Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Azért nyitottam ezt a topikot,mert dr Cseh Erikát nem találtam sehol! :roll:
Én kb. fél éve járok hozzá,nagyon odafigyel az emberre.Nem az a tipikus női nődoki,hogy "ne mond angyalom,én is nő vagyok"!
Szóval én nagyon szeretem és csak jókat tudok mondani róla.Ide azokat várom akik hozzá járnak vagy egy jó nőgyógyászt keresnek.Bár nekem még nincs babám,de majd szeretnék nálla szülni. :D
Vendég
 


Szia Gabóó!

Én is a doktornőhöz járok és hasonló véleményem van mint neked. Majdnem 2 éve ismerem az Erikát. Hozzá jártam terhesgondozásra, nála is szültem a lányom. Csak jókat tudok mondani róla.
Vendég
 


Szia Dia!
Gratulálok a kislányodhoz!Mikor született meg?Hogy hívják?
Vendég
 

 
 

Köszönöm szépen.
2008 augusztus 21-én született, Boglárkának hivják.

Olvastam a blogodat. Remélem sikerül az álmod.
Vendég
 


Szia!Hát rajta vagyunk :D
Ti most kistesót szeretnétek?
Boglárka nagyon szép név!Nekünk ha kislány sikerülne akkor Dóra lenne,ha fiú akkor Dani.
Vendég
 


Szia!
Egyenlőre nem szeretnénk kistesót, majd csak úgy 3-4 év múlva. Annyira nem akarjuk elsietni.
Nekünk is Dani lett volna, ha fiú lesz. Amúgy első pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy lány. Sőt, csak arra rugdosott!
Vendég
 


Mi úgy vagyunk,hogy én kislányt szeretnék a párom kisfiút.
De aztán miután jól kimagyaráztuk magunk akkor azt mondja,hogy mindeggy,csak egészséges legyen,de inkább fiú :lol: :lol: :lol:
Én mondtam neki,ha kislány lenne akkor ő lenne neki a kis szerelme,mindig a sarkában lenne,de egyenlőre még nem hiszi el. :lol:
Vendég
 


Szia!

Küldtem privit.
Vendég
 


Szió!
Válasz ment! :wink:
Vendég
 


Hali!

Ismét küldtem privit! :P

Nem semmi, ami az endokrinológusnál történt. Én bizti nem fizettem volna ezért.
Vendég
 


Sziasztok!

Lszi írjatok még több infót a doktornőről!
pl. hol van a magánrendelése, hol végezteti az uh-kat, vérvételeket (pl. afp), CTG/NTS. Milyen a szülésnél? Bejön időben, vagy csak a kitolásra. Gátvédelem párti? Ad EDA-t, ha kérek?

köszi

kétfiús anyuka
 


Szia!
A doktornő a legjobb nőgyógyász az egész világon!!!!!!!
Az eda-val kapcsolatban annyit, hogy ő nem ad eda-t mert nem anesztes orvos, és az eda-dolog mindig az adott kórháztól függ. Régen Tarcsán volt, ott csak előre lehetett kérni, szülésnél már nem. Most a II-es klinikán van, ott nem tudom hogy megy.

anikKép
 
 


Szia!

A doktornő magánrendelése egyenlőre Pesten a XIV. kerületben a vezér utca 156-ban van, de hamarosan elköltözik a Dunapláza közelébe, ezt tőle tudom.
Látogass el a www.cseherika.hu-ra ott bővebb infót kaphatsz. Hamarosan felkerül az új rendelő helye, a rendelés ideje is.

Az afp vérvétel nekem tarcsán volt, de már nem ott dolgozik, akkor a nevére ment a lelet és ő adta oda nekem. Az apróbb vérvételeket sztk-ban csináltattam.
A genetikai ultrahang vizsgálatokat is tarcsán csináltuk, de bárhol lehet vannak fizetős helyek is.
És az nst-t szintén tarcsán csinálták nekem

Tulajdonképpen meg kell tőle kérdezni, minden lehetőséget alaposan el fog mondani.

Én a terhesgondozásra a magánrendelésére jártam. Havonta csak egy alkalommal kellet mennem, de akkor minden vizsgálatot elvégzett (belső v, ultrahang még képet is adott), válaszolt a kérdéseimre

A szülésről annyit mondhatok, hogy nála rendesebb dokit el sem lehetne képzelni.
Amikor nálam rendszeresek lettek a fájások akkor már az ügyelet végén járt, de bent maradt egészen a szülés végéig. Szülésznővel nemnagyon találkoztam elvétve egyszer kétszer, viszont a doktornő szinte negyedóránként jött, sokat segitett mindent elmondott, (pedig megtehette volna, mint sok más orvos hogy elhúz és csak a kitolásra ér vissza). A végén még képeket is csinált.

Abszolút gátvédelem párti, nálam megpróbáltuk, de sajnos nem sikerült, viszont nagyon szépen összevarrta csak egy cérnavékony kb másfél centis csik jelzi, hogy ott történt valami.
Vendég
 


Sziszatok,
Úgy néz ki, én is a doktornőnél fogok szülni, jó lenne ha többen is írnának róla.
Még nem kérdeztem tőle mennyi a tarifája, esetleg ha valaki megírná, megköszöném. :oops:
 
 


Sziasztok!

Én jelenleg a doktornőhöz járok, de sajnos nem nála fogok szülni, mert ő előttem fog szülni egy hónappal, hanem a helyettesénél...
A doktornőről csak jó tapasztalataim vannak nagyon aranyos és mindent elmondd.
Nekünk ez az első babánk és nagyon nehezen jött össze és ő végig bíztatott bennünket és nagyon sokat segített...
Remélem a helyettese is jó lesz majd:)

DorciKép
 


Sziasztok!

új vagyok még itt, és információt szeretnék kapni a Cseh
doktornőről, mert jövő tavasszal nála szeretnék szülni.
a kérdéseim a következők lennének:

- mennyiért vállal egy szülést vagy mennyit szokás neki adni?
- milyen volt a SOTE2 szülészeti osztálya?
- rendes volt-e a drnő a szülés alatt?
a válaszokat a privát e-mail címemre küldjétek el légyszi!

előre is nagyon köszi,
Cili
 


Sziasztok!

Új vagyok még itt. Májusban fogok szülni. Cseh Erika doktornőről sok jót olvastam. Jár hozzá valaki? Vezet még le szüléseket?
Előre is köszi a válaszokat!
victoria81
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Él még a topic? Van valaki aki a doktornőhöz jár és nála is fog szülni? Én november végén fogok nála:) Sorstársak, valaki?
hanyattka
BUDAPEST
 
 


Sziasztok!
Hátha valaki jár erre, közületek, akik a doktornőnél szültek. Ugyan messze van még a szeptember, de gyűjtöm az infokat, bármilyet szívesen veszek a doktornőről és a II.klinikáról

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
eufemia
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok, Én nála szültem áprilisban, én maximálisan meg vagyok Vele elégedve, nagyon segítőkész, hihetetlen memóriája van, mindig képben volt, hogy előző alkalommal mire "panaszkodtam" és mindig rákérdezett következő alkalommal, hogy  megjavult-e a "panaszom" Egyszer este fél11kor zavartam,mert véres volt a vizeletm, nagyon megijedtem, ő azonnal le tudott nyugtatni, hogy higgyem el, hogy nem a babával van baj,de mondta, ha gondolom másnap reggel menjek be soron kívül megvizsgál. A szülésnél maximálisan kitartott a hüvelyi szülés mellett, pedig varratszedéskor elárulta, hogy 1% esélyt adott annak, hogy hüvelyi útun fog megszületni a babánk. már terminustúllépésünk volt, amikor 2 naponta kellett hozzá járnom. Ha bármi konkrét kérdésetek van szívesen válaszolok.
angyal0427
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!


Nem tudok él-e még fórum....Én is hozzá járok már évek óta. Most az első babánkat várjuk. Igazából fogalmam sincs hogy szokott lenni, de most 33 hetes vagyok, és nekem nem adta meg a telefonszámát. Igaz még én sem kértem...de legközelebb el fogom kérni, mert már közeleg az idő és nem tudok kihez fordulni, ha történik esetleg valami. Angyal, neked kérés nélkül megadta? És amikor beindult a szülés őt hívtad? Köszi a válaszod!

evia
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia!
Én is nála szültem augusztusban, akkor pont szabin volt előtte, amikor nekem problémám volt . Sürgősségi császárom lett, toxémia miatt, így hiába is volt meg a száma, én a klinikára szaladgáltam. És ő is azt mondta mindig, ha valami SOS baj van, oda kell menni. Hát mentem is, éjjel, egy hétig nyaraltam bent a 35.héten, beállították a vérnyomásom gyógyszerrel, de aztán csak elszállt, a 37. héten amikor visszamentem rosszulléttel, akkor már bent tartottak, és másnap ugyan megvárták a dokinőt a rendelése után jött, de ha eldurvul a helyzet, az műtött volna, aki ott van. Végül is a dokinő is odaért. Én legközelebb nem őt választom, igaz a magánrendelője nekem most már messze is van (a munkahelyemhez közelebb volt), de olyan dokit fogok választani a klinikáról, akihez lehet oda menni és főállású ott. Amúgy az ottani dokikról csak jót tudok mondani, orvosilag kifogástalanok, maximálisan emberségesek.
Nekem Cseh doktornő ajánlott szülésznőt is, őt kellett volna hívnom, ha beindul a szülés, de ugye én oda nem jutottam el, azért a szülésznő a műtétemre pont be tudott jönni. Így összességében elégedett voltam mindennel, de a klinikás főállású dokik magánbetegeinek egy fokkal egyszerűbb a dolga (a klinikára nem tud a dokinő ugye beutalót adni, én mindent a háziorvosommal intéztem, így kb 3 helyre szaladgáltam), vagy amit meg tudott csinálni a dokinő magánban, azért fizettem.

Én elkértem a telefonszámát a 30. hét körül és amikor rosszul voltam ugye hívtam is, már amikor nem volt már szabin.

Ha kérdésed van én is szívesen válaszolok priviben. Nekem Angyal válaszolt tavaly, nagyon kedvesen
üdv E


 


Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
eufemia
Szigetszentmiklós
 
 


Szia Eufemia!


Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. :)
Nem hangzott túl jól, ami veled történt, de az a lényeg, hogy a végén minden rendben volt veled és a kisbabáddal.

Én nem döntöttem még el, hogy válasszak-e szülésznőt. Lehet, hogy megnyugtatóbb lenne?
Neked kit ajánlott a doktornő? Akkor Te azt ajánlod, hogy inkább válasszak? Örök kérdés...mennyit kért a szülésért a doktornő, vagy Ti mennyit adtatok neki? És a szülésznőnek?
Nagyon-nagyon köszi a válaszod. Az e-mail címem evi.bak@gmail.com
evia
Budapest XIII. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó