Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ismeri valaki Dr. Szentiványi Zoltánt? Az I. Női Klinikán dolgozik.
 
 


szia!

Talán már elkéstem a válasszal mert igen régen írtad.

Ő egy nagyon fiatal orvos,de éppen annyira lelkiismeretes is.

Én egy vasárnap éjjel kerültem hozzá vetéléssel, amit ő fejezett be.

Másnap reggel bejött és megnézett, beszélgetett velem, jó volt látni, hogy tényleg érdekli mi van velem, nem pedig csak kérdez de a választ már nem várja meg fajtából való.

Nekem nagyon szimpatikus.

Maca
 
 


Sziasztok!Én Szentkirályinál szültem most áprilisban igy nagyon frissek a tapasztalataim.Nagyon jó dokinak tartom,ugy szakmailag mint emberileg.Nagyon lelkiismeretesen végzi a munkáját.Én csak pozitivat tudok mondani rólla. :!: :)
 

 
 

Sziasztok!Elnézéseteket kérem Szentiványi helyett hirtelen Szentkirályit olvastam :oops: :oops: :oops: ,igy az üzimmel nem segitettem!!!Bocsi a tévedésért :!: :!: :!: :(
 


Sziasztok!

Köszönöm maca üzenetét, sokat segített, azóta voltam nála, nagyon figyelmes és szimpatikus volt egész terhességem alatt, most már a Szt. Jánosban dolgozik egy ideje én is ott szültem, nekem sokkal jobban tetszett, mint az I. női. Tehát mindenkinek szívből ajánlom.
 
 


Sziasztok, látom régi topik, de hátha még valakinek jó lesz. Az első gyerekemet a kútvölgyiben kezdtem, de nem voltam megelégedve az orvosommal így a 35 héten váltottam a MÁVra, ahol az orvos és a szülés rendben volt de a hely miatt a másodikat már nem akartam ott szülni. Most a második gyerekemet fogom Szentiványi doktornál szülni, és egyenlőre csak jót mondhatok róla. Korrekt, egyenes, figyelmes és kedves, ha hívom és nem veszi fel visszahív, türelmes, minden kérdésemre válaszol!!!. Nagyon meg vagyok vele elégedve, ajánlom teljes szívből bárkinek.
gwelian
Budapest
 
 


Folytatva a blogot:


Nejemmel örültünk hogy jó orvost találtunk, miután két éve megismertük
Dr. Szentiványi Zoltánt egy beavatkozásra beesve a János Kórházba.
Végig kedves volt és plusszban ajánlott egy korrekciós műtétet,
mellyel párom szív alakú méhét (uterus bicornis) normál alakba lehetne igazítani.


Tavaly októberben már állapotosan kerestük fel a Jánosban.
Úgy tűnt, szívesen foglalkozik velünk, de később mintha le akart volna passzolni minket.
Még a rutin vizsgálatokat is a Páromnak kellett sokadjára kikönyörögni tőle,
amiket aztán az épp ott lévő orvosok végeztek el.


Májusban - számunkra teljesen váratlanul - két hónappal a kiírt időpont előtt, Páromnak váratlanul és bármilyen előjel nélkül elkezdett folyni a magzatvize. Sietve hívta a mentőket, akik gyorsan ki is érkeztek. A kórházba érve a vizsgálatok után közölték velünk hogy császározni kell. Így megszületett leányunk az éppen ügyeletes orvos közreműködésével.
Szentiványi doktor - nagy nehezen ráérve - még két héttel a koraszülés előtt, a harmincadik hetes
ultrahangon is mindent rendben talált. Szó sem esett az ilyen esetben többnyire erősen esélyes
koraszülés lehetőségéről, vagy az ezzel járó veszélyeztetett terhességről, ezt "elfelejtette" közölni velünk.


Erre az sem mentség, hogy vizsgára készült és az sem, hogy a többi három (ebből kettő a Jánosban)
- a páromat még vizsgáló orvos - sem emelítette ezt a lényeges infót. Megtudva a szülés után ezt az "apróságot" a neten rákeresve két perc alatt magam is megtaláltam a választ.


Később egy vizit során az osztályvezető főorvos, de még a nővérek is csodálkozva kérdezték páromtól: hogy lehet az, hogy erről a veszélyes helyzetről nem tudtunk előre? Valamint azt is közölte az osztályvezető főorvos hogy ilyen alakú méhhel szép, hogy eddig benn tudott maradni a gyerkőc, hiszen már nem volt több helye. Szentiványi doktor - miután próbáltuk elérni - a szülés napján sem és azóta sem keresett minket. Párom kontroll vizsgálatait az akkor épp egyik ügyeletes doktornő végzi a mai napig.

ifjoncapa
Bp.
 
 


Valaki friss információval tudna szolgálni Szentiványi dokiról???
ipike
Pomáz
 
 


Első gyermekemet nála szültem, mint ügyeletes orvosnál. Nagyon megnyerő volt, kedves, és úgy viselkedett, mintha saját kismamája lennék. Nagyon szimpatikus volt, és szülés után is hozzá jártam, leváltva azt a dokit, aki fogadott volt és nem jött be a szülésemre. Második gyermekemet is nála szültem. A kórházban egy alkalommal sem látogatott meg. Nem tudom mi történik ezzel az orvossal, de nem jó irányba halad. Telefont ritkán veszi fel. Ingerült, és úgy látom, nem tisztel meg azzal sem, hogy annyit, mondjon, hogy kukk-vagy bakk, ha szó nélkül otthagy. Humorának hűlt helye, arca beesett és gondterhelt. Gondolom gondjai vannak, de erről én nem tehetek. Másodszor borultam ki miatta, amikor úgy döntöttem, hogy orvost váltok, pedig nem akartam...
babuka25
Budapest II. kerület
 
 


Bar nem szultem, hanem egy mutet miatt kerultem kapcsolatba Szentivanyi doktorral, nekem nagyon szimpatkus volt. Nyugodt, hatarozott es preciz orvos, aki nem csak a kesz tenyekre figyel, hanem az emberre (nore) is. Korrekten felvilagositott mindenrol, mikozben kedves es humoros is. :)
Ahogy lattam, van maganrendelese is, biztos, hogy fel fogom keresni, mert egy olyan nogyogyasz, akiben nyugodt szivvel megbizhat a paciens (meg ha olyan zavaros es idegen/ismeretlen helyzetben is van, mint egy szules, vagy egyaltalan, nogyogyaszati vizsgalat).
 


Én 2012ben szültem nála, fogadott orvos volt.Fájásgyengeség miatt megakadt a szülés, végül az ügyeletes orvos segített ő meg odatámaszkodott a radiátorhoz karbatett kézzel, tehát nem neki köszönhető, hogy élünk.Soha többet nem szülnék nála, mert ha bármi baj van nem tudja mit tegyen!Most tervezzük a 3.babát de tuti nem ő lesz a dokim
 


Fiatal, kedves, jó humorú, egyenes orvos. Férjemmel mindketten nagyon szimpatkusnek találtuk. Mindig korrekt tájékoztatást ad, megnyugtatja az embert. Sokat dolgozik, ezerrel pörög, így nem várható el tőle, hogy folyton az ember lelkét pátyolgassa, de szerintem ez pont így tökéletes. Ő volt a választott orvosunk, nála szültem 2014.12.27-én.  Megnyugtató volt, hogy a szülés napján jött, mellettem volt, és amikor a szülés megakadt, nem tétovázott, császármetszéssel világra segítette kislányunkat, nem hagyott minket szenvedni. Szülés után minden problémamentesen zajlott, gyors volt a felépülés is. Biztonságban éreztem magam mellette. Dr. Szentiványi Zoltánt olyan tapasztalt kollega ajánlotta, akiben sokan megbíznak ez garancia volt arra, hogy jó kezekben leszünk. Így is lett! :-) Örülök, hogy Őt választottuk!!!!
 
 


Nekem is csak jó tapasztalataim voltak vele kapcsolatban. Az első babám is a János kórházban született, de nem nála, a második babához kerestem új orvost és akkor bukkantam rá. Örülök, hogy végül Szentiványi doktort választottuk. Fiatal, lelkes, segítőkész, mindig elérhető volt. Dúlával szerettem volna szülni és ezt is az első perctől támogatta, a szülés is jó hangulatban zajlott. Csak ajánlani tudom. :) Ha még esetleg lesz harmadik tuti nála szeretném szülni.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó