Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamák! Az én dokim kedves, aranyos, csak éppen nem lehet soha elérni. Hiába szimpatikus, félidőben vagyok és nem egyszer vajúdásra emlékeztető görcseimmel sem tudott rajtam segíteni. Nem lehet elérni sem a magánrendelőjében, sem a kórházban, sem a mobilján (sokszor). A legutóbbi, ijesztő fájásaim óta ez a második hét (!!), hogy hiába "üldözöm". A mobilján - csodák csodája - elértem tegnap, azt mondta, hívjam jövő 7 elején, akkor többet tud mondani, hogy mikor fogadhatna. Ebből lett most már elegem. Múlt héten a kórházban más nőgyógyász (voltak épp elegen) nem volt hajlandó megvizsgálni a fájó hasamat, mondván, hogy nekem ő az orvosom, majd ő hozzám nyúl. Hiába sírtam már, hogy de hát mit tegyek, ha nem lehet őt soha elérni, amikor kéne?! Ezért szeretnék váltani. Érdekel, van-e köztetek olyan, aki került már hasonló helyzetbe, hogy időközben váltani kényszerült és, hogy ugyanabból a kórházból más, szimpatikus doki át tudta-e venni súrlódás nélkül. Nagyon hálás volnék minden hozzászólásért! Köszi!


Szia Zita,
az a helyzet, hogy ezt kórházon belül nagyon nehéz megtenni. Gyakori, hogy ilyen esetben más kórházból választ magának a várandós orvost.
Ez nagyon nehéz helyzet akkor, ha egyébként a kórházzal és annak szolgáltatásaival meg vagy elégedve.
Hát én így látom.
Szeretettel: Rita - szülésznő


Szia Rita! Köszönöm a választ. Hát... Sejtettem, hogy így van. Az orvosom mindenesetre tényleg nagyon szimpatikus, kedves, csak nagyon rossz érzés, hogy mióta őt választottam, egy orvos sem hajlandó segíteni rajtam, ha őt nem tudom elérni és sürgős volna. Ez bánt igazán. :cry: De ez most már nagyon sorsszerűnek tűnik... Na mindegy, maradok nála, de ezeket az aggodalmaimat feltétlen megosztom vele, mert muszáj megoldani ezt a helyzetet. Köszönöm még egyszer!

Kép

Kép

 
 

Sziasztok!

Zita, ha van kedved, megirhatnád,hogy mi lett végül!
Én anno hasonlóan jártam, sztárdokinö, de sosem ér rá a kollégája meg mindennek elhordta mikor hozzá estem be ügyeletbe,és úgy vizsgált meg,hogy igazából még tartozom neki egy fejberugással.
Aztán persze hanyagoltam a kis sztárunkat, egy szomszéd kerületi ügyeleteben összetalálkoztam álmaim dokijával, és azóta is áldom a sorsot,h igy lett!
Alapból ö igy a 3. doki volt,akinél kezdtem szintén nem volt a helyzet magaslatán,azóta már nem dolgozik ott (több érdekes esete volt).

Úgyhogy én azt mondom, nem szabad olyanhoz ragaszkodni akiben megrendült a bizalma az embernek,mert elég nagy dolgokról van szó szerintem.
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó