, sokat segítettél vele!

Én el is mentem az első "terhesgondozásra" a Stáhly utcai rendelőbe, ahol a könyvembe egy betűt nem írt a doktornő, meg se vizsgált, csak beszélgettünk, de a pénzt elkérte. :?

Aztán elkezdtem keresgélni, mert valahogy én is úgy éreztem, ahogy Te, nagyon nem az igazi.. Ráadásul az árak nekem se fértek bele, 16e egy vérvétel..stb. Én az első terhességem közepén járok most, és voltak hasi fájdalmaim az elején, így szükségem lett volna egy olyan ember tanácsára, aki ért is a dolgokhoz. Hát, nem jött össze.. :? Akkor döntöttem úgy, hogy megpróbálok nem orvost, hanem kórházat keresni, és a kórházi orvosok közt válogatni. Nagyon szimpi volt a Szt István kórház a Bababarát alapítványi szülőszobájával, így gondoltam körülnézek az ott dolgozó doktornők között. (Én is ragaszkodom a női orvosokhoz.)

Elég sok ismerősömet, aki szült megkérdeztem, és még több fórumot elolvastam, és nagyon ajánlották Gajdos Edit doktornőt. Na, fel is hívtam, és az asszisztense arról tájékoztatott, hogy a doktornő jövő áprilisig nem vállal szülést, de tud ajánlani vki mást, aki szintén jó. Megadta Radnai Katalin doktornő elérhetőségét, akinél azóta már jártam is, és nekem is jó tapasztalatom volt vele! :)

Most reménykedem, hogy nem lesz semmi probléma, és a doktornő is tényleg olyan, amilyennek láttam, illetve Te is leírtad, és segít majd megszülni a kisfiunkat. :)

Szia!
Kispoldi :)
 


Szia Kispoldi!

Lehet, hogy együtt leszünk az Istvánban? Ha igen, az tök jó! :D Mikorra írt ki a doktornő?
Nekem mindig változó, mert a kisbabóról mindig mást mutat az UH. Most úgy néz ki, hogy január 18. :roll:

Ugye milyen rendes Radnai doktornő?
Én holnap megyek hozzá, nagyon szeretem a határozottságát, a jófejségét. 8)
Azt is korrektnek tartom, hogy nem szégyelli, ha bizonytalan.

Gajdos doktornőnél én is megjártam ezt az utat, engem is úgy irányítottak Radnai doktornőhöz. :)

Hát akkor hajrá, remélem, minden OK veled és kisbabóval ;)

Üdv: batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
 
 


Szia batkata!

Én január 4-re vagyok kiírva, tehát elvileg nem kizárt, hogy találkozunk is, és együtt szülünk... 8) Látom, Neked már a harmadik baba jön, milyenek voltak az előző terhességeid?

Eddig egyszer voltam a doktornőnél, de határozottan jó benyomást keltett bennem, olyan érzésem volt, amikor kijöttem tőle, hogy nála biztonságban leszünk, ha itt az idő. (nekem ez az első terhességem, lehet, hogy kicsit többet parázok a kelleténél, de sztem a legtöbben így vannak ezzel...)

A doktornő elmondása és az eredmények szerint minden rendben, és remélem, ez így is marad! :)

Majd írd meg, mi volt a vizsgálaton, érdekel! :)

Szia,
Kispoldi
 


Sziasztok!

Meg tudná írni valaki priviben Kovács drnő tarifáját a magánrendelőben?
Köszönöm!
Vendég
 


macskavati, írtam privit.
 


Tudom, nem ez az a topic, de tudna nekem valaki privit küldeni hogy milyen árak vannak Dr. Radványi Krisztinánál? Eléggé megrémítettetek ezzel az elég drága kijelentéssel, mert éppen most készülök hozzá.

Előre is köszönöm!
 


Szia leila0007!

Én úgy tudom, hogy most nem vállal pácienseket, ő is babázni készül, de az is lehet, hogy megszült már...

A rendelő honlapja, szerintem itt tudnak segíteni: http://www.drturi.hu/
Üdv: batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok,

nekem a legújabb információm Dr. Radványi Krisztináról az, hogy júniusban megszülte Csenge Anna nevű kislányát, és novembertől már "dolgozgat". Mivel ez a 4. gyereke, gondolom nem teljes gőzzel..:)

Az árai sztem átlagosak a budapesti viszonylatban...

Remélem, segítettem..:)
 


Sziasztok Lányok! Jár még errefelé valaki? Kispoldi és Batkata elsősorban Rátok gondolok. Szóval,én is Radnai Katalinhoz járok,de csak júliusra vagyok kiírva. Érdekelne , hogy mik a fejlemények Veletek? :lol:
Vendég
 


Szia bocipók!

Én azt gondolom, megtaláltam a szülész-nőgyógyászomat. :D
De hát ugyebár a puding próbája az evés. A nagy próbára 1 hét múlva kerül sor, programozott császár...
Hétfőn voltam nála, nagyon rendes volt, segítőkész... Most azt láttam rajt', kipihente magát... Szeretem a humorát, meg a karakánságát... Ha túlleszünk a nagy projekten, írok privit, mi volt...

Addig is vigyázz magatokra! :D

Üdv: Batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Batkata! Köszi a választ. Várom a beszámolódat. Azt megkérdezhetem,hogy miért lesz császárod? Az első babám nekem is császárral született,mert harántfekvésű volt.
Vendég
 


Szia Bocipók!

A császár okai: első két szülés császármetszéssel téraránytalanság miatt, plusz nálam is a harántfekvés játszik, még mindig.
A babám egy kissé kényelmes... :D

Ha túlvagyok rajt' jelentkezem!
Addig is: legyetek jók! :D

Üdv: batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
 
 


Vigyázz Magatokra! Várom a beszámolót! Sikeres császárt és gyors lábadozást kívánok! :wink: :D
Vendég
 


Szia Batkata! Ha otthon vagy és van időd,kedved meg erőd írnál nekem beszámolót? Remélem jól vagytok. :D
Vendég
 


Sziasztok!
Én is a Radványi doktornőtől kerültem hozzá a terhessége idején, akkor még csak mint nőgyógyászati páciens. Elsőre nekem is kissé furcsa volt, de maradtam nála és utólag azt kell mondanom hogy nagyon jól tettem. Nem tudtam teherbe esni és az ő segítségével sikerült eljutnom a megfelelő helyre, hogy megoldódjon a problémám. Természetes úton lettem terhes 2009 februárjában. A terhességem alatt folyamatos egészségügyi problémák voltak és Ő a terhességgel összefüggő és az azzal nem összefüggő problémák megoldásában mindig segédkezett: sokkal többet tett, mint ami elvárható lett volna: felhasználta rokoni és személyes kapcsolatait, hogy a megfelelő orvosoknál és jóval előbb kapjak időpontot, mint egyébként.
Hernádi Katit kértem fel szülésznőnek, aki a doktornővel dolgozik együtt napi szinten. Mindkettőjükről csak a maximális elismeréssel tudok nyilatkozni.
Figyelembe vették a szüléssel kapcsolatos kívánságaimat és folyamatosan tájékoztattak a lehetőségekről és a következő teendőkről. A terhességem utolsó harmadában szinte napi kapcsolatban voltunk és azt is mondta a doktornő, hogy mivel sokszor kell mennem, ne menjek a magánrendelésére, hanem a kórházban majd fogad (ez természetesen ingyenes volt). Így is lett és szinte soha nem kellett fél óránál többet várnom rájuk. Amikor a problémák sokasodtak, akkor a doktornő a főorvost rögtön elérte konzulensnek.
A problémák miatt aztán a 39. héten császármetszéssel kellett megszülnöm, annak ellenére, hogy mindent megpróbáltak hogy a kívánságom szerint természetesen szülhessek.
A doktornő maximálisan emberséges volt a terhességem és a szülés egész ideje alatt. (még azt is megvárta, hogy a férjem beérjen a kórházba, hogy beszélhessünk a császár előtt) Nem egészen 25 perc alatt komplikációmentesen megszületett a fiam, a vágás gyönyörűszép lett és jól gyógyult. Összességében a következő gyermekeimet (remélem lesznek még) is szeretném nála szülni. Azt azonban meg kell említenem, hogy a doktornő stílusára a legjobb szó az, hogy célratörő: szakmailag mindent megtesz, de nem az a típus, aki a lelkedet fogja dédelgetni, vagy akivel a legjobb barátok lesztek.
 


Szeretnék Kovács Eszter doktornő védelmére kelni.

Tavaly kerültem hozzá minden előzmény és bejelentés nélkül sürgősséggel a SOTE1-re (missed ab.) :(

A doktornő hihetetlen kedvességgel fogadott és bár az események miatt lelkiállapotom elég labilis volt, meg tudott nyugtatni engem is és a páromat is.

Az utókezelést is a legnagyobb odafigyeléssel végezte, nem ragaszkodott a magánrendeléshez, hanem ha sürgős volt, a klinikán végezte el a sürgős vizsgálatokat.

Nagyon kedves embert és remek orvost ismertem meg benne, mindenképpen hozzá megyek vissza, amikor aktuális.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó