Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretnék információt gyűjteni Várkonyi doktorról! Ha valaki ismeri kérem írjon! Én 36 hetes vagyok, és 3X voltam nála, valószínűleg nála is fogok szülni. Fontos lenne!

Köszönöm!
 


Ha lehetséges kérem legalább azzal kapcsolatban írjon valaki privit, aki szült nála, hogy mennyit kér a doki a szülésértt? Köszönöm!

Kép
 


Nos,akkor legyen egy kis infó is fönt a doktor Úrról.
Most voltam először. Háziorvosom asszisztense javasolta,így kapcsiból be is jelentkeztem. Utánaolvasva volt jó (pl.: ultrahangspecialista!!!),de nagyon aggasztott a rossz és páromat noszogattam egy napig,h mi legyen, mi legyen? Elmentem és nagy-nagy kő eset le a szívemről. Nagyon segítőkész volt, elmondta mi alapján mér (ezt annyira nem értettem :) ), folyamatosan beszélt, mondta az infókat...Nekem nagyon tetszett, nem árult zsákbamacskát, egyből kérdezte szeretnék-e hozzá menni legközelebb is és árban sem volt vészes, 7000/vizit.
Úgyhogy mint írtam első benyomás,de ajánlani tudom :)

 
 

 
 

Szia!

Én is a doktor úrnál szültem és csak pizitív dogokat tudok róla mondani neked. A fiammal jártam magán és korházi rendelésre is hozzá és mindig nagyon készséges és alapos volt. Mindig mindent alaposan elmagyarázott, úgy, hogy megértsem. A szülés alatt is mindig mindent elmondott, mit miért csinál és, hogy miért jó ez a babának. A lánykánál pedig úgy alakult, hogy nem volt rá szükségünk, mert kórházba menet lebabáztunk a kocsiban :wink: de ennek ellenére rendesen ellátott minket. Mind a két gyerkőcnél a bent töltött 4 nap alatt mindig megnézett.

Jól választassz, ha nála szülsz :D

Anyagiakat priviben.

Timi

Timi
Kép
Kép
 


Szia!

De jó, örülök,h sok pozitívat írsz,mert egy félrelépés és egy hónap volt,mire megtaláltam és jó,h ezeket olvasom :)
Küldtem Neked privit pár kérdéssel,megköszönöm,ha szánsz rá kis időt.
:wink:

 
 


Sziasztok!
Én tegnap voltam először életemben a "Doktor Ú
rnál!". Velem mérhetetlenűl arrogáns, szemtelen, és -nem finomítom- hihetetlenűl bunkó volt. Azért mentem hozzá, hogy megbeszéljem vele, hogy elvállalja-e a szülésemet. Kerekperec kijelentette, hogy nem. Amikor közöltem vele, hogy valószínűleg szivárog a magzatvízem, mert úgy érzem, akkor megkérdezte minek jöttem ezzel be a kórházba. Hozzátartozik, hogy körzetileg is oda tartozom, tehát kutya kötelessége lett volna megvizsgálni.
Mondanom sem kell, hogy ezek után amikor nagykegyesen hozzá akart látni a vizsgálathoz, kiszedtem a kezéből a papírjaimat és eljöttem. Én egy ilyen arrogáns -legnagyobb jóindulattal sem nevezhető nőorvosak- ember kezei közé semmi pénzért nem szeretnék kerülni.
Első gyermekemet az István kórházban szültem Dr. Pálfalvi Lászlónál, akit vele egy lapon sem lehet említeni, emberileg biztos.A többiről nem írok véleményt, mert nincs csak egyik oldalon tapasztalatom.Szerencsére!!
Én mindenkit lebeszélnék róla!!!
Bár mindenki maga dönt és remélem másnak ennél sokkal jobb véleménye van. Én örülök, hogy nem a szülés közben mutatta ki a foga fehérét, mert akkor már késő lett volna, azt gondolom.
 


Beus,

bocsi, 1 kérdés. Minden OK azóta??? Tényleg magzatvíz szivárgott?

Én is most váltottam le Varkonyit, azt hiszem idoben. Bar ilyen nem tortent velem, de en sem az odafigyelo-segitokesz oldalat ismertem meg, az is eleg volt. Es ez maganrendelesen...

KépKép
KépKép
 
 


Sziasztok
Tudtok nekem segíteni,a flórba keresek orvost,aki magánba is rendel,és persze normális.
Várkonyit szerettem volna választani én is, de most olvasom a sok rosszat róla.


Tavaly Várkonyi dokinál szültem.Maximálisan helytállt a szülésnél.csak jót tudok róla elmondani. Maximális biztonságban éreztem magam a kezei között.
Bár tény,elég nyers ember,de profi orvos.
Ezenkívül az sem utolsó szempont,hogy a kórházban,ha tudják,hogy ő az orvosod,mindenki úgy áll hozzá a dolgokhoz.Csalódás nem ér a kórházi "kiszolgálást" illetően.
Mérlegelni kell...
 
 


Kiscsillag még akit nagyon dícsértek nekem és Ő közvetlenebb orvos, az dr Szentágotai. Azt hiszem a magánja valahol Mátyásföldön van egyébként,ha arra kerül sor. Várkonyi doki nagyon jó szakember,de valóban egy katonás ember.

Memara Neked küldtem egy privit,pls nézd majd meg. Köszi

 
 


A legjobb doktor úr a világon!!!
Nem kell senkire hallgatni,profi szakember,nagyon nagy tudással rendelkező orvos!!!

Nem értem,aki azt írta,"elhagyta",mást választott....miért...
 
 


Most már így nagyon szülés előtt nem tudtam eldönteni,h-h legyen a szülés. Beszéljek-e Vele,h bent legyen,vagy nem. Legutolsó látogatásnál ismét csak jó tapasztalattal jöttem ki Tőle. A szülés témájában azt mondta,h konzervatív,ezt arra értette,h lehetőleg nem császároz,csak ha már indokolt. Valamint az esetleges felmerülő alternatívákat meg fogja velem osztani,h mi (párom+én) dönthessünk mit szeretnénk majd. Ezek után megint csak javaslom én is :)

 
 


Látom főképp én tartom fönt a topikot :D :D :D De jól jön azért az infó azoknak,akik választás előtt vannak.
Szülés: nyilván tőlem is függött,meg a természeten,de Várkonyi doki minden komplikáció,beavatkozás nélkül vezette le a szülésemet. Gátmetszés volt,de ez nem is volt kérdés,mert szakadni nem akartam,de nem fájt,nem éreztem. Varrni gyorsan,precízen varrt és az sem fájt. Nem mondom,h órákra,de minden nap legalább bekukkantott kórházi tartózkodásom alatt hozzám,h megvagyok,jól vagyok-e?
Szülésznő Szabóné Judit volt,akinek szintén sokat köszönhetek,nagyon odatette magát,végig figyelt rám. Ez annak is volt köszönhető,h nem szült más aznap. Nagyon sajnálom,h Neki nem tudtam megköszönni,mert amikor mentem sosem találtam bent :(

 
 


Sziasztok!

Én is Várkonyi dokinál szültem, hozzá is jártam a terhesgondozás teljes ideje alatt. Mindig meg voltam vele elégedve! :D

Kép
 
 


Sziasztok,

én is a Flór kórházban szültem egy évvel ezelőtt, és most szeretnék orvost váltani.
Azt meg tudnátok mondani a Várkonyi doktorúrnak hol van magánrendelése? Esetleg ha telefonszámot is tud valaki nagyon megköszönném.
 
 


Szia Milo*!

Ha adsz privát elérhetőséget szívesen segítek neked.
Tavaly is nála szültem,mostis hozzá járok,s októberben ismét nála szülök.
memara
 
 


Sziasztok,

Nincs meg valakinek Várkonyi P privát rendelésének száma, címe vagy valamilyen elérhetősége?

Köszi szépen

Pötyike
 


Szia!

Elérhetősége:

Dr. Várkonyi Péter
06-30-9286365

Magánrendelése:
Aszód, Kossuth Lajos u.84.
Hétfő: 15.30-18.00

Tura, Petőfi Sándor tér 2.
Szerda: 15.30-18.00

Szívesen!

Marcsi

Kép
 
 


Sziasztok!

Én csütörtökönként Kistarcsa, Aradi utcába jártam Hozzá magánrendelésre. Az a kórháztól kb 15 perc gyalog. Ott is van magánja.

 
 


Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
1. a párna pocak alá- és derék megtámasztására
2. szülés után ezen ülve a seb nem nyomódik
3. szopiztatni a Babucit
4. hasaltatni a Babucit, amikor még nem tudja tartani rendesen a fejét (utána is-amikor már tudja)
5. amikor már majdnem ül a baba, a közepébe ültetve megtámasztja őt.

A párna levehető, húzózáras huzattal készül. A szivaccsal töltött párna „baleset” esetén forgódobos mosógépben mosható. Tartalékhuzat választott anyagból rendelhető.

A képen látható párna „M” méretű, „XL” változatban is készül.

Készülőben a „csúcs” párna, amelyet ikrek szopiztatásához ajánlok.

További termékek:
- kiságy-garnitúra: lepedő körben gumis, hogy ráfeszüljön a matracra, takaró – 3 réteg téli vagy/és nyári, 2 db fej alá való „párnácska”, 2 db zsebes(!) fejvédő a rácsra, amely körbe éri a (120x60) kiságyat.
- nyálfogó kendő nyakba „szerelhető”– kialakítása folytán tovább bírja, mint egy partedli. Ez is újdonság!
- pelenkatartó – felakasztható - újdonság
- egyéb párnák – méret, szín, forma megrendelés szerint
- zsebes falvédő rendelésre – választott anyagból
-alul (is) nyitható meleg hálózsák

Ha van valami varrható „cucc”, amit kerestek és nem leltek, hiányzik a palettáról kérlek, jelezzétek felém. Én igyekszem pótolni a hiányt.

E-mail: marikogold@citromail.hu

Kép

Kép

MarikoGold
 


Ez a fotó ebben az őskuplerájban,nem valami bizalomgerjesztő...
Komolytalan!!! :(
Do you think is it real that trading platform
 
 


Miután megszületett harmadik gyermekem október végén Várkonyi doktornál,még több jó dolgot tudok elmondani róla.
Az egyik legprofibb orvos:a hozzáállása,a tudása,szakértelme-rendkívül dicséretre méltó.
Aki őt választja,jól választ.
by the way, forgot to tell you that investment process
 
 


Kedves Fórumozók,

Én a mai napon voltam 12 hetes ultrahangon a kistarcsai kórházban, a recepción a nőgyógyászati osztályon a nővérkék és ápolók kedvesek és segítőkészek voltak. DE sajnos Dr. Várkonyi Péter volt az ügyeletes ultrahangos, aki olyan nőgyógyászhoz nem méltó hangnemben beszélt, bocsánat kiabált velem. Ennek az oka az volt, hogy a vizsgálat végén meg mertem kérdezni, hogy mikor lehet tudni, hogy kisfiút vagy kislányt várok. Közölte velem, hogy mi nők meg sem érdemeljük, hogy szüljünk a férfiaknak kellene gyereket szülni. Mindezt kiabálva, ezek után odahajította a papírtörlőt és kiviharzott a szobából. Ezek után azoknak a kismamáknak akik még nem választottak orvost SEMMIKÉPPEN NEM AJÁNLOM EZT AZ ORVOSNAK NEVEZETT EMBERT.

Zsu
 
 


Szerintem 12 hetesen nem feltétlen az a lényeg,mi a gyermek neme,hanem,minden rendben legyen vele.Várkonyi pedig nagyon precíz orvos,tehát neki a magzat pillanatnyi stádiuma a legfontosabb.De a 16-20 hét tájékán önmagától mondja,mit lát.
Azért mert nála a fontossági sorrend más,nem kell neheztelni rá.
Igaza van Várkonyinak,ne az legyen a lényeg,rózsaszín,vagy kék lesz a gyerek ruhatára.
I've got an uniques offer for you, check that forex trading online
 
 


Sziasztok,
én pár hónapja voltam az első vizsgálaton a doktorúrnál a kistarcsai magánrendelésén. Tőletek kaptam meg az elérhetőségét. Amikor felhívtam hogy időpontot kérjek tőle nagyon kedves és közlékeny volt. A vizsgálat alatt is végig szóval tartott hogy oldja bennem a kezdeti feszültséget. Amikor rá két hétre felhívtam a leletek miatt egy aszisztense vehette fel azzal hogy operál a doktorúr, majd rá 5 percre már vissza is hívott. És végig nagyon kedvesen, udvariasan beszélt velem. Így az eddigi tapasztalataim nekem is pozitívak. Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy a terhesgondozás során hogyan viszonyul hozzá a doktorúr ha az apuka is benn van a vizsgálatokon? És ha a szülés során is? Azt hallottam tőletek hogy nem igazán császárpárti. Ez így van?
 
 


Kedves Milo,

ne aggódj,pontosan tudja Várkonyi doki,hogy abban az adott pillanatban mire van szükség,amit az élet produkál.
A harmadik gyermekem született nála -immár-tavaly októberben.
Jó volt minden,amire nem is számítottam,nem kaptam beöntést,nem vágott,biztatott folyamatosan,nem kaptam infúziót,s másfél óra alatt megszületett a kisfiam.E harmadik szülésem volt a "legjobb".
Nem kell félni és nem kell aggódni,szombat hajnalban hívtam,előbb ott volt mint én,ő várt rám.
Senkinek ne higgy,a sok hamvas baracknak,aki panaszkodik a stílusára.
Egy a lényeg,fogadd meg amit mondd,s kér.
nem császár párti,s az a jó-szerintem.
Az apa benn lehet,semmi gond,viccelődika kedves papával,ne ő kerüljön "asztalra".
Minden jót!Hajrá!
By the way, forgot to tell you that i found managed forex trading
 
 


Kedves Memera,
köszönöm szépen a bíztató szavakat.
Remélem hamarosan újra felkereshetem a doktorurat. :wink:
 
 


Vezsu én értem,h mit és miért írod és tény,h sok nőnek ez a tapasztalata,ha a kórházba megy. Nem tudom miért,h a pénz,vagy a nagyobb nyomás miatt,de sok helyen olvastam/hallottam.

Ellenben az is igaz,h ha valaki hajlandó "áldozni" a terhesgondozásra és Őt választja szülészorvosként,akkor a legjobb tudása szerint vezeti le azt.
Én már korábban leírtam,h mi a tapasztalatom és a szülés után meg már végképp csak pozitívat tudok Róla írni.Teljesen korrekt és őszinte ember,vannak rosszabb napjai,mint mindenkinek.
Nem mondta meg szülésnél,h mennyi az annyi,ez nagyon tetszett benne,de nekem megért az-az összeg annyit,h bármikor,akár szenteste is hajlandó a legjobb tudását adva megjelenni és a szülést levezetni.

Milo ahogy Memara is írta Nálunk is simán bent volt Apuka mindenhol és tényleg baszólogat Apukának :D :D :D

Amit már kiecseteltünk máshol és én spec fontosnak tartottam az a strepto szűrés,ha majd eljön az ideje. Valami miatt a kórházba nem "szokás",nekem külön kellett szólni és akkor mondta is a Dr.Úr,h Ő nem csinál ilyet,de ha engem megnyugtat.

És a végén persze nagyon büszke voltam,h tőlünk is kért babaképet a magánja falára :D

 
 


Memara az mi az aláírásodba? :oops: :roll:

 
 


Fogalmam sincs,amikor elküldöm az üzenetet,automatikusan megjelenik-a rendszer által.
Komolyan nem tudom.
And here is one more thing, do you still looking for investment company
 
 


Én még ilyet nem is láttam másnál. :roll:

 
 


Én lennék a fekete bárány ???
 
 


:D ez különlegesség :D

 
 


Indítottak egy eszmecserét dr. úrról.Azt nem értem,miért panaszkodnak rá.
Ami fontos,azt helyezi előtárbe,vagyis a magzat és az anya teljes egészségét.
Szigorú,precíz orvos...mi a gond vele?

Nem értem a panaszokkal "felvértezett" kismamákat.Ha nem ismerik,nem járnak hozzá,csak 1x találkoztak,mi alapján döntenek??????
By the way, forgot to tell you that i found managed forex trading
 
 


Ugye gyakorlatilag azért is van ez a topic,h megosszuk a tapasztalatokat legyen az jó,vagy rossz.
Ellenben ha valaki kitart Várkonyi doki mellett az nem fogja megbánni.
Sok rosszat hallani Róla,de én még olyat nem hallottam/olvastam,h valaki szülés után panaszkodott volna Rá :)

 
 


A doktor úr nálam ismét tarolt nagyvonalúságával és szakmai tudásával.Aki negatív dolgot mond rá,az nem tudja,mit veszít azzal,ha nem őt választja.
 
 


Sziasztok!

Én is a doktor úr tarifáiról szeretnék érdeklődni (vizsgálat, szülés).
Különösen az érdekelne, hogy ha a magánrendelésére járok, de a kórházba berendel vizsgálatra (labor), akkor ott külön kell fizetni?!
Illetve van "kedvenc" szülésznője?

Köszönöm előre is.
C.
 


Szia!
Én 2008-ban 7-tel kezdtem a kórháztól nem messze lévő rendelőjében,majd 2009-ben 8-ra emelte. Sztem most vagy annyi,vagy 9 lehet és ha minden rendben van,akkor olyan 4 hetente kell oda menni.
A kórházban 2* voltam vizsgálaton. Egyszer cukorterhelésen,amit egyáltalán nem a doki csinál,ez Tb,semmilyen plusz vonzata nincs. És egyszer a streptococcus szűrés,ami ott nem protokoll,ha nem kéred meg sem csinálják,de sztem elég fontos vizsgálat! Ezt a Doktor Úr bent csinálta,de szintén semmibe nem került.
Ezen kívül nekem az AFP-re beutalót adott,úgyhogy azt sztk-ba végezték el.

Én nem tudok "kedvencről" :) De sztem ott nagyon jó szülésznők vannak,nem fontos külön egyet megkérni.

Szép pocakoskodást!

 
 


dhrama, köszönöm az infókat!

Szeretném megírni, hogy azóta megszületett a babánk. Várkonyi doktor úrral 100%-ban meg voltam és vagyok elégedve. Nagyon-nagyon kedves, segítőkész, és minden kérdésre mindig készségesen válaszolt, nem tudtam butaságot kérdezni. A kórházban benntöltött idő alatt is rendszeresen felkeresett, és érdeklődött az állapotom felől.

A következő gyerkőcöt is nála szeretném szülni.
 


Cicmarek gratulálok a babához!!! Örülök,h szép emlékeid maradtak!!!

 
 


Engedje meg mindenki...hadd zengjek ódákat a jó öreg doktorról...
ma voltam nála-rutin ellenőrzésen....eszméletlen...
Maximálisan helytállt mais,mint mindig...
S ami nagyon meglepett a nála született gyermekeimet körbepuszilta...főleg a lányomat...(neki csak fiú unokája van...)
 
 


Sziasztok!

Látom, jó régen nem járt erre senki. Azért remélem, tud valaki válaszolni a kérdésemre. Engem elsősorban az érdekel, hogy jelenleg hol van magánrendelése a doktor úrnak. Láttam, hogy egy évvel ezelőtt még volt Turán, is, ami Nekem nagyon jó lenne, de sajnos a megadott cím alatt nem találkoztam a nevével. Ott háziorvos, fogorvos rendel jelenleg. Ha a tarifáit ismeritek, másodsorban ez is érdekelne.

Köszönöm!
 
 


A rendelési helyei nem változtak,Aszód,Kistarcsa,Tura.És a rendelési idő sem.Telefonon érdemes egyeztetni vele.A vizsgálat 2 éve 8ezer.
 
 


Én is a 12 heti UH-n találkoztam vele.Velem is tajparaszt volt,pedig nem kérdeztem a gyerek nemét,mert teljesen mindegy.Van már fiam is,lányom is.Fel nem foghatom mit vétettem neki.ÉN SEM AJÁNLOM Várkonyit senkinek.Bár gondolom, ha az ember lánya tömi a zsebét akkor vásárolhat magának kedvességet is/normálisságot is.
De a paraszolvenciától meg hánynom kell!
Piszokul felháborít,hogy a bánásmódja attól függ,hogy fizetem-e az autóját,vagy a nyaralását,amikor nekünk nem telik rá.
emilien
Aba
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó