Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A terhességem elején, az 5-ik hétben járok és kiderült, hogy ikerbabáink lesznek. Fontos lenne olyan orvost találnom, aki jártas az iker szülések terén és a klinika ahol dolgozik, rendelkezik koraszülött osztállyal.
A budapesti orvosok érdekelnek, mert Pest megyei vagyok.

Nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni a már meglévő tapasztalataitok alapján!

Előre is köszönöm szépen!
Üdv: Madarka[/b]
madarka
Isaszeg
 
 


Szia!

Már lehet megoldottad mert eltelt egy csomó idő sajnos most láttam hogy orvost keresel.

Nekem is ikreim vannak én a II. sz. Női Klinikán hoztam őket a világra Dr. Gimes Gábornál. Csak ajánlani tudom. Nagyon odafigyelt rám pedig volt proglémám bőven... A koraszülött rész is ismerem a kórházban jó kezekben vannak ott a picik bár kívánom ne legyen rá szükséged.

Zsebi
Kép


szia! Én is csak most láttam, h orvost keresel. Én most augusztusban szültem ikreimet a Jánosban, Dr Szathmárynál. A kórház kicsit tömeges, a csecsemősöktől nem voltam oda, tisztelet a kivételnek, de a doki jó volt. Meg a Jánosban sok ikerszülés van, ha tehetik hagynak rendesen szülni, ez a doki pedig császárnál nem vágja át a hasizmot, szóval jó. Van intenzív koraosztály, azazPIC, erről hála istennek nincs tapasztalatom, és kívánom, h neked se legyen :D De azért tényleg olyan helyet keress, ahol van!
claire
 
 

 
 

Szia!
Lehet már én is későn írok...Szintén a II-es Nőin születtek az ikreim is és a 3. babám is Bánhidy Ferencnél.A doki nagyon jó,a PIC-en a legjobb kezekben vannak a picurkák!Jelentkezz már,hogy mi van Veletek,melyik intézmény mellett döntöttél?

Ági

 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó