Új privát üzeneted érkezett!

István Kórházban Dr. Lázár Gábornál szült valaki? Elmondanátok a véleményeteket róla. És az elérhetősége is kéne, mert szeretnék elmenni hozzá.
 
 


Szia Gabi!
Szűk környezetemből többen jártak hozzá és szültek nála.Istenítették és vs igazuk is lehetett, de kb 2 éve valami történhetett vele mert " elszállt". Már nem a kedves idős szüleivel dolgozik, hanem egy búgó hangú felékszerezett nővérrel. Na ezek ketten még a temetési pénzedet is kiénekelik belőled és ha ez sikerül akkor marha kedvesek! Egyébként többen azért hagytuk el mert mindig csak a hátát láttuk és csak a magánrendelőjében ismert meg és az utóbbi időben néhány "elnézett" UH lelete is volt. Szóval keress más, megbízhatóbb szülészt!
Bori
:? :oops:


Szia Bori!

Akkor inkább keresek mást. Esetleg tudsz nekem ajánlani valakit az István Kórházban? Mert nem ragaszkodom a Lázárhoz.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 

 
 

Szia Gabi!

Csak hogy ne csak 1 vélemény alapján menj máshoz. Én nála szültem az első babát, most várom a másodikat és bárkihez csak hozzá ne. Részletekbe nem mennék bele, de én és azt ajánlom válassz másik dokit. Sajnos ajánlani én nem tudok senkit az Istvánban, most a Péterfyben szülök majd. De talán Bori tud majd valakit.

Kép
Kép
 
 


Szia Hari!
Köszönöm, hogy írtál, most az egyik ismerősöm a Hetényi-t ajánlotta, de még utána nézek, hogy róla miket mondanak.
Gratulálok a babókhoz. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 


Sziasztok!

Úgy gondoltam, álljon itt egy pozitív példa is. A 9 hónap során, a várandósgondozás ideje alatt én nagyon szerettem hozzá járni a párommal együtt, aki mindig elkísért.
Mindig feltehettem a kérdéseimet, amelyekre készségesen válaszolt. Sohasem éreztem azt, hogy sietnem kell, sőt! Előfordult, hogy marasztalt és megkérdezte, hogy hová sietünk.
A magánrendelőjében minden szükséges vizsgálatot megcsináltak, nem kellett máshová vérvételre járnom és főleg órákig sorban állnom. Ez a mi életvitelünk, hivatásunk miatt nagyon fontos szempont volt!
Sajnos toxémia miatt végül császármetszésre került sor, de a műtét nekem egy maradandó, szép élmény volt, ahol a team odaadóan tette a dolgát.
Én elégedett voltam vele, a következő babámat is nála szeretném majd szülni.
Vendég
 


Sziasztok!

Én őszinte szívvel csak ajánlani tudom. Nála szültem ikreket (sima szüléssel, 3,1 és 4 kg-al), történetesen megmentette az életemet, mikor teljesen önfeláldozóan szedte ki belőlem a maradék méhlepényt puszta kézzel...
Úgyhogy bizton állíthatom, nem csalódtam benne, sőt!! Bajban ismerszik meg a jó orvos. Egyébként most is terhes vagyok, és nem volt kétséges, hogy hozzá járjak-e.
Ja, mégegy: minden problémámra tudta a választ, azt is, hogy kell-e foglalkozni vele, vagy sem. Gyors, de mégis precíz.
Egyszóval nagyon szeretem őt. Lehet, hogy nem olcsó, de úgy gondolom, más orvos sem kér kevesebbet... De ő biztos megéri a pénzét :P
 


Szia! Gabi85! Ajánlom Dr Német Miklóst v. Gajdos Edit drnőt. Hetényi is megbízható nyugodt.

Drága Mamibocs! Valóban bajban ismerszik meg a jó orvos, de az igazi jó orvos nem hagyott volna abba a tévhitben, hogy megmentette az életedet, amiért "önfeláldozóan puszta kézzel" távolította el a méhlepény. Mindenki így csinálja, mert ez a szabály az adott esetben. Vs elfelejtett korrektül tájékoztatni! De egyébként sem azt írtam, hogy szakmai analfabéta de a pénz a legfontosabb neki és egy "rinyagép" csak jól álcázza. Nekem a méhembe került mert nem hitte el a panaszaimat! Azt gondolom akinek áltatás, és színház kell, sok pénzért az válassza Őt, csak arra vigyázzon, hogy kórház után ne legyen semmi problémája mert azt már nem szereti!
Bori


Kedves Bori!

Nagyon sajnálom, ami veled történt.
Nem áltatom magam, és nem dolgozom egészségügyi területen, ezért nem tudom, mikor mi az eljárás menete. Azt is el tudom fogadni, hogy nem tájékoztatott arról, miért nem húzott gumikesztyűt adott pillanatban.
De a tényekből adódóan én fenntartom, hogy rendkívüli orvos, és egy pillanatig nem gondolkodom, hogy nála szüljek-e, és ajánljam-e másnak.
És még mindig hálás vagyok neki, hogy két nagy babámat ilyen szépen, egészségesen tudtam nála világra hozni.
Mindenkinek jó egészséget kívánok!
 


Orvost keresek az István kórházban. Gondoltam Lázár dr-ra de mostanában nem annyira pozitívak a vélemények róla. Én egy nyugodt, biztos tudású orvost szeretnék. Nem kell feltétlenül viccesnek lennie. Jó lenne ha szülésznője is lenne. Tudtok ilyet?


Én a Hetényihez fogok menni.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 


Sziasztok!

Én nála (Lázár) szültem 2 éve. Amíg vártam a babát szerettem hozzá járni, de voltak a vége felé gondjaim. Bevéreztem és Ő pont a világ másik végén nyaralt , pedig nagyon kellett volna, hogy segítsen. A szülésnél nem volt egy csepp magzatvizem se kitudja mióta, és hétfőn UH-n 3200g-nak mért gyerek 2600g-al született vasárnap, amikor rákérdeztünk, hogy ez miért volt azt mondta nem kell már ezzel foglalkozni. Szóval Én csalódtam benne sajnos. Ja és tényleg baromi drága.
Viszont a szülésznője a Józsa Andi számomra egy csoda volt. Nekem miatta volt mégis szép élmény az egész.
 
 


Köszönöm szépen, hogy leírtad a tapasztalatodat. Így még könnyebb a választás. :) És örülök, hogy egészséges gyermeked született.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 


Sziaszok!

Én most szültem az első gyermekemet.Sajnos csalodnom kellett dr Lázár Gáborban.Életem egyik legcsodálatosabb élménye császárral végződött,sajnos.Kétszer is haza küldtek a kórházból mert nem hittlk el,hogy vajúdok.Sajnos 24 óra vajúdás után megcsászárosztak,azért, mert a pici szívhangja rossz lett.Ha időbe hívta volna a Józya Andi a Lázárt akkor nem lett volna ez és ha nem küldtek volna haza kétszer is akkor se lett volna ez.Ennyit a Lázárról,az Andiról és a Szt István Kórházról.Leírhatnám bővebben is de ez a lényeg.A legrosszab az egészben,hogy rengeteg pénzt otthagytunk a Lázárnak és semmit nem ér az ember, már nem a szakmájában letett eskünvel praktizál hanem a pénzért praktizál és pofátlanul drága.Lerírták magukat előttem.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó