Új privát üzeneted érkezett!

Olyan kismamákkal szeretnék beszélgetni, akik már tul vannak a 30 és még most lesz első babájuk. Vagy olyan leendő kismamákkal akik túl vannak a 30 -on és szeretnének már gyereket de félnek teherbe esni valami miatt, Én 32 vagyok és még nincs gyerekem, de félek is tőle.
 
 


Szisztok ,elnézést a zavarásért...

szeretném figyelmetekbe ajánlani termékimet,folyamatosan bővül,a nadrágok és előkék,illetve ősszre melegítők már készülőben,így megéri később is benézni:

http://picasaweb.google.hu/101508694688 ... Fairybaby#

 


Szia Zsufka :D

Hát nem túl nagy itt a lökdösődés. Pedig biztosan vagyunk egy jónéhányan, pl. én is, akik ebben a cipőben járunk. Csak talán erről kicsit nehezen beszél az ember, de azért remélem sikerül beindítanod a topikot.

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
 

 
 

Sziasztok!

Tényleg nem igazán pörög ez a topik... :? :roll:

Én most vagyok 33.,januárban született meg a lányom,a 31.héten.
Előtte volt egy vetélésem a 19.héten...nem volt egyszerű menet,ennek ellenére szeretnénk jövőre még egy bébit.

Szívesen beszélgetnék veletek,hátha tudunk segíteni egymásnak.
Remélem,beindul itt az élet.Majd benézek,de ha nem jutnék el,írjatok privit és jövök! :lol:

 
 


Sziasztok!

Én nemrég tudtam meg hogy babás vagyok. Már 30 múltam igaz még csak fél évvel.:) Nekünk az orvosok mindig azt mondták nem lehet babánk. Engem műtöttek párszor, kísérleteztek stb. Én már ebben éltem hogy számoltam, mértem, teszteltem, és tudtam hogy semmi esélyem. Aztán a múlt hónapban csoda történt. Először én is azt hittem majd kiugroma bőrömből, de nem.:( megijedtem. Azt mondják ez természetes. Hisz hiába álmodik erről az ember az más mintha benne van.

Ti mitől féltek? Vagy nehezen jön a baba? Azt át tudom érezni, mert mögöttünk többévnyi csalódás van.

Kép


Én csak azért félek kicsit,mert az első babát elvesztettem...a második terhességet emiatt végig paráztam...szerintem ezért is lett a lánykám korababa...nem tudom,mi jöhet még... :oops: :roll:
Próbálom arra kondicionálni magam,hogy ezek után a következő bébivel nem lesz semmi gond,időre fog érkezni stb.

Mondjuk nekem még van időm lelkileg rákészülni,Panka egy éves kora után szeretnénk csak belekezdeni a kistesó-projektbe. :oops:

Amúgy meg,amíg el nem felejtem,nagy-nagy gratula Neked, Elsőpocaklakó és jó egészséget,boldog babavárást kívánok! :lol:

 
 


Sziasztok!

33 voltam, mikor szültem az első gyermekünket. Gyors teherbeesés, problémamentes kihordás, de végül császárral született meg - teljesen egészségesen! :-)

Most 36 vagyok, decemberben születik a második bébike, 25. hétnél járok most.

A baráti társaságomban egyre többen vannak, akik 30-on felül szülnek, így köztük nem érzem magam "csodabogárnak" emiatt. Viszont ott, ahol lakunk (egy falu), ott már az anyukák fele huszonévesen szül, a másik fele viszont szintén harmincon felül. A kedvencem az a lány, aki 37 évesen szülte az elsőt! :-) A huszonévesek nem hiszik el, hogy harmincon felül is van még élet, nem hogy szülni is lehet akkor, mármint akkor kezdeni a szüléseket. Dehát akinek így jön össze az élete, szerintem ezt nem kell "annyira" komolyan venni- persze én is járok rendesen minden vizsgálatra stb. De nem vagyok hajlandó félni, én inkább élni akarok!!!

Úgyhogy csak bátorítani tudok mindenkit, hogy ne féljetek attól, hogy elmúltatok harminc!!! Hajrá mindenkinek!! (ja, most jut eszembe, egy barátnőm néhány hónapja szülte az elsőt, 42 már elmúlt - gyönyörű, egészséges babája van)
 
 


sziasztok! én 32 vagyok és 13 hetes terhes az első babámmal. ma már szerintem ez teljesen elfogadott. sokan 30 után találják meg a párjukat vagy készülnek fel lelkileg az anyaságra, nem látom ebben a problémát. a baba úgyis mindig akkor jön, amikor jönnie kell, legyen az 20 évesen vagy 35. én mindig is 28 évesen akartam szülni, de úgy érzem, most jött el igazán az ideje. 4 évvel ezelőtt még túl fiatal lettem volna hozzá. 24-25 évesen pedig még bőven éltem az egyetemisták gondtalan életét. úgy érzem, mindent kipróbáltam, amit ki akartam (semmi rosszra ne gondoljatok :) ) és már tényleg csak arra vágyom, hogy családom legyen. eddig minden úgy történik a terhességemmel, ahogy a nagy könyvben meg van írva, szerintem így is marad. :) :)
 
 


Sziasztok!
Szia iameval,húú jó régen írtak előtted de ha már írtál gondoltam én is csatlakozom,(remélem még vagy ezen az oldalon). Szóval én 18 évesen szültem az első babám,majd a másodikat 36 évesen és most ujra terhes vagyok és 38 leszek mikor megszülöm. tehát van tapasztalatom a fiatalon szülésről és a 30-on túli szülésről is. Az én tapasztalatom az hogy sokkal jobban megélem az anyaságot most mint akkor nagyon fiatalon,türelmesebb is vagyok és annyira jó volt a babával minden az első napok hetek és még most is hogy gyorsan akartam még egyet . De az sem mindegy hogy kinek, kivel,szülsz ki van melletted,mármint az apukára gondolok ,nekem az első nem jó választás volt most 35 évesen találtam meg az igazit és azt aki nem csak " névleges" apuka,mármint hogy foglalkozik a gyerekkel ,szereti és hogy szeretjük egymást ,szóval ez sem mindegy. Én most tapasztalom meg azt a boldogságot amire már régóta vágytam. Ja és el is felejtettem hogy az első gyermekem után nem akartam több gyereket,sokáig nem is gondoltam hogy lesz,mindenki csodálkozott körülöttem hogy én szülök megint.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Sziasztok!
Én 34 éves vagyok, az első babát várjuk a férjemmel. Most találtam erre a topik-ra. Most vagyunk 36 hetesek.
További kellemes baba várást minden kismamának!
csajszi79
Debrecen
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó