Új privát üzeneted érkezett!

Információt szeretnék kapni Dr.Bokor Attiláról, eddig csak jókat hallottam róla.

WH
wh
 
 


Szia!
Látom elég rég írtál, de ha még nem késő:
hihetetlenül lelkiismeretes orvos, türelmes, kedves, elmagyarázza, amit esetleg nem értesz, mindennek a végére jár, hogy biztosra menjen, szóval csak jókat tudok mondani róla. Több ismerősöm is jár hozzá, ugyanez a véleményük.
Az elérhetőségeit megtaláltad már a neten gondolom, de ha nem, akkor írj és elküldöm.
Üdv
A

wh írta:Információt szeretnék kapni Dr.Bokor Attiláról, eddig csak jókat hallottam róla.
 
 


hozzá küldött az orvosom endometriózissal, állítólag kevesen tudják azt amit ő, mert külföldön tanulta a laporoszkópos műtést ( amikor nem felvágnak, csak kis lukakon keresztül műtenek) . szóval nagyon meg vagyok vele elégedve, türelmes, gondos, és a műtét is jól sikerült, már a pozitív terhességi tesztre gyúrok, amiről eddig álmodni sem mertem a betegségem miatt:)
szóval ajánlom nektek is őt!
 

 
 

Bokor dr. magánrendelésével kapcsolatban, valaki tudna nekem segíteni, megtudná mondani, hogy mi mennyibe kerül?
Vizsgálatok: rákszűrés, uh, tanácsadás, terhesgondozás stb.
Nagyon örülnék ha valaki tudna válaszolni! :D
Szimpatikusnak és nagyon jó orvosnak tartom :!: :!: :!: :D
Előre is köszi!!!
Vendég
 


Sajnos jót erről az emberről nem tudok írni /orvosnak nem nevezném, az állatokat pedig jobban becsülöm annál, mint hogy ezt annak tituláljam!/, nem hozzá küldtek, de aki az orvosom nem operálhatott meg, sőt "véletlenül"akkora jegyeztek elő, mikor a saját orvosom bent sem volt.
Egy egyszerű cisztám volt, dr bokor attila eltávolította mindkét petevezetékem, így nem lehet gyerekem, csak lombikkal, amikor kérdőre vontam, akkor megrántotta a vállát és annyit mondott "így járt". Pedig előre fizettem és nem is keveset.
Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy kerülje el!!!
Véletlen hallottam, hogy a saját dolgozóik is más intézménybe mennek megoperáltatni magukat, talán nem véletlen!!!
 


kbetty23
Én mondjuk ezt nem hiszem el.........
Szerintem csakúgy nem távolította volna el mind a két petevezetékedet, annak oka volt :!: :!: :!: :!: :!:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Előre el sem fogad pénzt én úgy hallottam! Én nagyon jó orvosnak tartom, benne bízom meg maximálisan, nagyon érti amit csinál. Nekem is kivette az egyik petevezetőmet és bélresectiom is volt, de nem hiába! Szakmailag nagyon elismert orvos, sokan keresik és sok mindenkinek tud is segíteni! Nagyon örülök, hogy rá találtam!
 
 


[color=darkblue:fb6e828331][/color:fb6e828331] :twisted:

Dr. Bokor Attiláról:

Mit lehet mondani arról az orvosról, aki a saját magánrendelésérõl elküld úgy egy beteget, hogy meg sem vizsgálja, csak azért, mert õ maga "megcsúszott" a rendeléssel????
Elõször is a bejelentkezéstõl számítottan 3 héttel késõbbre kaptam idõpontot -mondjuk már akkor is nem túl kedvesen közölte az asszisztens, hogy ha sürgõs, akkor lehet másik orvoshoz fordulni! Tehát akkor ha baj van, fel is lehet fordulni a doktor úr szerint, de ezt még valahogyan kivártam! Amikor eljött az idõpont, elõtte felhívtam õket, nehogy elfelejtsenek, de közölték jöjjek, mert én leszek aznap az utolsó. Mentem idõre. Mikor bemegyek, az asszisztens nem köszön, a váróteremben még ezren ülnek elõttem, egy szemben várakozó beteg keresi a tekintetemet és megértõen rám mosolyog, amikor látja, hogy nem köszön az asszisztens. Várok. Már látszik, hogy a doki megcsúszott, hiszen én mentem utolsónak és idõre. Eltelik fél óra, közben elfogynak elõttem a betegek. Éppen én következnék végre. Valaki csenget és bejön. Újabb beteg. Ekkor kijön a doki a rendelõbõl és megkérdezi az újonnan érkezett beteget, hogy "Te hányra jöttél?" Õ válaszol: "fél háromra". A doki: "Ok. Akkor csak odaszólok a még itt lévõ várakozó betegnek, hogy ne várjon, adok neki új idõpontot". És jön felém és elnézést sem kérve mondja, hogy most be kell fejeznünk a rendelést és õ ad nekem új idõpontot! Mondtam, hogy ne adjon, mert úgysem megyek többet! Azt gondolom, hogy az olyan orvos, aki az utolsó, idõpontra érkezett beteget a saját hibájából nem fogadja, mert éppen sürgõs dolga akadt egy "bennfentessel", az szakmailag is éppoly szar lehet, mint amilyen emberileg!!!!! Én nem ajánlom senkinek ezt az orvost, akármilyen híre is van! Ez nagyon megalázó és embertelen viselkedés volt tõle. Biztosan nagyon el van kapatva! Remélem, találok szakmailag és emberileg is jobbat nála, akinél nemcsak a pénz számít, hanem az emberség is!
 
 


Sziasztok!
Viszonylag új Kistarcsán, még benne van a bizonyítási vágy, ami jó.
De az ikreket inkább kiszedi valami mondvacsinált indokkal, ebből én arra következtetek, hogy biztonsági játékos.
 
 


csak sajnos a pénzről szól nála, 3 perc és 25 ezer ft. Gusztustalan.

pipa72
Dunaföldvár
 
 


Tényleg minden csak a pénzről szól...Nagyon sokan istenítik...tény, hogy sok nőn segített. De akkor némelyiknek miért nem adta meg a lehetőséget? Megértem, ha elvan csúszva, de ez ne erről szóljon már...hogy meg sem hallgat, nem is figyel rám, lekezelő....pár perc 20 ezer?  Szomorú.....
noncsika199001
Budapest XI. kerület
 
 


Valóban 20.000Ft alig 5 perc alatt, amit más tb rendelésen is leírt.Szerintem nem kicsit húzós olyan vizsgálatért,ami egy ultrahangot sem tartalmaz.Nem jutottunk egyről a kettőre.Várólista 13 hó.
luca3500g
Szeged
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó