Új privát üzeneted érkezett!

Egy olyan ember,orvos, akire mindig számítani lehet. Nagy köszönettel tartozom Neki,amiért világra segítette gyermekemet. Örülök, hogy rátaláltam. Akinek nincs még orvosa, nyugodtan forduljon hozzá. :wink:
 
 


Sziasztok!

Új vagyok itt a társalgóban. 34 hetes kismama vagyok és a Bajcsy-ban fogok szülni.

Tudtok nekem segíteni milyen ott, esetleg, hogy tényleg érdemes inkább fizetős 1-2 fős szobát kérni a fürdő miatt vagy nem vészes a sima szoba sem?

Illetve ha valaki szült már Dr. Toldi Lászlónál akkor ő milyen a szüléseken mennyit van ott milyen a hozzáállása, és melyik szülésznővel érdemes párosítani? Very Happy

Köszönettel,
Baboonia.
baboonia
Budapest XV. kerület
 
 


Szia Baboonia,
Én a Bajcsyban szültem, Dr Toldi volt a választott orvosom, terhesgondozásra is hozzá jártam végig magánrendelésre. Mi nagyon-nagyon elégedettek voltunk vele. Szülésznőt mi Babit választottuk, ő is nagyon szuper volt. Szerintem jó páros, mindketten nagyon jófejek voltak. Nekem 10 óra volt a vajúdás, persze nem voltak benn végig és folyamatosan, de sztem nem is szükséges. Gyakran bejöttek, nagyon figyeltek, és amikor már kellett, és fontos volt, akkor nem mozdultak mellőllem. Mindent megtettek, hogy jó és könnyű legyen a szülés, szakmailag is nagyon profik szerintem. Szóval csak jót tudok mindkettőjükről elmondani. Doki meg tudja adni Babi számát, de én is szívesen megadom, ha szeretnéd.
Nekem sima szoba nem volt gáz, ott is csak 3an voltunk. fürdő kicsit gáz, de ki lehet bírni. Én felkészültem fertőtlenítő kendőkkel meg WC ülőke papírral (dm-bdn mindent kapni).
Remélem még időben írtam:)
Üdv
tundi81
Hort
 
 

 
 

Sziasztok!
Kicsit kényes kérdés lesz...
Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy Toldi dokinak ki mennyit tett a borítékba?
Plussz aki a magánrendelésre járt, feltette-e neki ezt a kérdést egyenesen?
Illik az ilyesmi?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
frolllo
Budapest X. kerület
 
 


Toldi doki tarifája 80 ropi, kint van a falán az árlista (egy hónap múlva szülök nála)
tunci123
Budapest
 
 


Köszi! :)
Közben már megkérdeztem tőle azóta... Viszont ezek szerint érdemesebb lett volna ha a nyugodt várakozó ücsörgés helyett, körbenézek a váróban...

Jó baba várást! :)
Mi júni. 10 környékére vagyunk esedékesek.... :)


cunci hozzászólásához annyit: Én Kistarcsán szültem 2008.júli-ba s a doki holt hülye volt a 10 pontos beszólása 3 gyermekem szülésénél, hogy 3-om újnyinál elkezdtem szűkűlni....és még 1... a szülés a hülyesége végett majdnem halállal végződött...s megkérdezte apuka kit választ ...anyát vagy a babaát... Ez nem orvos...sintér....Kistarcsán azóta is emlegetik


Szégyen
 


Kedves Tappancs! Igazán nincs jogom kétségbevonni szavaid hihetőségét, mégis kételkedem, ugyanis

Én is TOLDI DOKTOR ÚRNÁL szültem 2011. szeptemberében a Bajcsy kórházban, és így is, hogy én is egészségügyi végzettséggel rendelkezem seemmilyen negatívumot nem mondhatok róla, sőt!!!! Maximálisan meg voltunk elégedve vele!!!! Nagyszerű szakembernek tartom.
 
 


A legjobb doktor akivel találkoztam eddig!!! 100%-ban bízok benne! Mindenkinek csak ajánlom!!
 


Sziasztok! Én is a Toldi doktor úrhoz járok, és nála szeretnék majd szülni, bár még nem kértük fel, eléggé az elején járok. Mi gyakorlatilag neki köszönhetjük, hogy összejött a baba. Végig nagyon pozitívan állt hozzám, sokszor ő jobban hitt bennem, mint én magamban. Mindig biztatott és meg is lett az eredménye. Sőt! Már a 8. héten elküldött terheléses cukorra, mert egyrészt túlsúlyos vagyok, másrészt a családban van cukros, harmadrészt mert már nem vagyok mai csirke. Mondta, hogy biztos csodálkozni fognak a laborban, hogy miért küld el ilyen korán, de ő ezt most szeretné. Másnap jött is az sms, hogy baj van a cukorral, és azonnal diabetológia. 1hét diéta után sajnos inzulinra állítottak Bele sem jó gondolni, hogy mi lett volna ha a protokoll szerint csak a 24. héten csináltatja meg a cukorterhelést Hálásak vagyunk neki, hogy így ráérzett és elküldött a vizsgálatra. Bízom benne, hogy továbbra is meg leszünk vele elégedve és egészséges kisbabánk érkezik novemberben.
 
 


Sziasztok!

Én is tudom ajánlani a Toldi doktor úrat kíváló szakember.Visszont szeretném meg köszönni neki hogy világra segítete a kislányomat , ha tudtok egy telszámot vagy egy olyan helyet ahol ő rendel azt meg köszöném nektek . Üdv
maria1986
Budapest X. kerület
 
 


Szia Maria! drtoldilaszlo.hu weboldalon mindent megtalálsz:) De ha beírod google-ba a nevét akkor is kihozza a weboldalát.
 
 


Én most szültem nála! És bár azért választottam, mert szimpatikus volt, nem voltam vele megelégedve! A terhesgondozast (magánban) is látszólag fel vállról vette, nem igazán adott kimerítő tájékoztatást (igaz nem is kertem) és hiába tudta mar a 36. heten, hogy nagy a baba, mar akkor 100mm volt a fej átmérője, megis hagyott minket 16 órát vajudni. Ráadásul úgy, hogy nem tagultam és nem voltak elég erősek a fajasaim. Este 6 körül mar biztos volt, hogy császár lesz, megis éjfél után lett meg a babám. Állítólag nem volt csak egy aneszteziológus, aki életmentő műtéten volt éppen. Akkor jott csak, amikor rosszabbodott a bébi szivfrekvenciaja. Érdekes...  Egy akkora korhazban, mint a Bajcsy. Amúgy kedves, bár engem csak két nap múlva látogatott meg. Szóval én nem megyek többet hozza! Sajnálom, de csalodtam benne.

 
 
@gigibp:


Szia! 
Tudnál esetleg mesélni, ha van időd és energiád, hogy milyen most a Bajcsyban az elhelyezés?
Hány ágyas szobák vannak, mosdó van e a szobákhoz vagy csak a fizetőshöz stb. :)
December elejére várom az első gyerekem, minden infónak nagyon tudnék örülni :)

Köszönöm! 

 


Csatlakozom én is gigibp-hez, sajnos nekem sincs jó tapasztalatom, pedig évek óta hozzá járok. Szakmailag mindenki dícsérte, de pl nálunk azt mondta, hogy Inofolikot szedjek, ha babát akarunk, ha az nem jön be, nem tudja merre menjek és medőségi specialitát nem tudott ajánlani.
Mikor meddőségi klinikára mentem és azt mondták,  lombikot kellene próbálni, akkor annyit mondott, hogy "várom amint terhes lesz" és letette a telefont. Mindenkinek lehet rossz napja, maradtam nála, aztán mikor spontán terhes lettem, akkor nekem is feltűnt, hogy mintha nem lenne ott velem, csak testben és félvállról vesz. Mint aki most jött ki az egyetemről és nem is igazán tudja mit mondjon, mert még nincs tapasztalata. 
Ezzel csak az a gondom, hogy mi vagyunk azok, akik miatt neki munkája van és elvárok egy bizonyos fajta szolgáltatást és elhihetitek, nem vagyok nagy igényű.
Ha mondott valamit és később mondtam, hogy azért tettem ezt vagy azt, mert ő mondta, azt felelte, hogy ő nem mondta. Fura volt.. A férjem azt mondta túlérzékeny vagyok, ő is ember, biztos szét van csúszva... Ok, igeykeztem türelmes maradni
Aztán sok hét múlva elvetéltem, megszültem a babát. Akkor iszonyatos rendes volt, de közvetlen utána úgy vettem észre, ahogy komplikálttá váltam, nem törődött velem. A szövettanért is könyörögni kellett. Kontrollon is furcsa volt, én adtam tippeket neki a megelőzéshez azok alapján amiket fórumon olvastam. Azt felelte, ok, csináljuk akkor úgy, ha az engem megnyugtat. Mint aki nem akar felelősséget vállalni vagy mindegy neki...
Most, hogy dolgozunk a következő babán, nem tudom, hogy váltsak-e orvost, mert azt gondolom sok esélyt adtam és még mindig tudott számomra meglepetést okozni.
Sokan dícsérik az orvosukat, de úgy látom, akinél komplikáció lép fel, függetlenül attól milyen jó nevű orvos, mégis hasonlóan jár mint én. Akkor most csöbörből vödörbe esete legyen? Nem tudom, de eldöntöttem, hogy más orvosokat is kipróbálok, hátha úgy állnak hozzám ahogy nekem is tetszeni fog.
 


Sziasztok!
Toldi doktor mennyire természetesség párti szülés közben? Hagyja, segíti a természetes folyamatot, vagy mennyire könnyen folyamadik különböző beavatkozásokhoz, császárhoz?
 
 


Én majdnem elvetéltem miatta. Szerencsére az ügyeleten találtam egy emberséges és nagyon precíz, körültekintő orvost helyette.


Dóra Regina június 22-én született. Na, így már jó? :-DDD


Én 2011-ben szültem Toldi doktornál. Az sztk-ban futottam össze vele még a várandósság elején és egyből szimpatikus volt. Mivel az sztkban hónapokig nem volt ultrahang, így a magánrendelésére mentünk el, és maradtunk is. Nem bántam meg. Végig figyelmes volt, de nem agyonaggódó. Akkoriban a H1N1 oltást nagyon erőltették a kismamáknak. Nálam csak feltette a kérdést, akarom-e. A válaszomat pedig elfogadta, nem rágódott rajta. 
A szülésnél jött, amikor hívtam, végig jelezte mi várható, megnyugtató volt. A természetes szülés híve, bár a gátmetszést is idesorolja. Könnyű és gyors szülésem volt.
Hogy mindezt miért írom le, ha már előttem is számtalan anyuka leírta? Azért, mert immár harmadik babámat várom. Már a másodikkal se tudtam hozzá menni, és nagyon megbántam. Az Istvánban szültem, ami alapból jó volt, de a szülészeten kikaptam egy kezdőt, aki azóta a SOTE-n van (a két kórház szemlélete a szülésről ég és föld). Oda is való. 
A harmadikkal ismét nem tudtam Toldi doktort megkeresni, mert két gyerekkel már nem tudom az Örsre mászkálni havonta vizsgálatra... de ismét kezdem bánni. Mindegy, ez van.
A második és a harmadik gyerköccel számtalan orvos keze között megfordultam, mivel az sztk-s terhesondozást választottam. A többiek hozzá képest hentesek. Ahogy hozáállnak a várandóssághoz, ahogy hozzányúlnak egy nőhöz... és még sorolhatnám. 
Akinek problémája volt vele, neki csak azt tudom mondani. Ha valakinek már a fogamzásnál problémája van, annak valóban nem Toldi az embere. Egyszerűen azért, mert neki nem ez a szakterülete. Ő szülész, és abban jó. 
Van, aki a fogamzásra specializálódik, van, aki a nemi betegségekre. A nőgyógyászat összetett.

A CTG-ről és NST-ről annyit, hogy épp aznap délben voltam CTG-n nála, amelyik nap megindult a szülés éjjel. Reggelre meglett a baba. Szóval a CTG nem egy jóslóeszköz. :D
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó