Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ha ismeritek Fekete dr-t, kérlek, írjátok meg a tapasztalataitokat!
Én ultrahangon voltam nála 2 éve, akkor nagyon kedves és odafigyelő volt. Most 10 hetes a pocakbabám és lehet, hogy nála szülnék...

Köszönettel,

krikotot
 


KEDVES KRIKOTOT! ÉN JÚLIUSBAN NÁLA SZÜLTEM, IGAZ NEM Ő VOLT A VÁLASZTOTT DOKIM. AZ ÉN ORVOSOM ÉPPEN" NEM ÉRT RÁ", ÉS EGYSZER CSAK OTT TERMETT DR. FEKETE, ÉS VÉGIG ASSZISZTÁLTA A SZÜLÉST. NAGYON RENDES VOLT, BIZTATOTT, ÉS DICSÉRT KÖZBEN, HOGY MILYEN ÜGYES VAGYOK, ÉS EZ SOK ERŐT ADOTT!! :P OLYAN MEGNYUGTATÓ ÉS KEDVES HANGJA VAN... TÖBBET SAJNA NEM TUDOK RÓLA MESÉLNI, DE MÁSOKTÓL IS CSAK JÓT HALLOTTAM RÓLA!! PUSSZ!


Szia hopszegymopsz!

Köszönöm az információt, sajna már nem "aktuális" a szülés...
Időközben babánk meggondolta magát. Remélem, majd legközelebb.

krikotot
 

 
 

Szia! Én 3 éve szültem nála a fogadott dokim volt.Csak jót tudok róla mondani.Nem volt az a pénzéhes,anno 3és5000között mondta(mert rákérdeztem),nstéknél nem adtam neki.Igaz szülésnél kb.3x volt benn,1x mikor burokrepesztést csinált,1x mikor edát kértem(anesztes is egybe) és mikor a fiam világra jött és összevarrt.Amig a kórházba voltunk 1x láttam meg varratszedésnél.Ettől eltekintve ajánlom!! (biztos sok dolga akadt a kórházban)

Kép
Kép
 
 


Most látom ,már nem aktuális :( Mindenesetre ha majd összejön a baba,nyugodtan járj hozzá!

Kép
Kép
 
 


Szia!

Köszönöm Neked is, amit írtál, majd meglátjuk. Most van idő gondolkodni. Már amennyire 3 gyerkőc mellett lehet :O)!
Látom a vonalzódon, hogy Lili nemsokára megszületik, hát HAJRÁ! Kívánom, hogy minden rendben menjen!

krikotot
 


NAGYON SAJNÁLOM :cry: ....


Sajnos Fekete Tibor arról híres, hogy szeret az utolsó pillanatban befáradni a szülésre. Nálam még később, 15 perccel azután jött be, hogy megszültem az ügyeletes orvosnál és állítólag ki volt akadva, hogy miért nem tartották vissza még a szülést. Miközben szépen végigcsinálta estig a magánrendelését én majd megőrültem olyan fájdalmaim voltak és már gyakorlatilag kipottyant szinte a gyerek, addig húzták. Pedig, hangsúlyozom, hogy én is a magánrendelésére jártam!!!!!!!! És ami még inkább rosszul esett, hogy utána se foglalkozott velem, egyszer se jött be hozzám, hogy hogy vagyok, vagy hogy megnézze a gyereket! Nagyon nagyot csalódtam benne, mert nekem is szimpatikus, nyugodt doktornak tűnt, de sajnos ezt hallottam róla másoktól is. Viszont, ha vkinek nem fontos kinél szül, viszont nem akar sorba állni külön az uh-ra, akkor menjen hozzá, mert uh-os orvos. Meg néha figyelmeztesse, hogy vegye le a kötelező kenetmintákat minden trimeszterben, mert hajlamos elfelejteni. Sajnálom, hogy ilyen rosszakat kell írnom róla, de én két gyereket szültem nála, és az elsőnél is az utolsó pillanatban jött be, csak ott elnéztem neki, mert másnap reggel elutazott külföldre, ha tudom, hogy ezt eljátssza velem, biztos, hogy a másodikat nem nála szülöm.
 


Kedves krikotot!

Most találtam a topikodra és bár jó régi, reménykedem, hogy válaszolsz! 2 okból is nagyon örülök! Egyik, hogy én is hamarosan Fekete doki "kezei közé kerülök" és minden érdekelne róla! A másik, hogy én is szentendrei vagyok!
Üdv:
tibma
 
 


sziasztok!
látom nem egy forgalmas topik ez de szeretnék infót a dokiról....
kérlek írjátok meg melyikről van szó mert aki a krama központban szokott UH-ozni annak az apukája is nőgyógyász és szintén fekete tibor...
én a fiatalabb orvosra vagyok kíváncsi és jó lenne tudni hogy az ő szokása az amit itt olvasok hogy az utolsó pillanatban jelenik csak meg... :?: [/b]
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!
2009-ben én is nála szültem a kisfiamat. A terhesség alatt a magánrendelésére jártam, végig alapos volt, odafigyelő, megnyugtató és nem nagyképű. Szerintem szakmailag is nagyon jó, és nagy előnye, hogy UH-t is csinál, és azt is szakmailag magas színvonalon (úgy tudom a SOTE-n nem minden nőgyógyász ultrahangoz, hanem külön kell járni a központi UH-ra). Engem 4D-n egy másik helyen nagyon megijesztettek egy fejlődési rendellenességgel, ami után rohantam hozzá, és ő megnyugtatott, hogy szó nincs ilyesmiről, és szerencsére neki lett igaza.
A szülésre nálam is a végére esett be, miután végzett a magánrendelésén. Addigra már 9 órát vajúdtam, a tűrőképesség határán voltam, aztán beadta az EDÁ-t. Ezt viszont nagyon jól csinálta, és nem kellett ezért külön anesztes. Végül problémamentesen megszületett kisbabánk, de az tény, hogy a munka 90%-át a szülésznő végezte, úgyhogy Fekete mellé nagyon jó szülésznőt válasszatok.
Mindezekkel együtt, ha lenne még baba, a szakmai felkészültsége, embersége miatt újra őt választanám.
 
 


Sziasztok!

Én két gyermekemet is nála "szültem". Mind a kettő császár volt. Az első terhességemnél nem ő volt a választott orvosom, de szerencsére ő volt ügyeletben, mert a választott doki közölte, hogy ő most nem jön be. Ezek után természetesen átmentem hozzá, mivel sokkal szimpatikusabb volt, mint az addigi orvosom. Akkor látott életében először, de mégis úgy viselkedett velem, mintha mindig is az ő betege lettem volna. Nagyon megkedveltem. A második terhességemet végig ő csinálta velem. Minden "hülyeségemmel" felhívhattam, soha még csak nem is éreztette velem, hogy ostobaságot kérdezek nagy aggodalmamban. A szüléskor szabadságon volt, de amikor beindult, akkor hívtam. Balatonról jött fel és kb. 1 óra alatt ott volt, tehát nem a végére esett be. Én nagyon megszerettem, csak miatta maradtam ennél a kórháznál, annak ellenére, hogy a csecsemős nővérekről megvan a magam véleménye. Minden nap bejött meglátogatni. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Lehet, hogy nem nagyon beszédes, de lehet rá számítani, jó orvos és szerintem ez a fontos.

Kriszti
 
 


Sziasztok!

Tud valaki nekem infót szolgáltatni Fekete dokiról?
Mennyi nála egy vizsgálat magánrendelésen, illetve mennyiért vállal szülést?
Köszönöm szépen!

Ani
ani750707
Budapest XXIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Bár nem egy forgalmas topik mégis megosztom a gondolataimat róla...
Azt hiszem, amíg van egy komplikáció mentes terhességetek, szülésetek, addig kiváló orvos (persze azt leszámítva, hogy a kórházban nem igazán keres meg egy "Hogy vagy"-ra; de ezt nem mindenki igényli). De amint egy komplikált eset adódik inkább kerüljétek el. Saját tapasztalat...
kormi76
Budapest IX. kerület
 
 


Borzasztó rossz tapasztalataim vannak a Fekete doktorral kapcsolatosan. Senkinek nem ajánlom!!! Az 'új világ terméke', nincs elhivástudata, sem felelőssége ehhez a pályához.. Nem értem, hogy miért választja valaki ezt a komoly hivatást, akinek nincs elhívástudata...
jacklin
Budapest I. kerület
 
 


Jelenleg most melyik kórházhoz tartozik, tudja valaki? Azt hallottam, hogy átment a Szent Imre kórházba. ez igaz?
 


Szuper jo orvos,en most hozzà jàrok.Szent Imrében dolgozik.Mindenkinek csak ajànlani tudom.Kedves,nyugodt,türelmes,segitőkesz!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó