Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Ismeritek Dr. Kovács Zoltánt? Szült vele valaki közületek? Jól tudom, hogy a Szent Imrében dolgozik?
Minden információt örömmel vennék!

Köszönöm

jako
 
 


Senki sem ismei?
 
 


Szia Jako!

Én pont holnap megyek hozzá vizsgálatra:) de még nem szülök, csak szeretnék. Ha gondolod beszámolok.

A honlapját láttad? Nekem nagyon szimpi: www. termeszetesnogyogyaszat.hu - ha jól emlékszem :-)

Üdv,
Alma
 
 

 
 

Igen láttam a honlapját!
Várom a beszámolódat!
Köszönöm,
jako
 
 


Szia jako!
Itt vagyok végre. :-)

Sajnos nem tudok sok jóval szolgálni, mert nagyon belkesedtem a honlapja miatt, de egyáltalán nem jött át az a szemlélet, amit magáról ír. Az haggyán, hogy 8 perc alatt végeztünk:citológia+hormonbeutaló, és semmit nem mondott, kérdezett, de rám sem nézett, amikor a panaszaimról beszéltem. No, nem sok dolgot mondtam, de valami érdeklődés jól esett volna. Úgy éreztem, h baromira elege van mindenből - így belőlem is. Elképzelhető, h csak rossz napja volt, mert az asszisztensével is ingerült volt, de nem volt jó élmény. Én azt hiszem nem tudnék megbízni benne.
Fontos, h sztk-ban voltam - legalább nem kellett ezért a tapasztalatért fizetnem:) valaki szerint ezért viselkedett így, és a honlapon leírtak csak a magánrendelésére vonatkoznak... hát, én azért azt gondolom, az emberséges viselkedés nem szabad, h a pénznek szóljon.

Azt fontosnak tartom leírni, h a barátnőm nála fog szülni, és ő meg van elégedve vele. 1x magánrendlésén 40 percig voltak bent nála.

Miért kérded? Babát vársz, és orvost keresel?
Hogy találtál pont őrá?

Üdv,
Alma
 
 


Sziasztok!
Még én sem szültem Kovács dokinál, de a napokban fogok, és nagyon megvagyok elégedve az eddigi terhesgondozásal.
Úgy érzem lelkiismeretes de nem parázza túl a dolgokat, reálisan kezeli a problémákat és amíg lehet, megpróbál mindent a természetes úton kezelni, csak utána jöhet a gyógyszer.
A terhesség során többször előfordult, hogy ő hívott fel, hogy hogy vagyok, mik az eredmények, pedig rendesen járok hozzá (magánrendelésre, de van, hogy a Fehérvári rendelőbe hív be és ott nem fizetek).
Eddig csak jót tudok mondani róla. Talán nem olyan közvetlen és humorzsák, mint egyes orvosok, de megbízható és lelkiismeretes.

Sajnos nekem már bekellett feküdnöm a kórházba túlhordás miatt, a Kovács doki által ajánlott szülésznőről Szűcs Orsolyáról is csak jókat tudok monadni. Bejött a szabadnapján hozzám a kórházi felvétel miatt, felkészült, kedves, odafigyel rád. Egyébként Molnár Gabi is nagyon kedves és szimpatikus volt!
 


Sziasztok,

én is a Kovács dokihoz járok január óta, a magánrendelésére, és tetszik a szemlélete, bár szerencsére nekem nem sok gondom volt a terhességem során eddig (első terhesség, 19. hét), de az biztos, hogy mindig végighallgat (mindenkit, sokszor emiatt csúszik a rendelése, de én ezen az áron nem bánom), és csak akkor végez vizsgálatot (ha nincs külön panasz), ha azt én is kérem (ha pl. 2-3 napja voltam uh-n, akkor nem szoktam újra megnézetni, minek abajgassuk a babát).
Viszont sajnos pont szabadságon lesz, mikorra ki vagyok írva (júl. 21.), max. ha 6 napot vagy többet késik a baba, akkor tudok nála szülni. Azért érdekelne, hogy másoknak (kerteminde?), akik már szültek nála, mik a tapasztalatai.
Illetve ajánlott 3 szülésznőt, akik az övével hasonló szemléletben dolgoznak, és velük egyeztessek, hogy ők ráérnek-e, egy kötetlen beszélgetés során pedig a szimpátiát, és közülük javasolt megfogadni egyet (amúgy is akartunk szülésznőt fogadni). Az első, akit felhívtam (Rakonczainé Szűcs Orsolya) sajnos pontosan ugyanazon a 3 héten lesz szabadságon, mint a doki, de a második, Vass Gabriella dolgozni fog abban az időszakban, úgyhogy elvileg jövő héten találkozom majd vele.
Kérdezném, hogy esetleg valakinek ővele van-e már tapasztalata, bármi infója róla, milyen? (telefonban kedves volt)

előre is köszi
mikkromakka


Sziasztok !

Én is hozzá jártam gondozásra a 20 -dik hétig de sajnos nekem rossz tapasztalataim voltak vele. Ugyanúgy tudnék fogalmazni, mint valaki pár megjegyzéssel feljebb, hogy az a szemlélet amit a honlapján ír a munkája során egyáltalán nem jön át. Legalább emberi szempontból.
A dolog azzal kezdődött, hogy mikor negyedik hónapban görcseim voltak , próbáltam keresni . Nagyon nehezen lehet elérni - ezt már mások is alátámasztották- . Egy sms - re két nap volt mire válaszolt. Az ígért homeopátiás méhlazítót négy napba telt mire sikerült átvennem , négy napi hajkurászás után. Alapvetően azt éreztem, hogy nem érdeklem. Valaki azt tanácsolta, hogy hívjam fel a Molnár Gabi szülésznőt. Ő nagyon kedves volt, ő kezdett velem foglalkozni kikérdezett milyen erősek a fájások stb. stb. Azt tanácsolta, hogy próbáljam az orvossal megbeszélni, hogy hogyan lehetne a kommunikációt javítani. Amikor ezt megtettem akkor a válasza teljesen leforrázott: ezeket mondta
- ő nem ígér semmit.
- sem hogy visszahív, sem, hogy sms - re válaszol
- HA VALAMI SÜRGŐS ESET VAN ÉS NEM ÉREM EL , MENJEK EL A HELYI RENDELŐBE MAJD OTT ELLÁTNAK !!
- Hívogassam ötször - tízszer amíg el nem érem ( Hozzáteszem mikor lázam volt ezt megtettem, akkor sem sikerült elérni és nem is hívott vissza. )
- Ha nekem ezt nem tetszik keresssek más orvost.

Nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Több apró részlettel tudnám a történetet színesíteni de fölösleges.
Furcsa távolságtartó viselkedése van - ez még lehet, hogy bejön valakinek.
Amikor engem elvállalt novemberben, akkor azt mondta, hogy tuti, hogy nem lesz szabadságon júliusban mikor szülök. - ő volt a hetedik doki aki elvállalt, mert az orvosok nagy része akkor lesz szabadságon-. Végül nem is ő szólt hanem mástól halottam, hogy , júli 6.-tól megy nyaralni. Közben másoktól is hallottam hasonló tapasztalatot vele . Volt aki úgy kibukott rá, hogy még kórházat is váltott.
Alapvetően túl vállalja magát , és ezért nem tud a pácienseivel megfelelően foglalkozni szerintem.
A honlapján azt írja, hogy neki a kismamák gondozásánál fontos a lelki gondozás is. Hát nem tudom............... A női lélekhez semmi, de szerintem az emberi lélekhez sincs túl sok köze. Én szívesen kihagytam volna ezt a időszakot az életemből amíg hozzá jártam. Nagyon sokat idegeskedtem miatta mert nem éreztem magam biztonságban nála.

[/quote]
 
 


Mondtok igazat is, meg nem is.
Én 2007 decemberében (pont karácsonykor) szültem nála a kisfiam, és most megint hozzá járok, megint terhes vagyok, kb. 15-16 hetes.
Az tény, hogy csak azoknak veszi fel a telefont, akik szülés előtt állnak, ezért van az asszisztense, a Dóra!!!! Őt kell hívni, mert ő az, aki folyamatos kapcsolatban van a dokival.

visnup
Ne haragudj, de amit leírtál az arra is utal, hogy kicsit túl sokat vártál el tőle. Engem a 20. hét után vett át, semmit nem tudott a terhességem elejéről és mégis.
A dokinak rettentő fura humora van, és mint ember is teljesen más a stílusa, mint egy átlagos dokinak. Én pont ezt szeretem benne.
Nem hinném, hogy túlvállalja magát, mert pont ő mondta még a legelején, hogy minden dokinál van egy határ, nála is van, hogy egy hónapra hány szülést vállal. És ha túlvállalná magát, akkor nem csak kedd-csüt lenne rendelése. (kívétel igaz a múlt hónap)

Pont azt tartom jónak, hogy nem bratyizik, nem megy rá a pénzedre sem és nem akar kizsigerelni. Nem tudom, hogy milyen az sztk-ban, mert ott még sosem voltam nála, de az sztk-kban én eddig csak ideges és késő szülészekkel találkoztam. Menj el a Péterfibe! Na az katasztrófa!

Alapvetően az a doki szemlélete, hogy hagyja, hogy minden menjen a maga útján, és nem szeret beleavatkozni a dolgok rendjébe, hacsak nem muszáj.

Én ímádom. A stílusát fura volt megszokni, mert kérdezni kell, magától nem beszél például. De én pont egy olyan biztonságot érzeztem mellette a szülés közben és utána is, amire szükségem volt. A szülésnél is hagyta, hogy hadd menjenek a dolgok maguktól. És a legfontosabb az, hogy törődik a babával, aki a pocakodban van!!!!

Kép


Kép
 
 


Amikor megismertem,nem is gondoltam volna, hogy nőgyógyász.
Nem is értettem mit keres közöttünk,mert ez egy dulaképzésen volt.
Idővel jobban megismertem,és kísértem is vele szülést.
Nem tyütyögős,ez tény,de minden kérdésére készségesen válaszolt a kismamámnak.
A vajúdás alatt nem okozott neki gondot,hogy a mécsesek fényénél figyelje hol is tart a folyamat.
Szereti ha a dolgok a maguk természetes útján haladnak.Ha lehet KÍSÉRI,és nem vezeti a szülést.
És ez nagyon nem mindegy!
Ahányszor hívtam,mindig tudtam vele beszélni.
Lehet hogy csak annyit,hogy most rendelek,vagy műtőből/be és nem tudok beszélni,de alkalmas időben igen,elérhető.
Én bírom a pasit.

Akinek nem inge ne vegye magára!
 
 


Sajnos én sem sok jót tudok mondani róla.
Azt meg főleg nem, hogy a pasinak lenne humora.
Engem a hideg is kirázott attól a nagyon távolságtartó magatartásától, ahogy a páciensekkel viselkedik.
Néha az volt az érzésem, hogy nem is figyel arra amot mondok!
És az i-re a pontot az tette, fel, hogy bár megesküdött, hogy nem lesz szabin a szülésem időpontján (szeptember vége) - hogyhogy nem, aznap mégsem ért rá.
Végül az ügyeleten szültem!
Ezt még tudta azzal tetézni, hogy be sem jött hozzám a gyermekágyra 4 nap alatt!

Kép

Kép

KépKép
 


Sziasztok!

Én december 16-án szültem nála a kislányomat. Háááááát, a másodikat nem nála szeretném majd szülni és nem is hozzá szeretnék terhesgondozásra sem járni.
Az egy dolog,hogy nem bratyizik le páciensekkel,de azért a közönyös,rezzenéstelen arckifejezést mellőzhetné időnként, mert nagyon kellemetlenül éreztem magam sokszor a fura,távolságtartó stílusa miatt...mintha egy bábu beszélni,nincs érzelem az arcán. Ezen az sem változtatott semmit,hogy a szülés alatt felajánlotta a tegeződést. Még a 6 hetes kontrollon,amikor a kislányunkat bevittük megmutatni,akkor is egyszer ránézett, hogy nőtt és kész... :? A gyerekekhez semmi köze,az érezhető,de a kismama lelki gondozása sem tartozik az erősségei közé. A homeopátiás megközelítés meg annyit jelent nála,hogy én kikerestem mit kell szedni és a vajúdás közben mondta,hogy szedjem be. :x

A szülés előtt állóknak sem veszi fel a telefont, ezt meg kell cáfolnom és az sms-re is csak 2 nap múlva válaszol. Jóslók miatt hívtam fel, megbeszéltük,hogy fél11-kor visszahívom,hogy változott-e vmit a dolog, de éjfélig non-stop hívogattuk tiszta idegben(legalább 15x),de semmi....:? Betelefonáltunk a kórházba,hogy hátha ügyel,de nem,nem ügyelt és egy kedves szülésznő segített,hogy mire figyeljek,ő nyugtatott meg,hogy ezek valószínűleg jóslók.
Másnap estefelé már szabályos fájások voltak,visszahívott,mert kerestem újra és azt mondta,hogy ááá,ez még napok kérdése és,hogy este betelefonált a kórházba,hogy bementünk-e,azért nem hívott vissza. (persze,el is hiszem)Este 10-kor bementünk a kórházba és már 2 ujjnyira nyitva voltam, 1 körül már be is hívták. A szülés alatt nem volt vele gond,bár oxitocin és gátmetszés lett a vége, nem sok vizet zavart a jelenléte,nem éreztem a nagy gátvédelmet sem.

Mindezt úgy éltem meg nála,hogy a barátnőm,aki bejött a szülésemre, nagyon jóban lett vele,mondhatni barátok lettek(amit most sem értek...),és mégis ennyire közönyös volt, ahogy a barátnőm nővérével is. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
bumburka
Budapest IX. kerület
 
 
 
 


Csak negatív tapasztalatom van Kovács Dr.-rel szülés terén.
Nem elérhető telefonon - sürgősségi helyzetben se (és még neki áll feljebb, ha ezt felrója az ember).
Az emberi hozzáállása kb. 0.
És amit a honlapján ír, csupán marketing, kihasználja, hogy a legtöbb nő a természetességet szeretné, és nem akar gyógyszert szedni, és szeretne emberi támogatást egy ilyen fontos eseménynél.
Homeopátiás ismeretei arról tanúskodnak, hogy nem végzett ilyen tanfolyamot...
A szülésnél kb. csak burkot repesztett és varrt, előtte-utána ki tudja merre járt... Lelki támogatás meg...hát... ismét 0 (és még nem is beszéltem a kedves ,,húzásairól").
Ja, és teljesen úgy tűnt, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy az ember szenved, a varrást elég csúnyára csinálta, alig adott érzéstelenítőt, fél óráig szenvedett egy kis repedéssel.
A szülés levezetését igazából az általa javasolt szülésznő végzi (még szerencse), ő csak ,,van" valahol.
Szóval mindaz, amit ő elvileg képvisel a honlapja alapján (termeszetesnogyogyaszat.hu) csak kamu, valójában egy igen érzéketlen ember, akinél az látszik, hogy nem élvezi az orvoslást, emberekkel foglalkozást, (talán elege van?) csak ,,csinálja" (talán a pénzért?) - a szakma szabályai szerint szív nélkül.
Szóval soha többet Kovács Dr.-ből.
 
 


Ha már idetaláltam vmi miatt, leírom én is a tapasztalatom vele. Örülök, hogy nem került az életembe 4 évvel ezelőtt, hogy nem ismert fel egy méhenkívüli terhességet és nem is gyanakodott rá. Spontán vetélésként könyvelte el a vérzésem és nem hívott vissza kontrollra. Én jelentkeztem újra egy hét után, amikor még mindig véreztem. Akkor mondta, menjek be a kórházba, de ő be sem jött. Ügyeletes orvos műtött meg. Ennyi. Azt reméltem, én leszek a tanulópénz neki, de azóta úgy hallottam, hogy csak a komplikációmentes eseteket tudja kezelni, ha vmi gond van, akkor az Isten irgalmazzon, mert ő nem igazán ura a helyzetnek.
mamacici
Budapest
 
 


Sziasztok!
A Szt Imrében szültem az első babámat császárral és most augusztus 9-re várom a másodikat. Eddig a dokim Dr. Kovács Zoltán volt, másodiknak is őt akartam mert lehet nála császár után természetesen szülni. Ő júliusban szabadságra megy ezért nem tudott vállalni, a kórházi protokoll szerint szülés várható időpontja előtt 4 héttel és utána 2 héttel rendelkezésre kell tudni állni. Javasolt 2 kollegát, hogy kérdezzem meg elvállalnak-e de ő nem tud maga helyett biztosítani senkit.
Most nagyon csalódott vagyok és nem találok orvost hetek óta a Szt Imrében (akiket ő mondott egyből lepattintottak), már mindenkivel beszéltem. Lehet, hogy azért nem vállal senki mert nincsenek jóban Kovács dokival???
Vajon mi van a többi kismamával aki július-augusztusban nála tervezett szülni?
 


Hm,sajnálom,hogy így jártál vele!
A barátnőmet elvállalta,ám szülés előtt közölte,hogy a kiírt időpont előtt 2 héttel nem lesz 1 hétig.Őt egy doktornőhöz irányította,aki el is vállalta(bár jól lehúzta pénzzel már csak azért is,h.egy megbeszélésre elment,meg sem vizsgálta).Végül kicsit később szült,így itthon volt.
Nem csodálkoznék rajta,ha nem lenne jóban más dokikkal,még szülésznők is vannak,akik nem szívesen dolgoznak vele...bár nekem sincs ugye jó tapasztalatom,de ez most mellékes.A SOTE II-n is tudok dokit,aki szereti a természetes utat...nagyon emberi!
A Szent Istvánban van egy doki,aki az ismerősömet elvállalta szinte az utolsó pillanatban...2 császár után természetes úton szülte meg a kisfiát. Ha gondolod,utánajárok a doki nevének.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
bumburka
Budapest IX. kerület
 
 
 
 


Bumburka!
Köszönöm, nagyon kedves vagy. Ma egész nap a netet böngésztem, hogy kit nem hívtam még fel és sikerült elérnem Dr. Nyulasi Gábort aki elvállalt. Hurrááá! Remélem, hogy szimpatikus lesz, másfél hét múlva megyek hozzá és elfelejthetem az elmúlt hetek állandó bizonytalanságát. :-))))
 


Örülök! :) Róla jókat olvastam!!! :wink:
bumburka
Budapest IX. kerület
 
 
 
 


Meg tudnád adni a SOTE II-n dolgozó doki nevét, akit említettél, hogy szereti a természetes utat?
Köszi szépen!


Hm,sajnálom,hogy így jártál vele!
A barátnőmet elvállalta,ám szülés előtt közölte,hogy a kiírt időpont előtt 2 héttel nem lesz 1 hétig.Őt egy doktornőhöz irányította,aki el is vállalta(bár jól lehúzta pénzzel már csak azért is,h.egy megbeszélésre elment,meg sem vizsgálta).Végül kicsit később szült,így itthon volt.
Nem csodálkoznék rajta,ha nem lenne jóban más dokikkal,még szülésznők is vannak,akik nem szívesen dolgoznak vele...bár nekem sincs ugye jó tapasztalatom,de ez most mellékes.A SOTE II-n is tudok dokit,aki szereti a természetes utat...nagyon emberi!
A Szent Istvánban van egy doki,aki az ismerősömet elvállalta szinte az utolsó pillanatban...2 császár után természetes úton szülte meg a kisfiát. Ha gondolod,utánajárok a doki nevének.
limonade
Ajka
 
 


Meg tudnád adni a SOTE II-n dolgozó doki nevét, akit említettél, hogy szereti a természetes utat?
Köszi szépen!
Szia!
Dr. Várbíró Szabolcsnak hívják!
Magánrendelése:1074 Budapest, Károly krt. 13. -15. Hétfő 15-19 Tel.:1/320-4216
Én még rosszat nem olvastam róla. Ikreket is természetes úton szeretett volna világra segíteni,csak sajnos rosszul helyezkedtek a babák(a szobatársam volt az anyuka),és másik ismerősöm is nála szült.Nagyon emberi,keress rá fórumokon!!!!Remélem segítettem!!!

Hm,sajnálom,hogy így jártál vele!
A barátnőmet elvállalta,ám szülés előtt közölte,hogy a kiírt időpont előtt 2 héttel nem lesz 1 hétig.Őt egy doktornőhöz irányította,aki el is vállalta(bár jól lehúzta pénzzel már csak azért is,h.egy megbeszélésre elment,meg sem vizsgálta).Végül kicsit később szült,így itthon volt.
Nem csodálkoznék rajta,ha nem lenne jóban más dokikkal,még szülésznők is vannak,akik nem szívesen dolgoznak vele...bár nekem sincs ugye jó tapasztalatom,de ez most mellékes.A SOTE II-n is tudok dokit,aki szereti a természetes utat...nagyon emberi!
A Szent Istvánban van egy doki,aki az ismerősömet elvállalta szinte az utolsó pillanatban...2 császár után természetes úton szülte meg a kisfiát. Ha gondolod,utánajárok a doki nevének. :wink: :wink:
bumburka
Budapest IX. kerület
 
 
 
 


Nagyon szépen köszönöm!!
Szép napot!
limonade
Ajka
 
 


Kovács doktornak elég szélsőséges a megítélése, ahogy hallottam :) Én a negatívok táborát tudom erősíteni. Ismerősöm ajánlotta, mint természetességpárti orvost, így kerültem hozzá. Engem végig riasztott az a robotszerű, fura stílus, ahogy az emberekkel beszél, tényleg mintha egy bábu ülne előttem. Rezzenéstelen tekintet, merev arc, monoton, lassú hang... Nem a bratyizás a lényeg, de azért ne egy mozdulatlan fababa üljön ott előttem. Nekem a lelki gondozás részébe (amit hirdet magáról) ez nem fér bele, engem ez nagyon zavart, mert nem tudja elhitetni, hogy érzelmileg is felfogja, amit mondok neki.
az előző szülésem rossz tapasztalatai miatt érdekeltek a fájdalomcsillapító módszerek, kérdeztem az EDÁról, mint lehetőségről, de annak ellenére, hogy negyvenszer hangsúlyoztam, hogy NEM akarok EDÁt, csak tudni szeretném, hogy végszügség esetében létezik-e, mereven elzárkózott az egésztől, mintha egyenesen ördögtől való lenne, mintha nem léteznének olyan esetek, ahol elképzelhető, csak valami gyengeség jele lehetne kizárólag. Nekem ez nagyon rugalmatlan hozzáállást jelentett. És még azt sem volt képes érzékelni, hogy megnyugtatásra van szükségem, pedig részletesen elmondtam neki az első szülést.

Van nála valami idióta rendszer, hogy érkezési sorrendben hív be akkor is, ha időpontod van, így én úgy jártam vele, hogy öt percet késtem, még bent volt nála az előttem lévő, utána behívták az utánam következőt, aki előbb érkezett, majd nem engem hívott, hanem az időpont szerint még később következőt, aki szintén előbb érkezett, mert beült olvasni dolga nem lévén, mivel kint esett. Így én öt perc késés miatt több mint másfél órát vártam este úgy, hogy rohannom kellett volna haza a nagyobbat fektetni. Érzelmileg labilis állapotban ezen persze jól kiborultam, bőgve mentem be hozzá, majd rezzenéstelen arccal végighallgatva közölte, hogy késtem öt percet, nála ez a rendszer, lehet más orvost is keresni, és ha akarom, ma nem kell fizetnem, majd a végén elárulta, hogy egyébként pont 1 hónap szabin lesz, mikor szülök. Mindezt majdnem félidősen. Köszi.

Szóval lehet, hogy ha semmit nem kell csinálni a szülés közben, akkor profi, de nem bízom benne, hogy ha bármi miatt szükségem van rá, akkor is az lenne...
 
 


Igazából azért döntöttem úgy, hogy kommentelnék, mert kicsit igazságtalannak érzem az eddigi véleményeket.
Tény, hogy nem egy vicces pofa a Doktor Úr, de tényleg mindig minden kínomat meghallgatta a 9 hónap alatt, és én problémás eset is voltam (alacsony AFP, szívizom-megvastagodást vettek észre a 16. héten, amik a Down-kórra utalnak, majd ezek után kiderült, hogy nekem van pajzsmirigytúlműködésem, ami miatt meg a babának lehetett volna idegrendszeri fejlődési rendellenessége). Telefonon nem hívtam soha, ha kérdésem volt, akkor sms-t írtam, de mindig 1-2 órán belül válaszolt. Mindig kedves volt és segítőkész. Persze nem vigyori, meg pajtizós, de én nem is havert kerestem, amikor a kisfiam vártam, hanem egy olyan szülész-nőgyógyászt, aki nem erőszakol rám mindenféle hormont, gyógyszert, terhesvitamint és a szülésnél pedig mindent megtesz, hogy elkerüljük a császárt.
A szülést tényleg nagyon szépen kísérte végig, nagyon sokat segített a szülésznővel együtt (Kondor Kata). És tényleg hagyta, hogy minden menjen a maga útján és a végén megszületett az egészséges és szép kisfiam. Hálás vagyok neki, hogy nem lett császár a vége..
A gyermekágyon pedig naponta 2x meglátogatott, és ha a folyosón futottunk össze, akkor is érdeklődött irántam.
Szóval én tényleg szívből ajánlom Őt, mert nekem csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
:D
abdulero
Pécel
 
 


Én most szültem nála, és nagyon elégedett vagyok! Valóban nem jópofizott, de nem is felsőbbrendűsködött vagy fontoskodott. Éjjel 1-kor már megérkezett, pedig hajnal 6-ra szültem csak meg, egyébként vízben. Végig nyugodt és kedves volt, harmonikusan összedolgozott a bábával (Gabival), hagyott engem, és hagyta a szülést - de jelen volt, kísért, biztonságot adott, kommunikált. Amikor meg lépni kellett, rendkívül rugalmasan és empatikusan viselkedett velem. Azt a ritka orvosi hozzáállást tapasztaltam a részéről, hogy tiszteli (nem pedig tárgyként kezeli) a szülő nőt. A férjemet különösen is lenyűgözte, hogy orvosként hogy lehet valaki ennyire alázatos.

Az első babámnál is hozzá jártam, de sajnos ott a szüléskor (nyár volt) szabira ment - aminek az időpontjáról egyébként jóval előtte, mobilon is külön megkeresett! Most, a második szülés után még jobban sajnálom, hogy így alakult, mert össze se lehet hasonlítani a két élményt - és a két orvost! (Az ügyeletes orvos "Nyomjon, cica!" felszólítása még most is a fülembe cseng...)

Fapofa, lehet. De úgy is mondhatjuk, hogy úriember. Nekem legalábbis az, a sok bumfordi orvos után. És nem veszi fel huszadszorra sem a mobilt, lehet. De úgy is mondhatjuk, hogy határokat kell szabnia - én is utálom, ha itthon egész nap csöng a férjem munkahelyi telefonja. (Épp ezért én életmben mindössze egyszer hívtam, de akkor fölvette.)

És egyébként a legelső találkozásunk még sztk-ban történt - akkor nagy bajom volt, de mélyen emberi és profi orvosi ellátást kaptam tőle mint ügyeletes orvostól.

Szóval ezek miatt fogok hozzá járni majd a harmadiknál is... :)
tikki
Budapest I. kerület
 
 


szisztok! Lenne egy kérdésem! Én a Kovács dokihoz jártam anno és nagyon meg voltam vele elégedve! bár a szülést sajnos nem ő vezette le , mert éppen külföldön volt, de minden rendben ment! most ismét babát várok és szeretnék menni hozzá, de a honlapon kiírt telefonszám a bejelentkezéshez nem jó és nem tudom elérni!
Ha valaki megadná a jó számot nagyon megköszönném!

KépKép

Lilypie - Personal picture  Lilypie Terhesség tickers

csilli83
Dunaharaszti
 
 


egyébként én is smsben tartottam vele a kapcsolatot és amikor gond volt és írtam neki rögtön hívott! Szerintem maximálisan jó fej, mi tegeződtünk végig és tényleg semmi rosszat nem tudok mondani!

KépKép

Lilypie - Personal picture  Lilypie Terhesség tickers

csilli83
Dunaharaszti
 
 


Igazából azért döntöttem úgy, hogy kommentelnék, mert kicsit igazságtalannak érzem az eddigi véleményeket.
Tény, hogy nem egy vicces pofa a Doktor Úr, de tényleg mindig minden kínomat meghallgatta a 9 hónap alatt, és én problémás eset is voltam (alacsony AFP, szívizom-megvastagodást vettek észre a 16. héten, amik a Down-kórra utalnak, majd ezek után kiderült, hogy nekem van pajzsmirigytúlműködésem, ami miatt meg a babának lehetett volna idegrendszeri fejlődési rendellenessége). Telefonon nem hívtam soha, ha kérdésem volt, akkor sms-t írtam, de mindig 1-2 órán belül válaszolt. Mindig kedves volt és segítőkész. Persze nem vigyori, meg pajtizós, de én nem is havert kerestem, amikor a kisfiam vártam, hanem egy olyan szülész-nőgyógyászt, aki nem erőszakol rám mindenféle hormont, gyógyszert, terhesvitamint és a szülésnél pedig mindent megtesz, hogy elkerüljük a császárt.
A szülést tényleg nagyon szépen kísérte végig, nagyon sokat segített a szülésznővel együtt (Kondor Kata). És tényleg hagyta, hogy minden menjen a maga útján és a végén megszületett az egészséges és szép kisfiam. Hálás vagyok neki, hogy nem lett császár a vége..
A gyermekágyon pedig naponta 2x meglátogatott, és ha a folyosón futottunk össze, akkor is érdeklődött irántam.
Szóval én tényleg szívből ajánlom Őt, mert nekem csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
:D

Lehet, hogy neked írt is és felvette a telefont ! Nekem nem vette fel sosem a telefont, és engem is 20. hétben pattintott le, hogy ő elmegy nyaralni júliusban, holott előtte, úgy vállalat, el hogy akkor biztosan lesz.
Emberileg és a hozzáállása is nulla volt.
 
 


Sajnos nekem is negatív tapasztalataim voltak vele..Megbántam, hogy őt választottam orvosnak, a Szent Imrét is jobb lett volna messziről elkerülni..
A terhesgondozás alatt telefonon a hölgyet (Dórát) időpontegyeztetés céljából nehezebb volt elérni ,mint a miniszterelnököt..Nagyon felidegesített minden alkalommal. Az állandó csúszás a magánrendelésén rendszeres volt. 36 hetesen már nem egy leányálom másfél órát üldögélni a rendelőjében. Meg egyébként sem.
A szülés előtt a 38.héten reggel 9-délután 17-ig bent bóklásztunk a kórházban, UH-n, várni kellett rá, megvizsgált, nst-re küldött, mindezt 1 óra alatt el lehetett volna intézni, de ő állandóan eltűnt, magasról tett arra, hogy esetleg foglalkozzon velünk, mondjuk mert már alig álltam a lábamon. A vajúdás alatt nem sokszor láttam..
A természetességből én sem érzékeltem sokat, legfeljebb annyit, hogy nem gyógyszert írt fel, hanem egy méregdrága, külföldről beszerezhető homeopátiás szert ajánlott.. A szülés nagyon rossz élményként maradt meg bennem, őt nem sokat láttam, gyakorlatilag kierőszakolták belőlem a gyereket a kórházban mindenféle protokollra hivatkozva. Mikor valamibe nem akartam beleegyezni, közölte, hogy akkor mehetek ahova akarok, ő nem vállal el, és egyébként is mi nem értünk ehhez az egészhez, ne okoskodjunk..Végül császárral szültem sajnos, mert mondvacsinált indokkal nem voltak hajlandók megvárni, míg magától beindul a szülés.Bánom az egészet, mert úgy érzem a nagy természetesség hirdetése közben -ami szerintem részéről és a kórház részéről is- kamu, elvették tőlem a természetes szülés lehetőségét..
miskane
Pécs
 
 


Sziasztok!
Nála szültem a Szent Imrében. Nem ajánlom sem őt, sem a kórházat senkinek!
Azt hirdeti magáról, hogy temészetesség híve, ez abban merül ki nála, hogy mikor be kellene avatkozni sem teszi meg. Furcsa, hideg stílusa van.

A Kórház úgy hirdeti magát, mint egy természetes szülés párti hely. Nos akinek olyan szülése van, ahogy nagykönyvben megvan írva, megy minden, mint a karikacsapás, akkor valóban nincsenek felesleges beavatkozások, és megszületik simán a bébi.  De ehhez meg minek a kórház? De ugye ezt senki nem tudja előre, hogy milyen szülése lesz...Szóval igyekeznek alacsonyan tartani a császár számát, hogy jól mutasson a statisztikában, hogy ők milyen természetesek. Amikor meg tényleg műtét kellene, helyette belehajszolják az embert egy erőltetett szülésbe.
A magzatvíz elfolyása után 36 órával indították a szülésem! Azt hiszem ez mindent elmond a helyről.
Ott születik a legtöbb  oxigénhiányos gyerek, kérdezzetek meg egy dévény tornászt.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó