Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

1 éve költöztem Fejér megyébe (Martonvásárra) és már esedékes lenne keresnem egy megbízható nőgyógyászt Érden és vonzáskörzetében (akár Budapesten is), aki mind szakmailag, mind emberileg megfelelő. Mivel már 25 éves elmúltam, így gondolnom kell a gyerekvállalásra, így olyan doktort keresek, akinél szülhetném a babát. Magánrendelések és sztk rendelések is érdekelnek, illetve az anyagiak, szóval minden!

Előre is köszönöm!

Zsuzsa
 


Szia!

Nem tudom mennyire aktuális még és jársz-e erre, de tudom neked ajánlani dr. Parragh Attilát Érden. Hozzá járok évek óta, és nála szültem a kislányomat áprilisban, maximálisan meg vagyok vele elégedve! Átlagos bp-i árakon dolgozik.

Kép
 


Szia! Már nem aktuális a téma, azonban másoknak akik itt járnak segítség lehet. Én Érden nőgyógyásznál magánrendelésen jártam, sok helyen szétnéztem az interneten, mivel nem volt személyes tapasztalatom és ismeretségem se. Itt: https://erd.doklist.com/hu/s9/#ref meg tudod nézni az orvosokat, specializációjukat és az árakat is. Én nagyon meg voltam elégedve, gyorsan kaptam időpontot is.
 

 
 

Kedves Kismama!
Nagyon várjuk,hogy végre megszülessen a mi várva várt kisbabánk,ha bármilyen oknál fogva nem szeretnéd vállalni,keress meg privátban vagy írj e-mailt az ildik88@freemail.hu címre,beszélgessünk talán egymást keressük!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó