Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hogy Dr. Lázár Levente SOTE I. -nél a magánklinikán mennyit kell fizetni? Illetve ha tudtok még arról infót adni, hogy mennyi a szülés nála, van-e tarifája vagy amennyit adsz annyi?

Köszi mindenkinek,fruska2004.
 


Szia fruska!

A doktornál 10 eFt egy kukucska UH-val együtt, de pl. gyógyszerfelírásért egy fityinget sem kér.
:lol:
Tavaly szültem nála, nagyon figyelmes és empatikus ember, ilyen orvossal - komolyan mondom - még nem találkoztam. Mivel hetekkel hamarabb indult meg a szülés, így nem volt alkalmam kipuhatolózni, mennyi a "tarifa", én 50 eFt-ot adtam. Remélem, nem sértettem meg vele, mert más fórumon már láttam, hogy valaki valamilyen tarifára hivatkozott, de én nem tudtam meg a kórházi bent tartózkodásom alatt senkitől sem a választ. Ha tudsz közelebbit, jó lenne megtudnom, mert azóta is foglalkoztat.

H.
 


Szia!

Én is Lázár doktorukhoz jártam terhes gondozásra és nála is szültem.Tényleg nagyon aranyos és barátságos ember igaz nekem gyors szülésem volt és nem sokat vajúdtam.Én kérdeztem az árat de annyit kérdett én mennyire gondoltam?50-be megegyeztünk.Azóta már voltam nála és ugyanolyan barátságos és kedves.
 
 

 
 

köszönöm a segítséget, én is ennyire gondoltam.
 


köszönöm a segítséget, én is ennyire gondoltam.
 


Sziasztok!
Jár mostanság valaki a dokihoz?
Milyen és mennyi nála egy sima nőgyógyászati vizsgálat + UH, tudjátok? Nem terhes vagyok, csak normális nődokit keresek...
Köszi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó