Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Én az I sz. nőgyógyászati klinikán ( Baross utca) fogok szülni és érdeklődnék,hogy ismeri-e valaki a Pataki Zoltán dr urat? Szült már nála valaki?
Előre is köszönöm a válaszokat!
edina87
Dabas
 
 


Szia!!!Én Pataki Zoltánná szültem,Korrekt,kedves,segitőkész,lekiismerete...sorolhatnám még,de szerintem nem lenne elég az oldal..szoval 1szó mint100 SZUPERR ORVOS!!!!!!!!!!!
klari86
Budapest XX. kerület
 
 


Szia!

Én ugyan szültem nála, csak véletlenül kerültem hozzá. Pozitív teszttel mentem az sztk-ba (Szigetszentmiklós) múlt héten, pont ő rendelt. Nem talált babát, beutalt a Klinikára, azonnal telefonált, hogy megyek, mikor beértem, már vártak. Végül méhen kívüli lett :cry: , műteni kellett. Nem ő műtött, de a műtétig minden nap feljött hozzám, a műtét után is, elmondott mindent, folyamatosan érdeklődött, mi van velem.
A 6 hetes műtét utáni kontrollra TUTI hozzá fogok menni, eszméletlenül kedves, emberi, csak ajánlani tudom.
Ezt a babánkat elveszítettük, de szeretnénk harmadikat, akit biztos nála fogok szülni, annyira jó benyomást tett rám. "Csak" egy beteg voltam, akit addig sosem látott, ráadásul nem is jártam soha az I. Nőin, mégis foglalkozott velem. Szerintem nem lősz mellé, ha őt választod.

panda
Halásztelek
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó