Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Információkat szeretnék megtudni Dr. Radnai Katalinról, minden érdekel.

Köszönöm!

Bodza
 
 


bodza!

Én nála szültem a 2. lányom novemberben. Nagyon jó orvos, alapos, kedves :) . Ha van valamilyen konkrét kérdésed, szívesen válaszolok!
Babát vársz?

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Csuri!

Köszönöm, hogy írtál!
Még nem vagyok terhes (azt hiszem), de már szeretnék babát. Igazából van egy kitűnő orvosom Cegléden, de én Bp-en lakom és nem tudom, hogy be merjem-e vállalni a terhességet ceglédi orvossal. Sajnos csalódtam az István kórházban, igaz nem a Radnai doktornő kezelt, hanem egy idősebb férfi orvos (nem szeretnék nevet írni, őt is ajánlották, mert eljöttem a nőgyógyászomtól, aki aztán tényleg semmit nem csinált), de ha nála maradok, akkor már méhnyakrákom lenne. A ceglédi orvos megmentette az életemet, ha úgy vesszük, benne maximálisan megbízom, mert kezdettől fogva nagyon alapos volt és mindent elmagyaráz, lelkiismeretes.

Mivel én csak dolgozni jártam le Ceglédre nem akartam ott orvoshoz menni, de szerencse, hogy aztán mégis megtettem.
Volt egy rutin műtétem októberben, kiderült, hogy az utolsó pillanatban és utána azt mondta az orvosom, hogy minél előbb gyereket kell vállalni, ez nem jelent gondot, mert a férjemmel már egy éve szeretnénk gyereket, csak közbe jött a rossz eredmény.

Nagyon jó dolgokat hallottam az Istvánról és azt is terveztem, hogy ott fogok szülni, csak a személyes tapasztalat megingatott, eddig mindenki jót mondott a Radnai doktornőröl, csak érzem, hogy szívem szerint maradnék a ceglédi orvosomnál, de egyben félek a kockázattól is amit a távolság jelent.

Ha tudnám, hogy a doktornő is a ceglédi orvosom szerint járt volna el, akkor nem kételkednék semmiben, de ezt sose tudom meg.

Ezért gyűjtök információkat, mert nem tudom mi lenne a jó döntés.

Olvastam negatív véleményeket a szülészetről: rossz ágyak, koszos mosdók, ez tényleg így van?

A doktornő csak a kórházban rendel? Mennyit kér a szülésért?

Köszi
Bodza
 
 

 
 

Szia Bodza!

Ez az orvosváltás-téma nem könnyű, megértem!! Az első lányomat is itt az Istvánban szültem, de akkor (2006) más volt az orvosom. Vele nagyon meg voltam elégedve, és ha tehetném, még mindig az orvosom lenne :? , de már nem dolgozik ott. A váltás oka (sajnos :( ) a pénz volt! Ő ugyanis magánkórházban dolgozik azóta, és az már nem a mi kategóriánk :roll: :( !
Én viszont az Istvánban terveztem szülni másodjára is :wink: , mert függetlenül attól, amilyen gáz a szülészeti osztály, a bababarát szemlélet mindenért kárpótol. Szerintem 3 napot (másodjára mi csak kettőt voltunk :wink: ) ki lehet bírni! Tényleg vacakok az ágyak, borzalmas a kaja, kissé koszos a WC, és eléggé ki tudtam akadni, amikor a takarítónéni osztotta a reggeli zsömléket :shock: , de ez egy 9. kerületi kórház!!!!
Nekem volt másodjára fogadott szülésznőm, nála szültem elsőre is (akkor Ő volt az ügyeletes), és valójában a doktornőt Ő ajánlotta :) .
A terhességem kb 4. hónapjában mentem először hozzá, és nagyon kedvesen fogadott. :) A magánrendelése a kórházban van, az egyik vizsgálóban (ahol délelőttönként a CTG-t csinálják egyébként).
Valójában nincs fix tarifája a vizsgálatoknak. Engem Ő nem ultrahangozott sosem, azt mindig a kórházban éppen ügyeletes ultrahangos orvos csinálta (NA ezt eléggé utáltam :roll: !).
Az árakról itt nem írok, talán priviben.....
A lényeg! Szerintem jó orvos, bár komoly bajom nem volt (sajnálom, hogy Te már átestél ilyenen!!!) és nem tudom, hogy milyen lenne akkor, de feltételezem, helytállna :? .

Írok privit is nemsoká :) !

Üdv: Csuri

Csuri
Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Bodza!

Én az első babámat Radnainál szültem. A választott orvoom nem jött be a szülésre és ő volt az ügyeletes. Féltem is rendesen, hogy nincs ott senki akit ismerek, de Radnai doktornő elött le a kalappal. Pénz nélkül is nagyon kedves, vagány, segítőkséz, profi volt! Nálam a kitolás igancsak elhúzódott, de megoldott ezt is. És utána kórterembe is bejött meglátogatni.
Vendég
 


Sziasztok!

Már egy ideje nézegetem a fórumokat, és egyre inkább azt érzem, hogy Radnai doktornő megfelelő választás lesz, ha beindítjuk a kettes számú babaprojektet. Mivel az első babám koraszülött lett, császároztak, ezért nagyon fontos szempontnak tartom azt is, hogy lehetőleg szülhessek normál úton, ha nincs semmilyen probléma. Ilyen téren van valakinek tapasztalata a doktornővel kapcsolatban? Meg minden egyéb infónak is örülök. Ha nem itt, akkor priviben is jöhet.

Üdv
Timi

Kép
 
 


Szia Hellot!
Írtam Neked privit!
Üdv, J.
Vendég
 


Sziasztok!
Úgy tudom, a doktornő rendelése elköltözött. Meg tudnátok írni nekem az új elérhetőséget?
Köszi!

Kép
 
 


Sziasztok!
Engem is az érdekelne, hogy hol rendel a doktornő. Ja, és h mikor.
Köszi
A.
 
 


Szia, Antoni!

A doktornő a Nyugati közelében rendel, Váci út 16.
Bejelentkezni a 320-4268 számon lehet, csütörtök délután biztos rendel.

Kép
 
 


Köszi az infót, Hellot!
A.
 
 


Sziasztok!

Valaki írja meg nekem, hogy a drnő mennyit kér a szülésért, vagy amennyit gondol az ember annyit ad?

Köszi
se1
 
 


Sziasztok!
Most kezdtem el járni a doktornőhöz és ha minden jól megy nála is fogok szülni. Nagyon megköszönném én is azt az infót, hogy mennyit szoktak a doktornőnek a szülésért adni. Köszönöm szépen!


Sziasztok!

Én is megköszönném, ha valaki megírná, hogy a doktornő kb. mennyit kér a magánrendelésén, a szülésen.
Továbbá érdekelne az is, hogy milyen gyakran kell hozzá várandósként járni, és hogy minden egyes alkalommal megnézi-e a méhszájat.

Előre is nagyon köszönöm, most állok nőgyógyászváltás előtt.
 
 


Sziasztok!

Nekem is orvost kellett váltanom az én dokim nemsokára szülni fog :D Akit nagyon szeretek :)
Nagyon szimpatikus a Radnai doktornö nála fogok szülni!!
valaki megtudná irni nekem mennyi nála a szülés??
Köszönöm!!
 
 


Sziasztok!

6 hetes terhes vagyok és a nőgyógyászom nem vállalta el a terhesgondozásomat :(
Egy ismerősöm nőgyógyásza ajánlotta a doktornőt, de szinte semmit nem tudok róla.
Eddig azt olvastam, hogy nem mond árat, amennyit akarunk, annyit adunk, de egy fórumon azt írták, hogy állítólag pénzéhes és kevés volt amit ott adtak.
Ti kb. mennyit adtok egy vizsgálatért és mennyit a szülésért?
A válaszokat előre is köszönöm!
 
 


A kórházi rendelésen valóban nem mondott árat, de most már van külön magánrendelője, és ott fix tarifa van, amit a recepciósnak kell fizetni. Pénzéhesnek meg egyáltalán nem mondanám a doktornőt (bár én csak párszor voltam még nála): nemrég kórházi ügyelet alatt fogadott (a magánba csak valami iszonyú sokára kaptam volna időpontot, mert teltház volt), és amikor a végén akartam volna neki adni valamennyit, nem fogadta el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hellot 2010.04.02 12:09-kor.

Kép
 
 


Tatjana, írtam Neked tegnap privit, megkaptad? Abban részleteztem, de egyáltalán nem pénzéhes, nagyon emberséges, megbízható doktornő.
Vendég
 


Köszi a válaszokat! Jetta válaszoltam is vissza privátban (lehet nem jól csináltam? nem nagyon értek még ehhez az oldalhoz). Sajnos a magánra csak április 29-re kaptam időpontot, de ezt egy kicsit késői időpontnak tartom (majdnem 12 hetes leszek már akkor), úgyhogy hazamegyek egy vizsgálatra a szülővárosomba, aztán majd 29-én megyek hozzá.
A pénzéhességet meg az sgfórumon olvastam, de csak 1 hozzászólásnál (ezért nem is nagyon hittem el, csak így nyugodtabb vagyok, hogy mások is megerősítik). :)
 
 


Szia Tatjana! Sajnos nem kaptam meg, de sebaj, örülök, ha hasznodra voltak az infok. Esetleg ha megvan neked kimenőben, próbáld még egyszer elküldeni. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok, ide is, csak a pénzről nem akartam nyílt fórumon írni!
Vendég
 


Sziasztok!

Én is a doktornő árairól érdeklődnék.
A sima rákszűrős vizsgálat tarifájára és arra is kiváncsi lennék, hogy szülésnél mennyit kér (úgy néz ki, aktuális a dolog :D ).

Válaszotokat előre is köszönöm!

Dormira

Lilypie Third Birthday tickers

Kép
 
 


Sziasztok!

Én is a doktornő árairól szeretnék érdeklődni - 16 hetes kismama vagyok; és május közepétől már hozzá tervezek terhesgondozásra járogatni + szülni is nála szeretnék.

Előre is köszönöm a válaszokat!
 
 


sziasztok! csatlakozom az előttem szólókhoz valaki priviben tájékoztasson legyen szíves engem is

van-e "tarifa" a szülésnél , vagy adok, amennyit gondolok
mennyit illik adni? fogalmam sincs

Piripi78
 


Sziasztok!

Szeretnék én is a doktornő "árairól" érdeklődni, illetve, hol, mikor lehet őt utolérni? Főleg a kórházi rendelésére lennék kíváncsi.
Köszönöm
 


Szia Marcsi!
Tudtommal a kórházban már nem rendel, csak a Nyugatinál, privátban. A lányom 14 hónapos, amikor a születése utáni hathetes kontrollon voltam, akkor mondta,hogy ma rendel itt (az Istvánban) utoljára. A címe: Váci út 16., a szám: 320-4268. Szerintem ha bejelentkezel, nyugodtan megkérdezheted, hogy most mennyibe kerül egy vizsgálat, mert ez teljesen hivatalos. Utoljára 7000 ft-ért voltam, de azóta emelhetett, mert régebben volt.
Ida, Piripi!
Több évig jártam hozzá, két gyermekemet segítette világra, sosem volt "tarifabemondós" nőgyógyász, tehát szerintem amennyit tudsz és gondolsz.
Vendég
 


Sziasztok!

Jelenleg én a doktornőhöz járok kismama-gondozásra. Most tényleg a Nyugatinál rendel csütörtökönként. Érdemes hamarabb bejelentkezni hozzá, mert rengetegen vannak nála. Engem kb. 4-5 hetente hív be, és egy vizsgálat 7000 Ft-ba kerül. Ebben benne van az uh. és a méhszáj vizsgálata is. Vérvételekre és genetikai uh-ra az Istvánba kell bemenni, amiért nem kell fizetni.

Ennyit tudok egyenlőre. Az viszont tényleg engem is érdekelne, hogy a szülésért mennyit illik adni. Tényleg igaz az a szorzó, hogy az egyszeres terhesgondozás díja szorozva tízzel?
 


Nekem is lehet váltanom kéne... Istvánba tartozom, oda is járok. Egyik szombaton vlt egy kis problémám, így bementünk az Istvánba. Radnai dr-nő volt az ügyeletes. Alaposan kifaggatott, megvizsgált, UH-t nézett, majd elmondott mindent. Rendes szimpatikus alapos dr-nő. De nekem nincs pénzem magánba járni... Így marad az, hogy megyek az Istvánba. Még van időm, meglátom...

Kriszta
Kép
 


Sziasztok!

Én is éppen orvost, ill. kórházat váltok, és a doktornő és az István kórház is szimpatikusnak tűnik eddig. Ami viszont még érdekelne, de eddig nem sikerült megtudnom, hogy a doktornő ill. a kórház pártolja-e az epidurális érzéstelenítést. Természetesen a doktornőt magát is igyekszem megkérdezni, de eddig még nem értem el, és pár hét múlvára kaptam hozzá időpontot, én pedig szeretnék vmi biztosat tudni, mielőtt újabb hetek telnek el eredmény nélkül.
 


Bocsánat hogy ezt írom:

DE MI AZ HOGY ILLIK ADNI????

Nem tudom, mi a végzettsége Magyarországon szülö nők tízezreinek, de ha kiviszel egy kólát valakinek, vagy megírsz egy hivatalso papírt valahol ami a munkád, a feladatod, a hivatásod, te csak úgy kapsz zsebbe több tízezer forintokat, csak mert ILLIK?

Nekem nem olyan a végzettségem, de pofátlannak tarom ezt az ILLIK-et...

Törvényileg próbálták szabályozni, de igazából a fejekbe ILLENE beleverni, hogy ez mennyire gerinctelen dolog, pláne hogy sokan minimálbér környékén élnek...
 
 


Laliyah!

Nem annyira értem, miért pont ide kellett ezt beírnod (van külön hálapénzes topik, ahol lehet ezt ragozni)! Egyébként aki kiviszi a kólát, az sok esetben egész jó pénzeket kap a zsebébe, a vendéglátóipar igencsak jattos szakma, szerintem nem volt jó példa. Amúgy lehet, hogy nem kapsz pénzt, mert megírsz egy hivatalos papírt a munkaidődben, de ha éjjel kettőkör, munkaidőn kívül keltene fel valaki, és citálna be a melóhelyedre, hogy pecsételje le valamit, gondolom, te sem ingyen tennéd meg, egy hónapban mondjuk nyolcszor-tízszer!
Nem tudom, miért gondoljátok annyian, hogy a nőgyógyászoknak, szülésznőknek a munkaköri leírásában beletartozik az, hogy fűhöz-fához berohangáljanak. A munkaideje nyolctól fél ötig tart, plusz ügyel hatot-nyolcat havonta. Nem is akkor "illik" fizetni, ha a munkaidejében szülsz. Hanem ha ezen felül elvárod, hogy bejöjjön! Ha valaki az ügyeletesnél szül, evidens, hogy nem ad.
Most lehet fujjogni, meg utálni, de már annyira unom, hogy mindig jön valaki, aki elkezd ezen hápogni! Aki nem akar fizetni, ne fogadjon szülészt, ügyeletben is van nagyon sok rendes orvos, akiket ki lehet fogni, és privát dokiban sok pénzért is lehet csalódni, szóval szerintem még csak biztonságot sem ad kizárólagosat a fogadott orvos.
Vendég
 


Sziasztok!

Kérlek Benneteket az alábbi linken szavazzatok a kisfiamra,Zsoltra.Ma éjfélig lehet még.Köszönjük!

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008122744
 
 


Radnai dr-nő is sokat ügyel :D

Kriszta
Kép
 


Cherryke, igaz :D De.
Nekem ő a dokim, éppen ügyeletben volt amikor szültem, ettől függetlenül adtam. Mert felkértem és mert én akartam adni, Ő soha nem kérte. Most is ugyanúgy adnék. A 10 órás, nehéz szülésemet élménnyé tette, sokszor és hosszan bent volt a vajúdás alatt is, utána pedig úgy rendberakott, mint az álom, varrás közben ahogy nyikkantam már adta is a helyi érzéstelenítőt. Nagyon szeretem a Doktornőt, nagyon jót szültem vele, soha nem beszéltünk anyagiakról, szegény laliyah pont nem a megfelelő helyen fakadt ki. Béke.

Kép
 
 


Én is adok a dokimnak...
Azt poénból írtam, hogy Ő is szokott ügyelni. AZ enyém is szokott. Ettől függetlenül adok majd neki. Én eddig is adtam. Nem kényeztetem el, de neki nincs is rá szüksége.

Kriszta
Kép
 


Azért reagáltam a sokat ügyelre, mert tényleg nagyon-nagyon sokat ügyel :) 6 napig kellett a kórházban maradnunk, ezalatt minden nap bent volt.

Kép
 
 


Sziasztok,

Meg tudnátok nekem is írni priviben, hogy mennyit szokás a doktornőnek a szülésért adni. (Az biztos, hogy őt választom, csak kíváncsi vagyok, mennyit kell rá "spórolni".) :wink:

Előre is köszönöm!
 
 


Sziasztok!

22+3 hetes terhes vagyok. A Radnai dr.nőhöz járok. Nem ismertem őt,csak az előző dr.nőm ajánlotta,aki közben megszült. Így kerültem hozzá,aki amúgy nagyon szimpatikus! :) Szeretném,ha vki megírná nekem privibe,hogy a dr.nőnél mennyi a szülés vagy ki mennyit ad,ha nincs fix ár.
A magánrendelése még mindig a Nyugatinál van és még mindig 7e ft a gondozás. (Ezt egy előző hsz miatt írtam :) )
Előre is köszönöm a segítséget!!

Lilypie First Birthday tickers
 


Sziasztok!

Megírná nekem is valaki, hogy mennyit "illik" adni a doktornőnek, illetve a szülésznőnek?

Nagyon köszönöm
csg
csibegomboc
Budapest III. kerület
 
 


Nekem szülésznőm nem volt. Egyrészt nem is akartunk, másrészt váratlanul egy UH-ról mentünk a műtőbe és császároztak. Radnai dr nő és a dokim. Dr nő varrt kívülről, gyönyörűen meg gyógyult :)

Kriszta
Kép
 


Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a doktornő Uh-ozni is tud a rendelőjében?
Köszönöm
 
 


Sziasztok!

duna!

Igen, tud uh-ozni.

Dormira

Lilypie Third Birthday tickers

Kép
 
 


Sziasztok!

abban kérnék segítséget, hogy mégis hogyan működik, ha valaki a kórházba akar járni terhesgondozásra? Nem sűrűn járok kórházba, első babás vagyok és a barátnőim magánhoz jártak, ezért vagyok ennyire tájékozatlan. Megoldható-e, hogy valaki a kórházba egy dokihoz járjon? Az Istvánba tartozom, de a leírtak alapján nagyon szimpi Radnai doktornő. Mennyi idős?
Jelenleg csak a teszt "bizonyítja" a babát, szeretnék dokihoz menni (utolsó mensitől számolva most töltöm az 5. hetet). Ha jól olvastam a magánrendelésen közeli időpontról ne is álmodjak? Még nem döntöttem, de ha szimpi a doki és elfogadható az ár, közel van a rendelő, akkor mennék akár a magánrendelésre is.
Előre is köszönöm a felvilágosítást, akár ide, akár privibe.
Juharlevél


Sziasztok!
Azoktól érdeklődnék, akik gyakrabban látogatják a doktornőt. Én egy éve járok hozzá, és eddig mindig ugyanazt az összeget kellett fizetnem, akármilyen vizsgálat is volt (kivéve ha csak receptért mentem, azért nem kértek pénzt). Augusztusban voltam utoljára. Múlt héten viszont többe került a vizsgálat. Általában megemelkedett a tarifa augusztus óta, vagy most már vizsgálattól függ, hogy mennyit kell fizetnem?

Kép
 
 


Sziasztok!

Engem is Radnai doktornő tarifái érdekelnének.
Azt tudom, hogy a terhesgondozás egy tizes, de érdekelne mennyit szokott kérni szülésért.
Megköszönném ha valaki megírná tapasztalatait a doktornővel kapcsolatban priviben.
hugika25
Üllő
 
 


Sziasztok!
Én 20 hetes terhes vagyok, és a 9. héttől járok Radnai dr.nőhöz terhesgondozásra, ami 10ezer Ft alkalmanként. Valaki kérdezte, h a méhszájat mindig megvizsgálja-e? No, nekem pont tegnap vizsgálta meg először (meg is lepődtem, mert nem számítottam rá :)), uh minden alkalommal van, kivéve pont a tegnapit. De a baba szívhangját megnézte, azért ez kárpótolt valamit. :) Egyébként nagyon kedves a dr.nő, csak pozitív dolgokat tudok róla mondani eddig.
Nekem is lenne kérdésem. Ugyebár van ez a fránya pénz dolog... A férjem állandóan azzal zaklat, h kérdezzem meg a dr.nőtől, h mennyi az annyi, de ez számomra elég kínos. Légyszi írja meg nekem valaki, h mennyit illik neki adni, vagy Ti pl. mennyit adtatok????
A másik, h tegnap megkérdezte, h választok-e szülésznőt? Én mondtam, h még nem tudom, ő ajánlja-e? Azt válaszolta, h ő nem ajánlhat olyat, ami pénzbe kerül. Mennyit szokás adni a szülésznőnek? azt tudom, h Enikő, aki vele van a rendelésen, szülésznő, de nem tudom, h milyen és "mennyibe kerül".
És még egy kérdés. :) Szülésfelkészítőre mikortól lehet járni?

Köszönöm szépen, ha válaszoltok, mert teljesen tanácstalan vagyok! Ha bárkinek van kérdése felém, nyugodtan írjon! :)
 


sziasztok!
Én a Radnai doktornőnél szültem, illetve ő és Lázár Gábor doki végezték a császárt. 16 órát vajúdtam, aztán végül betoltak, sajnos nem ment a dolog... A szülésznőm Enikő volt (Szabóné Miklósi Enikő)
Mivel nekem Encsi nagyon sokat segített (oké, én elfogult vagyok, nekem "ismerősöm"), ő intézett szinte mindent, a Kati "csak" a műtétet végezte, ezért mi megfeleztük a gondolt összeget. 100.000 ft-ot dobtunk ketté. Encsi nem is akarta elfogadni, de ragaszkodtunk hozzá. A doki is teljesen normális volt utána is a kontrollon, meg még hónapokkal később is, szóval szerintem nem kevesellte. A szülésznőknek egyébként általában 30-at szoktak adni.
Én egyébként nem jártam szülésfelkészítőre, a 39-ik héten jöttem el a munkahelyemről, addig dolgoztam, nem volt időm és őszintén szólva kedvem sem bejárni a belvárosba napközben, hétköznap.
Vikk1207!
Könnyű szülést kívánok!!!
 


Sziasztok!
Vki megírná nekem Radnai dr-nő telefonszámát, hogy hol lehet bejelentkezni hozzá magánrendelésre? Köszönöm!
 
 


Sziasztok!

Nekem nem volt jó tapasztalatoma doktornővel. Igaz, csak a nőgyógyászaton találkoztam vele. 2 napra be kellett feküdnöm, mert szteroid injekciót kaptam a nagy féjdalmaim miatt. 
Ugyanis 6 hónapja nagyon fájt a forgóm, mivel terhes voltam nem tudtak velem semmit csinálni. Majd 3 hónapja diagnosztizálták, hogy porckorong sérvem van. Ráadásul 2 nagy. Ezért a reumatolódus a császárt, majd egy következő alkalommal a terhesség mielőbbi befejezését javasolta. Akkor már 2 hónapja ülve aludtam. Eljött a 37. hét, akkor bementem a kórházba, hogy nem bírom tovább, adjanak fájdalomcsillapítót vagy valamit. A doktornő volt az osztályos orvos és be akarta indítani a szülést. A reumatológus első (miszerint császár) papírját kinevette, sőt...! Ironikusan poénkodott rajta más orvosokkal. A terhesség mielőbbi befejezésére vonatkozó papírt pedig ugyanattól az orvostól elfogadta. Nagyon ideges voltam, tudtam, hogy képtelen leszek háton feküdni és vajúdni ezzel a porckorong sérvvel, de erősködtek. Úgy volt, hogy reggel saját felelősségre haza fogok menni. De szerencsére hajnalban elfolyt a magzatvíz és az orvosom megcsinálta a császárt. 
A szülést követően sem lett jobb, 2 hét múlva soron kívül meg is műtöttek porckorong sérvvel. 
Utólag tudtam meg, hogy a doktornő szerint szimuláltam. Ezért akarta beindítani a szülést és nézett levegőnek, beszélt el a fejem felett, nem válaszolt a kérdéseimre és nevetett ki mindkét reggel a vizitnél. Kritikán aluli volt a viselkedése. 
Remélem, soha nem részesül akkora és olyan hosszan tartó fájdalomban, mint amit én szimuláltam. 
Senkinek nem ajánlom!!!
B
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó