Új privát üzeneted érkezett!

Aki mostanság járt a Margitba terhesgondozáson,vagy a közelmúltban ott szült az kérem ossza meg velem tapasztalatait.Ez a kórház van most közel lakhelyünkhöz,de én még sosem voltam ott,a pici meg úton...:-)
Leginkább orvosválasztásban kérném segítségeteket,ezért kérlek benneteket írjátok meg jó ill. rossz tapasztalataitokat is,aki tud az esetleg árakat is.
Köszi mindenkinek!
 


Szia Gitta!
A lányom 8 hónapos és Sztanyik doktorhoz jártam gondozásra a várandósság 3. harmadában. (Az előző dokim lelépett a kórházból.) Nagyon kedves, korrekt, a magánrendelője az Árpád híd budai lehajtójánál van, és nyáron 6 ezer Ft volt a vizsgálat. Végül Sztanyik doktor a szülésnél nem volt jelen, mert a baba sietősen érkezett, otthon bújt ki Bálint Viki segítségével, aki az én szememben a világ legjobb szülésznője.:-) Sztanyik doktor a terhesgondozóban is rendel és akkor fizetni sem kell a vizsgálatért.
Egyébként nézz körül itt a hasonló témáknál, ha még nem tetted. Egész friss hozzászólásokat találsz nálam később szülőktől.
Minden orvost dicsérnek, ahogy a szülésznők is mind nagyon jók.
Jó egészséget, boldog babavárást!
évi
 
 


Szia!
Köszi szépen az infókat!
Időközben találtam egy -remélhetőleg-megfelelő dokit.
Minden jót!
Üdv.: Gitta
 

 
 

Szia Gitta!

Én 6 évvel ezelőtt szültem ott a kislányomat és úgy néz ki, hogy jövő nyárra érkezik a második gyerkőcünk, aki szintén ott fog világra jönni :) Nekem akkor is nagyon pozitív tapasztalataim voltak és most is jókat hallok a kórházról. Szépen felújították a szülészetet, az orvosok többsége kedves, szakmailag mindenki elismert.
A régi orvosom már nincs itt, úgyhogy én új dokit kerestem, most Sztanyik doktorhoz járok és nagyon elégedett vagyok vele. A szülést sajnos nem tudta vállalni, de korrekt volt, mert az első találkozáskor ezt meg is mondta. Magánrendelőben voltam, egy sima terhesgondozás 8.000, ultrahanggal együtt 10.000 volt.
Szülésznőt fogadok majd, nekem az a tapasztalatom, hogy az ő jelenléte százszor fontosabb :) Legalábbis elsőre így volt.

Jó egészséget nektek!
addisz
Budapest III. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó