Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, tud valaki valamit dr. Tömösváry Zoltánról? SOTE II-n van, már többen ajánlották.
 


Szia, ha ez segít: fiatal, jóképű és kedves.
Nekem ugyan nem ő volt ott az orvosom, de hosszabb ideig feküdtem nemrég a klinikán, és szimpatikus volt, csupa jót hallottam róla szakmailag és emberileg is.

ZahaKép
Kép
 
 


Szia!

Nekem ő az orvosom. :D :D :D Az első babánk nála született, és most a második is nála fog. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom!
Ha van valami konkrét kérdésed vele kapcsolatban, nyugodtan tedd fel - akár priviben is - szívesen válaszolok! :wink:
Vendég
 

 
 

pann írta:Szia!

Nekem ő az orvosom. :D :D :D Az első babánk nála született, és most a második is nála fog. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom!
Ha van valami konkrét kérdésed vele kapcsolatban, nyugodtan tedd fel - akár priviben is - szívesen válaszolok! :wink:


Szia! Tudnál adni az orvosról elérhetőséget? Köszi :)

Kép
 


Sziasztok!
Volt már valaki Tömösváry magánrendelésén?
Mennyit kér stb?
Nagyon köszike a válaszokat!
 


Sziasztok!
Nekem a háziorvosom ajánlotta a Tömösvári doktorurat, eddig csak jót olvastam és hallottam róla. Viszont a kórház honlapján nincs a nevénél semmi közvetlen elérhetőség. Tudna valaki valami telefonszámot adni, ahol be lehet hozzá jelentkezni?
Én is szeretném megtudni, hogy kell-e nála fizetni, vagy csak akkor kell, ha behív a magánrendelésére, és akkor is mennyit kér.
A válaszokat előre is köszönöm.

Sziszi
 


Sziasztok!
Sziszi 72: meg kell mondjam nem így ismertem meg a doktor urat.
burkoltan közölte, hogy akkor a magánrendelésén kéne találkoznunk. amiben volt uh citológia és 9000ft kért el.
a többit nem mondta.
Ha érdekel megadom a számát. 30/2410194
Amúgy aranyos csak régebben nem így ismmertem meg.
 


Én csak jót tudok róla mondani, kedves, helyes, szimpatikus, és nagyon jól felkészült fiatal orvos. Úgy magyaráz, hogy értsd, és nagyon emberi. Minden kérdésemre alaposan válaszolt, kedves volt, türelmes, hozzá jártam már a szülés előtt is, és azóta is. A magánrendelése a Deák tér közelében van a Madách téren, keddenként. A II. Női klinikán van, ahol amikor bent feküdtem, úgy vettem észre, hogy mindenki (kollégák) nagyon szeretik, és vhol Budán is, vmint oktat is vhol.
dimitri22-vel ellentétben úgy gondolom, hogy a mai világban teljesen mérsékelt áron dolgozik sok más nőgyógyásszal ellentétben. Egyáltalán nem pénzsóvár. Nekem minden szempontból tökéletes volt.
Ha esetleg bárkit további info érdekelne vele kapcsolatban, vagy kérné az elérhetőségét, írjon nekem a grandepk@gmail.com-ra. (Egyébként a szám, amit dimitri22 megadott, jó.)
 
 


Sziasztok!

Nekem a tesóm szült nála októberben és teljesen elégedett volt!
Azóta én is voltam kétszer a rendelésén de csak rákszűrés miatt.
Mindig alaposan kikérdez, megvizsgál és még ultrahangot is szokott csinálni.
Szerencsére eddig sosem volt semmi gond.
Azt gondolom, hogy egyszer én is nála fogok szülni!
Remélem elvállal majd akkor! :-)

Zs
 


Sziasztok!

Segítsetek légyszi!
Hogy tudok Tömösváry doktor úrhoz bejelentkezni egy komlex vizsgálatra? Hívhatom a mobilján nyugodtan? Vagy inkább a vezetékes számon? Kicsit félek, mert volt olyan, hogy valakit a mobilján hívtam (annak ellenére, hoyg ő adta meg a számot), leüvöltötte a fejem, hogy minek zavarom, azóta pedig óvatos lettem nagyon.
Hívhatom napközben bármikor? Nagyon fontos lenne, köszönöm!
 
 


Hívd a mobilján, amikor nem műt éppen, mindig felveszi: 30/241-0194
 
 


Sziasztok!

Olyanok infóit várnám ,akinek esetleg bonyolultabb esete volt a Doktor Úrral-pl. meddőség,nehezebb szülés,műtét.

Előre is kösz,én most készülök Hozzá ,és el akarom dönteni "lehorgonyzok-e"?

velociraptor


Sziasztok!

Nekem a nehezebb szülés kategóriája állt fent. Idén szültem márciusban, szóval eléggé friss az élmény.
Bevallom, én nem igazán voltam megelégedve a doktor úrral. Szakmailag minden rendben van vele, de vannak olyan dolgai amik kiakasztóak. Ha valakit érdekel, elmondhatom neki priviben vagy itt is.

Alexandra
 
 


kaisa írta:Sziasztok!

Nekem a nehezebb szülés kategóriája állt fent. Idén szültem márciusban, szóval eléggé friss az élmény.
Bevallom, én nem igazán voltam megelégedve a doktor úrral. Szakmailag minden rendben van vele, de vannak olyan dolgai amik kiakasztóak. Ha valakit érdekel, elmondhatom neki priviben vagy itt is.


Szia kaisa!

Engem nagyon érdekelne, hogy mi nem tetszett benne! Én tegnap voltam nála először, és nála is szeretnék majd szülni! Mi az, ami kiakasztó volt számodra?
Köszi a választ előre is!
 
 


Sziasztok!

Én terhespatológián illetve a gyerekágyas osztályon találkoztam vele. Ezek alapján a stílusáról és a hozzáállásáról rendkívül!!!!!! rossz a véleményem, szakmailag nem tudom. Én kiakadtam annak idején rajta és nem ajánlanám senkinek.

Amúgy a Klinikáról általánosságban is sok rossz véleményt hallok nem csak betegektől, hanem orvosoktól is. Az én tapasztalataim is nagyon rosszak, bár biztos van egy-kettő lelkiismeretes orvos is. Én őt, az ismereteim alapján, nem sorolnám közéjük.
 
 


Szia Mega!

Írnál részletesebben. Mert nekem egyelőre jók a tapasztalataim, de érdekelne másoké...

Előre kösz

velociraptor


Sziasztok!
Szia Velociraptor!

Azért írok, mert szeretném megosztani mindenkivel, hogy 4 év próbálkozás után a múlt hétvégén

MEGSZÜLETETT A KISBABÁNK, VALENTIN!!!

:lol: :lol: :lol:

Sokat kellett rá várni, de megérte! Nagyon cuki, tiszta apja!
A fotókat még nem töltöttük fel, de hamarosan.

Én elmondhatom, hogy végig mentem a lehető legalaposabb kivizsgálásom, még a műtétet is bevállaltam. Úgy volt, hogy múlt nyár végére már lombikra megyünk, de végül összejött!
Végig a Tömösvári doktorhoz jártam és ő tartotta bennem a lelket, mert én már kezdtem feladni. A kolléganőm ajánlotta, akit szintén ő operált. A magánrendelője jól felszerelt, minden vizsgálatot, még az ultrahangokat is meg tudta csinálni. Ja és jó helyen is van a Deák térnél. Velem mindig nagyon kedves és az eredmény is magáért beszél! :D

Na megyek, mert máris anya után nyekereg az ÉDESEM!

Sziasztok és kitartás!
Zs

Ui: Csak nem dínó rajongó vagy? :-)
 


Kedves Zs!

Nagyon örülök az írásodnak,és szívből gratulálok a kisbabához!
Nem én vagyok dínó rajongó, hanem az egyik kisfiam.

Üdv.

velociraptor


Sziasztok!

Én is hozzá járok már egy ideje és eszem ágában sincs váltani! Sok próbálkozás után az első orvos, aki elmagyarázza a dolgokat és ha kell meg is nyugtat. Egyébként az összes infót megtalálod róla a honlapján: drtomosvary.hu
Eléggé részletes és árthető is egyen.
Nekem bejön!
Cs
 


Sziasztok,

Jár hozzá most valaki? Dobjon rám egy privit, lenne pár kérdésem.

köszi
O.
orsee
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!

Nekem inszemet csinált a doktor úr, ráadásul nem is az ő páciense vagyok, hanem az én orvosom helyett "ugrott be".
Kedves volt, emberi, mindent mondott, hogy mit csinál, mit csináljak, udvarias volt. Jó benyomást tett.

Kép
 


Sziasztok!
Szeretnék érdeklödni Tömösváry Zoltánról,ki az aki jár hozzá mostanában terhesgondozásra,vagy aki esetleg most szült nála!Nemigazán ismerem de őt szeretném választani a második babámnál!Akinek esetleg van személyes tapasztalata irna róla?
Köszönöm szépen
 


Szia!
Én hozzá járok terhesgondozásra,teljesen megvagyok vele elégedve. Igaz még az elején járok. De két éve az első babámat nála szültem, és mindennel megvoltam elégedve. Ha van valami kérdésed irj!
 
 


Szia!Köszönöm szépen,hogy irtál!Még én csak egyszer voltam nála rákszűrésen de nekem is nagyon szimpatikus volt!Még nem kell járnom sajnos terhesgondozásra de remélem hamarosan összejön a "dolog"!
Üdv
 


Sziasztok!

4 hetes újdonsült anyuka vagyok (napra pontosan :D).
Már a terhességem idején is olvasgattam a topikokat, információt keresve a SOTE II. szülészetről, na és persze az általam választott orvosról - Dr. Tömösváry Zoltánról.
Mivel én a terhesség ideje alatt is hozzá jártam tanácsadásra, ezért nekem sok kétségem nem volt afelől, hogy nagyon jó kezekbe kerültünk!
Ez a szülés napján (illetve az utána lévő napokban is) ki is derült! Egy végtelenül kedves, rendes, segítőkész szülésznővel dolgozott együtt - megmondom őszintén, én szülésznőt is fogadtam, azt akivel az doktor úr együtt szokott dolgozni (remélem nem baj, ha leírom a nevét: Gönczi Katalin).
Ez az első gyermekem, első szülésem volt ápr.16-án. Tényleg nyugodtan mondhatom, hogy minden rendben volt végig, sok anyuka irtózatos fájdalmakról beszélt, voltak, akik a burokrepesztést is egy rémálomnak írták le... Hát nekem ezek nem fájtak - jó persze, a vajúdás utolsó órái és a szülés fájdalmas volt, de miután a kisfiam a mellkasomra tették, mindent elfelejtettem.
De vissza az orvoshoz. Végtelenül rendes volt a terhesgondozás alatt is, rengeteg információval és tanáccsal ellátott végig. A szülés napján is folyamatosan jött hozzám és kérdezgetett, a szülésznővel is állandó jelleggel konzultált - mindezt úgy, hogy ügyeletes volt. A szülőszobára igaz ő már csak a "legvégére jött be", de minden úgy volt jó, ahogy történt.
A szülés után volt egy kis komplikációm, a méhem nem reagált a méhösszehúzóra, és az este folyamán erős vérzésem volt, ezért egy kisműtét keretében újra kellet vágni a gátam illetve volt egy nőgyógyászati kaparásom is. Az ügyeletes orvosok és nővérek (akikre szintén egy szavam sem lehetett) egyből hívták őt, és ő azonnal készségesen bejött a kórházba a műtétre.
Mivel sok vért vesztettem, ezért kellett kapjak utánpótlást, melyet a Tömösváry doktor úr adagolt nekem a gyermekágyon (szinte hihetetlen, nem? :D). A kórházi bentlétem alatt is folyamatosan jött, érdeklődött, tájékoztatott, ellenőrzött. Volt olyan nap, hogy többször is feljött hozzám, amikor például még az őrzőben voltam.
Szóval mindenkinek bátran merem ajánlani a doktor urat!
Tisztességes, becsületes, segítőkész, lelkiismeretes!
És mindezt úgy, hogy neki is vannak gyermekei, családja, és rengeteget dolgozik a kórházban is, illetve a magánrendelésén is!
Ha kérdésetek van, nyugodtan írjatok - ha nem is azonnal, de igyekszem válaszolni: szucs.renata@gmail.com
fulike85
Halásztelek
 
 


@vivike1107:


szia!
nekem csak jó tapasztalataim vannak Tömösváry Zoltán Dr-ral!
maximálisan meg vagyok vele elégedve, én most terhes gondozást kezdtem nála, első babám és párommal együtt a maximumot várjuk el tőle és ezt meg is kapjuk.
Nekem 3éve derült ki hogy van egy Sclerosis Multiplexem, ami nem egy elhanyagolható probléma a terhességnél, és Ő erre is odafigyel.
100 szónak is 1 a vége Én mindenkinek csak ajánlani tudom a dr-t.
bancsurka
Budapest
 
 


Ezzel én is maximálisan így vagyok, Bár még a szülésig nem jutozzunk el, a dr tényleg Lelkiismeretes,  Segítőkész, és nem utolsó sorban ALAPOS
bancsurka
Budapest
 
 


Sziasztok!

Olyanoktól szeretnék válaszokat kapni akik már kitaposták és túl vannak a sterilizáció utáni helyre állitó műtéten. Én is szeretném ezt a műtétet és az oda vezető út illetve maga a műtét és annak sikeressége érdekelne. Még ebben az évben szeretném elérni hogy túl lehessek rajta...


Előre is köszönöm a válasz adknak...
 
 


Sziasztok!
Na most elmosolyodtam.........
Akár én is írhattam volna:-)
Engem még az is érdekelne,milyen vizsgálatok kellenek előtte( hsg tuti )
 
 
 
 
 


Sziasztok en is refertilizaciot szeretnek es en is orulnek barmilyen infonak, sajnos csak egy honap mulva kaptam idopontot a konzultra.
eszti83
Pincehelt
 
 


Sziasztok!
Állítólag 100 szülése van egy évben. Szerintetek?
Én a patológián találkoztam vele. Nekem annyit mondott, hogy indítani kéne, ha nem akarom, hogy a dokim lemaradjon a szülésről. Indok: nyitott méhszáj. A másnapi ügyeletes pedig közölte, hogy a baba érdekében még ne akarjak szülni.
A szobatársam végig azzal nyughatatlan, hogy készüljön a vetélésre. Ugyan ennek a lánynak nem volt hajlandó trombózis elleni gyógyszert adni, pedig papírja volt róla, hogy hajlamos rá. Nyolc hét fekvés után nagyon csúnya volt már a lába. Itt volt egy kis feszkó, mert felül kellett bírálnia a kórháznak, amit úgy vettem észre, hogy a dokik egymás között nagyon nem szeretnek.
De hogy jót is írjak: iker szülést bevállalt volna, ha nem lett volna szabin. Sokan egyből császároznak.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó