Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Nagyon kíváncsi lennék-e két orvosra mivel mindkettőről jókat hallottam/ Jánosban vannak azt hiszem /hogy ki jár hozzájuk, ki szült náluk, illetve mi a vélemény róluk, elérhetőségük???
 


Szia!

Én Sóvágó Doktor Úrnál szültem a kisfiam 2006-ban, azóta is hozzá járok és csak jókat tudok mondani róla. Emberséges, szimpatikus, szuper orvos, nekem ő AZ orvos!

Ha van konkrét kérdésed,írj nyugodtan!

KépKép
 
 


Logi nagyon köszönöm!!!!
 

 
 

Szia csézjang!

Én is a Sóvágó doktornál szültem, egyik gyermekemet, nagyon ajánlom, nagyon korrekt, figyelmes és alaposan végzi a munkáját :D
 
 


Szívesen Csézjang!!! :wink:

KépKép
 
 


Sóvágóról csak jókat tudok mondani. Figyelmes, alapos, nem a pénzre megy. Egy kicsit vérzik is a szívem, mert sajna ott kell hagynom, mert nekünk nem jön össze a baba, további vizsgálatokra van szükség, amivel ő nem foglalkozik, csak egy másik kollégája. De tényleg, mindenkinek nagyon tudom ajánlani. :)
 
 


Sóvágó Dr. egy fantasztikus ember, jól ismerem, nagyon jó orvos emberileg is, csak jókat tudok róla mondnai, igaz, még nem szültem, de ő a nőgyógyászom, csinált már HSG-t, és sajnos operált is már... mindent el lehet neki mondani, nem "csak" orvos, igen jó ember is. Ajánlom! Szülni is nála fogok...
 


Sziasztok,

én áprilisban fogok Sóvágó doktor úrnál szülni, és minden érdekel... Locka, Logi, mik a tapasztalatotok? Természetes úton szültetek, vagy császárral?

ja, és a Jánosban?

köszi

<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-42-32-2010_04_15-Ilona_0Csenge.jpg" BORDER=0></A>
 


Ha még valakit érdekel: Sóvágó doki végtelen szimpatikus pasas. Engem ügyeletben vizsgált meg a szülőszobán, mielőtt a dokim beért, de kedves volt, figyelmes és nagyon ügyes (amnioszkópiát csinált, és nagyon kevéssé fájt, ami ugye a doki "gyengédségén" múlik). szóval szerintem, ha még választott orvos is, biztos nagyon jó.
 
 


Sziasztok!

Teljesen új vagyok itt és szeretném a segítségeteket kérni!
Jelenleg a párommal lelkesen tervezzük a kisbabánkat. Ezért keresek-kutatok egy olyan szülész-nõgyógyászt, akinél majd szülhetek is.
Olvasgattam a fórumokat és eddig dr. Sóvágó László a legszimpatikusabb.
Érdeklõdnék a magánrendelõjérõl és az árakról. Ha esetleg valaki tud nekem segíteni, azt megköszönöm!


Üdv.: Krizsa
krizsa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok,

újra feldobnám a kérdést: kinek milyen tapasztalatai vannak Dr. Sóvágó szülész-nőgyógyásszal kapcsolatban?

Egyrészt sajnos az anyagi részéről: mond-e összeget, ha igen, mennyit, stb.

Másrészt hogy milyen a hozzáállása a császárhoz, szülés megindításhoz, epidurális érzéstelenítéshez, stb. nem is tudom, hogy mik vannak még, amik fontosak.

Ez az első szülésem lesz, szóval minden infót szívesen veszek.
francescadegliuberti
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok,

újra feldobnám a kérdést: kinek milyen tapasztalatai vannak Dr. Sóvágó szülész-nőgyógyásszal kapcsolatban?

Egyrészt sajnos az anyagi részéről: mond-e összeget, ha igen, mennyit, stb.

Másrészt hogy milyen a hozzáállása a császárhoz, szülés megindításhoz, epidurális érzéstelenítéshez, stb. nem is tudom, hogy mik vannak még, amik fontosak.

Ez az első szülésem lesz, szóval minden infót szívesen veszek.Szia!

Én 3 gyerekemet szültem dr. Sóvárónál, Rendkívül alapos,nagyon rendes, alapos doki. Tényleg nagyon ajánlom
nem mondd összeget egyedül a magánrendelésnél. azt hiszem 10 e ft
nem nagyon császárpárti, csinál olyat is azt hiszem végszükség esetén, sima szülést nagyon ügyesen megoldja, szinte észre sem veszed és már pik pakk megszültés, én a vajúdások közepén beszélgettem vele ,viccelödtünk.
Ha ő úgy látja meginditja a szülést, nekem az elsönél meg kellett mert 1 héttwl túlhordtam, viszont az Epidurálást nem vele tudod megbeszélni, hanem a szülésnővel, Nem tudom van.e neked már.
kérdezz bátran szivesen válaszolok ha tudok. Tényleg nagyon jó, én már 8 éve ismerem és hozzá járok.
Nem mennék máshoz
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó