Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ha bárkinek van tapasztalata Barna Péter doktorúrral kapcsolatban, kérem, hogy ossza meg velem. Ha valaki PCOS-es, és hozzá jár, annak véleménye különösképpen érdekel.

Előre is köszönöm mindenkinek.
Üdv.
Gigi
 
 


Szia!

Tavaly voltunk a barátnőmmel a Barna Istvánnál, remélem jól emlékszem a nevére. Aztán a papának szülésre kellett mennie és akkor a fia a Péter vizsgálta a barátnőmet. A barátnőm a 8. hónapban volt és a vizsgálat után el kezdett vérezni. Korábban sosem fájt neki a vizsgálat. Én nem mentem be csak később a Barna Istvánhoz a papájához. Ő rendkívül unszimpatikus volt. Megcsinált egy váladék vizsgálatot, közölte, lehet attól nem leszek terhes mert elrontotta az orvos a m.ab. műtétemet korábban. Szabadságot vettem ki és mentem a tétényi kórház sztk-ba a leletért, ahol közölték, hogy a dr úr nem adott semmiféle anyagot.
Nem akarlak elriasztani, de én ezek után elég rossz véleménnyel vagyok a papa-fia pancser orvosokról.
 
 


Szia Pomi!

Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet. Kár, hogy ilyen rossz. Igazából még csak keresgélek, és ő (volt?) az egyik jelöltem a négy közül. (A Szent Imréből szeretnék valakit leakasztani magamnak.) Vannak más dokikkal is tapasztalataid? Érdekelne...

Még egyszer köszi, és bocsánat, hogy csak most válaszoltam.
Gigi
 
 

 
 

Szia!

Bocsi a késői válaszért részemről is!
Én is a Szt. Imréhez tartozom. A Holba Sándort ismerem és a Barnáékat. Én a Holbához jártam SZTK-s rendelésre és ott meg voltam vele elégedve, kivéve a rendelési idővel. Neki van magánrendelése is de azt nem tudom hol. Engem már nem érint, mert meddőségibe kell járnunk sajnos. Akiről jót hallottam a kórházi orvosok közül az a Wass Tamás, azt hiszem így hívják. És van egy nő is valamilyen Éva, nem jut eszembe a neve. Neki még a telefonszáma is megvolt de nem találom. Megpróbálom megkeresni. Azt tudom, hogy neki a kórházzal szemben van valahol a magánrendelője is. Ismerem a Csabafi Csabát is ő a IX. ker.ben magánrendel. Neki az elérhetősége: 06 30 944 5636
A Barnáéknak a magánrendelője egyébként a XI. ker.ben van ahol az OTP a Bartók B. úton. Nekem van egy barátnőm és ő pld. meg volt elégedve a Barna Istvánnal, emiatt mentem én is oda, de nagyot csalódtam. Pld. az is röhejes volt számomra, hogy tök hiányos a felszerelés a magánrendelésen és külsős ultrahangos volt. A kismamáknak külön kellett fizetni az uh még 7 e. Ft, tehát 14 e. volt a rendelés, és ez tavalyi ár! A Barna István elérhetősége: 06 30 977 8733
Nehéz jó orvost találni. Mindenkinek más a véleménye a dokikról, emiatt megírtam az elérhetőségeket neked kell döntened ki lesz a jó :)
Üdv Neked
 
 


Szia Gigi!

Még lefelejtettem a Harsányi Lehelt azt hiszem még ő is ott dolgozik. Engem ő műtött anno, mert elhalt a terhességem. Ő is nagyon rendes.
Üdv Pomi
 
 


Szia Pomi!

Köszönöm a válaszodat. Ijesztő, hogy ők is külön kérnek pénzt az UH-ért. Ezzel annyira nem tudok megbarátkozni. :shock: Simán rászánhat az ember egy vagyont, ha szülni akar. :?

Üdv.
Gigi
 
 


Szia Gigi!

Hát igen egy vagyon a szülés előtti vizsgálatok tömkelege. Sajnos ha meg nem jön a baba akkor meg még inkább ezt tapasztalatból írom. Már összes sem merem számolni, hogy hol tartunk és még semmi eredménye a kiadott összegnek. Csak reménykedni lehet, hogy mihamarabb sikerül. Egy csomó lelki és anyagi dologtól is mentesül akkor az ember.
Majd írj, hogy melyik orvost választottad végül?
Üdv Neked
 
 


Szia!

Tudod, tegnap fordult meg a fejemben, hogy mi lenne, ha a régi nőgyógyászomhoz járnék gondozásra (sztk, szuper körülmények), és nem görcsölnék az orvosválasztással, meg az Imrével, hanem szülnék az Istvánban (ahova a dokim tartozik) az ügyeletesnél, választott szülésznővel. Rengeteget spórolnék. Csak nem vagyok valami egyszerű eset, így nem tudom, hogy meg merjem-e kockáztatni. És bár tudom, hogy ott a látogatási rend elég laza, de a vizsgálatokkal spórolt pénzem töredékéért mehetnék egyágyas szobába, ahol nem zavarnának a látogatók. Ráadásul, ha ne adj' Isten, valami baj van a babával, onnan közelebb van a SOTE. Most ezen töröm a fejem. De elég tanácstalan vagyok, per pillanat. Szólok, ha sikerült döntenem.
Amúgy még nem várok babát (vagyis várok, de még nem jön). Most akadálymentesedett a helyzetünk (hét év után), a doki szerint nagyon jó esélyeink vannak spontán babára, úgyhogy gondoltam, elkezdek keresgélni, hogy ne az utolsó pillanatban döntsek, legyen időm átgondoltan választani.
Drukkolok neked is. A meddőségi kezelések nagyon megviselik a kapcsolatot és az embert minden szempontból.

Köszi mindent.
Gigi
 
 


sziasztok,
érdekelne, hogy tudja-e vki a magánrendelője számát.
előre is köszi

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
 


Sziasztok!

Én teljesen meg voltam elégedve a Péterrel. A papáját nem szeretem,mert bunkó, de a fia jófej. Ő gondozta a terhességemet Emővel,de a szüléskor szabin volt Norvégiában. Már egy cseppet sem haragszom,sőt talán jól is jártam az ügyeletessel. Semmi gond nem volt :)
Magánrendelő száma: 209-49-49 és 4 után tudsz telefonálni.
Kedden rendel a Péter és az ő asszisztense is kedves. A hétfői undok én akkor nem is hívtam őket ;)
Vendég
 


Sziasztok!

Szia Orsikáám! Ezer éve hallottam rólatok! Jól vagytok?

A Barnáék szerintem mindketten tök profik! Péter sokmindent az apjától kérdez. Én "papánál" szültem és azóta is csak szuperlatíviszokban tudok róla beszélni! Velem soha nem volt bunkó! Egyszer sem.
Most nemrég voltam bent a nőgyogyin 8 napig, mert volt egy méhen kívülim, ami nem látszott uh-n. Sokáig vizsgáltak, mert semmi panaszom nem volt (HCG-t termeltem, de nem látszott a terhesség méhen belül sem). Volt egy küretem, ami után kimutatta a szövettan, hogy méhen belül nem volt magzat. Így Barna papa egy gyógyszer mellett döntött, ami nélkül már nem lenne bal petevezetékem. Ezt a gyógyszert nagyon kevés doki alkalmazza, még nem olyan elterjedt. Más dokik hülyének nézték a dokimat, hogy miért tart bent a khban. El is vérezhettem volna, ha nem figyelnek rám. Így megmaradt az esélyem, hogy arról az oldalról is teherbe eshessek. Minden köszönetem a dokikáé! Én nagyon szeretem!
Az árakról meg annyit, hogy én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek, mint hogy olyanok vizsgálgassanak, akik hót amatőrök! Volt ilyenben részem... brrr

Kép
 


Sziasztok!
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak a 2 Barnával!
Leírom, aztán majd döntse el mindenki ki-hogy viszonyul hozzá.
Én vmikor 2006-ban mentem B. Péterhez, mert egy barátnőm nála szült és azt mondta fantasztikus doki. Én is babát szerettem volna, tehát bejelentkeztem és elmentem "beszélgetni" a magánrendelőjében. Ez volt akkor 6e ft. Aztán kb fél évig nem sikerült, és elmentem hozzá, hogy talán vmi gond lenne.. csináltatott a kórházban egy ultrahangot vmi nővérrel, aki mondta, hogy épp érik egy, a doki mondta, h hajrá! :) De persze akkor sem jött össze. Azt mondta, h előfordul, h 1-2 évet várni kell míg teherbeesem, de ne adjam fel. Akkor azt gondoltam, h milyen szuper doki. Aztán vmikor a télen mentem hozzá a kórházba, mert oda hívott be, miután telefonon mondtam neki, h vmi folyásom van és fáj a hasam. Mire bementem a kórházba, ő sehol! A nővérek bunkók voltak, mire odamentem az apjához, mert a magánrendelőben ismertem őt, és közölte, hogy ő most nem ér rá. Nem érdekli hol a fia. Na erre elmentem az sztk-ba és rendbetettek.
Ezután nem mentem hozzá, mert nem kellett egészen 2007 októberig, amikor a jobb oldalam rettenetesen elkezdett fájni, szinte egyik napról a másikra. Eszméletlenül fájt, nem tudtam mi ez, és másnap fogadott is a kórházban, mert épp ügyelt. Csak hasam tapintásával és a kezével benyúlva állapította meg, hogy ez nem nőgyógyászati, menjek el urulógiára, ha továbbra is fáj. 2 nap múlva mentem el a Klinikákra, de délután lett mire sorra kerültem, az urulógus közölte, hogy nincs vesekövem. Átküldött a sebészetre hátha vakbelem van. A sebész jól megkínzott, mert azt hitte szimulálok, aztán az ügyeletbe küldött a sebészeti ultrahangra. Ott a doki azt mondta, hogy valszeg méhen kívüli és akkora, hogy azonnal menjek a nőgyógyászatra! Azt azért megjegyezte, hogy első alkalommal a nőgyógyász miért nem érezte, akár kézzel akkora!
A nőgyógyászaton mondták, hogy ez nem méhen kívüli, hanem ciszta, és másnap műtöttek, mert akkora volt, hogy azt mondták egy nagyobb megerőltetéstől kiszakadhat.
Akkora trauma volt ez nekem akkor, hogy baba helyett cisztám van, és egyáltalán, hogy ennyit kellett szenvednem és hogy a baromi szuper doki miért nem foglalkozott velem?
Azóta sem voltam nála. Nem éreztem magamban annyi erőt, hogy bármikor is szembesítsem, de lehet meg kellett volna tennem.
hát így válasszátok őt.
De azóta 2 év, egy orvos azonnali cselekedete, aki meg is kérdezte, hogy lehettem ennyire türelmes... pár szem hormontabletta után sikerült teherbe esnem, amint látjátok :)
Üdv.
Niki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nikilány 2009.03.09 22:10-kor.

Kép
Kép
 


 


Sziasztok,
Én is teljesen meg vagyok elégedve Péterrel. Hozzá járok terhesgondozásra, jó humora van, bármikor lehet hívni a mobilon, kedves, segítőkész. Ha valamiben segítségre van szüksége, tényleg a Papától kérdez, de nekem ez megnyugtató hiszen Barna István egy szaktekintély a Szt. Imrében. A választásom amúgy azért rá esett mert egy évvel ezelőtt Ő műtött méhen kívüli terhességgel, nagy műtét volt, határozottan és ügyesen intézte az egészet. A bizalmam nem csorbult.


Sziasztok,

engem a Szent Imrébe cisztával műtöttek, és a Péter végezte a beavatkozást. Előtte viszont az apja vizsgált, úgy hogy a Péter asszisztált neki, de nekem az apja az István nem volt szimpatikus, elég bunkó és nyers modora van, mondjuk biztosan nagyon jó orvos, de bennem nem ébresztett szimpátiát. A Péter sokat viccelődik és nekem vele csak jó tapasztalatom volt.
 
 


Sziasztok!

35 múltam, és 18 és fél hetes terhes vagyok. Minden eredményem (vérvétel, ultrahang) megfelelő, teljesen jó. Párommal elmentünk genetikai tanácsadásra a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba Bp-en, mivel nem igazán tudtam mi fog történni, gondoltuk jó, ha mindennel tisztában vagyunk. A genetikus hölgy azzal kezdte a megfélemlitésünket, hogy nemrég egy 30 éves anyuka szült náluk Down kóros gyermeket és sorolta a százalékokat, hogy miért is kell nekem megcsináltatni a hasfelszúrást. Én nagyon ódzkodtam tőle, de mire a tanácsadásról kijöttünk - ami kb. 10 perces beszélgetés "futószalagon" - párommal teljesen beparáztatva álltunk a kórház folyosóján és úgy döntöttünk akkor legyen, hiszen az a kis szúnyogcsipés megér annyit, amit az ember érez, hogy tudjuk egészséges lesz a babánk. Pontosan azzal magyarázták a beavatkozás érzését, mint amikor a fogorvos bead egy érzéstelenitő injekciót. Gondoltam ezt elviselem, főleg mert láttam a páromon is, hogy nyugtalan lett a sok negativ adattól, hogy lehet járni, ha az ember nem csináltatja meg a méhlepény mintavételt hasfalon keresztül.

Hát kértünk időpontot és pár napja túl vagyok a "beavatkozáson".
Nagyon megbántam, hogy a vadidegen genetikus nőre hallgatva hagytam magam rábeszélni, soha többet nem hagynám.

A beavatkozás mérhetetlenül rossz volt, az érzéstelenitő hatása ellenére a felettébb hosszú vezető tű bebökését lehetett érezni, majd azt, hogy azt az orvos kb. 6-8 percig a testemben tartva azon keresztül egy másik tűvel három különböző alkalommal folyamatosan szurkáló és erősen kaparászó mozdulatokkal a belső hasfalamat böködi.

Mindeközben az embert teljes emberi méltóságától megfosztva deréktól teljesen lecsupaszitva, széttett, kengyelbe tett lábakkal kényszeritve anyaszült meztelenül végzik a beavatkozást úgy, hogy le sem takarnak és a műttőben eközben 5-6 ember (vadidegen) van jelen. A beavatkozást megelőzően pedig egy teljesen vadidegen orvos jó alaposan ellenőrzi nincs-e vérzés vagy méhszáj nyitva.

Hozzáteszem minderről a tanácsadást végző Júlia hölgy nem tájékoztatott, hogy milyen tortúrával jár az egész.

Mindezt azért irtam le ilyen részletességgel, mert ugyan megcsináltattam, de mélységesen megbántam az egészet annál is inkább, mert minden genetikai rendellenességet nem is szűrnek ki, hiába a pontos mintavétel, s amúgy is hosszú heteket kell várni, pontosan három hetet az eredményre, mire a terhességem 21-22. hetébe lépek.... ez elgondolkodtató....

Félreértés ne essék, senkit nem akarok a leirtakkal döntésében befolyásolni, mindenkinek egyéni véleményét is tiszteletben tartom, csupán úgy éreztem, hogy nőtársaim, kismama társaim érdekében ezt az oldalát is fel kell tárni a dolgoknak.

A hasam a "beavatkozást" követően még most, napok elteltével is fáj, rettentően féltem a babámat és a szivem szorult össze és átkoztam az időpont kérés napját, amikor megláttam a miniatűr ultranang képen, ahogy a baba mellett pár centire szúrkál az orvos a tűvel.... soha többé.....[/b]
 
 


Sziasztok!

Szeretném megtudni Dr Barna Péter elérhetőségét telefonszám, meg,hogy mikor rendel,és hol, aki jár hozzá légyszi segítsen.

Előre is köszönöm

Anikó

Kép
 


Szia!

Tavaly voltunk a barátnőmmel a Barna Istvánnál, remélem jól emlékszem a nevére. Aztán a papának szülésre kellett mennie és akkor a fia a Péter vizsgálta a barátnőmet. A barátnőm a 8. hónapban volt és a vizsgálat után el kezdett vérezni. Korábban sosem fájt neki a vizsgálat. Én nem mentem be csak később a Barna Istvánhoz a papájához. Ő rendkívül unszimpatikus volt. Megcsinált egy váladék vizsgálatot, közölte, lehet attól nem leszek terhes mert elrontotta az orvos a m.ab. műtétemet korábban. Szabadságot vettem ki és mentem a tétényi kórház sztk-ba a leletért, ahol közölték, hogy a dr úr nem adott semmiféle anyagot.
Nem akarlak elriasztani, de én ezek után elég rossz véleménnyel vagyok a papa-fia pancser orvosokról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sugi14 2011.10.23 08:04-kor.
sugi14
Budapest
 
 


Sziasztok!
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak a 2 Barnával!
Leírom, aztán majd döntse el mindenki ki-hogy viszonyul hozzá.
Én vmikor 2006-ban mentem B. Péterhez, mert egy barátnőm nála szült és azt mondta fantasztikus doki. Én is babát szerettem volna, tehát bejelentkeztem és elmentem "beszélgetni" a magánrendelőjében. Ez volt akkor 6e ft. Aztán kb fél évig nem sikerült, és elmentem hozzá, hogy talán vmi gond lenne.. csináltatott a kórházban egy ultrahangot vmi nővérrel, aki mondta, hogy épp érik egy, a doki mondta, h hajrá! :) De persze akkor sem jött össze. Azt mondta, h előfordul, h 1-2 évet várni kell míg teherbeesem, de ne adjam fel. Akkor azt gondoltam, h milyen szuper doki. Aztán vmikor a télen mentem hozzá a kórházba, mert oda hívott be, miután telefonon mondtam neki, h vmi folyásom van és fáj a hasam. Mire bementem a kórházba, ő sehol! A nővérek bunkók voltak, mire odamentem az apjához, mert a magánrendelőben ismertem őt, és közölte, hogy ő most nem ér rá. Nem érdekli hol a fia. Na erre elmentem az sztk-ba és rendbetettek.
Ezután nem mentem hozzá, mert nem kellett egészen 2007 októberig, amikor a jobb oldalam rettenetesen elkezdett fájni, szinte egyik napról a másikra. Eszméletlenül fájt, nem tudtam mi ez, és másnap fogadott is a kórházban, mert épp ügyelt. Csak hasam tapintásával és a kezével benyúlva állapította meg, hogy ez nem nőgyógyászati, menjek el urulógiára, ha továbbra is fáj. 2 nap múlva mentem el a Klinikákra, de délután lett mire sorra kerültem, az urulógus közölte, hogy nincs vesekövem. Átküldött a sebészetre hátha vakbelem van. A sebész jól megkínzott, mert azt hitte szimulálok, aztán az ügyeletbe küldött a sebészeti ultrahangra. Ott a doki azt mondta, hogy valszeg méhen kívüli és akkora, hogy azonnal menjek a nőgyógyászatra! Azt azért megjegyezte, hogy első alkalommal a nőgyógyász miért nem érezte, akár kézzel akkora!
A nőgyógyászaton mondták, hogy ez nem méhen kívüli, hanem ciszta, és másnap műtöttek, mert akkora volt, hogy azt mondták egy nagyobb megerőltetéstől kiszakadhat.
Akkora trauma volt ez nekem akkor, hogy baba helyett cisztám van, és egyáltalán, hogy ennyit kellett szenvednem és hogy a baromi szuper doki miért nem foglalkozott velem?
Azóta sem voltam nála. Nem éreztem magamban annyi erőt, hogy bármikor is szembesítsem, de lehet meg kellett volna tennem.
hát így válasszátok őt.
De azóta 2 év, egy orvos azonnali cselekedete, aki meg is kérdezte, hogy lehettem ennyire türelmes... pár szem hormontabletta után sikerült teherbe esnem, amint látjátok :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sugi14 2011.10.23 08:28-kor.
sugi14
Budapest
 
 


Szia!

Tavaly voltunk a barátnőmmel a Barna Istvánnál, remélem jól emlékszem a nevére. Aztán a papának szülésre kellett mennie és akkor a fia a Péter vizsgálta a barátnőmet. A barátnőm a 8. hónapban volt és a vizsgálat után el kezdett vérezni. Korábban sosem fájt neki a vizsgálat. Én nem mentem be csak később a Barna Istvánhoz a papájához. Ő rendkívül unszimpatikus volt. Megcsinált egy váladék vizsgálatot, közölte, lehet attól nem leszek terhes mert elrontotta az orvos a m.ab. műtétemet korábban. Szabadságot vettem ki és mentem a tétényi kórház sztk-ba a leletért, ahol közölték, hogy a dr úr nem adott semmiféle anyagot.
Nem akarlak elriasztani, de én ezek után elég rossz véleménnyel vagyok a papa-fia pancser orvosokról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sugi14 2011.10.23 08:29-kor.
sugi14
Budapest
 
 


Szia!

Tavaly voltunk a barátnőmmel a Barna Istvánnál, remélem jól emlékszem a nevére. Aztán a papának szülésre kellett mennie és akkor a fia a Péter vizsgálta a barátnőmet. A barátnőm a 8. hónapban volt és a vizsgálat után el kezdett vérezni. Korábban sosem fájt neki a vizsgálat. Én nem mentem be csak később a Barna Istvánhoz a papájához. Ő rendkívül unszimpatikus volt. Megcsinált egy váladék vizsgálatot, közölte, lehet attól nem leszek terhes mert elrontotta az orvos a m.ab. műtétemet korábban. Szabadságot vettem ki és mentem a tétényi kórház sztk-ba a leletért, ahol közölték, hogy a dr úr nem adott semmiféle anyagot.
Nem akarlak elriasztani, de én ezek után elég rossz véleménnyel vagyok a papa-fia pancser orvosokról.2011.Sajnos nem olvastam előbb!! De osztom véleményed, és aki teheti sürgősen keresen helyetük mást míg nem késő!!!
:twisted: :twisted:
sugi14
Budapest
 
 


Szia!

Tavaly voltunk a barátnőmmel a Barna Istvánnál, remélem jól emlékszem a nevére. Aztán a papának szülésre kellett mennie és akkor a fia a Péter vizsgálta a barátnőmet. A barátnőm a 8. hónapban volt és a vizsgálat után el kezdett vérezni. Korábban sosem fájt neki a vizsgálat. Én nem mentem be csak később a Barna Istvánhoz a papájához. Ő rendkívül unszimpatikus volt. Megcsinált egy váladék vizsgálatot, közölte, lehet attól nem leszek terhes mert elrontotta az orvos a m.ab. műtétemet korábban. Szabadságot vettem ki és mentem a tétényi kórház sztk-ba a leletért, ahol közölték, hogy a dr úr nem adott semmiféle anyagot.
Nem akarlak elriasztani, de én ezek után elég rossz véleménnyel vagyok a papa-fia pancser orvosokról.
sugi14
Budapest
 
 


Szia!

Tavaly voltunk a barátnőmmel a Barna Istvánnál, remélem jól emlékszem a nevére. Aztán a papának szülésre kellett mennie és akkor a fia a Péter vizsgálta a barátnőmet. A barátnőm a 8. hónapban volt és a vizsgálat után el kezdett vérezni. Korábban sosem fájt neki a vizsgálat. Én nem mentem be csak később a Barna Istvánhoz a papájához. Ő rendkívül unszimpatikus volt. Megcsinált egy váladék vizsgálatot, közölte, lehet attól nem leszek terhes mert elrontotta az orvos a m.ab. műtétemet korábban. Szabadságot vettem ki és mentem a tétényi kórház sztk-ba a leletért, ahol közölték, hogy a dr úr nem adott semmiféle anyagot.
Nem akarlak elriasztani, de én ezek után elég rossz véleménnyel vagyok a papa-fia pancser orvosokról.
sugi14
Budapest
 
 


Szia!

Tavaly voltunk a barátnőmmel a Barna Istvánnál, remélem jól emlékszem a nevére. Aztán a papának szülésre kellett mennie és akkor a fia a Péter vizsgálta a barátnőmet. A barátnőm a 8. hónapban volt és a vizsgálat után el kezdett vérezni. Korábban sosem fájt neki a vizsgálat. Én nem mentem be csak később a Barna Istvánhoz a papájához. Ő rendkívül unszimpatikus volt. Megcsinált egy váladék vizsgálatot, közölte, lehet attól nem leszek terhes mert elrontotta az orvos a m.ab. műtétemet korábban. Szabadságot vettem ki és mentem a tétényi kórház sztk-ba a leletért, ahol közölték, hogy a dr úr nem adott semmiféle anyagot.
Nem akarlak elriasztani, de én ezek után elég rossz véleménnyel vagyok a papa-fia pancser orvosokról.2011.Sajnos nem olvastam előbb!! De osztom véleményed, és aki teheti sürgősen keresen helyetük mást míg nem késő!!!2011.nov hónapan vártam a szülésem Barna Péter volt a fogadott orvosom, mondanom sem kell lapáttal toltuk a pénzt neki a magán rendelőjében. Tudta a szülés idejét, és elment nyaralni lelépet!!!! A papája vezette le a szülést .Mikor vissza jött kezdte kritizálni a papát milyen munkát végzet!. Úgy volt csak meglazítsa a varratot erre jól megvizsgált! A fájdalomtól alig tudtam leszállni a vizsgáló asztalról. kijövetel után már Ő kint volt a doktor urakkal az ajtó előtt , én a fájdalomtól alig tudtam menni, de valami azt súgta nézek vissza ,és akkor láttam, hogy pont engem utánozott az ott lévő orvosok mosolyogtak rajta . Bánom hogy nem szóltam vissza Így válassza mindenki Barna Péter doktor urat!!! ha leírnákróla a véleményüket lehet nem igen mennének ezek után hozzá !! A KISVÉDŐNŐK NAGY SZERETETTEL TUDJÁK AJÁNLANI Ő A LEGJOBB !!!!!
Nem szeretnék senkit elriasztani :twisted: :twisted:2011.nov6.
sugi14
Budapest
 
 


Kedves Kismamák! Nem tul rég szültem a Szent Imre kórházban,fogadott orvosom Barna Péter volt,aki elfelejtett szólni hogy a szülésem idejében,ö nem elérhetö.A terhesgondozása nem az olcsó kategóriába tartozik,joggal vártam volna,hogy erröl,a számomra fontos információról, idöben tájékoztasson.Sajnos az apjához kerültem,(Barna István)illetve neki "adott"át....Én ilyen orvost még nem láttam,rosszindulatú megjegyzései voltak fájdalmaim közben...pl: maga nem készült fel a szülésére????csak tudja hogy ezzel jár??? mindezt olyan hangnemben hogy az valami botrány! Hogyan lehet felkészülni egy szülésre? Ideges volt,mogorva, ugy éreztem,ez az orvos mintha már gyülölné a nöket....Azért a férjem hálapénzét jó mélyre rakta...mindegy.Azért azt még leírnám,varrat szedés közben felszisszentem,mire gunyorosan mejegyezte: eeenyire fááááj????Akkor minek akar hazamenni???Ha ennyire fááááj maradjon itt,ne akarjon elmenni....a többi nem orvoshoz méltó megnyilvánulásait már le sem irom..Hab a tortán,hogy miután visszaérkezett a kedves fia a nyaralásából,be sem nézett a szobánkba hogy vagyunk,pedig 9 hónapig lapáttal toltuk a pénzt a magánrendelöjébe...Szóval kedves Kismamák,ha okosak vagytok ezt a két "orvost "messzire elkerülitek!!!!!!
sugi14
Budapest
 
 


Köszönöm a hozzászólásokat!
nocse
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok.
Én 7 évvel ezelőtt is hozzájártam,most is hozzá járok,teljesen meg vagyok vele elégedve.Nekem a magánrendelőjét meg sem mondta hol van,nem oda jártam.Velem kedves,aranyos,sztem érti amit csinál.
Csak ajánlani tudom.
Sziasztok.
 
 


@timodom:


Szia! Van nem magán rendelése is? Hol? Hogy? Mikor? Milyen elérhetőségen? Köszi előre is!
 


@gigi79:


Tudom, hogy nagyon régi a bejegyzés, de a pontosság kedvéért válaszolok. Dr. Barna István főorvos fia szintén István, neki nincs Péter nevű fia. Én három gyereket szültem császármetszéssel az idősebb Barna doktornál. Elmondhatom, hogy ha nem lenne a lányom olyan fiatal és a doktor úr túl idős, csak nála engedném a lányomat szülni.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó