Új privát üzeneted érkezett!

Első babánkat a Flórban szültem. Szülésznőt fogadtunk, orvost nem. Mindemellett meg voltam elégedve a körülményekkel és a személyzettel. Második babánk már útban van, február közepére várjuk érkezését. Őt is a Flórban szeretném világra hozni, ám most választanék orvost is. Tud valaki javasolni egy megbízható dokit? Előre is köszönöm!

Kép


Kép
 
 


Dr.Szentágotait.Nagyon lelkiismeretes,gondoskodó orvos.Amig benn voltam a szülés után,minden nap benézett hozzánk.Később a nővérem is nála szült,és ő is maximálisan meg volt elégedve.
 
 


Viccus,

köszönöm az információt! Esetleg azt is tudod, hogy milyen tarifarendszere van a doktor úrnak?

Kép


Kép
 
 

 
 

Amikor én jártam hozzá,akkor a magánrendelőjében 1 vizsgálat 8ezer Ft volt,és szülésnél ennek a 10szeresét adtam,de jó szívvel,mert általában úgy intézte,hogy a kórházba vizsgáljon meg,így nagyon keveset mentem a magánrendelőjébe,és így fizetni sem fizettem.A tesóm végig a magánrendelőbe járt,de ő nem is adott a végén ennyit szülésnél.
 
 


Sziasztok. :)
Látom elég régen lett kérdezve, de én is olvasgattam mindent régi/uj véleményeket mielött szültem volna.
Nekem egy ideig volt fogadott orvosom (Dr. Jurko Zsuzsa) de sajnos csalodtam benne ugyhogy megköszöntem eddigi munkáját és ugy döntöttem hogy nem kell fogadott doki. végül tulhordással befektettek, ügyeletes orvosnál szültem. Dr Gonda Zoltánnál, eszméletlenül jó orvos, (rajtam kivül még aznap este 2en szültek)
amig vajudtam 10 percenként benézett beszélgetett megvizsgált mondta mit csináljak amitől "jobb" lehet, párommal is beszélgetett viccelődött elterelte a figyelmet valamilyen szinten a fájdalomrol, a szülésznő is (Makarész Attiláné ) egy tündér volt, vissza térve a dokihoz, miután megszületett a kis manókám egyből elkérte a fényképező gépet lefényképezte ahogy párom elvágta a köldökzsinort lefényképezett hármunkat is . Röviden egy laza de teljes mértékben jó szülész, és még kedves és megértő is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. Május 14.-én szültem nála. :)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó