Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

En erdeklodni szeretnek Ujvari Attila doktor ur-rol! Velemenyeket varok, esetleg arakat, ha tudtok, friss arakat, szules gondozasrol es szulesnel mennyit kell adni? (privibe is jo a valasz).

Koszonom!
 
 


Szia!

Én most is hozzá járok, meg vagyok vele elégedve. Egy alkalom, ultrahang, beszélgetés 10.000 Ft, a szülés 95.000 Ft. (készenléti díj), számlát is ad, amit az egészségbiztosító pénztárnál el lehet számolni, ha van ilyened. Hányadik héten vagy, én a 27-en.

adrienn
 


Szia!

en meg nem vagyok terhes:( csak szeretnek. Csak egyelor erdeklodom. En is hozza jarok, de egyelore csak sima vizsgalatokra, s az eleg draga, 14000 ft, gondoltam megkerdem a szulesi arait, tudjam elore mire varhatok.

koszi!
 
 

 
 

Én csak jókat tudok róla mondani. A terhesség alatt végig nagyon alapos, figyelmes és megnyugtató volt, mint embert is kellemesnek találtam. A szülés során pedig rengeteget segített a belőle áradó nyugalommal és a profizmusával. Nem sürgetett semmit, mindent csak felajánlott és elmagyarázott, de nem erőltetett, végig azt éreztem, hogy partnerként, emberként kezel, nem csak egy húsdarabként. A gátvédelemben pedig profik voltak a szülésznővel együtt, nagyon jól irányított, hogy mikor mit tegyek. Teljesen nyitott a természetes dolgokra, nála tényleg lehet bármilyen pózban szülni, stb. Azt mondja magáról, hogy amit a tankönyv egy órának ír, azt ő két óra alatt csinája meg, szívessebben bízza a természetre a dolgokat. Nem vaskalapos mégsem, az EDÁ-tól pl. nem zárkózik el, mint a tűztől, csak nem ajánlja, de elismeri, hogy előfordulhat, hogy szükséges. Egyszóval nagyon jó szívvel ajánlom bárkinek!
 
 


Régen írtak ide és friss élményekkel tudok szolgálni.
A terhesgondozás ideje alatt mindig körültekintő, figyelmes volt. Sosem sürgetett és sosem éreztette Velem, hogy futószalagon mennének nála a dolgok. Minden vizsgálatra beutalót tudott adni, mindent részletesen elmagyarázott ill. leírt.
A szülésznővel tökéletes párost alkotnak. Én is csak megerősíteni tudom, hogy teljesen nyitott a természetes dolgokra. Én is tudtam nála bármilyen pózban vajúdni, szülni. Szerencsésnek mondhatom magam, mert benne megtaláltam azt a nőgyógyászt, akire szükségem volt. Ha vágásra/bemetszésre kerül sor különös figyelemmel jár el, hogy ne csak épségben maradjak, de esztétikus is legyen. A szülést követően minden nap meglátogatott a kórházi tartózkodás ideje alatt.
Bárkinek jószívvel tudom ajánlani! Tényleg nem a legolcsóbb orvosok közé tartozik, de megéri!
 
 


Szia Kisgaby!

Olvastam, hogy nem is olyan régen az Ujvári dokinál szültél, nekem is ő ajánlotta az orvosom, mert ő már sajnos nem tudja vállalni a szülést nyugdijba megy. Privátban vagy itt meg tudnád nekem irni, hogy milyen tarifával dolgozik?

Előre is köszi!
praszlera
Etyek
 
 


Szia Praszlera!

Többször próbáltam privát üzenetet küldeni, de meggyűlt a bajom a Babanet levelezőjével....szóval, mindhiába sikertelenül.

Ha tudsz adni másik mail elérhetőséget, megírom oda Neked.

kisgaby

Kép
 
 


Szia!

Érdeklődni szeretnék ,hogy milyen áron dolgozik Ujváry Attila, mert a honlapján sajnos nem találtam erről infot! Szülészt keresek, de jó lenne tudni mennyi nála egy vizsgálat mielőtt megkérdezem el tudna-e vállalni engem! Tudom már rég jártál ezen az oldalon, de hátha .....!
Kicsit tanácstalan vagyok, és jó lenne ha már legalább a doki biztos pont lenne!

Köszönöm!
noriii
Lajosmizse
 
 


Szia Norii!
Pü-irtam Neked.
Szia:

kisgaby

Kép
 
 


Szia Kisgaby!

Nekem is el tudnád küldeni Ujvári doktor úr tarifáit? Én most gondolkodom orvosváltáson, császár után szeretnék simán szülni, és úgy olvasom ő ebben profi.
köszi
Bea
 


Sziasztok!
Csak azon gondolkoztam el, vajon miért titkos egy orvosnak a tarifája, miért kell erről privát írni? Speciel Újvári dr. még számlát is ad, szerintem ebben nincs semmi titok. Pláne ha az APEH miatt aggódik valaki, egy adóellenőrnek csak annyit kellene tennie, ha a tarifa érdekli, hogy felhívja a honlapon lévő számot (a bejelentkezőset), és megmondják neki. (Egyébként nektek is :)
Szóval egészségpénztárra is elszámolható a szülés is meg a vizsgálati díjak is, érdemes gyűjtögetni a számlákat :)
 
 


Szia!

Megtudnád adni az Újvári Attila elérhetőségét?A honlapján megadott mobilt nem veszi fel,a bejelentkezős telefonszám pedig kivan kapcsolva.
Vállal még az Istvánba szülést?

Nagyon köszönöm!
 
 


Szia!
A bejelentkezős telefonszám megváltozott: 70/429-5888! A sajátját nem tudom miért nem veszi fel, de úgyis előbb be kell jelentkezni! Vállal szülést az Istvánban, igazából ez azon múlik, hogy mikorra vagy kiírva és mennyire van betáblázva! Érdemes minél előbb bejelentkezni, mert eléggé elfoglalt, sok kismamája van! Én maximálisan csak ajánlani tudom! Nála szültem októberben és nagyon jó tapasztalataim vannak!

Üdv:
noriii
Lajosmizse
 
 


Szia Norii!

Pü-t írtam Neked.A válaszodat előre is nagyon köszönöm!!!

Szia
 
 


Sziasztok!

Engem is érdekelnek az új tarifák, kérlek aki tudja írja meg!

köszi
gyoparka
Gyömrő
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó