Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Első babócánkat a János Kórházban szültem, de sajnos rosszak a tapasztalataim.
Most még a gyermekgyártás fázisában vagyunk :D , de mielőbb szeretnék lakhelyünkhöz közeli kórházban orvost keresni. Az ÁEK-ról és a MÁV-ról jókat hallottam, de sajnos nem ismerek ott egy orvost sem. Az ÁEK-nál a Zilahy-ról olvastam jókat, a MÁV-ban Dr. Pető Zsolt bizonyult szimpinek :lol: . Nem tudom, jó nyomon járok-e.
Tudnátok segíteni?
(Fontos lenne, hogy a magánrendelője Budapesten legyen.)
Előre is köszönöm!
Üdv.:
Móni


Szia! Én is hasonló vonalon keresgélek, remélem kapunk valami jó tippet :) Csilla
Vendég
 


Szia! Én is hasonló vonalon keresgélek, remélem kapunk valami jó tippet :) Csilla
Vendég
 

 
 

Móni, aktuális még az orvoskeresés, vagy már találtál valakit?
Vendég
 


Hello

Csatlakoznék én is a babaneten fórumozók táborába, bár nehéz dolgom van mert látszólag itt mindenki mindenkit ismer, és már rég nem a megjelölt témában beszélgetnek.

Azért írok most mert én a babagyártás fázisában járok a párommal, de már most szeretnék egy orvost találni, mert a jelenlegire a legmegfelelőbb kifejezés, hogy komolyatalan.
Mivel hosszas nézelődés után a MÁV kórházban szeretnék szülni, gondoltam rákérdezek te találtál -e már orvost aki szimpi, és ha már Móninak nem is, nekem tudnál segíteni...

Köszö előre iscscsi írta:Móni, aktuális még az orvoskeresés, vagy már találtál valakit?
 
 


Szia Pingi! Üdv a Babaneten :)

Én találtam egy doktornőt, már régebben is hozzá jártam de a Nagy EÜ Reform idején bezárták a kórházát és elvesztettem szem elöl. Most tök véletlenül megtaláltam a magánrendelőjét, és kiderült, hogy a Máv-ban dolgozik :lol: Nem kicsit örülök!!!! :lol: :wink: :wink:
Érdekes lehet számodra, vagy férfi orvost szeretnél?

Csilla
Vendég
 


Szia Csilla

Nem kikötés számomra, hogy az orvosom férfi vagy nő legyen...volt már ilyen is olyan is.
Nem a nemén múlik.

És te végül akkor magánrendelésekre jársz hozzá?
Nekem csak az lenne a lényeg hogy komolyan vagyen, és szánjon rám időt.
Nehéz téma ez az orvos választás...
A jelenlegi orvosom is hölgy, csak állandóan kiscsillagnak meg angyalkámnak nevez (lehet, hogy berögződés mert tini-nőgyógász is), de attól persze lehet jó szakember. Azonban nem tehetek róla hogy ez engem megőrít. :x

Fogalmam sincsen hogyan válasszak orvost...főleg ha valóban nem jön meg hétvégén és már sikerült is a pocaklakónak megfoganni.
Aztán ha megvan az orvos akkor mit mondjak, jó napot kívánok, babát várok és ez alkalomból lecserélném az orvosomat, volna szives foglalkozni velem? Ez olyan komolytalan...
Pedig én csak felelős döntést akarok hozni.
 
 


Szerintem elég ennyi is: Jó napot kívános, babát várok, volna szíves foglalkozni velem? :) Nem kell túlparázni ezt a kérdést.

Orvost választani tényleg nehéz, főleg mert elég szubjektív kérdés. Hába ajánlok valakit aki nekem szimpatikus, lehet hogy neked nem lesz az.
Szóval neked kell tudnod, mit tartasz fontosnak egy orvosban.

Igen, én a magánrendelésre járok. Nem kell parkolóhelyet keresgélnem a kórház körül és parkolási díjat fizetnem, időpontra megyek és pontosan sorra is kerülök, ráadásul hozzánk közelebb is van. Anyagilag meg szinte mindegy.
Vendég
 


Szia!

Én nekem nagyon jó tapasztalataim vannak egy orvossal kapcsolatban, aki mind a két általad említett kórházban dolgozik Kiss Attila Andrásnak hívják és nagyon rendes. Szerintem érdemes megkeresni.

Sok sikert!
 
 


Sziasztok!

Én a Zilahinál szültem a lányomat tavaly, és tavasszal a tesót is nála fogom :D Én nagyon szeretem, alapos, lelkiismeretes, odafigyel rám, remélem majd a többi babát is szülhetem nála!
Vendég
 


Sziasztok!

Én Tidrenczel doktornál szültem a kislányomat, és maximálisan meg voltam vele elégedve mind emberileg, mind anyagilag.

Kép
 
 


:D Sziasztok,én is kérnék segitséget tőletek.6 éve szültem,azóta minden megváltozott.Most megint szülés elött állok,de nem tudom a "tarifákat".Mi a szokás,dokit vagy szülésznőt kell választani?Tudtok esetleg valakit ajánlani a Máv korházban,mert nekem is ez lett a szimpatikus korház.Köszi sziasztok.
 
 


Sziasztok!

Én Koós-Hutás Piroskánál szültem mindhárom csemeténket (1997, 1998, 2001). Teljesen korrekt. Az érzékeny lelküeknek nem ajánlom, mert elég katonás astílusa, de szerintem ez kell is egy szülésznél. Én meg vagyok elégedve Vele. Ja, és sebész is egyben, ami szintén nem árt...
Egyetlen bibi: már csak magánrendelése van, a Moszkva tér mellett. (Férjem MÁV-os, így ez nekünk nem mindegy anyagilag sem...)
Viszont nem akarok váltani, így ha minden ok, a negyedik babát is nála fogom szülni... :)

Viszont rémisztő dolgokat hallottam/olvastam az átalakított MÁV kórházról. Nekem már a 2001-es (akkor született a 3. csemete) "modernizálás" sem tetszett, olyan rideg és barátságtalan lett a szülőszoba! Most meg állítólag tele van mindenféle műszerekkel, vezetékekkel, és totál műtő kinézetű az egész! Remélem, ha tényleg aktuális lesz a dolog, 4. babánk is követi a bátyjait, és max. 2 óra alatt lerendezzük a szülés-dolgot...

Tényleg nem lehet szülésznőt választani?!?

Attól meg egyenesen rosszul lettem, hogy tápszert adnak az újszülötteknek! Abban a kórházban, amely Magyaroszágon az elsők között lett BABABARÁT?!?...
(Amúgy meg teljesen természetes dolog, ha egy újszülött az első napokban nem szopik még igazán, hiszen a szülést követően több nappal indul csak be a tejtermelés igazán!)
Pont az volt a szimpatikus nálu, ogy rém természetesen viszonyultak a dolgokhoz -hiszen a szülés-születés egy természetes folyamat.

Remélem, azért jót is tudtok mondani/írni...

Kíváncsian várom a friss infókat! :)
 
 


Sziasztok!
Infokat gyűjtenék Dr. Szabó György-vel kapcsolatosan. Most kb. 6 hetes terhes vagyok.
Első gyerköcünket a MÁV-ban szültem, de sajnos az akkori dokim elment onnan és jelenleg nagyon borsos áron rendel a MOM-ba, illetve végzi a szüléseket a Szent Imre Kórházban.
A Szabó dokiról eddig csak jókat hallottam. Ha valaki tud róla bármit, kérjem írja meg.
Köszi
Lolamama
 


Sziasztok!

Hát elhamarkodott volt a korábbi levelem. Nagyot változott minden. Közben elkezdtem új orvost keresni. Olyat, akinél nem a pénz számít. Fiatal még, nem "rontotta el az élet", és ami a legfontosabb: LELKIISMERETES. Nekem a volt MÁV-ból egy szülésznő ajánlotta Dr. Szigeti katalin doktornőt. Van v.kinek infója róla?
 
 


Sziasztok

Korábban írtam..még orvosválasztás előtt.
Azóta már megtaláltam a dokimat.
Dr. Gulyás István.
A magánrendelésére járok, elviselhető a tarifa, ennél többet is költök buuta dolgokra,majd ezentúl átcsoportosítom a költségeket.

De pl. a köv vizsgálatra a kórházba kell mennem.

Elégedett vagyok vele emberi és orvosi szempontból is. Kérdez, meghallgat. Nem kapkod. És mindezt teszi úgy, hogy nem évek óta vagyok a betege, a terhessségem eleje óta ismer csupán.

Azt azonban kétségbeesve olvasom, hogy nem lehet szülésznőt választani? Ez tényleg igaz? Tud erről valaki valami frisset mondani?

Ez azért aggaszt, mert személyes véleméynem szerint a jó szülésznő még tán fontosabb mint a doki...
Egyébként ha esteleg lehet, akkor hogyan kell választani? És mikor? Bizonyára korai még ezen gondolkodnom..bááár, olyan gyorsan repül az idő, az első trimeszter úgy ment el hogy még épphogy felocsúdok hogy babánk lesz :oops: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
 
 


szkitty írta:Sziasztok!

Hát elhamarkodott volt a korábbi levelem. Nagyot változott minden. Közben elkezdtem új orvost keresni. Olyat, akinél nem a pénz számít. Fiatal még, nem "rontotta el az élet", és ami a legfontosabb: LELKIISMERETES. Nekem a volt MÁV-ból egy szülésznő ajánlotta Dr. Szigeti katalin doktornőt. Van v.kinek infója róla?


Szia!
Én ismerem a doktornőt, 3 hónapja találkoztam vele az ügyeleten sajnos. Nagyon aranyos kedves doki, de szakmailag nem éreztem túl felkészültnek. TÖbb kérdésre nem tudott válaszolni, ami a rendes orvosomhoz képest kicsit fura volt.

Én a oszt. vezető orvosnál fogok szülni, hozzá járok terhesgondozásra is.

Üdv, K
 
 


Sziasztok!

Én ugyan nem a MÁV-ban szültem, de az orvosom januárban átment a MÁV-ba a Schöpf-méreiből, Dr. Bálint Koppány. Csak jót tudok róla mondani, nem a pénzre hajt, akkor még nem volt magánrendelése, nem tudom azóta van-e, de ő azt mondta, hogy a 12. hétig nem is kér semmit, utána meg amennyit gondolunk... Nagyon lelkiismeretes orvos, én veszélyeztetett voltam, bármikor, akár éjjel is hívhattam, sose volt gond. Nagyon tudom mindenkinek ajánlani!
 
 


Sziasztok!
Én a 2009. júliusi babaváróktól vagyok, csak benéztem, és láttam, hogy Lolamama éppen az én dokim felől érdeklődik.
Lolamama!
Én a Szabó dokihoz járok, nagyon jó orvosnak találom és nagyon etikusnak. Sajnos nyáron már volt egy missed ab-m, és akkor is nagyon rendes volt velem, külön pénzt el sem fogadott a műtét után. Mindent elmagyaráz, minden kérdésre válaszol és jól felszerelt a rendelője is. Az asszisztense pedig egyenesen tündér. Szóval én csak ajánlani tudom.

Kép
 
 


Kedves Sunset.

Írtad,hogy a MÁV-ban az osztályvezető főorvosnál fogsz szülni. Megkérdezhetem,hogy most ki ott a ovez főorvos?
Mikor én szültem ott ( 2 éve ) akkor Dr: Vermes Gábor volt.
Igaz én Dr: Várady Zoltánhoz járok akit jó szívvel akjánlok minden kedves kismamának meg annak is aki még nem kismama.

Sziasztok: Maya

Maya


Sziasztok!

Régi-Új felhasználó vagyok, most kezdtem el fórumozni,
2009 Júliusában szülök. Jerger dokihoz járok viszonylag új a kórházban, ismeri valaki?
Esetleg tudtok mondani valamit a kórházról?
Elnézést hogy itt kérdezem, de az ÁEK-s topicban leginkább már csak a babákról esik szó :)

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Krikalap, nem tudom olvasol e még. Én az ÁEK-ban szültem tavaly novemberben. Szerintem jó kórház. A szülőszobák (legalábbis az újak) nagyon szépek tiszták, többféle módon lehet vajjúdni pl van fürdőkád is. 3 ágyasak a szobák miután már megvan a pici. Az első éjszaka elviszik a piciket, de utána veled lehet végig.Minden szobához külön fürdő és wc van. Nem tudom mi érdekelne még. Ha olvasod ezt nyugodtan írj majd idenézek van e kérdésed.

SzKitty, én is Sziget Katalinnál szültem. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Sunsettel nem igazán értek egyet, de ember válogatja kinek jó és kinek nem :)

Anita

 


Sziasztok!

Bátorkodom ide beírni, férfi létemre. :-P

Feleségem, Judit most 16 hetes kisbabánkkal. :) Újpesten lakunk a Káposztásmegyeri úton. Szeretnénk a segítségeteket kérni. Úgy tudjuk, hogy mi az ÁEK-ba, pontosabban a régi MÁV kórházba vagyunk területileg illetékesek. Sajnos orvost kellett váltanunk, mert a régivel nem voltunk megelégedve, másrészt el is ment a kórházból. Viszont most itt állunk tanácstalanul (és doki nélkül), kit válasszunk orvosunknak?
Nagyon örülnénk neki, ha tudnátok friss infót adni, hogy kit ajánlanátok tiszta szívvel! Olyan dokit szeretnénk, aki az ÁEK/MÁV kórházban dolgozik. Én már nagyon szeretném "biztos kezek" között tudni őket.
Köszönjük előre is.

Ervin és Judit
ervin
Budapest
 
 


Szia Ervin!
Én már írtam itt egyszer a Dr. Szabó Györgyről, a Nyugati téren van a magánrendelése.
Szerintem lelkiismeretes orvos, én nála fogok szülni.
Ha szükségetek van más infóra is, priviben szívesen válaszolok.

Kép
 
 


Kedves Katy76,

köszönöm a választ, és két hét múlva be lettünk írva a Szabó Györgyhöz, kösz a tippet. Remélem meglesz az összhang.
ervin
Budapest
 
 


Sziasztok!

Augusztus 15-re vagyok kiírva, és a Dr. Török Miklóshoz járok terhesrendelésre. Tud valaki valamit róla? Egyik topikban sem nagyon találtam róla semmit.( Milyen nála szülni?)
 


Sziasztok!

Én teljesen új vagyok, és a 28. héten járunk a babámmal. Az ÁEK-ban fogok szülni, és Dr. Vermes Gábor György a dokim. Tud esetleg valaki róla mondani valamit? Én eddig meg voltam vele elégedve, de ahogy közeleg a szülés ideje, egy kicsit parázok, mert nem voltam még ilyen helyzetben.
És az anyagi vonzatáról meg szintén nem tudok semmit...Valakinek van valami tapasztalata mostanában, hogy mennyit kért a doktor úr?
Köszi előre is!
 


Sziasztok:)))
igaz én mostanában nem fogok szülni, de még is bajban vagyok mert a régi orvosom T.Zsolt sajnos már csak magánrendelésen tud fogadni, mivel nincs már a mávban, viszont hát nem is az hogy spúr lennék, de ha nem kötelező nem szeretek fizetni egy két perces vizsgálatért ezreket. szoval most új orvost keresek, de mindenkinél csak neveket látok, és hiába keresek rá nem találom őket vagy csak a magánrendelést. esetleg ha valaki tudna nekem ajánlani orvost akinél a későbbiekben majd szülni is tudok és elküldené nekem a telefonszámát vagy a rendelési idejét a mávban priviben azt nagyon szépen megköszönném:))))további szép estét mindenkinek:)))


Sziasztok!

Én új vagyok az oldalon, és orvost keresek, lehetőleg az ÁEK-ban. Tudja esetleg valaki, hogy Skriba Eszter doktornő ott dolgozik-e. És ha igen, hogy lehet a magánrendelését megtalálni.

Előre is köszönöm!
 


Sziaasztok!

Telefonka - Ha nézed még én úgy tudom hogy az áek-ben van még, de többet nem. Esetleg gyere át a másik Áek-es forúmba, mert ott nagyobb a pörgés és lehet van aki pont hozzá jár.

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=http://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! Én egy éve a Dr. Szigeti Katinál szültem és ha még egyszer babát fogok várni akkor csak és kizárólag nála szeretnék szülni! Lelkiismeretes, kedves, és nem pénzéhes. Pedig adtam neki munkát rendesen, diabéteszesen, a szüléskor meg túlhordással, összekakilt magzatvízzel, nem ható epidurállal és végül császárral. Másnap vigyorogva megbeszéltük, hogy belőlem tanulmányt lehetne írni. Egyébként az ismerőseim közül akik ismerik, mindenki csak jót tud mondani róla!


telefonka: ha még esedékes én is Skirba Eszter dr nőnél szültem tavaly és végtelen rendes aranyos és alapos :D én úgy tudom hogy már nincs ott de a magánrendlésére járok én is ami a Blahánál van hú nem tudom melyik kórház is van ott.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni, hogy hol érhetném el Szigeti Katalin dr.nőt?
Váltani szeretnék, de már a 21. hétet taposom, és mindenképp nő orvost választanék. :lol: (tudom, hogy sokan nem vállalnak már félidőn túli kismamikat:cry:)

A szakrendelőben van rendelése, vagy már magánrendelője is van?

Előre is köszi a választ.
 


Sziasztok!

Nem nagyon ismerem a MÁV kórházat, és az ott dolgozó orvosokat, de SAJNOS egyel volt szerencsém találkozni.
Az illető Dr. Bálint Koppány. Nem szeretnék hozzászólásommal befolyásolni senkit, de a tapasztalatomat azért megosztom veletek.
7 hetes terhes voltam mikor egyik éjszaka vérezni kezdtem, bementünk az ügyeletes MÁV kórházba, ahol a dokor úr megvizsgált. Kb. 2 perc után közölte velem, hogy álterhességem van, nem látható semmiféle életjel, sem magzat és biztos hogy már nem is lesz, tehát még aznap éjjel feküdjek be a kórházba és megcsinálja az abortuszt.
Mindezt iszonyatos stílusban.
Szerencsére nem hallgattam rá, majd másnap elmentem a saját orvosomhoz, aki azt mondta minden rendben van. Pár napra rá dobogott a kicsi szíve:) Azóta eltelt kilenc hónap és a napokban fogok szülni. Egész eddigi terhességem alatt minden a legnagyobb rendben volt. De ha Dr. Bálint Koppányon múlik akkor aznap megcsinálja az abortuszt és elveszi tőlünk ezt a kicsi életet akire mindennél jobban vágyunk! Tehát csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nem tudom milyen az az orvos aki minden gondolkodás nélkül képes lenne megcsinálni egy abortuszt. Illetve ha valaki hasonló helyzetbe kerül akkor mindenképp forduljon még legalább egy másik orvoshoz véleményért , tanácsért, mert nem minden úgy van ahogy azt az orvosok gondolják.
Remélem sikerül ezzel a pár sorral segítenem valakinek a döntésben.
 


muki 2010.... engem megdöbbentettél!!!! Biztosan nem hagytam volna ennyiben, legalább felhívtam volna az a mészárost!!!!! Ez borzalmas!!!!%!!

Kép
Kép
Kép
 


muki
én is így jártam 10 hetesen és bár nekem azt adta be a doki (Uzsóki kh) hogy kiürült a méh és már csak 5 hetesnek megfelelő a mérete...és maradjak bent befejező műtétre...
az volt a szerencsénk hogy nem merte bevállalni hogy ezt uh nélkül csinálja miután az adataim felvételekor kiderült hogy nővér vagyok... mikor nem tudta a gépet bekapcsolni segítséget kellett hívnia és a másik orvos szerencsére nem volt ilyen szakmai analfabéta és közölte hogy "ott a gyerek minden ok!"

most 23 hetes vagyok és ezek után különösen ideges hogy kit válasszak orvosomnak mert úgy hogy kicsit bele is látok szakmailag még borzalmasabb a látvány...
pláne ha van egy aki után a fórumon kérdezek vagy olvasok tuti találok mindenkiről rémisztő sztorikat
szóval most vagyok azon a ponton hogy teljesen kétségbe vagyok esve...
menion
Budapest
 
 


Menion: sajnálom, hogy ez történt veled, mostanában sokat hallok ilyeneket, nem igaz, hogy ennyire nem tudnak oda figyelni ránk. Hiszen nekik is érdekük.

Az ÁEK-ben keresnél orvost, én a T. Zsolthoz járok és igenis ott van még a kórházban és egy nagyon lelkiismeretes doki, én nagyon szeretem, kislányomat is nála szültem. A II. kerültebne van magánrendelője.
Neki is akadnak rémesztő sztoriai, de nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek fele az meg amit kap. Valaki szószátyár dokit keres aki dumál folymatosan mindenről, valaki olyat aki a lényeget elmondja, ha kérdezel válaszol szivesen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
 
 


Sziasztok!

Én csak ajánlani tudom Dr. Spánik Gábort. Ha ő nincs akkor az első babámnál komoly problémák lettek volna - nem ő volt az orvosom, csak segíteni hívták be - így orvosváltás után a másik gyerekemet is nála szültem.
gesa
Fót
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom Gesához, szívből ajánlom Dr. Spánik Gábort. Lelkiismeretes, mindig mosolygós és az összes kérdésemre válaszol, sőt még olyat is elmond, ami eszembe se jut. Most várom a negyedik babámat és még most is tud újat mondani. (mindezek mellett itthon jutnak eszembe a további kérdések, így papírra írogatom, hogy legközelebb ne felejtsem el)

További szép napot! Juli
 


Segítsetek!! 42éves vagyok van két nagy fiam! Elváltam,a mostani párommal szeretnénk egy közös kisbabát,de félek a koromnál fogva is ugy a terhességtől mint a szüléstől is!! A második fiamnál szülés utáni depresszióm lett,hála már sokkal jobban vagyok és csak egy fajta gyógyszert szedek a "Rivotril 2mg-osat"! Utánna néztem a neten ez sajnos nagyon veszélyes a babára leakarom tenni a gyógyszert de nem egyszerü mert túl régen szedem!! Kérlek segítsetek ki az az orvos aki ebben tudna nekem segíteni!! Figyelemmel kisérni a terhességem és segíteni túllépni a gyógyszer megvonás utáni tüneteken és hogy egészséges babát szűljek!! Választottam egy orvost Dr Atalay Katalint kérlek írjátok meg milyen segitőkész és profi!! Nem akarom hogy a babám betegen jöjjön a világra!! Ami a másik a páromnak még nincs gyereke!!! SEGÍTSETEK!!!! KÖSZÖNÖM!!
 


Látom, hogy már elég régi a téma és az utolsó hozzászólás, mégis írnék, hogy ha valaki Dr. Bálint Koppány nevére keresve olvasna itt, ne csak muki2010 negatív hangú hozzászólását lássa a doktor úrról. Ahhoz az esethez nyilván nem tudok hozzászólni, de muki2010 írása, miszerint nem akar befolyásolni senkit nyilván nem igaz (ha csak tudat alatt is), a hangnem mást tükröz. Tehát regeltem, h Dr. Bálint Koppány ne legyen lehentesezve. Mert nem az. Elmondom akkor én is az én verziómat: kedves, figyelmes orvos. Több gondoskodást kaptam, mint amire az egészségügytől számítottam. Ez az orvos, akit itt lehenteseztek, a legnagyobb figyelemmel és gondossággal követte a terhességemet. Több vizsgálatot rendelt el, mint amennyit a "protokoll" előír, mert biztonságban akarja tudni a kismamát. Karácsony előtt azt mondta: ne érdekeljen az ünnep, ha bármi van, hívjam, karácsony napján is akár. Nem volt negédes, csöpögő, de kedves. A szülés alatt annyira határozott, hogy biztonságban éreztem magam, de nem túlságosan, tehát nem tolakodó. Mindíg elmondta, hogy mi történik és miért. Megkérdezte a véleményemet. Jah, és a szabadsága alatt vezette e a szülésemet, mert ha már együtt csináltuk végig a 9 hónapot, akkor a szülésért is felelősséget vállal. A szülést követő másnap délelőtt, szabadsága alatt bejött megnézni jól vagyok-e. És nem kért pénzt! Manapság mindeni arra panaszkodik, hogy az orvosok pénzéhesek és figyelmetlenek. Íme, itt egy orvos, aki odafigyel, kedves és nem pénzéhes. Nem vonom kétségbe, hogy másnak lehet rossz tapasztalata, de a neten ez az egy rossz vélemény van Bálint doktorról és rengeteg jó! Én most járok a doktor úrhoz a második babámmal :)
Még egy apróság: a szülésem alatt bent volt a szülőszobában a sógornőm is. Akkor kikötötte, hogy ő is ennél az orvosnál akar szülni, annyira emberközeli volt minden. Most ő is hozzá jár gondozásra.
Bocsánat, hoy hosszú voltam, de fontosnak tartottam, hogy a jó véleménynek is hangot adjunk!
 


Sziasztok!

Dr Bálint Koppányról szeretnék érdeklődni máv kórházban is rendel
vagy csak a g1 intézetbe fogadja betegeit? Telefonon mindig elérhető? Hol kell bejelentkezni hozzá?


nyuszika2005: Szia! Én azt tudom, hogy a Honvéd kórházban rendel csütörtök délutánonként, én oda járok hozzá most a második babánkkal. Bejelentkezni a kórház központi számán keresztül lehet, 465-1800. Van időpontfoglalós mellék, azt hiszem 72777, de ez nem biztos. Mindenesetre eléggé megtévesztően valami olyasmit mond be az automata, hogy ha van időpontod, akkor hívd azt a melléket, de valójában az a foglalós szám. Üdv
 


Szia Timitimi!

Köszi a tájékoztatást ! Irnék neked pivit ha nem bánod? Lenne egy két kérdésem.


Sziasztok!

Új felhasználó vagyok és úgy néz ki én is az ÁEK-ban fogok szülni.

Goofyka: Én is T.Zsolthoz járok, voltam nála a magánrendelőben és a kórházba is (11hetes vagyok). Ha lehet, privátban kérdezhetnék róla dolgokat? Köszi
 


Sziasztok!

Van valaki, aki idén fog szülni a Mávban? Az átszervezés óta nem látom át a rendszert. Régen ide is lehetett jönni a terhes ambulanciára (ingyen) és CTG-re is. Most úgy tájékoztattak, hogy csak a fogadott orvosok magánrendelőjében van terhesrendelés. Tud valaki erről valamit?

Köszi előre is
Ági
 
 


Sziasztok!

Tud valaki segíteni, hogy Dr Bálint Koppány mennyit kér a magánrendelésén?

Köszönöm a válaszokat!
 
 


Sziasztok!

Én augusztus 2. napján szültem az ÁEK Podmanicky utcai kórházában Dr. Unk Péternél.
Szerintem fantasztikus orvos és ember egyaránt. Maximálisan meg voltunk elégedve vele!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az ÁEK-ban rendel, és a magánrendelője a Pozsonyi úton van, nem messze a Szent István parktól.
A kórház szülészetéről is csak jókat mondhatok, mert a szülésznők és az ápolók rendkívül kedvesek és figyelmesek voltak.
A pindur lányom öt héttel korábban született, ezért a PIC-re került. Szerintem az ország legjobb osztálya, mint koraszülött részleg. Tökéletesek!
Tehát csillagos ötös nálam a kórház és dr. Unk Péter is!
Ha időpontot kértek a doktor úrhoz, akkor a 06-1)465-1800 számon tehetitek meg az ÁEK központi számán, illetve a doktor úr száma:
06-20)958-0559.
Hogy kicsit részletezzem, szülés alatt csodálatosan segített, így nagyon könnyen szültem, és utána is telefonon érdeklődött, illetve jött látogatni, még vasárnap is!
Tehát bátran keressétek, és ti is elégedettek lesztek, ezt garantálom!!!h
brigci0802
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok! 17 hetes kismama vagyok, Bálint Koppányról érdeklődnék én is, hogy mennyibe kerül a magánrendelése, illetve hogy lehet-e hozzá az ÁEK-ba járni.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó